Ibizevic je napisao/la:Samo još jednom da ti **** mamu u ****
a hebo ga ti, k'o da ne znaš kakva nam je država, direktor firme ne ode s pozicije dok firma skroz ne propadne, tako da ni ovaj neće otić s klupe dok nas fino ne obruka na kvalifikacijama za EURO 2016mirzatele je napisao/la:Zar je uopste upitno da li ce seljacina otici ?
Ako je ista logicno nakon ove blamaze to je odlazak telece glave
Tacno. Zasluzujemo PUNO PUNO bolje.ARGUMENT je napisao/la:Safete Susicu ne zasluzujemo te!
Polako, trebati ce im par dana da sastave kredibilnu odbranu za onaj kriminal sinoc. Uvijek advokati sebi uzmu neko vrijeme da pripreme slucaj. S obzirom na tezinu krivicnog djela ocekujem suludu odbranu od navedenih tipova.Mozambik je napisao/la:Nije ovako zanimljivo
Nema Hareta iz Han Pijeska, Virtu4la da nas izdominira i ostalih papetoljubaca.
Priduzujem se cestitkama.Ibizevic je napisao/la:Samo još jednom da ti **** mamu u ****
Hoce, izgleda da je nase tele prije SP-a potpisalo za neki turski prvoligas.truts je napisao/la:a hebo ga ti, k'o da ne znaš kakva nam je država, direktor firme ne ode s pozicije dok firma skroz ne propadne, tako da ni ovaj neće otić s klupe dok nas fino ne obruka na kvalifikacijama za EURO 2016mirzatele je napisao/la:Zar je uopste upitno da li ce seljacina otici ?
Ako je ista logicno nakon ove blamaze to je odlazak telece glave
Nema ugovoradonniedarko je napisao/la:Jos nije dao ostavku ? Pa sta ceka savez ? Halooo nece se otkaz sam uruciti
Nema tebi lijeka i pomici! Najbolje da sam sebe likvidiras, da ne mucis drugi narod!damir_82 je napisao/la:Svanulo pljuvacima...
Samo sto se, kao i obicno, pljuje po ustaljenoj matrici... bez rezona i argumenta, vec cisto da se pljune... Bitno je pljunuti na sve...na selektora, na Emira, na Edina.... redom.... I nije to slucaj samo sa fudbalskom reprezentacijom, vec i sa ostalim reprezentacijama, klubovima... Zato i jesmo tu gdje jesmo....
A posebna je prica to sto cemo lako poniziti i omalovaziti protivnika...
Evo jos tri puta sam od jutros pregledao utakmicu, i znate sta primjetim...?
Par odlicnih lopti za Edina u prvom poluvremenu.....
Znate koji igraci su dali najbolje lopte Dzeki? Medunjanin i Misimovic....
Valjda strucnjaci znate da, u ofanzivnom smislu, taktika je tu da vas tim dovede u gol sansu...
Jesmo li imali gol sanse iz izigranih akcija?
U defanzivnom smislu smo imali Lulica na lijevoj strani iz jednog jedinog razloga... Omjer ofanzivnih i defanzivnih karakteristika je priblizan i moze odigrati i defanzivno (sto Visca ne moze), i ofanzivno (sto Kolasinac ne moze)..
Imao je i Besica kao osiguraca na tHi oj strani, ali i indisponiranog kapitena.... Prica kako je morao Emir da igra istovremeno na dvije pozicije je neozbiljna.... Ukoliko ponovo pogledate utakmicu lako cete primijetiti da u slucaju kad Lulic zakasni sa povratkom u odbranu, Spahic izlazi na igraca koji dolazi sa te nase lijeve strane, Sunjic i Mujdza ulaze unutra i zatvaraju... Nerijetko je i Besic pokrivao Spahiceva izvlacenja i ulazio u nasu zadnju liniju...
Dakle sa takticke strane korektno i logicno.... Da je kapiten bio na svom nivou ne bi ta lijeva strana pravila problem...
Naravno da bi sve drugacije bilo da je priznat gol i da smo poveli u dvadesetoj minuti... Izmjene bi bile drugacije, igra bi bila drugacija...
Mi smo sa takticke strane obezbijedili Edinu nekoliko sansi koje on, na zalost, nije realizirao..
Pripreme reprezentacije nemaju nikakve veze sa ovim... Treninzi su dozirani i zato nije bilo tezih povreda igraca... Ako mislite da se kondicija "nabija" za mjesec dana, varate se!!! Treninzi kakvi se praktikuju krajem sezone u klubovima, treninzi za odrzavanje forme i sa puno igre s loptom je nesto sto je optimalno....
Sunjica ste toliko osporavali, pljuvali, pa sad se lize.... Nije jedna utakmica mjerilo, imao je i losih izdanja (SAD drugo poluvrijeme), ali je pravi primjer kako lako nekog popljujemo, pa hvalimo, i obratno....
Jeste li Besicu izbrojali netacne pasove sinoc?
Jedino bih ja uveo Viscu umjesto Susica, i to se ne slazem sa selektorom...Al ne toliko da ga pljujem i nazivam pogrdnim imenima....
Indisponirani glavni igraci, ponisten cist gol... Nismo mi toliko bolji od Nigerije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.