AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 05 jun 2014, 13:08

Ma možeš misliti što će naši i u po frke otkupljivati ugovore i bacati novce na ove igrače. :mrgreen:
Možda Paloski i Poli, bez ovih ostalih se može.

Corriere claims Milan is back in the transfer of Kucka from Genua as a Montolivo replacement.
A baš sam se pitao gdje je nestao :rol: neće se proći dok ga ne dovedu :rol:

@faraon... meni se čini da od Taarabta nema ništa i da su odustali od njega... pa ako dovedu Meneza, onda je stvarno suvišan, bolje da se pare preusmjere na nešto važnije. :hmmmmm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 jun 2014, 13:40

Milan have rejected Benfica's offfer for Cristante (€3m + €2m in bonuses), :njanjanja:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 jun 2014, 14:06

Budale su ako ga prodaju, pogotovo sad kad moze dobiti veću minutazu zbog povrede kapitena
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jun 2014, 14:45

Nema teorije da ga prodaju, mislim da ce ga Pippo maksimalno forsirati i da ce biti dostojna zamjena za Montoliva. Tu je vec godinu dana, sazrio je za pocetne postave. ;)

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 jun 2014, 15:42

Sky reports that Pippo Inzaghi wants Milan to sign Mario Mandzukic. :damn:

Milan, Juve, Chelsea & Real Madrid are monitoring the 18-year old Swedish striker Strandberg.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jun 2014, 17:25

Ne bih imao ništa protiv Mandžukića, ali s obzirom da je u situaciji da može birati skoro koji god klub hoće, mi tu nemamo šansi.
Ako je ikako moguće, najbolje bi bilo ostaviti Balu.

Alex: "I am very happy to be a Milan player."

Ja sam zadovoljan. Još samo Ramija otkupiti. :bih:

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jun 2014, 17:30

Šteta za Taarabta, više bih volio da je on ostao nego Menez što je došao ali šta je tu je.

Što se tiče Mandže ne bi on bio loš izbor, sa brzim krilima u 4-3-3 jedan igrač sa dobrim osjećajem za gol ala Pippo ili Klose bi nam dobro došao. Ali opet mislim da ako se Balo proda, moguće je dovesti nekoga boljeg od Mandžukića.. Negredo recimo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 05 jun 2014, 17:49

slika
slika

aj neka ga iako nisam zadovoljan sa ovim sto rade tj istom politikom kao i prethodnih godina, samo se nadam da ovo ne znaci da Ramia sad nece kupit :crazy:
FORZA MILAN

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 05 jun 2014, 18:09

IlPrincipe je napisao/la:Benfica ponudila 4 miliona za Cristantea .. :damn:

Nakon što se ukinuo CO-OWNERSHIP .. ovo su igrači kojima Milan mora naći rješenje, otkup cijelog ugovora ili prodaja cijelog ugovora. Prije 20. Juna.

Moji pikovi Pacifico,Albertazzi,Paloschi,Saponara i Verdi ..

slika
Od ovih nabrojanih ja bi otkupio Albertazzia, Pacifika, Paloskia i Saponaru.
Albertazi je odigrao solidnu debitantsku sezonu u seriji A, igrao u glavnom na poziciji lijevog beka, a moze igrati i stopera. Takav igrac nam i treba, da moze pokriti vise def. pozicija a uz je i dijete Milana i sigurno mu motiva za igranje nece nedostajati.
Pacifiko je kapiten primavere, stopera kvalitetnih ionako nemamo, tako da bi momku trebalo dati priliku da igra u tandemu sa Alexom, koji je ionako vec u godinama, mislim da bi sa Pacifikom pokrili stopersku poziciju za narednih 10 godina.
Paloski je pokazao da nista nije slabi napadac od matrija ili pazza a robinja i nianga se svakako treba rijesiti dok je balo neuracunljiv tako da nam ovakav napadac bas treba.
Saponara nije imao prilike da nam pokaze sta zna, sto zbog povreda sto zbog nedobijanja prilike forsiranjem otpada, tako da ocekujem da pod Inzagijem procvjeta.
Verdi je također nase dijete, prosle sezone je postigao 5 golova u seriji B, uglavnom gori od birse, honde, esiena ne moze biti nikako.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 05 jun 2014, 19:30

Hattrick123 je napisao/la:slika
slika

aj neka ga iako nisam zadovoljan sa ovim sto rade tj istom politikom kao i prethodnih godina, samo se nadam da ovo ne znaci da Ramia sad nece kupit :crazy:
Alex je odlično pojačanje. Stoper koji je provjeren i iskusan a nije prestar. Nadam se također da će Rami ostati, tu je i Zapata za rotaciju a i Mexes ako ne ode.
Menez je isto pristojno pojačanje a nadam se da postoji šansa da dovedu Adela. Mada moraju se dovesti pojačanja top klase ako misle šta napraviti naredne sezone.
Isto tako De Jong mora ostati.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jun 2014, 20:28

Ma nije ovo više ona stara liga, malo se pojačaš i eto te u vrhu. Pa čak i ako to uključuje polovnjake sa isteknutim ugovorom. :mrgreen:

Alex i Menez svakako više nego pristojni, dovesti još Perina i Santona i to bi bio dobro urađen posao. Ne zaboraviti Šaravija, on će nam faktički doći kao ogromno pojačanje.
Naravno, nije ova ekipa za velike domete niti imamo pretjeranih šansi za skudeto, ali za vraćanje u top 3 i najveću evropsku scenu sasvim dobra. Uz dobrog trenera ne bi trebalo biti problema.

