FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rtm86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rtm86 » 14 jul 2010, 15:15

sa67 je napisao/la:
Naravno ,sada svi u svijetu kazu aa daaaa petardaaaaaa, valjda im lakse izgovoriti nego zeljeznicar
Meni je veci merak odigrati sa Turcima 2:2 u sred Istambula, nego primiti sedmicu u Bugarskoj
Pocni navijati za neki drugi klub, spasi se sramote i promjeniti nik u Tobe2010
Da je kojim slucajem Sarajevo sinoc izgubilo 5:0, pitari bi u znak protesta zapalili Hadison. Manijaci, naravno, nece nista palit, samo ce ga napuniti sljedece sedmice.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 14 jul 2010, 15:18

Nesto se mora promjeniti u klubu, onaj Zujo - j.... ga usta lazljiva il nek donese pare za igrace i ostlaa obecanja koja ne ispunjava, il nek ide u pm. L A Z O V
A sto se tice igraca, bitno je da su nam se otvorile oci... Sa Stanicima, culumima, popovicima ne moze se naprijed. Amaru svaka cast, jos bi ga vise cjenio kad bi se zuji naj.... matere

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 14 jul 2010, 15:21

rtm86 je napisao/la:
sa67 je napisao/la:
Naravno ,sada svi u svijetu kazu aa daaaa petardaaaaaa, valjda im lakse izgovoriti nego zeljeznicar
Meni je veci merak odigrati sa Turcima 2:2 u sred Istambula, nego primiti sedmicu u Bugarskoj
Da je kojim slucajem Sarajevo sinoc izgubilo 5:0, pitari bi u znak protesta zapalili Hadison. Manijaci, naravno, nece nista palit, samo ce ga napuniti sljedece sedmice.
Hebiga burazeru imas svakakve ljude, jedni vole ''ovo'' drugi ''ono'', izmedju ostalog postoji sadizam i mazohizam. Jedni reaguju zbog toga sto im je nanesena bol, drugi ''pune'' stadione i pozivaju na podrsku jer uzivaju da ih neko khara, treci pune mreže...nisu svi isti

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 15:22

junuz23 je napisao/la:
rtm86 je napisao/la:
sa67 je napisao/la:
Hebiga burazeru imas svakakve ljude, jedni vole ''ovo'' drugi ''ono'', izmedju ostalog postoji sadizam i mazohizam. Jedni reaguju zbog toga sto im je nanesena bol, drugi ''pune'' stadione i pozivaju na podrsku jer uzivaju da ih neko khara, treci pune mreže...nisu svi isti
Imaju i oni nesretni pacenici koji spašavaju propalu sezonu svog kluba tako što slave poraze drugih klubova.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 14 jul 2010, 15:26

evo dogurali smo do broja stranica koji odgovara starosnoj dobi vecine provokatora,cast izuzecima,bavite se sobom,zamislitt kad je zeljo kao najbolji klub u bih ovolko izgubio,e sad zamislite kolko bi neki drugi slabiji klubovi izgubili
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 14 jul 2010, 15:28

Da je kojim slucajem Sarajevo sinoc izgubilo 5:0, pitari bi u znak protesta zapalili Hadison. Manijaci, naravno, nece nista palit, samo ce ga napuniti sljedece sedmice.[/quote]
Hebiga burazeru imas svakakve ljude, jedni vole ''ovo'' drugi ''ono'', izmedju ostalog postoji sadizam i mazohizam. Jedni reaguju zbog toga sto im je nanesena bol, drugi ''pune'' stadione i pozivaju na podrsku jer uzivaju da ih neko khara, treci pune mreže...nisu svi isti[/quote]
Imaju i oni nesretni pacenici koji spašavaju propalu sezonu svog kluba tako što slave poraze drugih klubova.[/quote]
eeeeee....ti su ti najgori :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 jul 2010, 15:30

