Dosta brate ovih nasih mahalaca,jel konacno vrijeme da se orkenemo nekim drugim stvarima,evo 9 godina smo probali sa nasim ljudima i ne ide..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne sekiraj se uvijek imamo prodati koga ili ti šta. Tu ju pomočni a tu su i skupštinari koji će imati kvorum kada to bude potrebno. Podmiriće se napuhana dugovanja prema igračima, prenapuhana dugovanja prema Amaru, nešto će se vjerovatno vratiti i duga prema državi i dobavljačima, ugrađivanje će biti žestoko i to je to što se tiče Želje i njegovih finansija. Amar lagano odlazi na odmor, mi čemo se ovdje prva dva dana žestoko protiviti, treći dan nešto malo manje, četvrti dan će sunce ugrajiti, otvorit će se bašte i to je to. Samo da se zna da je to bilo u vlasništvu Želje sve ove godine i preživjelo mnoge generacije navijača, uprava i trenera, pa možda je i predugo. Amare tušni ti to.braco je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:49Mi da sutra krenemo kao klub raditi kako treba, trebat će nam nekoliko godina da se stabilizujemo.
Prvo zbog naših problema tj. višemilionskih dugova koje samo bog zna koliko iznose. Drugo jer pitari uzimaju treću titulu zaredom i postaju sve jači, pogotovo finansijski gdje će opet uzet koji miliončić od europe i dodatno nabildat koeficijent, a mi ni ove godine nećemo je izboriti tako da nećemo ni marke zaradit plus koef dodatno uništen. Pitari su prethodne 2 godine od europe zaradili 5.2 miliona KM, a sad će im sigurno bar još milionče leći. A nama kurko, skontajte koliko će se jaz povećati.
Ova sezona je za nas knockout toliko da se ne može opisati. Jedini jači način finansiranja našeg kluba su novci od europskih takmičenja i prodaja igrača. Kao što rekoh europu nećemo izboriti, a prodati nemamo nikoga više jer nam sve penzioneri i prosječni igrači od 27-28 godina igraju.
Dakle ostali smo bez kapitalnih izvora prihoda, a nemamo predsjednika ni investitora koji će nas pogurat finansijski da se popuni rupa. A dugovi se gomilaju.
Nek nam je dragi bog na pomoći!
Evo na 0:55 pogledaj kako je Bekrić opucao odbijanac, tj. tačnije lagano je dodao golmanu. Ne ide mi u glavu kako i zašto je to uradio.
btw na thumbnailu klipa se vidi koliko je Juričiću bilo drago kad nam je dosudio penal

Slažem se 100%. Jutros sam Zekića spomenuo. Kažu preskup. Daš mu 5 milja eura, i dva pomoćnika po 2.5 hiljade, i to ti je finansijski isto kao cijela nesposobna svita ublehara koje imamo u SŠ. A o kvaliteti je bezpredmetno raspravljati. E sada pitanje je imamo li mi uopšte snage, znanja, para, kvaliteta da možemo ovako nešto napraviti.
Prodace **** ista dok su ovi idioti u klubu predvodjeni onim brkatim mentolom. Moze se prodati samo kad klub bude u normalnoj situaciji i kada se bude znalo gdje tacno idu pare. Ovako da se pune tudji djepovi nema ni promil sanse.
Sta nam kreten uradi od kluba za dvije godine ne mogu da vjerujem
Sta nam kreten uradi od kluba za dvije godine ne mogu da vjerujem
Cuva Bog Zelju svog!
