za ovu ligu damjanovic je **** inijesta
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Za ovu i za PL je prejak igrač! Ljudi zaboravljaju kakve je partije pružao u reprezentaciji taj lik i gdje je sve igrao. U svakom klubu gdje je igrao dosad je bio uglavnom glavni igrač na terenu!wienultras je napisao/la:ljudi u kojoj ligi igramo,to je premija,nesto nevjerovatno,do prije godinu nije niko htio da nas vodi,a danas nam je coach ciro...uozbiljite se malo pa nismo mi real jbt![]()
klasik je napisao/la:Ma to sam i ja odma vidio, iskreno ne svidja mi se jer nisu na pruge dresovi, i nisam uspio nac ni jedan model sa prugama
Kod: Označi sve
http://www.patrick.eu/col/picture/PTR1273-045.jpg
naravno da je tako...imamo super ekipu,jednog zajebanog igraca za trenera,kada to ciro sortira,bice super,nase su tribine,a ne pojacanja,nedajemo mi pare..jedva cekam akb da pocne,neznam kako cu vremenski,ali na derbi prvenstva dolazim akobogda...prelijepo je ovo oko slobode,uzivajmo i pustimo azmira i drustvo da ostvare nase zelje..TzBulevar87 je napisao/la:Za ovu i za PL je prejak igrač! Ljudi zaboravljaju kakve je partije pružao u reprezentaciji taj lik i gdje je sve igrao. U svakom klubu gdje je igrao dosad je bio uglavnom glavni igrač na terenu!wienultras je napisao/la:ljudi u kojoj ligi igramo,to je premija,nesto nevjerovatno,do prije godinu nije niko htio da nas vodi,a danas nam je coach ciro...uozbiljite se malo pa nismo mi real jbt![]()
Meni je jednostavno smiješno da neko napiše kako Damjanović nije pojačanje za ovu liguwienultras je napisao/la:naravno da je tako...imamo super ekipu,jednog zajebanog igraca za trenera,kada to ciro sortira,bice super,nase su tribine,a ne pojacanja,nedajemo mi pare..jedva cekam akb da pocne,neznam kako cu vremenski,ali na derbi prvenstva dolazim akobogda...prelijepo je ovo oko slobode,uzivajmo i pustimo azmira i drustvo da ostvare nase zelje..TzBulevar87 je napisao/la:Za ovu i za PL je prejak igrač! Ljudi zaboravljaju kakve je partije pružao u reprezentaciji taj lik i gdje je sve igrao. U svakom klubu gdje je igrao dosad je bio uglavnom glavni igrač na terenu!wienultras je napisao/la:ljudi u kojoj ligi igramo,to je premija,nesto nevjerovatno,do prije godinu nije niko htio da nas vodi,a danas nam je coach ciro...uozbiljite se malo pa nismo mi real jbt![]()
upravo to, a i smijem se kladit da je bolji od ovih sto sad imamo... druga stvar samo pregurat ovu polusezonu pa ondawienultras je napisao/la:solidna biografija ze nase podneblje,kada je bio dobar slovacima,mogo bi i nama valjati za ispunjenje cilja
wienultras je napisao/la:troglav-sloboda 1-3
sloboda-mladost 3-0
capljina-sloboda 2-2
radnicki-sloboda 1-2
sloboda-jedinstvo 4-1
bratstvo-sloboda 0-2
sloboda-gosk 2-0
buducnost-sloboda 1-1
sloboda-podgrmec 6-1
rudar-sloboda 1-2
sloboda-orasje 3-0
branitelj-sloboda 2-1
sloboda-iskra 4-0
gradina-sloboda 1-2
sloboda-igman 4-0 uz slavlje 15 hiljada navijaca![]()
eto neka moja prognoza uz ovih 39 bodova,premjer liga nebi trebala doci u pitanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.