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 05 jun 2014, 20:45

Prvo sto je trebalo uraditi jeste otkupiti Tarabta i Ramia i odma staviti do znanja da ce se napraviti neke promjene u odnosu na prethodnu/e sezonu/e i transfer politiku, eh sad sto se od ovih nasih moze svasta ockeivati pa i to da Menez (koji ce doci kao slobodan igrac) bude zamjena za Tarabta tj da ga ne otkupe posto valja dati 5-7miliona ( shvatio bi da se radi o klubu tipa Chievo ali ovo je Milan znaci para ima i mora biti sad gdje idu to je samo pitanje) ili da Ramia ne otkupe a da zamjena/izgovor bude da imamo Alexa za kojeg takodjer nije se moralo nista para izdvojiti...e sad ja preporucujem da mi svi pogledamo kojim igracima istice ugovor ili je istekao pa da sa te liste odaberemo koga bi "voljeli" da dodje jer tesko da ce za nekoga dati 15miliona ili vise (citam sto pisem i ne mogu da vjerujem da je do ovoga doslo).

Nesto sa fb:"PSG je spreman da ponudi 8 miliona eura za Abatea." sta vi mislite o ovome?
FORZA MILAN

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 jun 2014, 20:51

pa nista dati im Zucu a pare cemo nekako skupiti da im isplatmo. nek ga nose vise u sto PM :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 jun 2014, 21:49

Ne treba zucu tako lahko pustit. Nek nam daju Alexa, Meneza i 8 mil pa da to zavrsimo :grin:
Za te pare moze se dovest Santon, a usput u Englesku poslat i Constanta

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 jun 2014, 21:51

pa Alex je valjda rijesena stvar. a sto se tice meneza nema sta tu PSG traziti, to su igraci kojima je istekao ugovor dakle njihova volja gdje ce igrati :D a ja sam davno digo ruke od Abate-a, nikad od njeg beka nece biti kako valja :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 jun 2014, 22:05

muxa je napisao/la:Ne treba zucu tako lahko pustit. Nek nam daju Alexa, Meneza i 8 mil pa da to zavrsimo :grin:
Za te pare moze se dovest Santon, a usput u Englesku poslat i Constanta

Ovoj dvojici 30.6 isticu ugovori i mi vec mozemo stupiti u kontakt s njima da se pridrzue 1.7 nasoj ekipi. Morali bi biti blago retardirani da prihvatimo 2 igraca koja bukvalno nemaju cijenu (nula eura) u sklopu nekog transfera.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 jun 2014, 22:06

Ma vidis da se zezam drug :grin:
Santon-Alex-Rami-Siljo
DeJong-Poli
Cristante
Menez-Negredo-Faraon
8-)

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 05 jun 2014, 22:27

muxa je napisao/la:Ma vidis da se zezam drug :grin:
Santon-Alex-Rami-Siljo
DeJong-Poli
Cristante
Menez-Negredo-Faraon
8-)

Ja mislim da ce Rami i Cissokho doci u paketu iz Valensije (citao sam neki dan da ne racunaju na njih) pa zato se ovo oduzilo sa Ramijem,pa bi nam odbrana trebala izgledati ovako: Siljo/Abate-Rami-Alex-Cissokho
I pored zdravog Montoliva opet nam nedostaje jedan vezni i to WC a nadam se i Tarabt da ce ostati i da ce biti formacija 4-2-3-1 i dalje pa bi trebalo izgledati(ako Kaka ostane)ovako:
De Jong - Montolivo/Cristante
Tarabt/Menez - Kaka - El Saravi

I u napadu ako ga ne prodaju ili nekog drugog ne dovedu ce biti Balo

Dakle ovako 4-2-3-1:
Abiati
Siljo/Abate - Rami - Alex - Cissokho
De Jong - Montolivo/Cristante
Tarabt/Menez - Kaka - El Saravi
Baloteli

Ako bude 4-3-3:
Abiati
Siljo/Abate - Rami - Alex - Cissokho
Montolivo/Cristante - De Jong - Kaka
Tarabt/Menez - Baloteli - EL Saravi

U obje formacije treba nam u vezi jedan-dva igraca o toga barem jedan WC jer vidjeli smo da Kaka ne moze par utakmica u nizu odigrati na vrhunskom nivou a kamoli citavu sezonu.
FORZA MILAN

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 05 jun 2014, 22:33

ja ne mogu da vjerujem da onu varalicu trabanta toliko prizivate, obicni sarlatan :opaopa:

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 05 jun 2014, 22:37

JoseMourinho je napisao/la:ja ne mogu da vjerujem da onu varalicu trabanta toliko prizivate, obicni sarlatan :opaopa:
Kad pogledamo da je odigrao odlicno ovu polusezonu (plus trenutni sastav Milana) i kad pogledamo ko se sve spominje kao pojacanje on je za njih vanzemaljac tako da od dva zla biramo manje.
FORZA MILAN

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.