FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

midzuka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la midzuka » 12 jun 2019, 23:35

Gdje procitaste za letica?
JURIŠ

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 12 jun 2019, 23:35

Letic je zavrsena stvar. ABd trebala bi se brzo zavrsiti i zamjena za Mujakica. A vrlo moguce i jos jedan igrac... Otom potom. Tako kazu dobro upuceni izvori.
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 12 jun 2019, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 12 jun 2019, 23:35

Rule_hz je napisao/la: Koji nemanja? Onaj miljuskovic ili?
Vidić :mrgreen:
Ma onaj istetovirani, ne znam mu ni ime znam samo da je50% Ahmetović a 50% Čuč u faci :urnebes:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 12 jun 2019, 23:37

Hoćel Ševkija na posudbu?
JURIŠ

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 jun 2019, 23:38

MaroonBjelave je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Ne treba više, izgidosmo. Daj nekog našeg. :lol:
Fatihe nema samo minuta sutnje :urnebes: :urnebes:
Nemamo kome Bajram čestitat. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 jun 2019, 23:38

kosevskobrdo je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la: Koji nemanja? Onaj miljuskovic ili?
Vidić :mrgreen:
Ma onaj istetovirani, ne znam mu ni ime znam samo da je50% Ahmetović a 50% Čuč u faci :urnebes:
Izguglaj kume ubuduce, ne trzaj nas s novim imenima :D :D

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 jun 2019, 23:41

skoroalen je napisao/la:
MaroonBjelave je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Ne treba više, izgidosmo. Daj nekog našeg. :lol:
Fatihe nema samo minuta sutnje :urnebes: :urnebes:
Nemamo kome Bajram čestitat. :rol:
Ako na Bajram padne tekma sa skutorima ili vlahadijom nema potrebe za drugim terminom :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jun 2019, 23:41

Bojan,Nebojsa,Slobodan in Almir i Nihad out

Mogli smo i mi aplicirat Dodiku za ova dva miliona . :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 jun 2019, 23:44

Pantelija je napisao/la:Nakon prvog sastanka održanog 27. maja 2019. godine, zadovoljeni su svi uslovi Musemića. U naknadnim pregovorima kamen spoticanja predstavljala je isključivo klauzula kojom je definisana otpremnina u slučaju prijevremenog raskida ugovora. Na današnjem sastanku usvojen je zadovoljavajući prijedlog za obje strane

Tako je, neka je jasno svima koji su pljuvali upravu da nije bilo ni rumenih ni mrzitelja husrefa, neka se zna da ga niko ne tjera i nije tjerao!
Jedan jedini razlog je bio iskljucivo LOVA!

SRETNO HUSREFE!
Vas par je ovdje pravilo konfuziju kako se uprava i Husref ne slazu sto uopšte nije bilo tacno. Nakon prvog sastanaka receno je da ovi ovdje ljudi imaju zajednicke poglede i da cekaju odgovor investitora. Sva prica bila u tome

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 jun 2019, 23:45

Incident na Koševu: U svlačionici pronađen tespih, sumnja se na Halida.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 jun 2019, 23:50

midzuka je napisao/la:Hoćel Ševkija na posudbu?
Ode on iz kluba, valja praviti mjesta polovnjacima iz drugoligasa. Tesko ovoj omladini sada kuknjava

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 12 jun 2019, 23:50

miky_hz je napisao/la:Bojan,Nebojsa,Slobodan in Almir i Nihad out

Mogli smo i mi aplicirat Dodiku za ova dva miliona . :mrgreen:
haram se u te pare, kome je dao to je propalo neka fala haha

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 jun 2019, 00:00

MortemHz je napisao/la:Jelešković dobro radi svoj posao.
On je strasno pojacanje steta sto i Slobo nije ostao,gje je on sad? Kakav je status Jeleskovica?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 jun 2019, 00:06

midzuka je napisao/la:
midzuka je napisao/la:
pasica je napisao/la:Da li ce papci sad imati obraza pa izbrisati ono svrljanje.
Dok god najtrofejniji trener, jedini trener sa duplom, covjek sa igrackom titulom, covjek koji nam je donio toliko emocija i jedan od onih uz kojeg su rasle mnoge generacije navikaca ima drugaciji polozaj od nekih ublehasa sa strane koji dodju, otmu pare, odu i nikad se vise ne pomenu, onakve vrste pritisaka su dobrodosle.
Dakle posteno je ucjenjivati trenera cije sam rezultate gore naveo bijednim klauzulama koje se nisu davale ni najvecim dusmanima bez ikakvih obecanja s druge strane? Ljudi koji apsolutno nemaju veze sa sportskim segmentom bi da odredjuju ko ce biti trener.
Sportski pozdrav.
I POVEDI NAS ŠEFE U NOVE POBJEDE KAKO SAMO TI TO ZNAŠ
Nakon prvog sastanka održanog 27. maja 2019. godine, zadovoljeni su svi uslovi Musemića. U naknadnim pregovorima kamen spoticanja predstavljala je isključivo klauzula kojom je definisana otpremnina u slučaju prijevremenog raskida ugovora. Na današnjem sastanku usvojen je zadovoljavajući prijedlog za obje strane