Primili smo sinoc 5 komada,primili smo 7 komada od Litexa pa sta nije kraj svijeta,i drugi BH-a klubovi su primali po 5 ili 6 komada ali su to brzo zaboravili.Ali smo mi za razliku od drugih i postizali nesto vrijedno u Evropi(jedna sezona cetvrtfinale kupa Uefa,jedna sezona polufinale kupa Uefa)tek kada to postignu imaju pravo da se jave.
Rezultati su nekad dobri nekad losi i postaju dio istorije pa tako i ovo sinoc.Ali ono sto jos nije istorija je to da je FK Zeljeznicar aktuelni prvak BIH i dok se to ne promjeni ostali tisina i pocistite smece ispred svojih vrata.
Pa i Real je 9 puta bio prvak Evrope pa popije 6 komada kuci,isto tako i Argentina od Bolivije pa ljudi nastavljaju normalno igrati,a takvih primjera ima strasno puno.
Za ove ironicne pitare(postenim svaka cast)moram reci da su i oni imali ovako uspjesnih izleta,ponekad ih se sjetite.Pa Sarajevo je jedina ekipa u bivsoj Jugi koja je u prvom kolu kupa sampiona ispala od amatera(ribara,kuhara,ratara i slicno),dosli ljudi sa svojih livada i brodica i klepila pitare. Sarajevo-Kusisi(Finska)a o drugima i da ne govorim,ali to je njihov problem i ne tice me se.Sto se tice nas koji volimo Zelju sad mu trebamo dati jos vecu podrsku i u revansu doci u sto vecem broju.Klub je svetinja rezultati su prolazni,prosle godine su nam obecali Evropu a bili su prvi,hvala im,nemojmo zbog jednog loseg dana i nastupa zaboraviti sve dobre trenutke.
Prvi smo BH-a klub koji je jednu sezonu stigao u cetvrtfinale kupa Uefa.Prvi smo BH-a klub koji je igrao i polufinale kupa Uefa u drugoj sezoni
Prvi smo BH-a klub koji je stigao do treceg pretkola lige prvaka .Jedini smo BH-a klub koji ju je cetiri puta predstavljao u kupu sampiona ili ligi prvaka
BH-a klub smo koji je ukupno najbolje plasirani u Uefa takmicenjima od kada su osnovana(nije navijacka vec tako statistika kaze).Uvjek sam sebi i svojim sinovima kupovao godisnje karte a sada cu ih kupiti sa jos vecim merakom pa makar nas trojica bili jedini na stadionu.
Amare,igraci i upravo glavu gore i u revansu odigrajte za raju srcem i dusom,borite se do kraja nista nije nemoguce.Nije bitan prolaz bitan je samo Z E LJ O
U prvenstvu pokazite koliko vrijedite u inat svima
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 14 jul 2010, 15:36

sto je najsmjesnije sto svi klubovi imaju velike poraze i sad oni ko provociraju nesto,ne shvatam.desio se bazel,besiktas,desio se partizan pa dudelanz,da ne nabrajam dalje i ostale klubove,mislim da bi nas sve trebalo biti sramota da se o ovim stvarima raspravljamo,mozete vi nas zezati a mozemo i mi vas,samo vi ste djeca,a djeci nikad dosta provokacija

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 15:37

Doslovno amateri ,Kuhari i konobari iz finskog grada Lahti su ih ponižavali...nas su barem ponižavali profesionalci.

18-09-85 Kuusysi Lahti (Fin) 2-1 FK Sarajevo (YUG)
[Jari Hudd 10, Keijo Kousa 51; Muhidin Teskeredzic 42]
02-10-85 FK Sarajevo (YUG) 1-2 Kuusysi Lahti (Fin)
[Slavisa Vukicevic 32pen; Ismo Lius 13, 15]

:o :o :shock: :shock: i ko nama govori nešto :oops: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jul 2010, 15:41

Meni samo nije jasno sto se trudite ikom nesto dokazati,sinoc je ono bila bruka,to se vise ne moze promjeniti u revansu ce se vec druga pjesma pjevati,da smo prvi koji su se obrukali - nismo,svi ovi klubovi iz vrha su imali bar jedan teski kiks sem borca oni su se brukali u PL kao i velez,samo opusteno iskulirajte trolove,prijavite post ako mislite da krsi pravila foruma i zdra'o.

I poslije Litexa smo bili vice prvaci drzave nesto slicno treba ocekivati i ove godine,europa je dosta realna opcija i mislim da nas je i raspored posluzio kada je to u pitanju,samo opusteno uz vjeru u ekipu i Amara do novog nastupa u Europi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 14 jul 2010, 15:43

Samo Željo je napisao/la:sto je najsmjesnije sto svi klubovi imaju velike poraze i sad oni ko provociraju nesto,ne shvatam.desio se bazel,besiktas,desio se partizan pa dudelanz,da ne nabrajam dalje i ostale klubove,mislim da bi nas sve trebalo biti sramota da se o ovim stvarima raspravljamo,mozete vi nas zezati a mozemo i mi vas,samo vi ste djeca,a djeci nikad dosta provokacija
Ma daj, zar postoji nesto sto se moze porediti sa onim od sinoc :?: 5 komada je predobro, i to samo zato sto im je trener hebao mamicu kada krenu prema vasem golu i to poslije 38. min. Realno ali realno 12:0...litex vam je utrpo 7 ali bar 3 su bila sa 30-tak metara i hebiga uslo uslo, ali ovo je nesto nenadhebivo, kad mi TV nije pregorio poslije prvog poluvremena nece nikad

