Ako je to istina, imaš muštuluk od menePapeSusic je napisao/la: Hoce, izgleda da je nase tele prije SP-a potpisalo za neki turski prvoligas.

Ako je to istina, imaš muštuluk od menePapeSusic je napisao/la: Hoce, izgleda da je nase tele prije SP-a potpisalo za neki turski prvoligas.
Evo ga, pocelo je. Ti si najbolji primjer tog mentaliteta i logike koja nas je ukopala.damir_82 je napisao/la:Svanulo pljuvacima...
Samo sto se, kao i obicno, pljuje po ustaljenoj matrici... bez rezona i argumenta, vec cisto da se pljune... Bitno je pljunuti na sve...na selektora, na Emira, na Edina.... redom.... I nije to slucaj samo sa fudbalskom reprezentacijom, vec i sa ostalim reprezentacijama, klubovima... Zato i jesmo tu gdje jesmo....
A posebna je prica to sto cemo lako poniziti i omalovaziti protivnika...
Evo jos tri puta sam od jutros pregledao utakmicu, i znate sta primjetim...?
Par odlicnih lopti za Edina u prvom poluvremenu.....
Znate koji igraci su dali najbolje lopte Dzeki? Medunjanin i Misimovic....
Valjda strucnjaci znate da, u ofanzivnom smislu, taktika je tu da vas tim dovede u gol sansu...
Jesmo li imali gol sanse iz izigranih akcija?
U defanzivnom smislu smo imali Lulica na lijevoj strani iz jednog jedinog razloga... Omjer ofanzivnih i defanzivnih karakteristika je priblizan i moze odigrati i defanzivno (sto Visca ne moze), i ofanzivno (sto Kolasinac ne moze)..
Imao je i Besica kao osiguraca na toj strani, ali i indisponiranog kapitena.... Prica kako je morao Emir da igra istovremeno na dvije pozicije je neozbiljna.... Ukoliko ponovo pogledate utakmicu lako cete primijetiti da u slucaju kad Lulic zakasni sa povratkom u odbranu, Spahic izlazi na igraca koji dolazi sa te nase lijeve strane, Sunjic i Mujdza ulaze unutra i zatvaraju... Nerijetko je i Besic pokrivao Spahiceva izvlacenja i ulazio u nasu zadnju liniju...
Dakle sa takticke strane korektno i logicno.... Da je kapiten bio na svom nivou ne bi ta lijeva strana pravila problem...
Naravno da bi sve drugacije bilo da je priznat gol i da smo poveli u dvadesetoj minuti... Izmjene bi bile drugacije, igra bi bila drugacija...
Mi smo sa takticke strane obezbijedili Edinu nekoliko sansi koje on, na zalost, nije realizirao..
Pripreme reprezentacije nemaju nikakve veze sa ovim... Treninzi su dozirani i zato nije bilo tezih povreda igraca... Ako mislite da se kondicija "nabija" za mjesec dana, varate se!!! Treninzi kakvi se praktikuju krajem sezone u klubovima, treninzi za odrzavanje forme i sa puno igre s loptom je nesto sto je optimalno....
Sunjica ste toliko osporavali, pljuvali, pa sad se lize.... Nije jedna utakmica mjerilo, imao je i losih izdanja (SAD drugo poluvrijeme), ali je pravi primjer kako lako nekog popljujemo, pa hvalimo, i obratno....
Jeste li Besicu izbrojali netacne pasove sinoc?
Jedino bih ja uveo Viscu umjesto Susica, i to se ne slazem sa selektorom...Al ne toliko da ga pljujem i nazivam pogrdnim imenima....
Indisponirani glavni igraci, ponisten cist gol... Nismo mi toliko bolji od Nigerije...
Ko je Alihodzic?Kvota je napisao/la: ALIHODZICU SMANJUJ TU CIJENU I PROSVIJETLI NAS TAKO TI BOGA!!!
Vaid.isx je napisao/la:Ko je Alihodzic?Kvota je napisao/la: ALIHODZICU SMANJUJ TU CIJENU I PROSVIJETLI NAS TAKO TI BOGA!!!
harishp je napisao/la:Vaid.isx je napisao/la:Ko je Alihodzic?Kvota je napisao/la: ALIHODZICU SMANJUJ TU CIJENU I PROSVIJETLI NAS TAKO TI BOGA!!!
Believe je napisao/la:Safete,iskreno se nadam da ćeš ostati.
Nisi ti krivac za ono što se sinoć desilo.Da je priznat taj pogodak nama,bilo bi bar 3 razlike za BiH.
Legendo,nadam se da ćeš ostati i odvesti nas na EURO 2016 jer ako neko drugi dođe,nećemo mi vidjet velikog takmičenja do četrdesetih-pedesetih.
BadrHari je napisao/la:Believe je napisao/la:Safete,iskreno se nadam da ćeš ostati.
Nisi ti krivac za ono što se sinoć desilo.Da je priznat taj pogodak nama,bilo bi bar 3 razlike za BiH.
Legendo,nadam se da ćeš ostati i odvesti nas na EURO 2016 jer ako neko drugi dođe,nećemo mi vidjet velikog takmičenja do četrdesetih-pedesetih.
ti debilu vjerovatno kontas ,ono u stilu odo lozit levate jel papakHenderson je napisao/la:Dobro si, još u gostima još Muamer Svraka.![]()
Može se reći da je Pape bolji selektor od Vahe i u fudbalu i u vaterpolu.
Jarane jesi li ti svjestan da bi nasi kasnije ipak pocrkali i da bi nas crnci, da im je bilo potrebno, trkacki satrali...pa za nas je tekma bila vec nakon sat vremena gotova...Believe je napisao/la:Safete,iskreno se nadam da ćeš ostati.
krmpotich je napisao/la:Da ima damu, ko sto nema uradio bi ovako:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.