Ne moze kod nas to jer svi znamo da bi ga mahala odmah uzela na zub kao i sve trenere sto smo imali. Jbg Amar bi bolje vodio.VeteranSA je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:28
Slažem se 100%. Jutros sam Zekića spomenuo. Kažu preskup. Daš mu 5 milja eura, i dva pomoćnika po 2.5 hiljade, i to ti je finansijski isto kao cijela nesposobna svita ublehara koje imamo u SŠ. A o kvaliteti je bezpredmetno raspravljati. E sada pitanje je imamo li mi uopšte snage, znanja, para, kvaliteta da možemo ovako nešto napraviti.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Ne znam koji mu je **** bio, sta je zelio ne mislim da je namjerno ali je zajebao medjutim ova utakmica je manje vise ista ko i ostale ne mogu rec nebitna al nam nista ne znace bodovi kad nema sanse za evropu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ma, brate, ovo vise lici namjerno da je fulio nego da je splet okolnosti bio takav da nije mogao bolje. Nevjerovatno zaista da on kao iskusan nije reagovao normalno ko insan.
Ali reakcija Juricica na thumbnailu ko da mu je milion dao neko. Ne bi se jadan radovao toliko da je znao sta slijedi.

Ma brate evo stoti put vrtim i gledam kojim intenzitetom ide nogom na loptu, ne ide mi u glavu kako tako iskusnom igraču se to desiLjoZee je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:33Ma, brate, ovo vise lici namjerno da je fulio nego da je splet okolnosti bio takav da nije mogao bolje. Nevjerovatno zaista da on kao iskusan nije reagovao normalno ko insan.
Ali reakcija Juricica na thumbnailu ko da mu je milion dao neko. Ne bi se jadan radovao toliko da je znao sta slijedi.![]()
Zadnja izmjena: braco, dana/u 03 apr 2021, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
0:0 poluvrijeme zagrijava se Gasal wau super sada ce uci i riješiti utakmicu.1:0 nema veze sad ce Amar ubaciti Subašića,Gasala eventualno Hrelju nikako Veselinovića.End.
Juričić i Čeliković sram i stid da vas bude ubjedljivo najgori na današnjoj utakmici.Koliko je loš Jasko to nije humano smučilo mi se danas da čovijek ne zna povući loptu a od toga živiš.Miletić je za tebe Ramos da Miletić koji je prosjek u našoj ligi.Bekrić,Kosorić,Alispahić,Bojo,Štilić,Stevanović,Veselinović,Čeliković odlazite sa brkatom debilčinom.
Zašto Anel danas nije bio nikako u rosteru momak koji je Iniesta za j****** Čelikovića i mozda jedan od najboljih protiv Tuzle.
Zaboravim sam mrtvog Zeca.
Juričić i Čeliković sram i stid da vas bude ubjedljivo najgori na današnjoj utakmici.Koliko je loš Jasko to nije humano smučilo mi se danas da čovijek ne zna povući loptu a od toga živiš.Miletić je za tebe Ramos da Miletić koji je prosjek u našoj ligi.Bekrić,Kosorić,Alispahić,Bojo,Štilić,Stevanović,Veselinović,Čeliković odlazite sa brkatom debilčinom.
Zašto Anel danas nije bio nikako u rosteru momak koji je Iniesta za j****** Čelikovića i mozda jedan od najboljih protiv Tuzle.
Zaboravim sam mrtvog Zeca.
Zadnja izmjena: Mehmedaga, dana/u 03 apr 2021, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Navijački je lijepo svašta sanjati. Samo napomene radi Amarov ugovor je do juna 2022.g. (još 15 mjeseci). A do tada slatki nam snovi.VeteranSA je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:28
Sta samo samo para bacili zadnjih godina,na prosjek igrace i trenere,da si ti mogao komotno za te pare jednog Lalatovica dovesti koji veze nema sa nasom mahalom ovdje i pustiti mu da radi..VeteranSA je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:28
Navodim njega kao primjer ali mi zudfimo i vapimo vjeruj mi za ljudima sa strane,nasi ljudi nam ne mogu pomoci jer nas ubija mahalastina i zato i jesmo mahalski klub,i ko god dodje nas pojest ce ga mahalanje..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja sam sad prvi za to ‘sluzbeno’ javljanje cisto radi mase i situacije, a sad vec morat ce se kad tad javiti. Izbjegava se medijsko pracenje toga pored ovoga cirkusa, ali i to je sad neizbjezno.
