FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 16:29

Neutral je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Izmislio je za Kroosa fudbal ;)

Kroos će faliti Bayernu radi koncepta u igri svakako, no sa Pep-om dolazi novi stil igranja i u Bayernu neće imati mjesta igrači koji se vuku po terenu kao prebijene mačke.

4.4.2013 da se zna šta ću citirati aBd nakon što počne nova sezona gdje će Kroos biti na klupi i donositi vodu pravim igračima 8-)
A Kroos se vuće po treneu? :lol:

Vidim ja da ti ne kužiš uopće što Kroos u Bayernu radi. Neki žele Ozila na mjestu Kroosa, ali ja takvog igrača u Bayerni nigdar ne bi htio, jer to zahtjeva od Bayerna d aigra drugačiji nogomet, a ja želim dominantnu sredinu. Kroos je idealna desetka za ovakvu Bayernovu igru. Kakav mrtvi Pjanić!?!?! Jedini igrač za kojeg bi ja šutnuo Kroosa ili Schweinij , pa Kroosa povukao je Gotze i NIKO DRUGI! 8-)

Ajd može Iniesta, al on je prestar...Možda bi sad hrvatski mediji trebali pričati o tome kak Bayern ide po Modrića, jer ipak, on je hrvat, a to su hrvatski mediji i WHO THE FUCK IS KROOS? :? :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 04 apr 2013, 16:30

slazem se s Neutral mislim da bi Pjanic legao Bayernu ko budali samar a anton ako zaista mislis da nije za Bayern i da je "niza"klasa onda zaista pojma nemas :) sory al tako je kross je po meni spor i cesto puta izgubljen na terenu odluta lik i da se nije povredio protiv juventusa da nije bio primoran da bude zamjenjen garantujem ti da bi juve bolje odigrao i da bi dao gol vec u prvom poluvremenu pa protiv HSV lik od 9 golova ni jedna asistenicija a igra DESTKU HMMMMM :roll: zna i da bljesne i bude perfekt al 1 od 5 previse lijen za moj pojam

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2013, 16:37

Ne kaki Antune, nisi objektivan niti sekunde. Pep novi trener, novi stil igranja. Ne plaćaju ga toliko da igra isto kao i Yupp, da je tako ostavili bi njega da nastavi sa poslom.

No napisao sam tamo datum i Bože zdravlja i aBd citiram to isto nakon što on preseli na klupu.

Ma kakav Ozil, nema on veze :roll: . Nisu ga onda uzeli i nema šanse da ne žali Uli svakim danom za tim. Ne brukaj se više, pričaš o najboljem njemačkom reprezentativcem no za tebe je to sigurno polovnjak Gomez ili neko sličan :roll:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 16:40

Mah gle te, meni se o tome uopće neda. Čuj ja bum sad tu raspravljo dal Pjanić je ili nije za Bayern, kad znam da ga Bayern neće dovoditi. ;)

A vi se i dalje pujajte...
Neutral je napisao/la:Ne kaki Antune, nisi objektivan niti sekunde.
Ispričavam se što nisam sanacBo.
Neutral je napisao/la:pričaš o najboljem njemačkom reprezentativcem no za tebe je to sigurno polovnjak Gomez ili neko sličan :roll:
Nisam skužio ovaj dio...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2013, 16:45

Misliš nisi Bošnjak a ne Bosanac ;)

Ko je najbolji igrač Njemačke repke ?

Sorry, nisam znao da si skaut Bayerna :roll:

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 04 apr 2013, 16:49

Udjoh - vidjeh jos jednu u nizu od Antonovih gluposti - grohotom se nasmijah - izadjoh :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 16:51

Neutral je napisao/la:Misliš nisi Bošnjak a ne Bosanac ;)
Pardonček :oops:
Neutral je napisao/la:Ko je najbolji igrač Njemačke repke ?
Teško je reči.
Neutral je napisao/la:Sorry, nisam znao da si skaut Bayerna :roll:
Nisam niti daleko od toga. Ne vjerujem da će se baš ići kupovati direktna zamjena za Kroosa. Razmišljam logički.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 04 apr 2013, 16:52

Pjanic i Kroos su dva slican igraca, a moze se reci da je Mire malo kreativniji, medjutim Goetze je bolji od oba ova za klasu tako da........... dajte nam Goetzea :)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 apr 2013, 16:55

