Safet Sušić - Pape

truts
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la truts » 22 jun 2014, 17:32

PapeSusic je napisao/la: Hoce, izgleda da je nase tele prije SP-a potpisalo za neki turski prvoligas. :mrgreen:
Ako je to istina, imaš muštuluk od mene :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 17:34

Baš me zanima šta će se desiti ako ne da otkaz nakon Irana ili ako mu ga savez ne uruči. Hoće li navijači biti protiv njega i na tribini kao svojevremeno protiv saveza.

Pokazao je i dokazao da nije vrijedan da vodi ovaj tim. Igrački smo imali potencijal da u ovoj grupi osvojimo u tri utakmice šest bodova, a mi trenutno imamo nula bez postignutog gola protiv jedne afričke ekipe koji su inače poznati po JAKIM odbranama.

Odlazi Safete, obraduj nas sve.

Sad se sjetih Francuske i izbora Koševa jer BiH mora igrati u glavnom gradu :roll: (Nijemci svaku utakmicu igraju u nekom drugom gradu), pa mjesto priprema opet Sarajevo, džabe kamp u Zenici, pa izbor igrača za prvenstvo, pa taktika, jadan, jadan, šta nam je ovaj čovjek zla nanio.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 22 jun 2014, 17:34

damir_82 Besic da je dao autogol ja mu ne bih zamjerio,a o brojanju netacnih pasova i ne pomisljam,jer ko gine na terenu ima pravo i da pogrijesi :wave:

Susic je trazio ofanzivno-defanzivnog beka u Lulicu,a na kraju nije dobio ni jedno ni drugo,sa Kolasincem bi bar znali na cemu smo :thumbdown:
Zadnja izmjena: autogol, dana/u 22 jun 2014, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 17:34

damir_82 je napisao/la:Svanulo pljuvacima... ;)

Samo sto se, kao i obicno, pljuje po ustaljenoj matrici... bez rezona i argumenta, vec cisto da se pljune... Bitno je pljunuti na sve...na selektora, na Emira, na Edina.... redom.... I nije to slucaj samo sa fudbalskom reprezentacijom, vec i sa ostalim reprezentacijama, klubovima... Zato i jesmo tu gdje jesmo....

A posebna je prica to sto cemo lako poniziti i omalovaziti protivnika...

Evo jos tri puta sam od jutros pregledao utakmicu, i znate sta primjetim...?
Par odlicnih lopti za Edina u prvom poluvremenu.....
Znate koji igraci su dali najbolje lopte Dzeki? Medunjanin i Misimovic....

Valjda strucnjaci znate da, u ofanzivnom smislu, taktika je tu da vas tim dovede u gol sansu...
Jesmo li imali gol sanse iz izigranih akcija?

U defanzivnom smislu smo imali Lulica na lijevoj strani iz jednog jedinog razloga... Omjer ofanzivnih i defanzivnih karakteristika je priblizan i moze odigrati i defanzivno (sto Visca ne moze), i ofanzivno (sto Kolasinac ne moze)..
Imao je i Besica kao osiguraca na toj strani, ali i indisponiranog kapitena.... Prica kako je morao Emir da igra istovremeno na dvije pozicije je neozbiljna.... Ukoliko ponovo pogledate utakmicu lako cete primijetiti da u slucaju kad Lulic zakasni sa povratkom u odbranu, Spahic izlazi na igraca koji dolazi sa te nase lijeve strane, Sunjic i Mujdza ulaze unutra i zatvaraju... Nerijetko je i Besic pokrivao Spahiceva izvlacenja i ulazio u nasu zadnju liniju...
Dakle sa takticke strane korektno i logicno.... Da je kapiten bio na svom nivou ne bi ta lijeva strana pravila problem...

Naravno da bi sve drugacije bilo da je priznat gol i da smo poveli u dvadesetoj minuti... Izmjene bi bile drugacije, igra bi bila drugacija...

Mi smo sa takticke strane obezbijedili Edinu nekoliko sansi koje on, na zalost, nije realizirao..

Pripreme reprezentacije nemaju nikakve veze sa ovim... Treninzi su dozirani i zato nije bilo tezih povreda igraca... Ako mislite da se kondicija "nabija" za mjesec dana, varate se!!! Treninzi kakvi se praktikuju krajem sezone u klubovima, treninzi za odrzavanje forme i sa puno igre s loptom je nesto sto je optimalno....

Sunjica ste toliko osporavali, pljuvali, pa sad se lize.... Nije jedna utakmica mjerilo, imao je i losih izdanja (SAD drugo poluvrijeme), ali je pravi primjer kako lako nekog popljujemo, pa hvalimo, i obratno....
Jeste li Besicu izbrojali netacne pasove sinoc?

Jedino bih ja uveo Viscu umjesto Susica, i to se ne slazem sa selektorom...Al ne toliko da ga pljujem i nazivam pogrdnim imenima....

Indisponirani glavni igraci, ponisten cist gol... Nismo mi toliko bolji od Nigerije...
Evo ga, pocelo je. Ti si najbolji primjer tog mentaliteta i logike koja nas je ukopala.

