FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Letic je zavrsena stvar. ABd trebala bi se brzo zavrsiti i zamjena za Mujakica. A vrlo moguce i jos jedan igrac... Otom potom. Tako kazu dobro upuceni izvori.
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 12 jun 2019, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
VidićRule_hz je napisao/la: Koji nemanja? Onaj miljuskovic ili?
Ma onaj istetovirani, ne znam mu ni ime znam samo da je50% Ahmetović a 50% Čuč u faci
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Nemamo kome Bajram čestitat.MaroonBjelave je napisao/la:Fatihe nema samo minuta sutnjeskoroalen je napisao/la:
Ne treba više, izgidosmo. Daj nekog našeg.![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Izguglaj kume ubuduce, ne trzaj nas s novim imenimakosevskobrdo je napisao/la:VidićRule_hz je napisao/la: Koji nemanja? Onaj miljuskovic ili?![]()
Ma onaj istetovirani, ne znam mu ni ime znam samo da je50% Ahmetović a 50% Čuč u faci
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako na Bajram padne tekma sa skutorima ili vlahadijom nema potrebe za drugim terminomskoroalen je napisao/la:Nemamo kome Bajram čestitat.MaroonBjelave je napisao/la:Fatihe nema samo minuta sutnjeskoroalen je napisao/la:
Ne treba više, izgidosmo. Daj nekog našeg.![]()
Bojan,Nebojsa,Slobodan in Almir i Nihad out
Mogli smo i mi aplicirat Dodiku za ova dva miliona .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
Vas par je ovdje pravilo konfuziju kako se uprava i Husref ne slazu sto uopšte nije bilo tacno. Nakon prvog sastanaka receno je da ovi ovdje ljudi imaju zajednicke poglede i da cekaju odgovor investitora. Sva prica bila u tomePantelija je napisao/la:Nakon prvog sastanka održanog 27. maja 2019. godine, zadovoljeni su svi uslovi Musemića. U naknadnim pregovorima kamen spoticanja predstavljala je isključivo klauzula kojom je definisana otpremnina u slučaju prijevremenog raskida ugovora. Na današnjem sastanku usvojen je zadovoljavajući prijedlog za obje strane
Tako je, neka je jasno svima koji su pljuvali upravu da nije bilo ni rumenih ni mrzitelja husrefa, neka se zna da ga niko ne tjera i nije tjerao!
Jedan jedini razlog je bio iskljucivo LOVA!
SRETNO HUSREFE!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Incident na Koševu: U svlačionici pronađen tespih, sumnja se na Halida.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ode on iz kluba, valja praviti mjesta polovnjacima iz drugoligasa. Tesko ovoj omladini sada kuknjavamidzuka je napisao/la:Hoćel Ševkija na posudbu?
haram se u te pare, kome je dao to je propalo neka fala hahamiky_hz je napisao/la:Bojan,Nebojsa,Slobodan in Almir i Nihad out
On je strasno pojacanje steta sto i Slobo nije ostao,gje je on sad? Kakav je status Jeleskovica?MortemHz je napisao/la:Jelešković dobro radi svoj posao.
Da lazu govori svojim najmilijim, meni to nemoj govoriti, a ja cu biti kulturniji od tebe pa te necu vrijedjati.midzuka je napisao/la:Nakon prvog sastanka održanog 27. maja 2019. godine, zadovoljeni su svi uslovi Musemića. U naknadnim pregovorima kamen spoticanja predstavljala je isključivo klauzula kojom je definisana otpremnina u slučaju prijevremenog raskida ugovora. Na današnjem sastanku usvojen je zadovoljavajući prijedlog za obje stranemidzuka je napisao/la:Dok god najtrofejniji trener, jedini trener sa duplom, covjek sa igrackom titulom, covjek koji nam je donio toliko emocija i jedan od onih uz kojeg su rasle mnoge generacije navikaca ima drugaciji polozaj od nekih ublehasa sa strane koji dodju, otmu pare, odu i nikad se vise ne pomenu, onakve vrste pritisaka su dobrodosle.pasica je napisao/la:Da li ce papci sad imati obraza pa izbrisati ono svrljanje.
