Pucaju da izadju u Evropu,taman umjesto Radnika dogodine,bolji ce predstavnik biti svakako.bistrik87 je napisao/la:ne svidjami se sto se Dodik mjesa u Borac, vidjet cete scena sa sudijama slijedece sezone, kosto je bilo Zrinski relacija Covic, nadam se da grijesim
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta Belmoo misli o ovom?revolt je napisao/la:Samo da kazem braci da prema izvoru, vrlo vrlo bliskom klubu, narednih desetak dana ce biti izuzetno lijepi za nas. ABd sve ce se sredit.
Iako sam ja prvi bio pod lostim utiskom zbog info o Jahicu itd, nije bas tako zategnuta situacija. Imam potrebu da ovo napisem jer sam medju prvim zakuhao s ovom pricom.
-
- Kontakt:
Ajd što se više pravite glupi kad već jeste.Neskida te poglede sa revizorskog izvještaja pa stalno dug spominjete.
Vjeruj upućenij sam od vas balavaca uostalom ko vam je rekao za Letića i Gavrića?Ako kažete da nisam upućen?
Vjeruj upućenij sam od vas balavaca uostalom ko vam je rekao za Letića i Gavrića?Ako kažete da nisam upućen?
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Đe si upućeni, zaboravili smo u tom minusu i raspadu navesti cijenjenog gospodina Bilića, veliki selam za njega. I neka neskida mo.belminhordas je napisao/la:Ajd što se više pravite glupi kad već jeste.Neskida te poglede sa revizorskog izvještaja pa stalno dug spominjete.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
treba ovog banovat, unosi nemir i lazi, smijem glavu na panj stavit da imam vise tuca u vezi HZ nego sto isti ima domaciSarajevoJeBordo je napisao/la:Đe si upućeni, zaboravili smo u tom minusu i raspadu navesti cijenjenog gospodina Bilića, veliki selam za njega. I neka neskida mo.belminhordas je napisao/la:Ajd što se više pravite glupi kad već jeste.Neskida te poglede sa revizorskog izvještaja pa stalno dug spominjete.
Smijem glavu stavit da sam se u više guzica zavukao nego što on postova ima. :kaHva:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Al vam bode oči revizorski izvještaj i argumenti.Ti si onaj što je napisao da Gavrić ide u Mađarsku?
Ne znam ko ovdje unosi nemir i laži...
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta fali izvještaju? Stručni ljudi u klubu znaju šta rade.belminhordas je napisao/la:Al vam bode oči revizorski izvještaj i argumenti.Ti si onaj što je napisao da Gavrić ide u Mađarsku?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
belminhordas je napisao/la:Ajd što se više pravite glupi kad već jeste.Neskida te poglede sa revizorskog izvještaja pa stalno dug spominjete.
7 junibelminhordas je napisao/la:Gavrić potpisuje sutra ili u ponedjeljak.
Klix.ba saznaje: Nebojša Gavrić pred potpisom za FK Sarajevo
5 juni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zaboravio si da je nakon toga neko napisao da ide u MađarskuMortemHz je napisao/la:belminhordas je napisao/la:Ajd što se više pravite glupi kad već jeste.Neskida te poglede sa revizorskog izvještaja pa stalno dug spominjete.
Vjeruj upućenij sam od vas balavaca uostalom ko vam je rekao za Letića i Gavrića?Ako kažete da nisam upućen?7 junibelminhordas je napisao/la:Gavrić potpisuje sutra ili u ponedjeljak.
5 juni

UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Makedonsko devojcee, dokle smo stigli u pregovorima?belminhordas je napisao/la:Zaboravio si da je nakon toga neko napisao da ide u MađarskuMortemHz je napisao/la:belminhordas je napisao/la:Ajd što se više pravite glupi kad već jeste.Neskida te poglede sa revizorskog izvještaja pa stalno dug spominjete.
Vjeruj upućenij sam od vas balavaca uostalom ko vam je rekao za Letića i Gavrića?Ako kažete da nisam upućen?7 junibelminhordas je napisao/la:Gavrić potpisuje sutra ili u ponedjeljak.
5 juni.I da ste bili neki povjerovali u to dok nisam rekao da je bio u gradu i potpisao da se čeka samo zvanično da objave.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- f0rest1946
- Kontakt:
Eto ga Gavric sluzbeno, Sretno Momcino.
Braca moj salim se ja, nista lose.VenamaHrabrih je napisao/la:Eh, buraz... Nije ni meni nikad do posla, pa opet popodne moram. Nece mi Husref placat racune.simidobar je napisao/la:Jarane ti mislis da je nama do posla u ovom trenutku.VenamaHrabrih je napisao/la:Prave tetke, materemi.... Ono kad se hamše okupe na tehvidu i bistre svjetsku politiku.
Bogami, od Ragibove Šaćirovice djeverić, kaze da
- Husref ostaje. Njegova ti zena ima kolegicu na poslu koja ti je bila prva komsinica rahmetli Husrefovoj dajinici.
- Ma ne reci ti to dvaput, moja Ramiza...
- Jes, alahami... Daju mu trista hiljada marki.
- Uh, proždrijeh kocku, dina mi...
E isti ste ovakvi. Radite li vi šta konkretno?

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Imal sta gor dol tam vam, belgija, štoper. Al nemoj im govoriti imebelminhordas je napisao/la:Uskoro će i Letić ili će sačekati sutra.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hladno odbise haman milion eura za Kovacevica. Sto ti je kad imas lovu pa ne moras na prvu ponudu letiti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Neće niko od igrača otići prije Evrope i to sam davno rekao.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
takva se politika trazi a ne odma zinut ako je milion, svaka castpasica je napisao/la:Hladno odbise haman milion eura za Kovacevica. Sto ti je kad imas lovu pa ne moras na prvu ponudu letiti.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mislim da su trebali prihvatiti ponudu za Vladana, treba malo minus smanjiti. Propadamo!belminhordas je napisao/la:Neće niko od igrača otići prije Evrope i to sam davno rekao.
a zasto nema presa,zasto nema sms-a?
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.