Ne lazi ovaj napaceni narod za te klauzule i slicno, sve je to bila jedna lijepa suplja prica koja je imala svoj cillj. I evo, jel sad sve ok? Ali uprava je dovoljno pametna da iznese dokaz da nije do njih bilo vec do LOVE
Da lazu govori svojim najmilijim, meni to nemoj govoriti, a ja cu biti kulturniji od tebe pa te necu vrijedjati.

Kamen spoticanja, da. Sta sam ja rekao. Nijedan jedini trener nije imao klauzulu da mu se isplate samo 3 plate. Nego je svaki dobijao koliko je zinuo. Jedino covjek koji ima 10 puta bolje rezultate od njih svih zajedno dobija takav uslov u ugovoru. I ko je sad kriv, uprava koja je isplacivala i kunti i panti sve ono sto je htio, ili covjek koji ne zeli da se ophode prema njemu kao prema psetu nakon svega.
Sportski pozdrav.[/quote]
Ova uprava nije isplacivala nikakvom kunti i panti da nisi sta fulio,a dobro bi bilo prije nego pocnes napadati covjeka i upravu da znas cinjenice. Imali li uprava veze sa sportskim segmentom ili ne nas se ne tice tj ne moze uticati na to ima Nam i on odredjuje jel ti sad jasnije?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 jun 2019, 00:09

Po meni treba nam neki bas dobar vezni,kreativac i napadac,takodje i zamjena za Mujakica

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 13 jun 2019, 00:15

nemogu vjerovat da idalje traje rasprava oko Husa, nadao sam se da ce doc na svoje kad bude zvanicna odluka, hajd valjda nece dugo

Letic ? On je dobar igrac, slag na tortu, on bi mozda mogao Mujakica mijenjat al nije klasican stoper

Gavric je ta neka pozicija veznog kretativca i napadaca bar sam tako vidio po utakmicama, u napad ide pravi akcije, centarsut mu dobar taman Ahmetu na glavu i vozdra, al kad se vrati Stanojevic mislim da ce Gavric bit klupa il ce mozda nekog drugog mjenjat vidjet cemo ja mislim da je dobar igrac

Milanovic pozicija gdje nam je i mozda skripalo najvise

Jedino nam fali zamjena za Mujakica, neki klasicni stoper uz Lazica pa da tenk ne moze proc prema golu
A kad vec spomenu Lazica on je po meni najveci pogodak sezone

ma TITULA 1946%

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jun 2019, 00:29

bistrik87 je napisao/la:nemogu vjerovat da idalje traje rasprava oko Husa, nadao sam se da ce doc na svoje kad bude zvanicna odluka, hajd valjda nece dugo

Letic ? On je dobar igrac, slag na tortu, on bi mozda mogao Mujakica mijenjat al nije klasican stoper

Gavric je ta neka pozicija veznog kretativca i napadaca bar sam tako vidio po utakmicama, u napad ide pravi akcije, centarsut mu dobar taman Ahmetu na glavu i vozdra, al kad se vrati Stanojevic mislim da ce Gavric bit klupa il ce mozda nekog drugog mjenjat vidjet cemo ja mislim da je dobar igrac

Milanovic pozicija gdje nam je i mozda skripalo najvise

Jedino nam fali zamjena za Mujakica, neki klasicni stoper uz Lazica pa da tenk ne moze proc prema golu
A kad vec spomenu Lazica on je po meni najveci pogodak sezone

ma TITULA 1946%
zar nije letic lijevi bek?
You are someone else I am still right here

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 13 jun 2019, 00:47

Jel Sofrenac spreman za sljedecu sezonu ? Koliko racunaju na njega, znal ko ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 jun 2019, 00:56

Nama napadac treba

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 jun 2019, 00:59

simidobar je napisao/la:Jel Sofrenac spreman za sljedecu sezonu ? Koliko racunaju na njega, znal ko ?
Jest za crnogorsku ligu :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], izdzezveubrazil i 27 gostiju.