Dakle posteno je ucjenjivati trenera cije sam rezultate gore naveo bijednim klauzulama koje se nisu davale ni najvecim dusmanima bez ikakvih obecanja s druge strane? Ljudi koji apsolutno nemaju veze sa sportskim segmentom bi da odredjuju ko ce biti trener.
Sportski pozdrav.
I POVEDI NAS ŠEFE U NOVE POBJEDE KAKO SAMO TI TO ZNAŠ
Ne lazi ovaj napaceni narod za te klauzule i slicno, sve je to bila jedna lijepa suplja prica koja je imala svoj cillj. I evo, jel sad sve ok? Ali uprava je dovoljno pametna da iznese dokaz da nije do njih bilo vec do LOVE
Kamen spoticanja, da. Sta sam ja rekao. Nijedan jedini trener nije imao klauzulu da mu se isplate samo 3 plate. Nego je svaki dobijao koliko je zinuo. Jedino covjek koji ima 10 puta bolje rezultate od njih svih zajedno dobija takav uslov u ugovoru. I ko je sad kriv, uprava koja je isplacivala i kunti i panti sve ono sto je htio, ili covjek koji ne zeli da se ophode prema njemu kao prema psetu nakon svega.
Sportski pozdrav.[/quote]
Ova uprava nije isplacivala nikakvom kunti i panti da nisi sta fulio,a dobro bi bilo prije nego pocnes napadati covjeka i upravu da znas cinjenice. Imali li uprava veze sa sportskim segmentom ili ne nas se ne tice tj ne moze uticati na to ima Nam i on odredjuje jel ti sad jasnije?
Po meni treba nam neki bas dobar vezni,kreativac i napadac,takodje i zamjena za Mujakica
nemogu vjerovat da idalje traje rasprava oko Husa, nadao sam se da ce doc na svoje kad bude zvanicna odluka, hajd valjda nece dugo
Letic ? On je dobar igrac, slag na tortu, on bi mozda mogao Mujakica mijenjat al nije klasican stoper
Gavric je ta neka pozicija veznog kretativca i napadaca bar sam tako vidio po utakmicama, u napad ide pravi akcije, centarsut mu dobar taman Ahmetu na glavu i vozdra, al kad se vrati Stanojevic mislim da ce Gavric bit klupa il ce mozda nekog drugog mjenjat vidjet cemo ja mislim da je dobar igrac
Milanovic pozicija gdje nam je i mozda skripalo najvise
Jedino nam fali zamjena za Mujakica, neki klasicni stoper uz Lazica pa da tenk ne moze proc prema golu
A kad vec spomenu Lazica on je po meni najveci pogodak sezone
ma TITULA 1946%
Letic ? On je dobar igrac, slag na tortu, on bi mozda mogao Mujakica mijenjat al nije klasican stoper
Gavric je ta neka pozicija veznog kretativca i napadaca bar sam tako vidio po utakmicama, u napad ide pravi akcije, centarsut mu dobar taman Ahmetu na glavu i vozdra, al kad se vrati Stanojevic mislim da ce Gavric bit klupa il ce mozda nekog drugog mjenjat vidjet cemo ja mislim da je dobar igrac
Jedino nam fali zamjena za Mujakica, neki klasicni stoper uz Lazica pa da tenk ne moze proc prema golu
ma TITULA 1946%
zar nije letic lijevi bek?bistrik87 je napisao/la:nemogu vjerovat da idalje traje rasprava oko Husa, nadao sam se da ce doc na svoje kad bude zvanicna odluka, hajd valjda nece dugo
ma TITULA 1946%
You are someone else I am still right here
Jel Sofrenac spreman za sljedecu sezonu ? Koliko racunaju na njega, znal ko ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Nama napadac treba
Jest za crnogorsku ligusimidobar je napisao/la:Jel Sofrenac spreman za sljedecu sezonu ? Koliko racunaju na njega, znal ko ?
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], izdzezveubrazil i 27 gostiju.