FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

domorocki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la domorocki » 02 sep 2011, 13:37

senci-071 je napisao/la:Željezničar neće nastupiti na turniru "Želimir Vidović Keli"
Ovo je sramota za klub kao sto je Zeljeznicar ali Brko se boji sponzora iz Hercegovine i manjeg entiteta,jer moraju igrati na turniru "Želimir Vidović Keli" covjeka kojeg su ubili oni sa druge strane ,jer je branio svoje komsije ,a njima se Brko ne zeli zamjeriti.Razlog neigranja na turniru jos smjesniji u Brkovom fazonu.! :oops: :oops:
Kad smo Mi uopšte igrali taj turnir?što ste glupi,balavci jedni
Einigkeit und Recht und Freiheit

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 sep 2011, 13:40

domorocki je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Željezničar neće nastupiti na turniru "Želimir Vidović Keli"
Ovo je sramota za klub kao sto je Zeljeznicar ali Brko se boji sponzora iz Hercegovine i manjeg entiteta,jer moraju igrati na turniru "Želimir Vidović Keli" covjeka kojeg su ubili oni sa druge strane ,jer je branio svoje komsije ,a njima se Brko ne zeli zamjeriti.Razlog neigranja na turniru jos smjesniji u Brkovom fazonu.! :oops: :oops:
Kad smo Mi uopšte igrali taj turnir?što ste glupi,balavci jedni
Evo Brkatog da nam objasni sve :lol: :lol: :lol:
Nek si nam rekao brkati :lol: :lol: :lol:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 sep 2011, 13:44

Današnji Avazov Sport:
Pitanje: Zašto "plavi" neće učestvovati na Memorijalu "Želimir Vidović-Keli"?

Hajrudin Dino Đurbuzović: Kao što sam rekao, naš plan priprema je odlazak na Bjelašnicu, gdje imamo dogoverenu utakmicu. Mi smo o tome na vrijeme obavijestili organizatora, prije sedam dana, tako da je neozbiljno to što se Željezničar spominje kao učesnik turnira.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 02 sep 2011, 13:47

Neki novi klinci su tu koji se nisu ni rodili u tom periodu, a kamoli da znaju kakva je legenda Želimir Vidović-Keli, na kakav je način branio našu državu, svoj grad, svoju Dobrinju, i sada ovdje komentarišu :x . A dotični gospodin kao i većina "pametnjakovića" nije u tom periodu bio u svom gradu, a sad mu puna usta lažnog patriotizma.

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 02 sep 2011, 14:04

Dotični gospodin se u Francuskoj borio za BiH!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 02 sep 2011, 14:08

bespotrebno dizete tenzije, javljeno je ranije da necemo ucestvovat na turniru i to je to a nisam siguran jesmo li ikad ucestvovali na ovom turniru

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 sep 2011, 14:11

Batistuta je napisao/la:Neki novi klinci su tu koji se nisu ni rodili u tom periodu, a kamoli da znaju kakva je legenda Želimir Vidović-Keli, na kakav je način branio našu državu, svoj grad, svoju Dobrinju, i sada ovdje komentarišu :x . A dotični gospodin kao i većina "pametnjakovića" nije u tom periodu bio u svom gradu, a sad mu puna usta lažnog patriotizma.
javlja se klub patriota koji je kada je pala prva granata u sarajevo otišla u saudijsku arabiju sa gosp.Pušinom da širi po svijetu istinu od ratu u sarajevu i usput uzelo elvira baljića da i on izvuče svoju guzicu.I sad napadajuI na kraju š želju koji je uredno prije 7.dana rekao da neće igrati turnir ne iz nepoštovanja prema Keliju kako neko neko želi prikazati več što su unaprijed organizovali prripremnu tekmu na bjelašnici.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 sep 2011, 14:12

Mancini je napisao/la:Dotični gospodin se u Francuskoj borio za BiH!
Joj price suplje nije se niko borio od vas barem vecine, ja jesam dvije godine opuco i bezveze mi slussat vas koji ste bili u pelenama da raspravljate o tome! Zeljeznicar nije dosao na turnir radi konsolidacije i relativno losih nastupa u pocetku lige i gotova prica.Niti je to omalovazavanje lika pokojnog Kelija niti bilo sta drugo.jednostvno nije momenat.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 sep 2011, 14:54

pile87 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Dotični gospodin se u Francuskoj borio za BiH!
Joj price suplje nije se niko borio od vas barem vecine, ja jesam dvije godine opuco i bezveze mi slussat vas koji ste bili u pelenama da raspravljate o tome! Zeljeznicar nije dosao na turnir radi konsolidacije i relativno losih nastupa u pocetku lige i gotova prica.Niti je to omalovazavanje lika pokojnog Kelija niti bilo sta drugo.jednostvno nije momenat.
Ja nisam bio u pelenama tad živ bio! :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 02 sep 2011, 14:57

keli vidovic njegov odnos prema ovom gradu prije svega pa i svemu ostalom i nacin na koji je bukvalno pogubljen nisu zasluzili ovakav odnos prema njemu ne ulazim u price ko je koga zvao ko je sa kim bio ko je gdje ratovao i slicno
keli vidovic je legenda ovog grada za koji je dao svoj zivot i tu sve price zavrsavaju a sada neka nastave pricati i dokazivati ko je gdje bio nema potrebe ni s kim se objasnjavati

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 sep 2011, 15:01

Mancini je napisao/la:Ja nisam bio u pelenama tad živ bio! :(
Ja napisah vecina, ali jos od sramnije od toga je nacina na koji se zeli koprpomitovati neko preko imena jednog od heroja ovog grada, taj covjek to nije zasluzio!To je turnir, Zeljo i njegovi su do sada obisli sva stradalitsa od Potocara do Tuzlanske kapije, i pokazali kako stoje stvari a igranje sa imenima nekih heroja da bi se neko prozvao u ovom slucaju Osim su van pameti i gade mi se ljudi koji tako nesto i napisu.Ko je pametan shvatice ko nije nece nikad...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 02 sep 2011, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 02 sep 2011, 15:03

avlami97 je napisao/la:Današnji Avazov Sport:
Pitanje: Zašto "plavi" neće učestvovati na Memorijalu "Želimir Vidović-Keli"?