Neutral je napisao/la:
Ma kakav Ozil, nema on veze :roll: . Nisu ga onda uzeli i nema šanse da ne žali Uli svakim danom za tim. Ne brukaj se više, pričaš o najboljem njemačkom reprezentativcem no za tebe je to sigurno polovnjak Gomez ili neko sličan :roll:
Čekaj jel ti stvarno realno misliš da je Pjanić bolji od Ozila? Al realno sad odgovori...
Kroosa sam i ja znao dosta puta kritikovat, ima on određenih nedostataka (o njemu možda nešto drugo napišem poslije, jer problem nije toliko u njemu, koliko u načinu njegovog obučavanja od strane kluba), ali u čemu se toliko Pjanić više pokazao nego Kroos? Hajmo to prvo.....Jel sad tvoj jedini argument da Pjanić dođe u Bayern, jer je Bosanac, naš repreztentativac?

A antonu možeš svašta nešto možda zamjerit, ali da je protiv bh. reprezentativaca , to ne možeš. Npr. on nikad ne bi htio nekog Hrvata u Bayernu, jer je Hrvat. I nemoj sad pogrešno shvatit, ti poznaješ i pratiš Bayern dugo, znaš mnogo o njemu, jedan si od boljih poznavaoca, ali si subjektivan suviše po pitanju naših igrača. Pjanić je veliki igrač i bit će još veći, ali ja trenutno mislim da jedino Džeko sigurno ima kalibar za Bayern, a i on bi evo sad da dođe teško probio (a neće doći, jer ta se priča završila prošlog ljeta).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 04 apr 2013, 17:01

isto sam sto i Pjanic i glupo mi je da se o tome vodi tema ko je sta,al mislim da nije Pjanke za Bayerna,bez obzira koliko on meni drag i sve to al meni je Bayern vazniji od njega,za mene je Pjanic igrac koji igra u mjestu,njegovi slobodni udarci nista bolji nisu od Crosa,Shakirija,Schwein,..mislim da nema nista jaci udarac od Gustava

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2013, 17:02

Gotze u Bayern je nemoguća misija. Igra u timu koji je opet postao sami vrh u Evropi. Produžio je novi ugovor a BvB će imati nakon ove sezone i još jednog direktnog plasmana u LP veća primanja (tu su još novi sponzori itd). Ako su Hulk, Witsel i slično plaćeno 40-tak miliona koliko onda vrijedi Gotze. Dobro, Rusi ulažu više love jer niko neće u tu ligu ali opet bi BvB prihvatio 60 miliona za Gotzea od Rusa nego manji iznos koji bi Bayern ponudio.

Pjanke ako i ode iz Rome cijena će biti 20-30 miliona. Roma je poznata po tome da ne daje tako olahko svoje najbolje igrače počevši od Tottija koji je imao milion ponuda, pa do De Rossija za kojeg se kletu iz uprave da su svojevremeno odbili 60+ miliona za njega.

Isco nije za Bayern, više je to Munian koji podsjeća uveliko na Ribery-a.

Pjanić je veći kreativac od Kroosa, veći trkač (lahko je provjeriti pređene kilometre u utakmicama ova dva igrača) te može stvoriti u svakoj situacija višak igrača sa drblingom (slobodnjaci ubitačni, a centaršutevi odlični). Po čemu je onda Kroos bolji ???? Koliko driblinga u sezoni ima Kroos, koliko dodavanja prema nazad ili na krilo Bilalu, Mulleru ili Robbenu.

Igraš "desetku" u jednom Bayernom sa vrhunskim igračima a imaš 8 asistencije u 24 susreta sa kojim si tek treći igrač po toj statistici u Bayernu, ponavljam "desetka".

U vezi Modrića, odličan igrač, no gdje bi igrao ? Modrić nikada nije igrao na desetci od Dinama, Tottenhama pa sada do Reala. Vidiš mu i broj asista tokom karijere. Zna se šta je primarni zadatak igračima koji igraju na AMC (10) ;)
Eto Antune, podržavam Modrića da dođe u Bayern, ali reci mi Bastiana ili Javija izbaciti ? 8-)

@ effe_sa

Nisi dobro shvatio moj post. On je rekao da Ozil ne odgovara kao sistemu Bayerna, a ja sam rekao da je on najbolji njemački reprezentativac i to pokazuje i u Realu i u repki. Rekao sam da je bolji od Kroosa, te da sigurno Uli žali svakim danom što ga nije doveo.
Bio sam sarkastičan sa tim "nema on veze"

