FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Je li moguće da je ovaj komentator ovoliko pristrasan kad prenosi Borac?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Stići ćemo i jedne i druge.
Na kraju bi mogli drugi zavrsit.
Ali ako ne drugi, uvjeren sam u trece mjesto.
Sa tim da nemam nimalo lijep osjecaj za finale kupa...
i smatram da je Vasoski skroz okej trener sa kojim bi se mogla uzeti titula sljedece sezone ako Bog da, treba covjeku dati vremena malo.
Eto moje viđenje i misljenje u par kratkih crta.
Inače ovaj Ayaz iz Borca top igrac vec 2/3 tekme u kontinuitetu izgleda dobro, ne znam gdje ljudi iskopaju ove anonimuse.
i smatram da je Vasoski skroz okej trener sa kojim bi se mogla uzeti titula sljedece sezone ako Bog da, treba covjeku dati vremena malo.
Inače ovaj Ayaz iz Borca top igrac vec 2/3 tekme u kontinuitetu izgleda dobro, ne znam gdje ljudi iskopaju ove anonimuse.
Iskreno, zavidim ti na optimizmuajdohordas je napisao/la: ↑09 apr 2022, 17:26Stići ćemo i jedne i druge.
Ko ono kaze ma kakav Jukić 

. Neka nam mrtvi hebibovic igra
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ajde nemoj zezat kod nas je bio poprilicno los 2-3 tekme bljesno i to je to.
-
- Kontakt:
Pa eto realno, sta ti je Borac a pogotovo Tuzla pokazala u nastavku sezone a da mi nismo, pa da ih ne mozemo stici ?spezial je napisao/la: ↑09 apr 2022, 17:32Iskreno, zavidim ti na optimizmuajdohordas je napisao/la: ↑09 apr 2022, 17:26Stići ćemo i jedne i druge.
U Tuzli su vjerovatno neki bojkoti Husrefa, nama je bolje sve sto je on duze na klupi. A i u Borcu nije sjajno, nema Vranjesa koji je nosio Borac dvije sezone, nema Zakarica, smjena trenera. Igrackom kvalitetom su za klasu slabiji od nas.
Ja sam uvjeren da cemo ih stići i bar jedne prestići do kraja.
Kao sto sam rekao veću brigu imam za finale kupa, ovaj Velez bas žilava ekipa. Dudic je doktor za psiholosku pripremu utakmice i motivaciju, plus im je to sansa za prvi trofej nakon 30/35 godina plus im od toga zavisi izlazak u Evropu. Bit će baš teško.
Nećemo stići ni jedne ni druge, naša prilika je kup ako intu ispušimoElCartel11 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 17:18Tuzla se itekako moze stici. Imam osjecaj, da im je rasulo u ekipi.
Prije cemo njih stici nego Vicinu prciju.

Jukic bio mrtav igrac i ostat ce mrtav igrac.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kako ćemo stići nekog, a ne iskreiraš niti jednu priliku Leotaru i to ubijeđeni da ćeš stići nekog, Igman u momentima izgleda dva puta kvalitetniji od tebe, a cijelu utakmicu izgledaju uigranije i sa jasnom taktikom.
Da ne terenu izgledamo kao ekipa i da pokazujemo smislenu igru, moglo bi se pričati o nekom mogućem preskakanju Borca i Tuzle. Od Borca smo igrački kvalitetniji, još su oni u problemima (trener, atmosfera..). Tuzla City je igrački kvalitetnija od nas, ali Husref je standardno izgubio konce, tako dok je on tu imamo šanse da ih dobijemo. Ali, prije tog mora se naša ekipa sredita, da počnemo igrati nogomet, da krenemo stvarati neku igru,
Nije valjao Jukić, al zato valja Hebibović ili Bodul. Jukić kod nas jeste par puta bljesnuo, ali opet više od pomenutog dvojca, plus što kod nas Jukić nikad nije redovno igrao, jednu 5, drugu 20, treću na tribinama, pa četvrtu čitavu. Kad je tek došao, tačnije kad je odradio pripreme, ušao u formu, bio uz Tatara i Rahmanovića naš najbolji igrači, najagilniji.
Da ne terenu izgledamo kao ekipa i da pokazujemo smislenu igru, moglo bi se pričati o nekom mogućem preskakanju Borca i Tuzle. Od Borca smo igrački kvalitetniji, još su oni u problemima (trener, atmosfera..). Tuzla City je igrački kvalitetnija od nas, ali Husref je standardno izgubio konce, tako dok je on tu imamo šanse da ih dobijemo. Ali, prije tog mora se naša ekipa sredita, da počnemo igrati nogomet, da krenemo stvarati neku igru,
Nije valjao Jukić, al zato valja Hebibović ili Bodul. Jukić kod nas jeste par puta bljesnuo, ali opet više od pomenutog dvojca, plus što kod nas Jukić nikad nije redovno igrao, jednu 5, drugu 20, treću na tribinama, pa četvrtu čitavu. Kad je tek došao, tačnije kad je odradio pripreme, ušao u formu, bio uz Tatara i Rahmanovića naš najbolji igrači, najagilniji.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
To sto su heba velkoski bodul losi, ne znaci da je on dobar. Lik je realno premekan bio. Nije imao mjesta pored tatara i fanima u prvih 11. Nije istina da nije imao minutazu normala igrac za klupe. I u zrinjskom je klupa ovu tekmu je vjv poceo jer je neko povrijedjen ili kartoniran. Lik ima golova koliko i heba ove sezone odmah igracina. Svasta procitati, ljudi za jukicem zale. Ja recimo zalim za milicevicem, fanimom, tatarom, rahmanom, crepuljom itd a ne tim igracima koji naprave nesto svako desetu tekmu.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 apr 2022, 17:50Kako ćemo stići nekog, a ne iskreiraš niti jednu priliku Leotaru i to ubijeđeni da ćeš stići nekog, Igman u momentima izgleda dva puta kvalitetniji od tebe, a cijelu utakmicu izgledaju uigranije i sa jasnom taktikom.
-
- Kontakt:
Ne mozemo mi direktno otici u evropu, ne znam ako borac dobije vcs tesko realno, samo vidim nasu sansu preko kupa, a i tu ce nam biti tesko, hocu reci tvrda tekma ce da bude sa rodjenim.
04.10.2009 !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zato što smo mi najtoksičnija sredina na dunjaluku za bilo kakav uspjeh, a posebno sportski u slučaju FKS. Počevši, od prije svega mentaliteta ljudi na tribinama, pa do načina vođenja kluba i sportske politike. U oba slučaja sve sami mentalni degenerici. Dupla kruna, iskorak, polusezona ko Real Madrid pa onda restart i tako svako 3-4 godine

