Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

KingEric7
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la KingEric7 » 16 avg 2012, 15:21

Ma znam, al lijepo izgleda jarane :mrgreen:

slika

Evo jos jedan podatak:
Robin van Persie će postati "tek" sedmi Holanđanin koji će nositi dres Manchester Uniteda. Prije njega su to učinili Muhren, Jordi Cruyff, Van der Gouw, Stam, Van Nistelrooy i Edwin van der Sar.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 16 avg 2012, 15:29

"The fee has been agreed, which we're delighted about," he said. "He's on his way up from London and will have a medical later this afternoon. We hope that goes according to plan. His agent is in discussions with David [Gill] at the moment. Hopefully all these things will be tied up by the end of the day. Sometimes the medicals take a little bit longer and it may carry on until tomorrow morning but I'm sure he'll be available for Monday's game. It's great to have a player of the quality of Robin van Persie coming into the squad. I'm very pleased."
Fergie veli. ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 16 avg 2012, 15:49

Cartman i Narin

Oko "MANU" se necu raspravljati iz postovanja prema vama, ipak ste duze ovde na forumu od mene, ali prvi put kada budem gledao utakmicu na MUTV sacuvat cu i poslati vam snimak gdje komentatori kazu "MANU" i to ne jednom, vec svaki put kada ne koriste "UNITED". Vrlo dobro znam o cemu pricam jer gledam dosta utakmica na oficijalnoj TV kluba.
Takodjer, oznaka za berzansku kotizaciju kluba je MANU i cisto sumnjam da je nesto uvredljivo da bi se dopustio taj naziv.

Da da, znam historiju, ali ona je nametnuta od drugih, zadojenih nabijackih grupa. Nas ako ne vredja ne vidim razloga da se ne koristi. Sam licno ne koristim tu skracenicu jer vise volim MAN UNITED ili nesto drugo, ali vec vam kazem, da se ta skracenica itekako korsiti i kod samog kluba.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 avg 2012, 16:02

Invincibles je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nadam se RVP, Rooneyu nikad nisam vjerovao iz penala. Previse puta je masio.
RvP je najbolji izvodjac penala kojeg poznajem(ne licno :mrgreen: ) 8-)

btw.cestitam,strasno pojacanje ste dobili,samo da ga povrede zaobidju ;) ...I da gledam svi stavljaju RvP-a u spic,a on bi bolje djelovao malo iza,a sad je tu problem sto vi imate 2 igraca koja nisu klasicni napadaci(RvP i Shrek),al' rotirat ce se oni nemate brige... ;)
Ukucaj na youtube ibra missed penalty i van persie missed penalty. Samo ce se pokazat :mrgreen:

KingEric7
Kontakt:

Post Postao/la KingEric7 » 16 avg 2012, 16:05

Evo mixture sports objavio da ce Persi igrati protiv Evertona.

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 16 avg 2012, 16:08

Da, evo i SAF kaže da je siguran da će Robin igrati protiv Evertona :)

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 16 avg 2012, 16:22

KingEric7 je napisao/la:Ma znam, al lijepo izgleda jarane :mrgreen:

slika

Evo jos jedan podatak:
Robin van Persie će postati "tek" sedmi Holanđanin koji će nositi dres Manchester Uniteda. Prije njega su to učinili Muhren, Jordi Cruyff, Van der Gouw, Stam, Van Nistelrooy i Edwin van der Sar.
Ovu sezonu se penje torres na drugo mjesto :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 avg 2012, 16:30

Jedva čekam njegov intervju, da vidimo šta to veli zašto nije ostao u Arsenalu. Mislim da je vrijeme da se riješe nedoumice jesu li prevagnule pare ili je otišao u potrazi za trofejom gdje je realno United uvijek u boljoj situaciji od Arsenala. ( Prvo mora ljekarski proći. :mrgreen: )

Naravno da je ta gore slika fotošop, ovo je prava.

slika

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 avg 2012, 16:36

Ma RvP bi trebao izvoditi sve prekide osim kornera.
Jel Fergie konta dovoditi jos nekoga ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 avg 2012, 16:37

Neće postići više od 15 golova u Premiershipu. U karijeri igrajuci za Arsenal imao 27 povreda, jedva čekam da vidim vaše reakcije kad prvi put bude out 4 mjeseca.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 16 avg 2012, 16:43

Ti neki vidovnjak pa znaš da će biti 4 mjeseca out ? :mrgreen:

Uostalom mi već imamo jednog vidovnjaka, to je Majestic koji gleda u šolju :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2012, 16:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Jedva čekam njegov intervju, da vidimo šta to veli zašto nije ostao u Arsenalu. Mislim da je vrijeme da se riješe nedoumice jesu li prevagnule pare ili je otišao u potrazi za trofejom gdje je realno United uvijek u boljoj situaciji od Arsenala. ( Prvo mora ljekarski proći. :mrgreen: )
]
Da je isao po pare, otisao bi u City. Sam Mancini je priznao da su bili zainteresovani. Ali sigurno da ce imat bolju platu nego u Arsenalu, vjerovatno na nivou Rooneya ili blizu toga (220 hiljada funti).