Sa druge strane ako je to sluzbeno samo grupa da se javi preko stranice, **** to.
A sto se tice grupe, vec je bilo situacija oci u oci sa igracima tako da niko nije sutio, ali ocigledno da nema efekta.
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 03 apr 2021, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ma nemoguce je ovo slucajno fuliti s obzirom na njegove godine, iskustvo. Nije neka balavica, bez iskustva pa da kazes iznenadilo ga nesto, izgubio se.
Povrijedjen je on rekao Amar. Lendric, Ramovic i on.
-
- Kontakt:
Jako je nezahvalno govoriti ko je najgori danas bio, jer onakvoj slobodi ne zabiti go, onakva neozbiljnost, NEhtjenje je uzasno. Svi su bili ocajni, uzasni. Halo ba sloboda ebena...ljudi jedan napad ozbiljan imali i to uz ofsajd.. o cemu oricamo. Ocito je da ne funkcionise ovako, kako, zasto, ne znam. Ne znamo, ne mozemo, treba nam neki pozitivni sok ili cemo svaku iducu zijaniti... pa evena mladost ce najaviti da ide na 3 boda iducu tekm
Da ti pravo kažem, nikad lakše nego danas nije bilo napraviti medijski pritisak, čak se to ne mora raditi preko službene navijačke stranice, uvijek se mogu odvojiti navijači i simpatizeri, čisto jer je simpatizerski krug puno širi, a realno i potencijalno moćniji i ozbiljniji. Probleme očito znate, a ako ne znate, definišite i udarite na sve strane, pravite pritisak, prozivajte yebiga. Ovako sa strane kada čovjek gleda, izgleda kao da "klub gori, a navijači se češljaju".dejavu je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:41Ja sam sad prvi za to ‘sluzbeno’ javljanje cisto radi mase i situacije, a sad vec morat ce se kad tad javiti. Izbjegava se medijsko pracenje toga pored ovoga cirkusa, ali i to je sad neizbjezno.
Sa druge strane ako je to sluzbeno samo grupa da se javi preko stranice, **** to.
A sto se tice grupe, vec je bilo situacija oci u oci sa igracima tako da niko nije sutio, ali ocigledno da nema efekta.
Dok je Amar na klupi nećemo nikad pobjediti. Ove **** od igrača, neće htjeti da zabiju gol. To je tako. Dok im se ne **** majka, neće se oni okaniti
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Zavladao je defetizam. Vjerojatno kad se gleda sa.strane stiče utisak fenomena iluzije pomilovanja.Baader je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:46Da ti pravo kažem, nikad lakše nego danas nije bilo napraviti medijski pritisak, čak se to ne mora raditi preko službene navijačke stranice, uvijek se mogu odvojiti navijači i simpatizeri, čisto jer je simpatizerski krug puno širi, a realno i potencijalno moćniji i ozbiljniji. Probleme očito znate, a ako ne znate, definišite i udarite na sve strane, pravite pritisak, prozivajte yebiga. Ovako sa strane kada čovjek gleda, izgleda kao da "klub gori, a navijači se češljaju".dejavu je napisao/la: ↑03 apr 2021, 20:41Ja sam sad prvi za to ‘sluzbeno’ javljanje cisto radi mase i situacije, a sad vec morat ce se kad tad javiti. Izbjegava se medijsko pracenje toga pored ovoga cirkusa, ali i to je sad neizbjezno.
Nemogu ovo navijači riješiti niti pokrenuti.
Osim toga nema navijača na.utakmicama općenito, ni kući ni gostovanjima. Sve.se to vješto koristi jer nema.no te vrste.pritiska.
Koriste takvu situaciju maksimalno i za sad im prolazi.
https://FA. ktor.ba/vijest/ako-mu-nema-ko-uruciti-otkaz-osim-treba-sam-otici/120568
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.