AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 08 jun 2014, 08:38

10 mil je bruto iznos za 2 god :wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 jun 2014, 13:52

Evo dosta dobrih vijesti, pročitajte sve.

Corriere dello Sport claims that Berlusconi will start spending money again for Milan's transfer market campaign - due to Inzaghi. :bow: :bow: :pray: :pray:

Inzaghi wants Milan to hire the set-piece coach Gianni Vio (he's considered an expert). He currently works for Fiorentina. :bow:

Evo kako izgledaju prekidi Fiorentine odkad im je dosao ovaj Gianni Vio.

[youtube][/youtube]

Inzaghi is considering to implement some of Novak Djokovic's methods (special diet, yoga, meditation) at Milan.

The psychiatrist (and criminologist) Massimo Picozzi could be hired soon. He will be at Casa Milan next week.

Benfica are ready to raise the offer to Milan for Cristante - most likely to €5m. @bryan_cristante [Sky] :nene:

GdS reports that Kakà is in talks with São Paulo. :hmmmmm:
Kakà has a clause in his contract that allows him to leave because Milan didn't qualify for CL - it's exercisable until June 30.
I know that Kakà and his wife bought a new house in São Paulo last month, so that could be another sign of him returning to his former club.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 14:07

Ko bi rekao da postoji i trener baziran samo da sprema ekipu kako reagovati u prekidima (kornerima, slobodnim...) :D

Ovo da će Berlusconi "od ovog prelaznog roka" ponovo trošiti za pojačanja mi je priča koju slušam evo već 2,3 godine. Puno zuje a malo meda daju ;)

Ovaj mali Cristante definitivno vrijedi ako je Benfica zagrizla za njega (jer oni su prepoznatljivi po pravljenju igrača). Treba ga forsirati sada.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2014, 14:19

Trošit će pare, ali na kurve i bunga bunga zabava. Ništa ja od toga ne vjerujem dok ne krene ulagati. I nadam se da pri tome ne misli da polovnjake i na one sa isteknutim ugovorom. :problem:

Sviđa mi se ovo za trenere, ne sumnjam da će to sve mr. ofsajd posložiti kako treba. :clap:

Cristante ostaje, mislim da je pravo vrijeme da ga se gurne u prvu postavu i znam da će Pippo to iskoristiti.
Kaki sretan put. Hvala za sve, ali njegovo je prošlo. :problem:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 08 jun 2014, 14:24

AJDE BERLU DOVEDI NAM MANDZUKARU !!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 jun 2014, 15:38

Berlusconi bi mogao početi od imenovanja Inzaghija za trenera. Ni u šta ne vjerujem dok ne vidim djela. Ne bi bilo prvi put da su novine plasirale lažne informacije o njegovim bombastičnim najavama.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 08 jun 2014, 18:07

ahmad_tz je napisao/la:AJDE BERLU DOVEDI NAM MANDZUKARU !!!!

Nemoj molim te.. Ako ga dovede obecavam da necu gledati ni jednu utakmicu Milana dok ne ode.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 jun 2014, 18:09

Bolje da dovedu Negreda, a i jeftiniji je. Normalno, pod uslovom da Balo ode.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2014, 18:40

Mandži i Džeki je lagano kada te filuju loptama, možeš misliti koliko bi se u Milanu proslavili kada ti De Jong ili Muntari organizuju akcije. Da ne pričam o možebitnom povratku Nocerina na teren. :mrgreen:
Ja sam zato da Balo ostane, nije klasični napadač koji čeka loptu u šesnaetercu već se zna izvući van njega.

Evo piše se da bi Newcastlu mogli ponuditi Nianga plus keš za Santona. Možda i nije loša ideja. :thumbup:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 18:52

rope11 je napisao/la:Mandži i Džeki je lagano kada te filuju loptama, možeš misliti koliko bi se u Milanu proslavili kada ti De Jong ili Muntari organizuju akcije. Da ne pričam o možebitnom povratku Nocerina na teren. :mrgreen:
Ja sam zato da Balo ostane, nije klasični napadač koji čeka loptu u šesnaetercu već se zna izvući van njega.

