Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

mdss
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la mdss » 29 avg 2012, 19:53

Ebem mater Marotti i naravno Agnelliu zbog skrtarenja i lazi o WC sto se tice Berbatova apsolutni FLOP umjesto TOP e moj Marotta nikad od tebe dobrog menadera pu.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Moggi bi nam sad doveo i Llorentea i RVP zajedno al to je sposoban menadzer a ne ovaj nesposobni celavi konj ebo mu Berbatov sve :evil: :evil:

slika

Nista vise ne vjerujem ni Agnelliu ni Marotti samo prazne price pricaju ove sezone smo krenuli odlicno :evil:

Izgubili smo Contea jer Agnelli nema muda da se suprostavi ovim u FIGC nikad on nece zabraniti igracima ne igraju za repku nije doveo WC ono sto je obecao samo je davao isprazna obecanja i prico price vezano za Contea a nista konkretno nije uradio :evil:

AGNELLI JE OBICNA ICKA :evil: :evil:

NA KRAJU MERCATO NIJE USPJESAN POSLIJE SILNIH NAJAVA MI DOVELI POLOVNJAKA BERBATOVA :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2012, 19:54

Berbatov :roll: Zar Juventus nije u stanju istresti 25 - 30 mil za top igrača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 29 avg 2012, 19:54

Saurman je napisao/la:Berbatov :roll: Zar Juventus nije u stanju istresti 25 - 30 mil za top igrača.
Jest ali trenutno nema takvog na prodaji ;)

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 29 avg 2012, 19:55

pinturicchio30 je napisao/la:
Soni je napisao/la:Nije taj "TOP" uopste sporan, al' bolje da su Immobile-a ostavili da znamo na cemu smo.
Za mene je Asamoah igrac koji ovaj prelazni rok cini uspjesnim, iako ostaje zal za pravim napadacem.
To je to.. Ako se nema dovoljno love za klasu, onda ne kupuj nesto bezveze. Da se kao broji doveli mi napadaca. Ostavi pare, skupi za sljedeci prelazni rok. Forsiraj Immobilea, imao bi sigurno prilike da igra.. Ovako potrosi na Berbatova, Bendtnera (ako je istina da i on dolazi). I sta dobijemo nista samo kvantitet ne kvalitet. Poslije kukamo kako ih ne mozemo prodati.. Gubimo milione na njima.
Upravo to ne shvataju pojedini ljudi sa ovog foruma i pokusavaju da pronadju razloge kako nije moglo kako nije bilo , ma sve se moze kad se hoce , galliani je za marottu moggi !
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2012, 19:56

Vidal je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Berbatov :roll: Zar Juventus nije u stanju istresti 25 - 30 mil za top igrača.

Džeko & Llorente.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 29 avg 2012, 19:57

Saurman je napisao/la:
Vidal je napisao/la:

Džeko & Llorente.
Džeko nije na prodaju a za Llorentea A.Bilbao traži 36 mil. Nidje veze. za igrača u zadnjoj godini ugovora dati te pare je glupost na kvadrat.

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 29 avg 2012, 20:02

slika

slika

slika

slika

slika

Amauri > Mandžukić

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 avg 2012, 20:04

[youtube][/youtube]
:D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 29 avg 2012, 20:07

Nakon dovođenja Berbatova, odustali smo od Bendtnera, iako smo i s njim imali sve dogovoreno.

Marotta danas baš kao Moggi nekad, iako su se navijači Fiorentine ponadali, Marotta je napravio strašan klizeći i uništio im snove. :mrgreen:

Asamoah i Vidal kad su dolazili nisu bili najavljeni kao top player igrači, a kasnije su se ispostavili takvim, sačekajmo malo, nek Berbatov odigra par utakmica pa ćemo donjeti neki sud o njemu, a i plaćen je samo 5 miliona, nije 25 pa da ovoliko kukate. :mrgreen:

Berbatov, košarkaškim rječnikom rečeno, ima strašnu leđnu tehniku, zna se zagraditi, primiti loptu i odigrati koristan povratni pas, mislim da će se dobro uklopiti u naš sistem igre.

Sutra još Llorente, u petak noga Martinezu, Ziegleru i Iaquinti i to je to. :mrgreen:

slika

:lol: :lol:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 29 avg 2012, 20:08

[youtube][/youtube]

Ono što je još interesantno. Vidal - Leverkuzen, Lucio - Leverkuzen, Berbatov - Leverkuzen :mrgreen:

Berbatov je prije 12 godina bio blizu Leccea međutim njegovom starom se nisu svidjeli neki uslovi dogovora i posao je propao. Sada Berba konačno dolazi u Serie A

A Marotta Berbatovom vraća Fiorentini za Jovetića.

2-year deal, €1.8m net + bonuses, 4.5m fee, 1m up front, 3.5m next season

slika
Zadnja izmjena: Vidal, dana/u 29 avg 2012, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 29 avg 2012, 20:10

Vi bi radije da nikoga nismo doveli?

Za LP i prvenstvo ti treba i širina i iskustvo, jer je sezona duga.

Berbatov je igrač koji je svojevremeno bio dominantan u PL i vjerovatno bi imao mjesta u bilo kojoj drugoj ekipi. U Unitedu nije, čak i kad je zabijao po 4 gola. Što? Fergusno zna bolje.

Bendtner je sidraš, nešto što nam treba.Zna on zabiti, nije toliko loš. Ko je bollji, a dostupniji od njega?

Za svakog osrednjeg igrača bi morali dati 10 miliona bar, a meni ne pada na um nijedno posebno ime koje smo mogli dobiti. Pazzini možda, koji je dokazan u Italiji, ali ni za njega niste bili.

