Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Osoba koja je štiklu nabijala u usta logorašuma Sanskog Mosta i Ključa ne može biti poželjna nigdje...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jedan jedini neponovljivi, Šabetove pjesme će biti hitovi i slušat će se i za 1000 godina

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Merlin bi bez ikakvih problema napunio Marakanu kad ne bi pravili problem da tamo pjeva.
Kad ste vec i Cecu ubacili u pricu,evo i jedno i drugo mogu u Crnu Goru pa su svejedno Merlinovi koncerti mnogo skuplji na primorju od cecinih.
Kad ste vec i Cecu ubacili u pricu,evo i jedno i drugo mogu u Crnu Goru pa su svejedno Merlinovi koncerti mnogo skuplji na primorju od cecinih.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da nije bilo 90ih, punila bi Kosevo, vec je prije rata bila mega hit sa 15 godina, a Boga mi se i u ratu sjecam njenih spotova na TV-u, a i poslje rata su kupovali kasete po SarajevuBosniaBoston je napisao/la: ↑09 jul 2023, 15:00Osoba koju nepoželjnim smatra Hrvatska, Albanija, Kosovo te 70% stanovnistva BiH I CG nikako ne može biti najveća regionally zvijezda. S tim da je vjerovatno popularnija medju Srbima nego Merlin medju Bosnjacima
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 09 jul 2023, 15:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Ceca 
Daj admine ključaj je svega ti.

Daj admine ključaj je svega ti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Uz Šabana i Sinana i zaspati i probuditi se, 24/7

Koliko god Sinan imao idolopoklonika ne može u istu rečenicu sa šabanom.
Šaban je jedan, nema dva. Unikat. Ono što on pjeva ne može niko drugi.....riječi su još jedne legende Safeta Isovića.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Merlin je pjevao u Beogradu. Ne vidim što bi mu neko branio na Marakani da pjeva.
Uopšte ne vidim smisao da se ijednom pjevaču brani da nastupi bilo gdje,osim onim pjevačima koji su pjevali nacionalističke pjesme.
U mom gradu, koji je, ajmo reći većinski srpski, nikada nijedan problem nisu imali bošnjački ili hrvatski pjevači, bukvalno nijedan. A nastupali su mnogi od Halida jednog,drugog, Harija, Selme.... do Karana i ostalih... Problem su imali isključivo srpski pjevači. Bajaga je gađan kamenom... Grobari se nisu mogli suzdržat.

Ceca je punila hipodrom 150k ljudi sa prodatim kartama, Boga pitaj koliko je mufte ušlo. To, koliko znam, još niko nije uradio od domaćih izvođača.
-
- Kontakt:
E ovdje se slažemo u potpunosti

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Šaban je neprikosnoveni kralj narodne muzike, njega mogu svi slušati a Sinan je mnogim non-narodnjacima no go
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sinan Sakić je domaći Johny Cash ili Joe Cocker npr..Njegova muzika i nije namjenja da je svako sluša, već samo oni koji u tom trenutku osjećaju te neke emocije koje izlaze iz zvučnika.. Šaban je nešto skroz drugo, ustvari muzičar za šire narodne mase koji popularnost Brene i Cece nikad nije dostigao, pa je kao on teški narodnjak..Ja sam definitivno tim Sinan u ovom slučaju kao i tim Čola u toj nekoj varijanti Čola vs Merlin..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hvala Tristane na promociji

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bilo je problema i kod prvih koncerata u areni,a na Marakani bi bilo jos vecih problema zbog zvezdinih navijaca,nema sanse da bi to proteklo mirno s obziirom kakav je stav tih ljudi prema Merlinu.Realno srpski mediji su ga kroz poslednjih 20 godina maximalno sotonizirali,procitao sam hiljade komentara slusam ga,ali mu ne bi otisao na koncert zbog komentara o nama,a 99% tih komentara su blago receno izmisljene,ali opet kad je tako jaka struja i ne cudi me da dosta ljudi zaista i povjeruje u to.Kad i sa takvim stvarima se izboris da bez problema napunis tri arene zamisli kako bi tek bilo da nema te politicke pozadine kao sto je Cola npr nema.
Kad si vec kod toga ko je sve pjevao u tvom gradu sta mislis kako bi Merlin prosao,bolje ili gore od Bajage

Valjda je govorio da nece nikad pjevati u Bg, pa je onda snimio superman sa Joksimovicem, pa je onda krenula prica o koncertu u Bg.L-Train je napisao/la: ↑09 jul 2023, 16:20Bilo je problema i kod prvih koncerata u areni,a na Marakani bi bilo jos vecih problema zbog zvezdinih navijaca,nema sanse da bi to proteklo mirno s obziirom kakav je stav tih ljudi prema Merlinu.Realno srpski mediji su ga kroz poslednjih 20 godina maximalno sotonizirali,procitao sam hiljade komentara slusam ga,ali mu ne bi otisao na koncert zbog komentara o nama,a 99% tih komentara su blago receno izmisljene,ali opet kad je tako jaka struja i ne cudi me da dosta ljudi zaista i povjeruje u to.Kad i sa takvim stvarima se izboris da bez problema napunis tri arene zamisli kako bi tek bilo da nema te politicke pozadine kao sto je Cola npr nema.
Kad si vec kod toga ko je sve pjevao u tvom gradu sta mislis kako bi Merlin prosao,bolje ili gore od Bajage![]()
Eh da je samo to
citirale su se to mnogo gore "izjave".

Ne znam gdje sam ih poredio al ok whatever.
- VensanKasel
- Kontakt:
Osim za Srbe i pse ?
Dobra zika .
Dobra zika .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Meni je najjace ona neka "izjava" Merlina da je nacrtao krst na dzonove od cipela, kako bi ga uvijek mogao gaziti

Stvarno ne znam kako je nekom palo na pamet to da izmisli, ili jos gore da narod tako lako povjeruje u sve sto cuje
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.