Evo piše se da bi Newcastlu mogli ponuditi Nianga plus keš za Santona. Možda i nije loša ideja. :thumbup:
Po meni, više su ga filovali u Wolfsburgu, njegovi saigrači dosta soliraju i kad treba i kad ne treba. Dok je kod Mandže druga priča. On je jedini špic i svi ostali su podređeni njemu. Hoću da kažem, da bi se Edin lakše privikao na igru Milana nego Mandžo. Mada na kraju, neće doći ni jedan a ni drugi :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 jun 2014, 19:47

Ma znam da nece doci nijedan, ali kazem da to nisu tipovi napadaca koji bi se uklopili u nas “stil“ (ako mi uopste imamo stil :mrgreen: )

Istina da je Mandzi nesto lakse, ali ima i Dzeko podrsku. Te bekovi, te Silva, Nasri, Yaya, te se ponekad Aguero zajebe pa doda. Ovdje toga nema, sve se dobija na srecu i individualni kvalitet. Doduse, dobije i Balo podjahkad koju loptu, ali to su sve polulopte iz kojih ni Messi ne bi mogao izvuci maksimum. :D

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 jun 2014, 20:23

rope11 je napisao/la:Ma znam da nece doci nijedan, ali kazem da to nisu tipovi napadaca koji bi se uklopili u nas “stil“ (ako mi uopste imamo stil :mrgreen: )

Istina da je Mandzi nesto lakse, ali ima i Dzeko podrsku. Te bekovi, te Silva, Nasri, Yaya, te se ponekad Aguero zajebe pa doda. Ovdje toga nema, sve se dobija na srecu i individualni kvalitet. Doduse, dobije i Balo podjahkad koju loptu, ali to su sve polulopte iz kojih ni Messi ne bi mogao izvuci maksimum. :D
Ma dobro slažem se oko toga, samo kažem da bi se Džeko vjerovatno lakše privikao na italijanski stil općenito. Ali eto mišljenja sam da nema ništa od dolazka. :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 08 jun 2014, 23:04

Nzm ja gotivim Mandzu jer je prgav igrac i ostavlja srce na terenu. Isto kao da Gattuso igra u napadu :mrgreen:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jun 2014, 11:55

Navodno je Real spreman ponuditi 20 ml za Silju.
Ako je stigla ponuda treba to prihvatiti dok se ljudi nisu predomislili :D

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 jun 2014, 11:58

20 mil za De Sciglia ?

:lol: :lol:
embrace the chaos

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 jun 2014, 12:03

Ja bih mu dao jos jednu priliku, ima toliko precih igraca koji bi se trebali prodati prije njega.

A i govorim to sto se u realu ne bi znao izboriti, a nama je potreban. Da ne pricam da tih 20 miliona necemo ni vidjeti. :salut:

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 09 jun 2014, 12:21

Ma De Sciglia je Pippo skinuo sa transfer liste, u njemu vidi budućeg kapitena Milana. Ne ide on nigdje.

Galliani is expected to meet with Torino in the next few days to talk about Nocerino (transfer) and also the co-ownerships (Comi & Verdi).
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 09 jun 2014, 13:58

Ernesto Bronzetti (FIFA-in agent): "Milan i Valencia postigli su danas dogovor oko Ramija. Transfer bi trebao iznositi €4m + bonusi. Rami će potpisati ugovor na 3 godine." :thumbup:

Antonio Nocerino je blizu odlaska u Torino. Adriano Galliani i Gianluca Petrachi (sportiski direktor Torina) će se uskoro sastati kako bi se dogovorili oko zadnjih detalja.
FORZA MILAN

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 jun 2014, 15:13

[youtube][/youtube]

dobro nam dosao legendi nasa, da preneses svoje emocije na igrace i ne bojim se da ce uspjesi doci ;)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jun 2014, 15:24

Official: Pipo je novi trener Milana :D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.