FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 22 jan 2014, 16:48

ljudi u kojoj ligi igramo,to je premija,nesto nevjerovatno,do prije godinu nije niko htio da nas vodi,a danas nam je coach ciro...uozbiljite se malo pa nismo mi real jbt :roll:
za ovu ligu damjanovic je **** inijesta
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 jan 2014, 16:52

wienultras je napisao/la:ljudi u kojoj ligi igramo,to je premija,nesto nevjerovatno,do prije godinu nije niko htio da nas vodi,a danas nam je coach ciro...uozbiljite se malo pa nismo mi real jbt :roll:
Za ovu i za PL je prejak igrač! Ljudi zaboravljaju kakve je partije pružao u reprezentaciji taj lik i gdje je sve igrao. U svakom klubu gdje je igrao dosad je bio uglavnom glavni igrač na terenu!
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2014, 16:55

Damjanović, sigurno nije dobar koliko ga predstavljate da jeste .. kako ste se raspisali, očekivao sam stvarno neku bombu, ako nam je Damjanović bomba, onda stvarno

samo da ne bude pojačanje kao i Nadarević .. ja lično ga ne smatram pojačanjem, u smislu da je bomba .. svaka njemu čast što je igrao za repku i za sve ostvareno u karijeri, al' nema ništa od toga kakav je on bio, ne igra renome, nego kvalitet, a kakav je sad, pitanje je

valjda imam pravo na svoje mišljenje, meni ne paše, vama paše, Bože moj, ukusi su različiti :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 jan 2014, 16:56

klasik je napisao/la:Ma to sam i ja odma vidio, iskreno ne svidja mi se jer nisu na pruge dresovi, i nisam uspio nac ni jedan model sa prugama

Kod: Označi sve

http://www.patrick.eu/col/picture/PTR1273-045.jpg
Evo pruga, samo su vodoravne, a i dres je za ragbiste :lol:
mada i ovo k'o da je ragbi liga :mrgreen: nemaju baš nekih ponuda, a ne vidim koga sve sponzorišu ?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 jan 2014, 16:56

TzBulevar87 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:ljudi u kojoj ligi igramo,to je premija,nesto nevjerovatno,do prije godinu nije niko htio da nas vodi,a danas nam je coach ciro...uozbiljite se malo pa nismo mi real jbt :roll:
Za ovu i za PL je prejak igrač! Ljudi zaboravljaju kakve je partije pružao u reprezentaciji taj lik i gdje je sve igrao. U svakom klubu gdje je igrao dosad je bio uglavnom glavni igrač na terenu!
naravno da je tako...imamo super ekipu,jednog zajebanog igraca za trenera,kada to ciro sortira,bice super,nase su tribine,a ne pojacanja,nedajemo mi pare..jedva cekam akb da pocne,neznam kako cu vremenski,ali na derbi prvenstva dolazim akobogda...prelijepo je ovo oko slobode,uzivajmo i pustimo azmira i drustvo da ostvare nase zelje..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2014, 16:57

ni meni se ne sviđa dres bez pruga, to je u Čelikovom fazonu :D

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jan 2014, 16:59

Hoćemo dresove na štrafte ! :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 jan 2014, 16:59

wienultras je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
naravno da je tako...imamo super ekipu,jednog zajebanog igraca za trenera,kada to ciro sortira,bice super,nase su tribine,a ne pojacanja,nedajemo mi pare..jedva cekam akb da pocne,neznam kako cu vremenski,ali na derbi prvenstva dolazim akobogda...prelijepo je ovo oko slobode,uzivajmo i pustimo azmira i drustvo da ostvare nase zelje..
Meni je jednostavno smiješno da neko napiše kako Damjanović nije pojačanje za ovu ligu :D Azmir ljude razmazio, sada očekuju aktuelne reprezentativce BiH :mrgreen:
075

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jan 2014, 17:01

ako Damijanovic nije pojacanje covjek koji je s Jagodinom uzeo kup Srbije i igrao pretkola za ligu UEFA onda ne znam ko je? covjek koji je za vrijeme Cire bio u reprezentaciji? ne znam sta neki ocekuju da Sammira dovedemo ili Huesjinovica? budite sretni da neko takvog imena uopce dolazi u ovaj qurac od lige! a klasik brate grijesis maksimalno iduci izbori nemaju veze s Jasminom niti sa Tuzlom! tu se bira kantonalan i federalna vlast sto Jasmina ne dotice ni sekunde :!: ko ce suradjivati sa Zahirovicem covjekom koji ce za par godina vjerovatno na dugogodisnju robiju, covjek koji je pronecjerio i oplackao milione! o Sabovicima necu ni da govorim ko je s njima suradjivo gadno se zajebo i dan danas vise od 300 ljudi ceka na stanove kojih nema :lol: tako da trebamo biti sretni sto se Jasmin aktivno ukljucio u Slobodu i sto ce sjever biti osposobljen do prve domace utakmice :!:
Sloboda Tuzla

