Gotze u Bayern je nemoguća misija. Igra u timu koji je opet postao sami vrh u Evropi. Produžio je novi ugovor a BvB će imati nakon ove sezone i još jednog direktnog plasmana u LP veća primanja (tu su još novi sponzori itd). Ako su Hulk, Witsel i slično plaćeno 40-tak miliona koliko onda vrijedi Gotze. Dobro, Rusi ulažu više love jer niko neće u tu ligu ali opet bi BvB prihvatio 60 miliona za Gotzea od Rusa nego manji iznos koji bi Bayern ponudio.
Pjanke ako i ode iz Rome cijena će biti 20-30 miliona. Roma je poznata po tome da ne daje tako olahko svoje najbolje igrače počevši od Tottija koji je imao milion ponuda, pa do De Rossija za kojeg se kletu iz uprave da su svojevremeno odbili 60+ miliona za njega.
Isco nije za Bayern, više je to Munian koji podsjeća uveliko na Ribery-a.
Pjanić je veći kreativac od Kroosa, veći trkač (lahko je provjeriti pređene kilometre u utakmicama ova dva igrača) te može stvoriti u svakoj situacija višak igrača sa drblingom (slobodnjaci ubitačni, a centaršutevi odlični). Po čemu je onda Kroos bolji ???? Koliko driblinga u sezoni ima Kroos, koliko dodavanja prema nazad ili na krilo Bilalu, Mulleru ili Robbenu.
Igraš "desetku" u jednom Bayernom sa vrhunskim igračima a imaš 8 asistencije u 24 susreta sa kojim si tek treći igrač po toj statistici u Bayernu, ponavljam "desetka".
U vezi Modrića, odličan igrač, no gdje bi igrao ? Modrić nikada nije igrao na desetci od Dinama, Tottenhama pa sada do Reala. Vidiš mu i broj asista tokom karijere. Zna se šta je primarni zadatak igračima koji igraju na AMC (10)
Eto Antune, podržavam Modrića da dođe u Bayern, ali reci mi Bastiana ili Javija izbaciti ?
@ effe_sa
Nisi dobro shvatio moj post. On je rekao da Ozil ne odgovara kao sistemu Bayerna, a ja sam rekao da je on najbolji njemački reprezentativac i to pokazuje i u Realu i u repki. Rekao sam da je bolji od Kroosa, te da sigurno Uli žali svakim danom što ga nije doveo.
Bio sam sarkastičan sa tim "nema on veze"
No da, Pjanke je bolji od Kroosa, to svakako