nolimit je napisao/la:sinko opet prozivas moj tim,a mi vas usta nismo uzeli,ti nisi mjerilo nicega obicni kompleksas ti ces nam pricat komsu nam prijatelji,zna ekipa prva RA ko su im prijatelji uvijek bili,komje isao sa nama na tekme itd ti sigurno nisi niti ces ikad a to sto nas ti mrzis tvoja stvar momci koji su vam glavni na tribini su u oslicnim odnosima sa nama,a za ove prijetnje po Sarajevu je smijesno pricat rekao bi sad svasta al necu zbog velezovaza koji su mi uvijek dragi bili,koliko si plitak kazes prijatelji a doveli vam igraca bez ugovora ,i kakve veze sa tim imaju navijaci nasi,i nista slagao nije igrace pred najboljim navijacima
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6563_n.jpg
Niko tvoj tim ne uzima u usta gluho bilo mene zaboli s kim ti sjediš zapamti samo jednu stvar pravi Veležovac nevoli nijedan tim niti će ga ikad volit nas samo interesuje naš tim naši igrači a s kim igramo, ko je preko puta nas savršeno nas ne zanima, ti voli koga hoćeš samo razumi da ja samo volim jedan tim jedan grad.Nego smoriću, evo sad će rukomet a mi smo već malo uzeli dopinga pa razumi da nas smaraš. Eto te tamo i tebe i tvoj tim prvi ste već, raduj se bola opusti se ove se godine igra samo za drugo i osatala mjesta ja sam ti već čestitao, a evo ti jednu u povjerenju od ove ljepotice sa slike sa najljepšim šalom kako i dolikuje ovoj misici kaže mi na poruci: uspjela je u zadnji tren slikat se ispod kipa jer kako kaže priča se da se večeras kip pocinje razmontiravati i seli u Sarajevo lično je Ibraković to kupio, golemo pa sa vama ne moze niko svaka čast. A sad zbogom i doviđenja do ostvarenja snova.
Brato pastrmka i sva crvena armijo polako jos je vazdan do tekme ako se ovako nastavi mi ti nista vidjet nećemo, treba izdurat do noćas. Samo da mi je znati koga levati ovaj sljam od Čovića nas ili njih. Ma nas ne moze a njih ko ****. Ja čovjeka smiješna, pa on stvarno misli da je interesantan, puko ko karpuza haj ti živ bio u gornji ograđenik pa gore navijaj, uša kretenu spodobo od covjeka.