Bicakcic nije spreman, Kolasinac igra lijevog beka pa ne moze igrati stopera pa sam ubacio Sunjica umjesto Bicakcica. A sta je sa lijevim bekom i Kolasincem ? Nista nije korektno sto si napisao. Sta je bilo sa nasim prepoznatljivim stilom igre i presingom sto smo vrsili prethodne utakmice ? Mislim da si ti onaj sto je ucinio popularnim izraz " prepoznatljivi stil igre pod Susicem " medju papetoljubcima. Gdje je bio sinoc ? Ne znam da li si svjestan vaznosti ove utakmice ? Svako pljuvanje je zasluzeno ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 jun 2014, 17:35

safete susicu, gnjido obicna, napusti svetinju i prestani vise da nas blamiras na svakom koraku :puke:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 22 jun 2014, 17:36

Da ima damu, ko sto nema uradio bi ovako:

[youtube][/youtube]

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 22 jun 2014, 17:39

Hvala ti Safete zgadio si mi fudbal sa svojom taktikom muflonu jedan .Hebo te Tino a I Sven u paksu .Svjetsko prvenstvo je zavrseno ja vise nemogu gledat !Mjesto da vodi Zeca i Prcica on vodi bratica I Hadzica na prvenstvo debil jedan obicni . :oops: :oops: :oops:

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 22 jun 2014, 17:40

Kvota je napisao/la: ALIHODZICU SMANJUJ TU CIJENU I PROSVIJETLI NAS TAKO TI BOGA!!!
Ko je Alihodzic?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2014, 17:41

isx je napisao/la:
Kvota je napisao/la: ALIHODZICU SMANJUJ TU CIJENU I PROSVIJETLI NAS TAKO TI BOGA!!!
Ko je Alihodzic?
Vaid.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 jun 2014, 17:42

Da nebi bilo dileme oko Papetovog (ne)produzenja ugovora nadam se da ce i medije svoje odraditi, pogotovo se tu nadam u sportsport i onaj drugi sport sa dva slova ispred...a da bi i mi bili malo aktivni, nebi bilo lose da pokazemo svoje nezadovoljstvo prema Susicu...udrite: [email protected]

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 jun 2014, 17:42

harishp je napisao/la:
isx je napisao/la:
Ko je Alihodzic?
Vaid.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 22 jun 2014, 17:44

Safete,iskreno se nadam da ćeš ostati.
Nisi ti krivac za ono što se sinoć desilo.Da je priznat taj pogodak nama,bilo bi bar 3 razlike za BiH.
Legendo,nadam se da ćeš ostati i odvesti nas na EURO 2016 jer ako neko drugi dođe,nećemo mi vidjet velikog takmičenja do četrdesetih-pedesetih.
You'll never walk alone.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 17:45

Believe je napisao/la:Safete,iskreno se nadam da ćeš ostati.
Nisi ti krivac za ono što se sinoć desilo.Da je priznat taj pogodak nama,bilo bi bar 3 razlike za BiH.
Legendo,nadam se da ćeš ostati i odvesti nas na EURO 2016 jer ako neko drugi dođe,nećemo mi vidjet velikog takmičenja do četrdesetih-pedesetih.
:lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 jun 2014, 17:46

BadrHari je napisao/la:
:lol:
:lol: :lol: :lol: Pojedinci koji ne mogu za sebe razmisljati. Kakva je slika na Russia Today ? :D

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 22 jun 2014, 17:50

Nadam se da ovih nekoliko likova koji ga podržavaju samo trolaju, u protivnom ljudi moji, vi ste mazohisti neviđeni. :eh:
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 22 jun 2014, 17:50

Henderson je napisao/la:Dobro si, još u gostima još Muamer Svraka. :bih:
Može se reći da je Pape bolji selektor od Vahe i u fudbalu i u vaterpolu. :bih:
ti debilu vjerovatno kontas ,ono u stilu odo lozit levate jel papak :?:
pa da imas mozga kolko nemas ne bi ti nick bio Henderson idiote.......i eto doceko si,izasli su svi misevi iz rupa,jesi zadovoljan koliko nas je :?:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jun 2014, 17:51

Ko ono sere da se pljuje bez argumenata, haha... Pa sada se toliko ima materijala da se može pljuvati toliko da svaki put kad se pljune je zicer da ce pogoditi metu, 100%.....

Nažalost

Sent from my Home using fingers

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 22 jun 2014, 17:52

Jarane jesi li ti svjestan da bi nasi kasnije ipak pocrkali i da bi nas crnci, da im je bilo potrebno, trkacki satrali...pa za nas je tekma bila vec nakon sat vremena gotova...
Zadnja izmjena: ARGUMENT, dana/u 22 jun 2014, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 22 jun 2014, 17:53

krmpotich je napisao/la:Da ima damu, ko sto nema uradio bi ovako:

[youtube][/youtube]
:lol: :urnebes: :rol:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 22 jun 2014, 17:54

Pošto su mediji u BiH plaćene p...ke, nadam se da će Marjan Mijajlović kada se vrati u BiH reći ono što ima reći u vezi izbornika Sušića, a sinoć je po meni nagovjestio da ima što šta reći.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.