FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2019, 10:57

hare111 je napisao/la:Sačekajte da odigra barem jednu utakmicu u bordo dresu pa sudite je li izgubljen, spor i ostalo. uvijek prije vremena svi smo pametni
Pa spomeni dobre strane koje ima. Sve u svemu, instagram vucina
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 11 jun 2019, 10:58

Ima li SMS-a

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 jun 2019, 10:59

Sjever koji se borio da pojedinci ne budu iznad kluba, sada radi potpuno drugaciju stvar :bow: :bow: :facepalm:

A ako su u pitanju pare, neka onda sjever smanji kazne za bakljade, i neka te pare idu Husrefu :kafa:

Vainglorious
Kontakt:

Post Postao/la Vainglorious » 11 jun 2019, 11:01

Pantelija je napisao/la:Znaci ako ne produze husrefu tj ako husref ne pristane, nemojte misliti da klub necete odvesti u propast, a upravu i novog trenera u nestanak!
Druze, ti si fakat bolestan. Repliciras ovdje karadziceve izjave. Imas pravog uzora, svaka ti cast.

Batali tu pricu da vodis racuna o interesu kluba, ti cito imas neki privatni problem sa husrefom, jer citavu godinu seres po njemu. Nije to pocelo od famozne 3 plate. Jel te lik zlostavljao kao malog? Ili sta? Ali tolika mrznja prema liku koji ke legenda sarajeva i koji nam je upravo donio duplu krunu mi je neshvatljiva. Pa ja cetnike ne mrzim ko ti njega. De ba malo sjasi sa tastature, ovo postaje degutantno. Ode ti predaleko. Koga slijedeceg citiras? Mladica, Milosevica, Hitlera?

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 jun 2019, 11:02

Hoce biti perverzija ako se ovajara pokaže dobar kao Stanoje, kada se bude trebao braniti rezultat pa upariš Stanoju i Gavrića na DCM :kafa:
Obojica skoro 190 visoki, Lazić isto tako. Tri korpuletna igrača brane šesnesterac :kafa:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jun 2019, 11:03

Gavricu nek je sa srecom, idemo dalje.
You are someone else I am still right here

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 11:07

Vainglorious je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Znaci ako ne produze husrefu tj ako husref ne pristane, nemojte misliti da klub necete odvesti u propast, a upravu i novog trenera u nestanak!
Druze, ti si fakat bolestan. Repliciras ovdje karadziceve izjave. Imas pravog uzora, svaka ti cast.

Batali tu pricu da vodis racuna o interesu kluba, ti cito imas neki privatni problem sa husrefom, jer citavu godinu seres po njemu. Nije to pocelo od famozne 3 plate. Jel te lik zlostavljao kao malog? Ili sta? Ali tolika mrznja prema liku koji ke legenda sarajeva i koji nam je upravo donio duplu krunu mi je neshvatljiva. Pa ja cetnike ne mrzim ko ti njega. De ba malo sjasi sa tastature, ovo postaje degutantno. Ode ti predaleko. Koga slijedeceg citiras? Mladica, Milosevica, Hitlera?
popij čaj neki, kafu, smiri se ne udaraj tastaturu :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 jun 2019, 11:10

Ono što je van tvog mentalnog dometa zove se sarkazam. A svakako i nisi navijač FK Sarajevo, tako da ne znam zaista zašto nam još više yebeš temu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 11:12

FoSte95 je napisao/la:Hoce biti perverzija ako se ovajara pokaže dobar kao Stanoje, kada se bude trebao braniti rezultat pa upariš Stanoju i Gavrića na DCM :kafa:
Obojica skoro 190 visoki, Lazić isto tako. Tri korpuletna igrača brane šesnesterac :kafa:
Ja tek vidio da je ovaj Nesha fakat 1m87

Ne mogu da vjerujem :( :o

Citavo vrijeme kontam da je messi-size

Ruku u vatru bi stavio da je manji od 1m72

Hahahahahahhaha

Pa ovaj bi mogao biti zamjena Rahmanu onda :think:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 11 jun 2019, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 jun 2019, 11:12

Jeli H usro potpisao :bih: :salut: :hmmmmm: :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 11 jun 2019, 11:13

Ma ono je jadno od sjevera.
Izgubljen je davno kompas.
Ovo što oni pokušavaju radi Hajduk već 20 godina zato i jest tu gdje jeste, jer mu mahala vodi klub.
Ja sam za Husrefa ako ne moze neko bolji, ali onakav pritisak stvarati, užas !
Samo mogu reći lijepi Frki, Popara, Mire i Mahir, ovo danas jadno.

