Safet Sušić - Pape
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Jesu mu urucili otkaz ? 

- Consigliere
- Kontakt:
PapeSusic je napisao/la:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Germania neće da ode jer nema obraza. Za njegovo neznanje su drugi krivi i za sve uvijek ima izgovor.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovo je jos bolje http://www.klix.ba/sport/nogomet/del-bo ... /140622075" onclick="window.open(this.href);return false;revan je napisao/la:Ovako to radi gospodin čovjek.
http://www.****/sport/sp-brazil-2014 ... -sam-otici" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Susic napolje I nek povede svoju taktiku sa sobom .Kakav li to strucnjak moze ostaviti Kolasinca na klupi I pemzionera Misimovica u igri 90 minuta!?Jel on gleda ono sto mi gledamo ili je tolika budala da je corav kod ociju.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Safete vrjeme je. 

O poništenom golu Džeke Sušića je samo kazao:
''Ja nisam dobro vidio situaciju, a sudac kaže da je zaleđe. Drugi su mi rekli da zaleđa nije bilo''.
Novinari su inzistirali i da Sušić prokometnira situaciju kod pogotka, kada je Emunike faulirao Spahića, a sudac ostao nijem:
''Ako sudac nije svirao, znači da prekršaja nije bilo''
Je li ovo Saft otkrio sarkazam

''Ja nisam dobro vidio situaciju, a sudac kaže da je zaleđe. Drugi su mi rekli da zaleđa nije bilo''.
Novinari su inzistirali i da Sušić prokometnira situaciju kod pogotka, kada je Emunike faulirao Spahića, a sudac ostao nijem:
''Ako sudac nije svirao, znači da prekršaja nije bilo''
Je li ovo Saft otkrio sarkazam

Svaka cast tako i treba. Misli da si sve na vrijeme rekao ali u nasoj maloj zemlji koju unatoc svemu volim do neba ne smijes biti pijevac istine. Nazalost u nas pijevci zavrsavaju u juhi jer bude budale i neradnike. Osom Pjanica po meni u svemu si bio u pravu i vecina nas se treba ugledati u tebegringobih je napisao/la:Gdje ste picke stigo' Zdravko Colic!!!!!
Yebiga, covjek nije znao da ce bit vruce u sred dzungle, iako je svako normalan to znao prije pola godine, kada smo saznali gdje cemo igrat. Ali znamo da Safet nije normalan.Neutral je napisao/la:Germania neće da ode jer nema obraza. Za njegovo neznanje su drugi krivi i za sve uvijek ima izgovor.
ODLAZI PRIJE IRANA UBLEHO
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pogledaj samo kako se redaju clanci danas.
prvo oni na Sportu, evo sad na Klixu, niko ozbiljno da progovori o ovoj ublehi.
Novinare treba u radne brigade da prave autoput, sa samo jednim obrokom na dan.
prvo oni na Sportu, evo sad na Klixu, niko ozbiljno da progovori o ovoj ublehi.
Novinare treba u radne brigade da prave autoput, sa samo jednim obrokom na dan.
- Principatus
- Kontakt:
Ja bih samo zamolio da neko od slijepih obozavaoca Safeta Susica i Germanije Sportagenture nama obicnim smrtnicima objasni takticku zamisao jucer. Jer nama je to previsoko da shvatimo sta je tele time mislilo postici.
Izvolite. Ko zeli da pocne? Gdje ste se sakrili nasi mus musculusi?
Izvolite. Ko zeli da pocne? Gdje ste se sakrili nasi mus musculusi?

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 22 jun 2014, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jedini i iskljucivi krivac za sve ovo sto se desilo i tu je kraj price...
pricali smo na temi Edin DZeko kad je spisak objavljen, a evo i sad sam ponovio slican post i haman da je tako i bilo sa igracima.."ne diraj me, ne diram te", mi tebi pustimo agenciju, Tinkija, Hadzica i ostale prohtjeve, hinjaluke prema Zahi i Zuki, a ti nama otkazujes treninge da ne forsiramo, pustis nas u Sa da ostanemo umjesto u Ze itd itd i svima dobro
pricali smo na temi Edin DZeko kad je spisak objavljen, a evo i sad sam ponovio slican post i haman da je tako i bilo sa igracima.."ne diraj me, ne diram te", mi tebi pustimo agenciju, Tinkija, Hadzica i ostale prohtjeve, hinjaluke prema Zahi i Zuki, a ti nama otkazujes treninge da ne forsiramo, pustis nas u Sa da ostanemo umjesto u Ze itd itd i svima dobro
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Pape idi i vodi sva guzolizalacka **** sa sobom.1988risha je napisao/la:PAPE OSTANI...
IDEMO NA EP DA IH SVE SRUŠIMO!!!
S PAPETOM U RUSIJU I QATAR!!!
NE ZASLUŽUJEMO TE PAPE!!!! OSTANI MOLIM TE !!!
Dosta vise gradjenja karijera preko repke. Osvoji nesto, nauci posao pa dodji.
Radi tebe smo Pape izvisili. Da ti nije Hajrovica i golcine s 30 metara mozda ne bi s tvojom taktikom glupom ni SPa vidjeli.
SUSICU NAPOLJE.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Zar je uopste upitno da li ce seljacina otici ?
Ako je ista logicno nakon ove blamaze to je odlazak telece glave
Nas Sajo nije sa ove planete on vidi sto mi nevidimo

- Principatus
- Kontakt:
Ovako se nesto desi kada seljaku, koji je navikao da voza traktor, poklonis Ferrari i posaljes ga na trke. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sve što si napravio sjebo si, treba te izbacit iz aviona u ocean.
Ma znaš da kod nas logika nikada nije bila jača strana. To treba pritisnuti svim silama, ako želimo da ga se otarasimo. Da nam se 26.06 ne bi desilo obavještenje da su produžili njegov ugovor do 2016. Ovo je ipak Bosna. Zdrav razum ostavite na ulaznim vratima.mirzatele je napisao/la:Zar je uopste upitno da li ce seljacina otici ?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Safete Susicu ne zasluzujemo te! 

Zvjezdan Misimovic ( volim ga ko brata ) sa 32 godine i dvije provedene sezone u Kineskoj ligi na SP je odigrao svaku ebenu minutu,jer Pape nema muda izvesti ga,a i on sam zna da Miske najvise 30 minuta moze igrati..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.