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jan 2014, 17:02

ovog Sacijrija su nahvalili i najavili kao igraca preokreta pa eto vidjet cemo..naravno Dario bi bio zmaj za ovu ligu..bice to sve super kad se iskristalise igracki kadar.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2014, 17:08

Kapića sam danas gledao, tri dodira s loptom su dovoljna da vidiš da zna igra lopte :D pridružit' mu Mujkića ili Huseinbašića i neće biti problema za napad :D

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 22 jan 2014, 17:11

Ja znam da je meni bila želja vidjeti Duru jer su to igrači koji čine prevagu. Gledao sam frajera oba puta na Tušnju ove dvije godine, jede loptu, jede igrače, pokriva 3 duluma. Kratko - beton!

E sada zamislite Damjanovića, 4 godine mlađi od Dure, ista pozicija, čak je i visočiji, a za razliku od Dure koji igra u Rudaru iz Kaknja ovaj je u ekipi koja igra zapaženu rolu u Jelen ligi koja je miljama ispred našeg Premijera, a kamoli Federalne lige. Ovo je sjajna vijest ako Dario dođe
tuzlanska Sloboda

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 jan 2014, 17:12

raspisuju u martu tender za istok,ako bude sve u rokovima obavljeno,izgradnja bi mogla poceti krajem augusta 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jan 2014, 17:19

Ma ova dosadasnja pojacanja su sasvim dovoljna za ulazak u PL, pa cak bi se ovaj tim ravnopravno borio sa svim ekupama i u najelitnijem takmicenju naseg nogometa.

Damjanovic je veoma iskusan igrac, za uslove druge lige prekvalitetan bez obzira sto vec ima neke 33 godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 jan 2014, 18:30

Na probu stigao veznjak iz Makedonije

slika

Ardit Šaćiri (Ardit Shaqiri) je dvadesetosmogodišnji igrač sredine terena koji će se pokušati nametnuti stručnom štabu našeg Kluba.

Šaćiri je rođen u Strugi (Makedonija), a u dosadašnjoj karijeri je promijenio dosta klubova. Posljednji za koji je nastupao bila je tetovska Skendija. U Makedoniji je još igrao i za Karaorman Strugu, Ohrid 2004, Korab Debar i Dritu Bogovinje. Nastupao je još i za albanske klubove Teuta Durres i Gramozi Erseka, hrvatski Vukovar 1991 i slovački Ružomberok.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 jan 2014, 18:58

solidna biografija ze nase podneblje,kada je bio dobar slovacima,mogo bi i nama valjati za ispunjenje cilja

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 22 jan 2014, 19:16

wienultras je napisao/la:solidna biografija ze nase podneblje,kada je bio dobar slovacima,mogo bi i nama valjati za ispunjenje cilja
upravo to, a i smijem se kladit da je bolji od ovih sto sad imamo... druga stvar samo pregurat ovu polusezonu pa onda
na ljeto lakse i dovest igrace i pravit ekipu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 jan 2014, 19:26

ma polako,sto azmir kaze prvo se vratiti,pa onda dalje..ako ima imalo kvaliteta,iako nije spreman,imaju pripreme,popravice kondiciju

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 jan 2014, 19:47

troglav-sloboda 1-3
sloboda-mladost 3-0
capljina-sloboda 2-2
radnicki-sloboda 1-2
sloboda-jedinstvo 4-1
bratstvo-sloboda 0-2
sloboda-gosk 2-0
buducnost-sloboda 1-1
sloboda-podgrmec 6-1
rudar-sloboda 1-2
sloboda-orasje 3-0
branitelj-sloboda 2-1
sloboda-iskra 4-0
gradina-sloboda 1-2
sloboda-igman 4-0 uz slavlje 15 hiljada navijaca :D
eto neka moja prognoza uz ovih 39 bodova,premjer liga nebi trebala doci u pitanje 8-)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 22 jan 2014, 19:53

wienultras je napisao/la:troglav-sloboda 1-3
sloboda-mladost 3-0
capljina-sloboda 2-2
radnicki-sloboda 1-2
sloboda-jedinstvo 4-1
bratstvo-sloboda 0-2
sloboda-gosk 2-0
buducnost-sloboda 1-1
sloboda-podgrmec 6-1
rudar-sloboda 1-2
sloboda-orasje 3-0
branitelj-sloboda 2-1
sloboda-iskra 4-0
gradina-sloboda 1-2
sloboda-igman 4-0 uz slavlje 15 hiljada navijaca :D
eto neka moja prognoza uz ovih 39 bodova,premjer liga nebi trebala doci u pitanje 8-)

buducnost sloboda 0-2 :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.