Niste vi svijesni kakvo vas suđenje ceka protiv Borca, sutra samo prati kako ce im se suditi protiv Sirokog.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mjau !
Ja ba ovaj ustaša je vas onda ojadio
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ja...7mi. Vidim ja motiv svega ovoga. Ako izgubimo a vi pobijedite prilazite nam na jednocifrenu razliku..Robust je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:45vidis i kod ove odluke moze dzokanovic zalizat kosu al na ispravnoj strani i strani pravde je uvijek jelic![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
90ka je nervozan
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitari
Kako ide kartoriranje
Tko nece igrat protiv nas
Kako ide kartoriranje
Tko nece igrat protiv nas
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ka ta stro fa. Fanimo unutra i eto preokreta.
Al i ako ne pobjedimo nema veze, nama je cilj europa, bolje da sarajevo osvoji nego mi
Al i ako ne pobjedimo nema veze, nama je cilj europa, bolje da sarajevo osvoji nego mi
- firefirefirely
- Kontakt:
Ma sta je pitariiiiii??? Tada je valjao

Najbolje od svega je sto je Vico kupio i urednike ovog portala i koji ne smiju zucnuti na bilo kakvu krađu i navlacenje Borcu.
Podrska Vici da sto vise krade Sarajlije pogotovo FK Sarajevo koje je pod Begicem brutalno iz kola u kolo kralo svoje protivnike, dabogda im se sve tri put vratilo u Vicinom mandatu.
Podrska Vici da sto vise krade Sarajlije pogotovo FK Sarajevo koje je pod Begicem brutalno iz kola u kolo kralo svoje protivnike, dabogda im se sve tri put vratilo u Vicinom mandatu.
-
- Kontakt:
Treba otvorit temu ko sto je birvaktile bila tema “pristranost novinara bhta domacim ekipama” samo sto bi se sad zvala “pristranost komentatora ekipama za koje navijaju”
Pa nevjerovatno da je covjek ovako pristran sarajevo trebalo min sa 10 igraca ostat. I jos se zali na penal

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Odlicno suđenje
Navikli pitari na pogurance pa nevalja kad ne ide
Navikli pitari na pogurance pa nevalja kad ne ide
-
- Kontakt:
Cist penal za Sarajevo, nadam se da ce sarajevo krenuti u potpunu ofanziviu, sto Mesanovica nema??
Bogami sam ja svjestan od Gigovica i onog zlocina u BL. Zato u ovakvim okolnostima i cetvrto mjesto je premija. Nego ima ovdje licemjera vecinom pitara koji su ovdje opravdavali onaj zlocin Gigovica, tad smo im govorili doce maca na vratanca.
-
- Kontakt:
Tako je tokad si u tim vodama. Kad tad ćeš i ti biti nagužen, ne može uvijek njima.firefirefirely je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:49
Ma sta je pitariiiiii??? Tada je valjaosve se vraca, sve se placa !!!
Inače Sarajevo meč krenulo dosta kukavički.
Yebem li mu mamu ustašku onu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Odlicna odluka sudije kod simuliranja Oremusa.
Kazneni udarac za Zrinjski blago prestrog, iako bilo je elemenata.
P.s.bilo bi fino da admin sankcionise psovanje sa zadnjih par stranica. Sramota kakve psovke.
Kazneni udarac za Zrinjski blago prestrog, iako bilo je elemenata.
P.s.bilo bi fino da admin sankcionise psovanje sa zadnjih par stranica. Sramota kakve psovke.
tuzlanska Sloboda
Evo gledam Vitez kako granatiramo s ustaškim življem da se smirim, šalim se malo se zaje.bavam nisam nervozan uopšte ove moje upise gledaj samo kao slova ne na odraz mog pravog stanja.

Zaslužili smo mi ovo sve igrama..
Samo ovaj je baš odrastao mrzeci Sarajevo i sve muslimansko vidi se to na kilometar.
tebe jos nisu banali?

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.