DOBRODOŠAO NEBOJŠA. TI SI NAŠA SOTONA !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 jun 2019, 11:16

To ti pokusao biti smijesan... Jel te stid bar malo koga citiras i od cega pokusavas šalu napraviti?
I onda ce neko doci reci lik iznosi cinjenice pa ovo je teski debilizam na koji nacin o pokusava smijesan ispasti....
Sto se husrefa tice i on i uprava su uprskali i tu je kraj price, uopste ne ocekujem produženje.
You are someone else I am still right here

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 11 jun 2019, 11:16

SarajevoJeBordo je napisao/la:POJEDINAC NIJE I NIKADA NEĆE BITI =
FK SARAJEVO! SVI ONI KOJE TAJ FILM PUCA NEKA NAVIJAJU ZA LUTVU, TAMO JE KULT LIČNOSTI!
Jaštaradi, brate.
Nek se uhvate u kozaračko kolo i povazdan okrecu.
Još malo cemo ga, gluho bilo, babom zvati.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 11:19

fera je napisao/la:
To ti pokusao biti smijesan... Jel te stid bar malo koga citiras i od cega pokusavas šalu napraviti?
I onda ce neko doci reci lik iznosi cinjenice pa ovo je teski debilizam na koji nacin o pokusava smijesan ispasti....
Sto se husrefa tice i on i uprava su uprskali i tu je kraj price, uopste ne ocekujem produženje.
Sarkazam nije odlika svakog čovjeka, već onog kojem se zbog pameti i inteligencije možete diviti.

Vainglorious
Kontakt:

Post Postao/la Vainglorious » 11 jun 2019, 11:21

SarajevoJeBordo je napisao/la: Ono što je van tvog mentalnog dometa zove se sarkazam. A svakako i nisi navijač FK Sarajevo, tako da ne znam zaista zašto nam još više yebeš temu.
Sine mali, tebi se uopste nisam obratio. Ali ako vec guras nos hdje mu nije mjesto, pojasnicu. Postoji nesto sto se zove neprimjereni sarkazam. A svakome ko je bio u Sa 92-95, ovaj sarkazam nije primjeren. Pretpostavljam da ti to ne dozivljavas jer si u tim danima ili bio punoglavac u mudima starog, ili dio slavne minhenske brigade ili na palama. Da bih ti priblizio rezonovanje, da bolje shvatis, zamisli sarkasticnu dosjetku koja ukljucuje tvoju majku. Da, moze biti sarkasticna, ali je definitivno neprimjerena i vrijeđa te.

A nisam upoznat sa tim da si ti taj kojem se trebam javiti za pecat i potvrdu da sam navijac voljenog kluba. Ovaj ovdje, sine mali, ima vise utakmica na kosevu nego ti na tv-u. Zamolio bih te dabovo bude zadnji post koji nas dvojica razmjenjujemo. Neke stvari ti nisu bile jasne, pa ti pojasnih. Nema potrebe da dalje diskutujemo. Zivio.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 jun 2019, 11:22

