Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
kakva je situacija sa partizanom i cibonom ako neko prati, moglo bi se tu nesto konbinovati B.Bogdanović (Partizan) (16,5) preko ili T.Kinsey (Partizan) (15,5) a na drugoj strani D.Šarić (Cibona) (17,5) preko ...
-
- Kontakt:
Koji sam ja peh miami na poluvremenu 120 koseva i do kraja nisu mogli dati jos 85 

Mirza lagano na poluvremenu isao preko,griffin momacki odradio pos'o,pierce takodjer,durant ispostov'o manje,samo vucevic mora se lud napraviti 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Može li mi neko dati link za wiliams poslovnice u gradu(sarajevo) ili ako zna gdje ima neka poslovnica u centru?
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- Consigliere
- Kontakt:
Par Lajovic- Krstin u Zagrebu. Poceo u 14:20, a u BHPlayu na ponudi u 14:30... Ja fino sacekao da Lajovic napravi break i onda uplatio 1

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
jbga centar je sirok pojamMoggiano je napisao/la:Može li mi neko dati link za wiliams poslovnice u gradu(sarajevo) ili ako zna gdje ima neka poslovnica u centru?

ja sam uzeo Kinsey preko,ali bi i Šarić trebao preko jer je posebno raspoložen pred punim tribinama i igrati će sigurno 35+ minutabob je napisao/la:kakva je situacija sa partizanom i cibonom ako neko prati, moglo bi se tu nesto konbinovati B.Bogdanović (Partizan) (16,5) preko ili T.Kinsey (Partizan) (15,5) a na drugoj strani D.Šarić (Cibona) (17,5) preko ...
Hajde Randers gol do kraja poluvremena.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Jbga onda treba i over utakmice ganjat, svi preko odosejozinho je napisao/la:ja sam uzeo Kinsey preko,ali bi i Šarić trebao preko jer je posebno raspoložen pred punim tribinama i igrati će sigurno 35+ minutabob je napisao/la:kakva je situacija sa partizanom i cibonom ako neko prati, moglo bi se tu nesto konbinovati B.Bogdanović (Partizan) (16,5) preko ili T.Kinsey (Partizan) (15,5) a na drugoj strani D.Šarić (Cibona) (17,5) preko ...

Utakmica Bristol City - Coventry bi se trebala ispratiti sa 1 (2.50) ili makar 1x jer moguce da se radi o nekoj saradnji.

Coventry bez dva najbolja napadaca, Callum Wilson (att 23/14) i Leon Clarke (att 23/15)
* Preuzeto sa betrusha od Castra.

Coventry bez dva najbolja napadaca, Callum Wilson (att 23/14) i Leon Clarke (att 23/15)
* Preuzeto sa betrusha od Castra.
- Consigliere
- Kontakt:
Uposlenika BHPlaya koji mi je zavalio kvotu 1 na ovaj par, zbog greske koja je produkt samo vase nepaznje i neprofesionalnosti, molim da mi vrate pare na racun pa da mogu igrati dalje. Hvala!Consigliere je napisao/la:Par Lajovic- Krstin u Zagrebu. Poceo u 14:20, a u BHPlayu na ponudi u 14:30... Ja fino sacekao da Lajovic napravi break i onda uplatio 1![]()
Consigliere je napisao/la:Par Lajovic- Krstin u Zagrebu. Poceo u 14:20, a u BHPlayu na ponudi u 14:30... Ja fino sacekao da Lajovic napravi break i onda uplatio 1![]()

Goodison postuj pravila,procitaj ih dobro nece se uracunati tvoj tip.
BHF Bosanska Krajina!
Ispratio sam Corica i malo podebljo sa hendikepom 4,5, elem proslo ne proslo momak me odusevio igrom, svaka cast decko kidas.
Hvala zgmiky po ko zna koji put za odlican par. Ja sam uhvatio 19,5+ po 2.1, odlicna kvota za duplanje, a prodje bez po muke
- masteRofPoker
- Kontakt:
@miky hvala i od mene, ja sam uzeo prvi set over 9,5 i uz malo srece prosao. Ziv ti nama bio.nJoy je napisao/la:Hvala zgmiky po ko zna koji put za odlican par. Ja sam uhvatio 19,5+ po 2.1, odlicna kvota za duplanje, a prodje bez po muke

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Jel ima neko link da pratim ove Partizanove igrače? 

- Consigliere
- Kontakt:
Dakle, par je Lajovic- Krstin, igraju na turniru u Zagrebu. Genijalci u BHPlayu su fulali vrijeme pocetka, ovi su poceli igrati malo ranije a ja sam uplatio u regularno vrijeme (iako na listicu pise 14:25, ustvari je bilo 14:30).

Lajovic je dobio, a oni su mi stavili kv 1. I nije mi to problem (iako je do njih, a ne do mene), problem je sto mi ne isplacuju pare, iako na njihovim rezultatima stoji da je zvanicno 2:0 za Lajovica. Vjerovatno tiket nije usao u neku automatsku potvrdu, i sad cekam.

Posto je za moj nacin kladjenja bitno da dobijem pare na racun sto prije, ako mi ga ne isplate do pocetka ovih fudbalskih utakmica veceras, sutra dizem sve pare i definitivno selim u Premier. I to svima preporucujem... Ako ces imati online kladjenje, radi kako treba, ili nikako.

Lajovic je dobio, a oni su mi stavili kv 1. I nije mi to problem (iako je do njih, a ne do mene), problem je sto mi ne isplacuju pare, iako na njihovim rezultatima stoji da je zvanicno 2:0 za Lajovica. Vjerovatno tiket nije usao u neku automatsku potvrdu, i sad cekam.

Posto je za moj nacin kladjenja bitno da dobijem pare na racun sto prije, ako mi ga ne isplate do pocetka ovih fudbalskih utakmica veceras, sutra dizem sve pare i definitivno selim u Premier. I to svima preporucujem... Ako ces imati online kladjenje, radi kako treba, ili nikako.
http://online.abaliga.com/aba/live.php?id=cib_par" onclick="window.open(this.href);return false;Krokodil je napisao/la:Jel ima neko link da pratim ove Partizanove igrače?
Može li ovaj Kinzi išta pogoditi? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.