Vjerovatno ćemo opet nekad 2025 ući u period konsolidacije i spašavanja kluba, a već od 2027 bićemo najbolji na Balkanu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Dobro, ne iskreiramo Leotaru, jel nismo iskreirali ni Posusju, ni Slobodi, ni Borcu, ni Leotaru u prvom kolu nastavka ? Jel apsolutno nista do sad nije valjalo ?NisamInSajder je napisao/la: ↑09 apr 2022, 17:50Kako ćemo stići nekog, a ne iskreiraš niti jednu priliku Leotaru i to ubijeđeni da ćeš stići nekog, Igman u momentima izgleda dva puta kvalitetniji od tebe, a cijelu utakmicu izgledaju uigranije i sa jasnom taktikom.
I opet kazem, da mi neko objasni, sta su vam to Borac i Tuzla prikazali u nastavku pa da ih ne mozemo stici ?
Okliznuli se protiv Leotara i svi se toga sad uhvatili i na osnovu zadnje utakmice stvara se neki utisak za svih 5/6 utakmica i neki sud za buducih 7/8 mjeseci kako cemo izgledat.
Kad se sjetim prosle sezone i patnje sa Sablicem meni je ovo ZA SAD, dobro.
I odmah da se ogradim da me ne shvatite pogresno, nije idealno ali je mnogo bolje nego sto je bilo.
U momentima na nekim utakmicama neke stvari su bile dobre, fali nam kontinuiteta i fali nam mentaliteta kojeg smo izgubili nakon gubitka 13 bodova prednosti.
Za neke stvari je jednostavno potrebno vrijeme, ne znam kako to ne razumijete. Ponavljamo se sa ovim, ali to je tako.
Ali sada bar postoje neke stvari i temelji oko kojih mozemo gradit ekipu i rezultate.
I opet kazem, nije idealno, ali nije sve ni tako crno kako se predstavlja zbog zadnje utakmice. Vec sutra ako Bog da prednost ce se smanjit za drugoplasiranim i trećeplasiranim

-
- Kontakt:
E jbg drug.Kod nas je bio dobar mozda 3 utakmice,ostalo katastrofa(nesto slicno kao Bilbija)
Sad da TSS ili Adukor odu tamo i postanu najbolji igraci lige necemo valjda zaliti za njima ovdje?...Kod nas Jukic nije bio dobar i to je to,a imao je sasvim ok minutazu da pokaze sta moze.
Tuzli ovo danas je 73727372772 gol da zabijaju u zadnjim minutama...Imaju srece vise nego pameti
Borac ce izgubiti.
Imam osjecaj da cemo prestici jedno od njih dvoje,prije da ce to biti TC.Ocigledno bojkotuju Husrefa.Ako nije to onda moras biti talentovan i bas se potruditi da sa onim bogovskim igrackim kadrom primis 11 golova iz 3 utakmice.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 apr 2022, 18:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Po prirodi sam optimist, ali ja u ovoj ekipi trenutno ne vidim ni promil nade da se može pofajtati i preskočiti nekoga. Čak ne znam ni šta da mislim za Kup, ni tamo ni vamo. Djelujemo totalno sterilni i mrtvi, a ne znam zašto je to tako. Igra tankosava, forma igrača mlohava.
Jukić je krampa, koja spada u onu skupinu igrača koji puno zuje, a malo meda daju, te one igrače koje vazda nešto moraš i za koje ne znaš kad će bljesnuti. Malo bolja verzija Aladina Šišića, trkačka kokoš bez nekog velikog fudbalskog znanja. Ima tu neku brzinu i dribling, ali mu je decision making na nivou Kobiljara.
Prestanite već jednom biti mutavi s tim spominjanjem nekog ko zabije gol u drugoj ekipi. Boli me qurac kakav je tamo, kod nas je bio prosjek.
Jukić je krampa, koja spada u onu skupinu igrača koji puno zuje, a malo meda daju, te one igrače koje vazda nešto moraš i za koje ne znaš kad će bljesnuti. Malo bolja verzija Aladina Šišića, trkačka kokoš bez nekog velikog fudbalskog znanja. Ima tu neku brzinu i dribling, ali mu je decision making na nivou Kobiljara.
Prestanite već jednom biti mutavi s tim spominjanjem nekog ko zabije gol u drugoj ekipi. Boli me qurac kakav je tamo, kod nas je bio prosjek.