Koja blamaza Sportsporta na naslovnoj, nisu u stanju skuzit da to nije pravi account Ebouea. Evo vam tip za buduce clanke: Ima plavi znak kod svakog zvanicnog accounta neke poznate osobe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 16 avg 2012, 17:03

Jestel vidili sinoc Bale-a sto je "nadmocan" protiv Bosne :mrgreen: stvarno ne vidim sta ljudi vide u njemu.
Glory Glory Man United !!! :D

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 16 avg 2012, 17:08

Cestitke na transferu,svaka cast! ;)

Kikooo41
Kontakt:

Post Postao/la Kikooo41 » 16 avg 2012, 17:31

slika

Najnovija fotka naseg novog pojacanja :D vjerovatno pri dolasku u Manchester nekad danas :D

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 16 avg 2012, 18:52

slika

Novi sponzor. A Vida kao da se prepolovio, mnogo je smrsao, nadam se da to nece uticat na njegove partije. Samo da on bude onaj stari

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 avg 2012, 19:07

S ROBINOM VAN PERSIEJEM, novim napadačkim superpojačanjem, menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson računa odmah u otvarajućoj utakmici sezone.

Klub s Old Trafforda gostuje na Goodison Parku idućeg ponedjeljka u derbiju prvog kola.

"Robin će tijekom poslijepodneva obaviti liječnički pregled kod nas. Nadam se da će sve teći prema planu. Njegov agent upravo završava pregovore s našim izvršnim direktorom Davidom Gillom. Nadamo se da će sve biti završeno još danas, premda se pregledi nekad znaju oduljiti, i siguran sam da će Robin biti spreman za debi u ponedjeljak", rekao je novinarima škotski strateg kluba s Old Trafforda.

U srijedu su dva kluba postigla dogovor oko odštete koju će United uplatiti Arsenalu za preostalih godinu dana ugovora s Nizozemcem. Cifra se kreće oko 22 milijuna funti. Ostalo je samo da igrač, odnosno njegov agent, dogovori osobne uvjete ugovora.

U svim je natjecanjima prošle sezone, uvjerljivo najbolje u svojoj karijeri, Van Persie za Arsenal zabio 37 golova. Proglašen je najboljim igračem premierligaške sezone u izboru novinara, ali i kolega nogometaša.

S dovođenjem Van Persieja, Ferguson na raspolaganju ima impresivan napadački kvintet koji ga je podsjetio na slavnu 1999. godinu, kada je došao do svog prvog naslova europskog prvaka s Unitedom.

"Tada sam imao Dwighta Yorkea, Andyja Colea, Teddyja Sheringhama i Olea Gunnara Solskjaera, četiri najbolja napadača u Europi"

"Wayne Rooney i Robin van Persie dva su fantastična igrača i bit će sjajno iskustvo imati ih obojicu u sastavu. Dat će nam to daleko više snage i kombinacija u napadu"

"S njima dvojicom, te Javierom Hernandezom, Dannyjem Welbeckom i Shinjijem Kagawom, imat ćemo situaciju kao prije 13 godina: to je fantastična kolekcija napadača i moram se samo nadati da ću znati izabrati najbolje kombinacije"

"U svakom slučaju, fantastično je u momčadi imati igrača Van Persiejeve klase. Vrlo sam, vrlo zadovoljan"
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 avg 2012, 19:14

Cartman je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Jedva čekam njegov intervju, da vidimo šta to veli zašto nije ostao u Arsenalu. Mislim da je vrijeme da se riješe nedoumice jesu li prevagnule pare ili je otišao u potrazi za trofejom gdje je realno United uvijek u boljoj situaciji od Arsenala. ( Prvo mora ljekarski proći. :mrgreen: )
]
Da je isao po pare, otisao bi u City. Sam Mancini je priznao da su bili zainteresovani. Ali sigurno da ce imat bolju platu nego u Arsenalu, vjerovatno na nivou Rooneya ili blizu toga (220 hiljada funti).

Koja blamaza Sportsporta na naslovnoj, nisu u stanju skuzit da to nije pravi account Ebouea. Evo vam tip za buduce clanke: Ima plavi znak kod svakog zvanicnog accounta neke poznate osobe.
http://twitter.com/TheRealEboue" onclick="window.open(this.href);return false; 100% njegov account, ti se izblamira :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 16 avg 2012, 19:17

Nije pravi, nema plave oznake pored koja govori da je "account verified" ;)

Vidim Fergie ne spominje u tom razgovoru gore Berbatova, Bebe-a i Machedu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2012, 19:19

adriano_leite je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
]

http://twitter.com/TheRealEboue" onclick="window.open(this.href);return false; 100% njegov account, ti se izblamira :lol: .
Kako da ne. Vidim postavio je i ovu sliku:

https://twitter.com/#!/TheRealEboue/med ... 2FkgFmeYhI" onclick="window.open(this.href);return false;

Ipak si se ti pridruzio blamiranju sportsporta. Cestitam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.