No da, Pjanke je bolji od Kroosa, to svakako ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 04 apr 2013, 17:06

Neutral je napisao/la:Gotze u Bayern je nemoguća misija. Igra u timu koji je opet postao sami vrh u Evropi. Produžio je novi ugovor a BvB će imati nakon ove sezone i još jednog direktnog plasmana u LP veća primanja (tu su još novi sponzori itd). Ako su Hulk, Witsel i slično plaćeno 40-tak miliona koliko onda vrijedi Gotze. Dobro, Rusi ulažu više love jer niko neće u tu ligu ali opet bi BvB prihvatio 60 miliona za Gotzea od Rusa nego manji iznos koji bi Bayern ponudio.
U onom trenutku kada će Gotze odlaziti iz BvB-a, ja se toplo nadam da je uli spremio MINIMALNO 60 milja samo za njega i da te pare ćekaju na lageru! 8-)
Neutral je napisao/la:Eto Antune, podržavam Modrića da dođe u Bayern, ali reci mi Bastiana ili Javija izbaciti ? 8-)
Ne treba nam Modrić i neću Modrića! Modrić može jedino doči, ako ćemo biti toliko blesavi da prodamo SEXSTEIGERA ili Kroosa.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 apr 2013, 17:15

Ja kazem kupiti vrhunskog lijevog beka a Alabu premjestit u sredinu i nas vezni red je miran iducih 10 godina i tocka :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

DFB
Kontakt:

Post Postao/la DFB » 04 apr 2013, 17:25

gerdmuller je napisao/la:Ja kazem kupiti vrhunskog lijevog beka a Alabu premjestit u sredinu i nas vezni red je miran iducih 10 godina i tocka :)
Mozda Coentrao sta kazes? :D
19 HZ 87........ FC Bajern Munchen....... Stern des Sudens.... BIH....<3

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 04 apr 2013, 17:34

DFB je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Ja kazem kupiti vrhunskog lijevog beka a Alabu premjestit u sredinu i nas vezni red je miran iducih 10 godina i tocka :)
Mozda Coentrao sta kazes? :D
radije Bainesa ako vise nema nostalgiju :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 apr 2013, 17:37

Bayern ne treba zasada nikoga...

Zasto bi kupovao Pjanica, Isca kad imas odlicnog Kroosa? Zasto covjeka omalovazavate, a po meni je jedan od najbitnijih igraca Bayerna. Mozda nije veliki tehnicar, ali igra odlicno i ko god da dođe bio bi mu zamjena. A u veznom redu Bayerna ima ionako pregrst dobrih igraca, tako da bi ja radiej na njihovom mjestu trazio stopera jer Van buyten stari, a Badstuber bas i nije ta klasa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2013, 17:39

Nije Pjanić još uvijek kalibar za Bayern što ne znači da neće biti u budućnosti on je još veoma mlad i ima dosta vremena za napredovanje.
Gotze bi koštao 40 mil što je previsoka cijena a za ove pare može se dovesti Ozil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 04 apr 2013, 17:45

Saurman je napisao/la:Gotze bi koštao 40 mil što je previsoka cijena a za ove pare može se dovesti Ozil.
Gdje je bgt to previsoka cijena?? Pa kad bi ga Dortmunda davao za 40 prestao bih navijat za Bayern ako ga ne bi kupili ha ya :P . Kad smo mogli za Javia dati 40, mozemo za Gotzea i vise ako treba.......
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 apr 2013, 18:00

supermario je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Gotze bi koštao 40 mil što je previsoka cijena a za ove pare može se dovesti Ozil.
Gdje je bgt to previsoka cijena?? Pa kad bi ga Dortmunda davao za 40 prestao bih navijat za Bayern ako ga ne bi kupili ha ya :P . Kad smo mogli za Javia dati 40, mozemo za Gotzea i vise ako treba.......
To što smo dali za Martineza 40 mil ne znači da trebamo nastaviti s tom politikom.Za Ozila bi dao 40 mil jer on je već dokazan igrač jedan od najboljih na svojoj poziciji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 apr 2013, 18:02

pa i gotze je dokazan :D

ali nema to veze. bayernu ne trebaju 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Zlaja83 i 4 gosta.