Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ahmad_tz je napisao/la:AJDE BERLU DOVEDI NAM MANDZUKARU !!!!
Po meni, više su ga filovali u Wolfsburgu, njegovi saigrači dosta soliraju i kad treba i kad ne treba. Dok je kod Mandže druga priča. On je jedini špic i svi ostali su podređeni njemu. Hoću da kažem, da bi se Edin lakše privikao na igru Milana nego Mandžo. Mada na kraju, neće doći ni jedan a ni drugirope11 je napisao/la:Mandži i Džeki je lagano kada te filuju loptama, možeš misliti koliko bi se u Milanu proslavili kada ti De Jong ili Muntari organizuju akcije. Da ne pričam o možebitnom povratku Nocerina na teren.![]()
Ja sam zato da Balo ostane, nije klasični napadač koji čeka loptu u šesnaetercu već se zna izvući van njega.
Evo piše se da bi Newcastlu mogli ponuditi Nianga plus keš za Santona. Možda i nije loša ideja.
Ma dobro slažem se oko toga, samo kažem da bi se Džeko vjerovatno lakše privikao na italijanski stil općenito. Ali eto mišljenja sam da nema ništa od dolazka.rope11 je napisao/la:Ma znam da nece doci nijedan, ali kazem da to nisu tipovi napadaca koji bi se uklopili u nas “stil“ (ako mi uopste imamo stil)
Istina da je Mandzi nesto lakse, ali ima i Dzeko podrsku. Te bekovi, te Silva, Nasri, Yaya, te se ponekad Aguero zajebe pa doda. Ovdje toga nema, sve se dobija na srecu i individualni kvalitet. Doduse, dobije i Balo podjahkad koju loptu, ali to su sve polulopte iz kojih ni Messi ne bi mogao izvuci maksimum.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.