Gospodin.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma nikakav belaj. Niko vas ne krivi da se razumijemo. Zna se kompletna prica iza ove utakmice tako da neka nas ne cudi, ni vas a Boga mi ni nas. Sto se mene tice, ako mi ne mozemo osvojiti, ja bi najvise volio da osvojite vi. Ja sam se pomirio odavno sa tim scenarijem. ABda da se udje u evropu. Sve ostalo je manje bitno.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:58Nadam se da ovaj penal nece pokvariti jedno krasno prijateljstvo.
Penal za Sarajevo simulacija
Penal za nas nidje veze iako je igrac Sarajeva usao u igraca kao tenk prije je udario loptu
Vrapcici izveli 8 penala, najvise u ligi, kako te nije stid? Za usporedbu, konkurenti za vrh:M0starskiRambo je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:59Veleža masakriraju sa kartonima i penalima već dvije godine![]()
Slobodno ga kuci vodi, ako ti odgovara
Oni su vazda ugrozeniPitagora je napisao/la:Vrapcici izveli 8 penala, najvise u ligi, kako te nije stid? Za usporedbu, konkurenti za vrh:M0starskiRambo je napisao/la:Veleža masakriraju sa kartonima i penalima već dvije godinemma_hz je napisao/la: Zaklali su Zelju,i otjerali Osima,sad su na redu Sarajevo i Velez...![]()
Borac 5
Sarajevo i Zrinjski 3
Stidi se.
Yebem i njega i vas svu trojicu
ma kakvi ovo je loza kluba kurt. ona iz platonovesvrakino1921 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:02Jel ovo na Marakani u Beogradu
Loza
Al mi baca na Old Trafford
Mislim da se sve steli Borcu da osvoji.OsmaDolazi je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:02Ma nikakav belaj. Niko vas ne krivi da se razumijemo. Zna se kompletna prica iza ove utakmice tako da neka nas ne cudi, ni vas a Boga mi ni nas. Sto se mene tice, ako mi ne mozemo osvojiti, ja bi najvise volio da osvojite vi. Ja sam se pomirio odavno sa tim scenarijem. ABda da se udje u evropu. Sve ostalo je manje bitno.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:58Nadam se da ovaj penal nece pokvariti jedno krasno prijateljstvo.
Penal za Sarajevo simulacija
Penal za nas nidje veze iako je igrac Sarajeva usao u igraca kao tenk prije je udario loptu
JesamRobust je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:05ma kakvi ovo je loza kluba kurt. ona iz platonovesvrakino1921 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 20:02Jel ovo na Marakani u Beogradu
Loza
Al mi baca na Old Trafford![]()
jesi vidio svrakino kako sudi najperspektivniji sudija u BiH![]()
![]()
![]()
da ga Allah pogleda pa da dodje na evropsku Grbavicu da sudi za nas ovako kao za Zrinjski da vidi kako je milina po Grbavici trčati a ne po hercegovackom kamenjaru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.