Hajrudin Dino Đurbuzović: Kao što sam rekao, naš plan priprema je odlazak na Bjelašnicu, gdje imamo dogoverenu utakmicu. Mi smo o tome na vrijeme obavijestili organizatora, prije sedam dana, tako da je neozbiljno to što se Željezničar spominje kao učesnik turnira.
PA sto su onda pristali igrati, pa sad lafo ranije javili. Ja eto nasi cekali do zadnjeg dana pa da kazu da nece zeljo ucestvovati. On ce govoriti ko je neozbiljan ccccc

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 sep 2011, 16:07

Hajde, ko neka ekipa...atraktivnije igra Pofaliićki trenutno nego Željo :P

Sad ozbiljno, bezveze se dižu tenzije...otkazali, otkazali, šta sad... Mogu ga jednim djelom i shvatiti, ekipi ne ide dobro, veliki je pritisak,kompas se malo izgubio, i očigledno je da Amar želi izolriati ekipu što je više moguće, da im opet kojim slučajem ne prijete batinama s tribina itsl..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 02 sep 2011, 16:15

Nije ovo dizanje tenzija al ko sto neko rece gdje ovdje patriotizam halo turnir posvecen ljudskoj legendi grada Sarajeva i nije bitno jel prvi il drugi il neki treci sastav igra, bitno je da Sarajevo i Zeljo kao simboli ovog grada ne prospustaju ovakve dogadjaje ,po meni ovo je fuj potez al njima na obraz :roll:

I ima li ko da kaze koju rijec o ovom Sesaru sto je zadnji dosao,kakav klip ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 sep 2011, 16:26

Joj tebe jarane, utakmica Sarajevo - Željo nikad nije revijalna. Rezultat je uvijek važan. Poslati drugi tim, pa da ih raštelujemo gore :mrgreen: Osim odlučio da mu je preče odvesti ekipu u karantin daleko od grada da se pokuša konsolidovati ekipa,... Mislim, ono, njihovo pravo, njihova odluka. Plaho me ne tangira. A ionako, ja bi više volio da se pozvala sarajevksa Bosna, Kelijev prvi klub.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 sep 2011, 16:48

VanBasten je napisao/la:Joj tebe jarane, utakmica Sarajevo - Željo nikad nije revijalna. Rezultat je uvijek važan. Poslati drugi tim, pa da ih raštelujemo gore :mrgreen: Osim odlučio da mu je preče odvesti ekipu u karantin daleko od grada da se pokuša konsolidovati ekipa,... Mislim, ono, njihovo pravo, njihova odluka. Plaho me ne tangira. A ionako, ja bi više volio da se pozvala sarajevksa Bosna, Kelijev prvi klub.
da, kao što jedan na našem forumu reče... Uz Bosnu, pozvati Dobrinju (mjesto gdje živio...) austrijski GAK (otišao iz FKS u njega i tu završio karijeru) i da organizaciju preuzme naš klub.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 sep 2011, 16:53

Zagor je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Joj tebe jarane, utakmica Sarajevo - Željo nikad nije revijalna. Rezultat je uvijek važan. Poslati drugi tim, pa da ih raštelujemo gore :mrgreen: Osim odlučio da mu je preče odvesti ekipu u karantin daleko od grada da se pokuša konsolidovati ekipa,... Mislim, ono, njihovo pravo, njihova odluka. Plaho me ne tangira. A ionako, ja bi više volio da se pozvala sarajevksa Bosna, Kelijev prvi klub.
da, kao što jedan na našem forumu reče... Uz Bosnu, pozvati Dobrinju (mjesto gdje živio...) austrijski GAK (otišao iz FKS u njega i tu završio karijeru) i da organizaciju preuzme naš klub.
E, tamam, na GAK sam zaboravio totalno :roll:
Vjerujem da bi se Austrijanci odazvali jer je pokojni Keli i tamo, kao i u svugdje gdje je bio, ostavio neizbrisiv trag i kao čovjek i kao fudbaler.
Bio je on i predjsdnik FK DObrinja, tj tadašnji Novi Grad, ako nisam šta pomješao.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 02 sep 2011, 17:05

ovo je doslo pitarima ko hljeb gladnom... sada nas pljuju... :lol:

mi pokusavamo da budemo klub koji je profitirati finansijski, ne zivi se vise od turnira koji se igra za raju... **** to... bolje se kvalitetno pripremiti za prvenstvo (ionako smo katastrofalno krenuli u sezoni), nego igrati turnir na kojem neko od igraca se moze bezpotrebno povrijediti... tako da ja opravdavam ovaj potez...

a vi pitari, placite i kukajte... :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 02 sep 2011, 17:07

Prestanite vise o tom zeljinom otkazivanju,nece i nece . Svaki ostali komentar je suvisan . Sto se tice naseg kluba,cujem neki novi sponzori,zna li ko o cemu se radi ?
1946

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 sep 2011, 17:11

Mourinhokilledbarca je napisao/la:Prestanite vise o tom zeljinom otkazivanju,nece i nece . Svaki ostali komentar je suvisan . Sto se tice naseg kluba,cujem neki novi sponzori,zna li ko o cemu se radi ?
Škoda, Telecom..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pantelija, Vanja8 i 30 gostiju.