Kad već nismo doveli klasnog napadača, sa njima dvojicom bi dodatno pojačali konkurenciju i to na način da bi imali različite tipove napadača u ekipi. O tom se radi.

Trebaće Bendtner da skoči, spusti loptu, ako dođe.... a ja sam za...

Seba
Mirko
Matri
Bendtner
Berbatov

Pa sasvim solidno, u najmanju ruku.

EDIT: A šta fkt Llorente još dođe? :lol:

Jel sigurno da sad Bendtner ne dolazi beže? Volio bih ja još jednog špica da uzmemo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 29 avg 2012, 20:12

Idemo Berbatov , jos sutra Peluso i da slavimo osvajamo sve !!

Amauri > Mandžukić

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 29 avg 2012, 20:12

Vidal je napisao/la: Nije se moglo osloniti na Ciru. Ipak nije puno igrao u Serie A. trebao nam iskusniji npadač. Koji zna zabiti. Ako Ciro nastavi ovako sigurno će doći i njegovo vrijeme. Teško je ući u prvenstvo i u LP sa napadačima kao što su to Ciro i Matri.
Alex, Messi, Nevile, Fabregas ( lupam koji mi padnu na pamet) i jos bruku igraca. Su igrali sa otprilike 18, 19 godina u prvom timu.. Igraci se prave postepeno, nekad treba malo i istrpit.. Immobileu su vec 22 godine on bi vec trebao biti donekle razvijen igrac.. Zasto mu ne dati priliku u slabijim utakmicama..
Zadnja izmjena: pinturicchio30, dana/u 29 avg 2012, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 29 avg 2012, 20:13

Vidjet cete kakav je igrac Berbatov! U te dvije sezone ce vam donjeti barem 40-50 golova samo u ligi! U to sam ubjedjen :) Ima dobar pregled, firsth touch mu je maestralan, a go zabija veoma lahko. To sto Ferguson nije zelio da igru prilagodi njemu, dovelo je do pada kod igraca, ali sam ubjedjen da ce donejti veliki kvalitet napadu Juventusa.

Za par mjeseci svi koji pljuju ovaj transfer ima da ga velicaju!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 29 avg 2012, 20:13

Bas je vratio Fiorentini Marotta ljudi imaju Jovetica a mi polovnjaka sa 31 godinom svaka cast Marotta bas napravio potez dostojan malih klubova a za Juve treba puno vise ebo mu Berbatov sve :evil: :evil:

Daj Marotta i tog ljevog beka TOP Pelusa pa da strasno zavrsimo mercato :evil:

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 29 avg 2012, 20:14

pinturicchio30 je napisao/la:
Vidal je napisao/la: Nije se moglo osloniti na Ciru. Ipak nije puno igrao u Serie A. trebao nam iskusniji npadač. Koji zna zabiti. Ako Ciro nastavi ovako sigurno će doći i njegovo vrijeme. Teško je ući u prvenstvo i u LP sa napadačima kao što su to Ciro i Matri.
Alex, Messi, Nevile, Fabregas ( lupam koji mi padnu na pamet) i jos bruku igraca. Su igrali sa otprilike 18, 19 godina u prvom timu.. Igraci se prave postepeno, nekad treba malo i istrpit.. Immobileu su vec 22 godine on bi vec trebao biti donekle razvijen igrac.. Zasto mu ne dati mu priliku u slabijim utakmicama..
Koja je to liga? Znaš i sam šta Talijani misle o mladima i koliko vjere imaju u njih. Polako se to mijenja ali još je rano.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 29 avg 2012, 20:14

Gazzetta-in web portal prenio vijest da smo odustali od Bendtnera. Sad ne znam koliko su oni vjerodostojni.

Nama je trebao peti napadač, a to je Berbatov, novi sigurno neće doći dok ne ode Quagliarella koji je na izlaznim vratima.

Berbatov je u najjačoj ligi bio jedan od najboljih napadača. Bit će i u Serie A, sasvim sigurno, zadovoljan sam njegovim dolaskom, od svih imena koja su se spominjala proteklih dana Bugarin je najbolja opcija.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 29 avg 2012, 20:15

Marchisio je napisao/la:slika

slika

slika

slika

slika
Izvinite za ovoliko citiranje ali sam morao.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaci post odnosno sliku dugo dugo nisam vidio..... Najjace za Boriela.......

A sto se tice Flop playera ja sam vam prije 4-5 dana napisao da nema potrebe da ikog ocekujete jer Marotta je dobar transfer guru(naravno nije kao Moggi, jer takav vise ne postoji na ovom svijetu) al' ako nikog nije doveo za citavo ljeto onda za sest dana nema pogotovo teorije da ikog dovede.....Sto se Berbatova tice dobar je igrac al' forma je upitna i po meni on je bas igrac sesnaesterca..... Realizira dosta sansi, samo je njegov motiv i forma upitna....

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 avg 2012, 20:16

Treba Berbatovu dati sansu, pustimo ga da odigra nekoliko utakmica, covjek ima iskustvo, igrao u LP, tresao mreze, u zadnje vrijeme nije igrao u Manutd ali igre u Totenhemu i prvu sezonu u Unitedu su odlicne bile!
Vidjecemo ga!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 29 avg 2012, 20:17

Nakon danas ne smatram vise da smo favoriti za scudetto.Mislim da smo sada u rangu drugih timova za prvaka i bice teska borba koju imamo sanse da izgubimo jednako kao i da dobijemo.Steta, sa pravim napadacem bi se prosetali ligom.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.