IlPrincipe je napisao/la:Benfica ponudila 4 miliona za Cristantea ..
Nakon što se ukinuo CO-OWNERSHIP .. ovo su igrači kojima Milan mora naći rješenje, otkup cijelog ugovora ili prodaja cijelog ugovora. Prije 20. Juna.
Moji pikovi Pacifico,Albertazzi,Paloschi,Saponara i Verdi ..

Od ovih nabrojanih ja bi otkupio Albertazzia, Pacifika, Paloskia i Saponaru.
Albertazi je odigrao solidnu debitantsku sezonu u seriji A, igrao u glavnom na poziciji lijevog beka, a moze igrati i stopera. Takav igrac nam i treba, da moze pokriti vise def. pozicija a uz je i dijete Milana i sigurno mu motiva za igranje nece nedostajati.
Pacifiko je kapiten primavere, stopera kvalitetnih ionako nemamo, tako da bi momku trebalo dati priliku da igra u tandemu sa Alexom, koji je ionako vec u godinama, mislim da bi sa Pacifikom pokrili stopersku poziciju za narednih 10 godina.
Paloski je pokazao da nista nije slabi napadac od matrija ili pazza a robinja i nianga se svakako treba rijesiti dok je balo neuracunljiv tako da nam ovakav napadac bas treba.
Saponara nije imao prilike da nam pokaze sta zna, sto zbog povreda sto zbog nedobijanja prilike forsiranjem otpada, tako da ocekujem da pod Inzagijem procvjeta.
Verdi je također nase dijete, prosle sezone je postigao 5 golova u seriji B, uglavnom gori od birse, honde, esiena ne moze biti nikako.