NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Koprivica vam pobjegao u GOŠK uppsss TOŠK hahjahahaha
Druze da je nama cilj bio dovesti koprivnicu on bi bio prije 10 dana u Gradačcu istina bili smo u kontaktu. Ali prati sportsport ba dobro da znas ko ce iz Tesnja direkt u Gradačac doci 

Piska kralju hocel bit sta ove godine od nas???
Bit ce jašta ne sumnjam ja u ove uspavane ljepotice bit ce ali sve je to kasno, s ovim Koprivnicom trebalo se pričati prije 15 dnaa.
-
- Kontakt:
Nema sta svi se otimaju da vama dodju. Halal bio Oglevevac, dobar momakspiska je napisao/la:Druze da je nama cilj bio dovesti koprivnicu on bi bio prije 10 dana u Gradačcu istina bili smo u kontaktu. Ali prati sportsport ba dobro da znas ko ce iz Tesnja direkt u Gradačac doci
Jok, zato je Tesanj najvruća destinacija ovog ljeta. Tuzlu City odbijaju zbog vas.plavobijeliii je napisao/la:Nema sta svi se otimaju da vama dodju. Halal bio Oglevevac, dobar momakspiska je napisao/la:Druze da je nama cilj bio dovesti koprivnicu on bi bio prije 10 dana u Gradačcu istina bili smo u kontaktu. Ali prati sportsport ba dobro da znas ko ce iz Tesnja direkt u Gradačac doci
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Nemam ti ja sta govoriti, svjestan si ti i sam da je tako ove sezone hahaha ja samo cekam tekmu s vama, sve ono iz Gradačca dolazi na naplatuSMR187 je napisao/la:Jok, zato je Tesanj najvruća destinacija ovog ljeta. Tuzlu City odbijaju zbog vas.plavobijeliii je napisao/la:Nema sta svi se otimaju da vama dodju. Halal bio Oglevevac, dobar momakspiska je napisao/la:Druze da je nama cilj bio dovesti koprivnicu on bi bio prije 10 dana u Gradačcu istina bili smo u kontaktu. Ali prati sportsport ba dobro da znas ko ce iz Tesnja direkt u Gradačac doci
Jarane mzoes da pričaš šta hoces mi smo institucija za vas i svakom pogledu a to cemo dokazati i na zelenom terernu kao i prosle sezone samo da te podjetim prije 10tak godina ko prava seljačka čaršija napali ste sudiju, kamermanu nasem razbili kameru navijače kamenovali. A u prosle sezone 0:0 u Tešnju u Gradačcu 2:0 naravno za Zvijezdu! I ove godine necete bolje proci.
Zadnja izmjena: spiska, dana/u 24 jun 2018, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
2-0 za zvijezdu je bilospiska je napisao/la:Jarane mzoes da pričaš šta hoces mi smo institucija za vas i svakom pogledu a to cemo dokazati i na zelenom terernu kao i prosle sezone samo da te podjetim prije 10tak godina ko prava seljačka čaršija napali ste sudiju, kamermanu nasem razbili kameru navijače kamenovali. A u prosle sezone 0:0 u Tešnju u Gradačcu 2:1 naravno za Zvijezdu! I ove godine necete bolje proci.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Krov do kraja godine na novoj tribini 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Od koga si to cuo bgt
I čujem gradi se južna strana. Neka montažna tribina.esprit24 je napisao/la:Krov do kraja godine na novoj tribini
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Samo se vi sprdajte ja ovdje nikad nisam bubo nista 

Ne sprdam se ja samo pitam od kud ti ta informacija

Samo cu vam reci da ce krov zavrsiti covjek od kojeg smo ocekivali da bude aktivniji zadnjih godina u klubu. A info je od clanova uprave 

Ako je info od članova uprave, onda bi mogli i taj krov prodat u 2.polusezoni. Azmir Husić potencijalni kupac.esprit24 je napisao/la:Samo cu vam reci da ce krov zavrsiti covjek od kojeg smo ocekivali da bude aktivniji zadnjih godina u klubu. A info je od clanova uprave
Pravit cemo krov, a nemamo para da djeci autobus platimo. Ajd bjezi stranački ublehu!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Majstore moj, vidim da si upucen u desavanja oko Zvijezde, a pretpostavljam onda da znas sta se desavalo tada u Tesnju i zbog cega je doslo do prekida. Da je ti bilo sve fer i posteno, nista od tog ne bi doslo. Zato mojne ba te price seljacka carsija, ovo ono.spiska je napisao/la:Jarane mzoes da pričaš šta hoces mi smo institucija za vas i svakom pogledu a to cemo dokazati i na zelenom terernu kao i prosle sezone samo da te podjetim prije 10tak godina ko prava seljačka čaršija napali ste sudiju, kamermanu nasem razbili kameru navijače kamenovali. A u prosle sezone 0:0 u Tešnju u Gradačcu 2:0 naravno za Zvijezdu! I ove godine necete bolje proci.
Zvijezda jeste klub sa tradicijom i uvijek ce biti. Mi smo mozda novi sada u ovoj ligi, al prva godina je uvijek najteza. Uspjeli smo je proci, sada samo moze ici na bolje. Pravi ljudi su sada u klubu. Vidi se sve po pojacanjima itd. Ako ce Ogli vama, ok, dobrog igraca ste doveli. I njemu i vama sretno, a vidimo se na zelenom terenu, pa ko kome..
FGR !
O tom krovu Fadil priča kompletan mandat svoj nema od tog ništa, Daj boze...esprit24 je napisao/la:Krov do kraja godine na novoj tribini
Sve ok ima fine raje u Tesnju ali ovaj panj gore dolaze i provocira non stop...
Zivi bili pa vidjeli, mozda me ovaj i lozi al ja sam nesto ubijedjen da ce se to zavrsiti do izbora
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.