VenamaHrabrih je napisao/la:Kako neko ko piše grafite i time oštećuje prostorije kluba, moze voliti i podrzavati taj isti klub?!? Isto kao kad se Izetbegovici kunu da voke Bosnu, a ne postuju odluke institucija te iste Bosne?!? Dakle, ja u Titovoj 38b ogromnim slovima mogu napisati; Volim te Saraj'vo! i tako neku jadnicu radnici natjerati da citav dan struze fasadu, e da bih ja rekao svima da sam navijač?!? Pa veci sam navijač ako kupim pola kile zeljanice toj istoj radnici za doručak.
Zasto je tolika frka oko Husrefa?!? Postoje ljekari koji na dnevnoj bazi spašavaju zivote i nemaju više od 3k mjesečno. A i dalje rade pod uslovima Ugovora o radu i niko ih ne gladi i nudi nake vasionske uslove.
Jedino to , malo, zamjeram klubu sto previse titra oko Musemica. Ovoliko ti mozemo ponuditi i ćao. Ako su Adukora mogli usloviti, ne vidim zasto ne bi mogli Musemica? Da ne potezem opet pricu o necem drugom.
Čuj legenda?!?! Kakva legenda?!? Ako cemo tako dijeliti statuse, onda sam i ja legenda, jer sam branio ovaj grad. I tako da nije bilo mene, ne bi bilo ni Sarajeva.
Qurca graha, gospodo. Ako hoces radi, a ako neces sjedi kuci i naprđuj šta moze, a šta ne moze i šta bi bilo kad bi bilo.
Puna podrška klubu kakvu god odluku donese.
:bow:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 jun 2019, 11:22

Razlika izmedju Lutve i ovog naseg trenera je ta sto je Lutvo svoje pare upupmpao u nk zeljescar a ovaj nas pokusava ispumpati pare iz kluba u svoj padze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 11 jun 2019, 11:24

SedrenikHz je napisao/la:Ma ono je jadno od sjevera.
Izgubljen je davno kompas.
Ovo što oni pokušavaju radi Hajduk već 20 godina zato i jest tu gdje jeste, jer mu mahala vodi klub.
Ja sam za Husrefa ako ne moze neko bolji, ali onakav pritisak stvarati, užas !
Samo mogu reći lijepi Frki, Popara, Mire i Mahir, ovo danas jadno.

DOBRODOŠAO NEBOJŠA. TI SI NAŠA SOTONA !
Ne pitaju se ovi likovi sa sjevera koji pisu grafite podrske zasto je sve manje raje na sjeveru.

Vainglorious
Kontakt:

Post Postao/la Vainglorious » 11 jun 2019, 11:24

Pantelija je napisao/la:
fera je napisao/la:
Sarkazam nije odlika svakog čovjeka, već onog kojem se zbog pameti i inteligencije možete diviti.
Odgovorih vec tvom advokatu, sarkazam ti je u najmanju ruku nedolican. Ali ocito si u tim vremenima bio jal u minhenu, jal na palama, pa ti ne zapara usi kad procitas, a pogotovo napises ovakvo nesto.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 11:25

SarajevoJeBordo je napisao/la: Ono što je van tvog mentalnog dometa zove se sarkazam. A svakako i nisi navijač FK Sarajevo, tako da ne znam zaista zašto nam još više yebeš temu.
Sine mali, tebi se uopste nisam obratio. Ali ako vec guras nos hdje mu nije mjesto, pojasnicu. Postoji nesto sto se zove neprimjereni sarkazam. A svakome ko je bio u Sa 92-95, ovaj sarkazam nije primjeren. Pretpostavljam da ti to ne dozivljavas jer si u tim danima ili bio punoglavac u mudima starog, ili dio slavne minhenske brigade ili na palama. Da bih ti priblizio rezonovanje, da bolje shvatis, zamisli sarkasticnu dosjetku koja ukljucuje tvoju majku. Da, moze biti sarkasticna, ali je definitivno neprimjerena i vrijeđa te.

A nisam upoznat sa tim da si ti taj kojem se trebam javiti za pecat i potvrdu da sam navijac voljenog kluba. Ovaj ovdje, sine mali, ima vise utakmica na kosevu nego ti na tv-u. Zamolio bih te dabovo bude zadnji post koji nas dvojica razmjenjujemo. Neke stvari ti nisu bile jasne, pa ti pojasnih. Nema potrebe da dalje diskutujemo. Zivio.
sine, ja sam od te 92 do 95 isao u skolu pod granatama, i nemas ti sta meni drzati predavanja sta je ok a sta nije. A onda to poredsi sa necijom majkom, to je tek dokaz koliko nemas razvijen smisao za bilo sta. uziva, nije forum ni razmjena misljenja za tebe

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, ronaldo99, Zagor i 90 gostiju.