nikad da se povrijedi kad imam under

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
šteta za Bornu, mali ima potencijala, još je dijete, ima 17 godina ali iako je još zelen pokazuje da ima ono nešto i da će biti veliki igrač, imao je šansi ali eti platio je danak neiskustvu, puno bi mu značila pobjeda i zato šteta da nije uspio. Reha,nJoy i master drago mi je da ste iskoristili svaki na svoj način nešto iz napisanogzgmiky je napisao/la:Ćorić B.-Berrer M. 1 4.75
Nedvojbeno bezobrazna i prevelika kvota da ne probam sa pobjedom Borne Ćorića, trenutno jednog od najperspektivnijih mladih igrača ne samo na ovim prostorima već i šire.
Borna je fin,skroman i mlad dečko koji puno radi i dobro radi i mjesec dana se sprema samo za ovaj turnir u Zagrebu ali na žalost nije imao sreće prilikom ždrijeba, no njega to nije obeshrabrilo i dati će sve od sebe pred domaćom publikom da napravi senzaciju i dobije sjajnog nijemca Berrera koji igra odličan tenis ali nije nepobjediv, stane li ga servis mogao bi imati problema.
Zagrebački turnir poznat je po iznenađenjima domaćih tenisača, dosta se igra na kladionicama i ne bi bilo ništa čudno da prođe jedna ovakava kvota.
Suma sumarum Berrer je favorit ali mislim da Borna može do iznenađenja i ja ću ovo singlirati pa šta bude.
u HL-u jedino taj par je pao sa nekih 26-27 na svega 10 da će bit 2/1 pa eto možda i bude, nisam igrao ali držim fige da okrenu za one kojima trebaGazijaKalesija je napisao/la:Bristol
+1apocalyps je napisao/la:HAJDE BRISTOL MOLIM TE SAMO DAJ GOL I TO JE TO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.