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jul 2010, 15:46

junuz23 je napisao/la:
Samo Željo je napisao/la:sto je najsmjesnije sto svi klubovi imaju velike poraze i sad oni ko provociraju nesto,ne shvatam.desio se bazel,besiktas,desio se partizan pa dudelanz,da ne nabrajam dalje i ostale klubove,mislim da bi nas sve trebalo biti sramota da se o ovim stvarima raspravljamo,mozete vi nas zezati a mozemo i mi vas,samo vi ste djeca,a djeci nikad dosta provokacija
Ma daj, zar postoji nesto sto se moze porediti sa onim od sinoc :?: 5 komada je predobro, i to samo zato sto im je trener hebao mamicu kada krenu prema vasem golu i to poslije 38. min. Realno ali realno 12:0...litex vam je utrpo 7 ali bar 3 su bila sa 30-tak metara i hebiga uslo uslo, ali ovo je nesto nenadhebivo, kad mi TV nije pregorio poslije prvog poluvremena nece nikad
a jeli ti pregorio kad ste rusili "svoj" stadion udarali zastitare?mislim realno dajem vam dva kola premjer lige i onda opet isto tuca klosarenje rusenjue dalje od tog ne znate
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 jul 2010, 15:48

Dobro je ba ,junuze, nisi više interesantan. Ne znam što mu odgovarate.Tvrdim, a na to ću kad-tad podsjetiti, kad god su se ovako naslađivali, tri puta su više naj...li.Ne valja to, junuze,ali otrpićemo.
Zadnja izmjena: mamaSmurf, dana/u 14 jul 2010, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 jul 2010, 15:49

drop je napisao/la:Doslovno amateri ,Kuhari i konobari iz finskog grada Lahti su ih ponižavali...nas su barem ponižavali profesionalci.

18-09-85 Kuusysi Lahti (Fin) 2-1 FK Sarajevo (YUG)
[Jari Hudd 10, Keijo Kousa 51; Muhidin Teskeredzic 42]
02-10-85 FK Sarajevo (YUG) 1-2 Kuusysi Lahti (Fin)
[Slavisa Vukicevic 32pen; Ismo Lius 13, 15]

:o :o :shock: :shock: i ko nama govori nešto :oops: :oops:
HVALA! Sluzi me memorija ISMO je legenda

ŽELJO ŠAMPION
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 14 jul 2010, 15:52

dok god budete odgovoarali na ove provokatorske postove oni ce se vracat , samo ignore !

bitno je da se sad pokaze ljubav prema klubu i da nas sto vise dodje na kosevo , da pokazemo koliko mi volimo nas klub , a za misljenje ovih ostalih me boli briga

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 14 jul 2010, 15:54

Ovo sinoć me strašno prepalo, svi pitari su izašli iz mišijih rupa što zači biće zemljotres. Zato ljudi pazite miševi imaju predosjećaj. Ja se iskreno nadam da će u srijedu biti trans "sram vas bilo". Iamli smo sreću da je Šeha bio fenomenalan, još mi je drago da je Svraka sinoć pokazao da imamjesta u prvih jedanaest.
FEDERER= KLOC

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 jul 2010, 15:54

junuz,izgleda,prvo počeo pratiti fudbal,pa onda prohodao.Prvo rekao ŽELJO, pa onda mama.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 jul 2010, 15:56

dino lj je napisao/la:Primili smo sinoc 5 komada,primili smo 7 komada od Litexa pa sta nije kraj svijeta,i drugi BH-a klubovi su primali po 5 ili 6 komada ali su to brzo zaboravili.Ali smo mi za razliku od drugih i postizali nesto vrijedno u Evropi(jedna sezona cetvrtfinale kupa Uefa,jedna sezona polufinale kupa Uefa)tek kada to postignu imaju pravo da se jave.
Rezultati su nekad dobri nekad losi i postaju dio istorije pa tako i ovo sinoc.Ali ono sto jos nije istorija je to da je FK Zeljeznicar aktuelni prvak BIH i dok se to ne promjeni ostali tisina i pocistite smece ispred svojih vrata.
Pa i Real je 9 puta bio prvak Evrope pa popije 6 komada kuci,isto tako i Argentina od Bolivije pa ljudi nastavljaju normalno igrati,a takvih primjera ima strasno puno.
Za ove ironicne pitare(postenim svaka cast)moram reci da su i oni imali ovako uspjesnih izleta,ponekad ih se sjetite.Pa Sarajevo je jedina ekipa u bivsoj Jugi koja je u prvom kolu kupa sampiona ispala od amatera(ribara,kuhara,ratara i slicno),dosli ljudi sa svojih livada i brodica i klepila pitare. Sarajevo-Kusisi(Finska)a o drugima i da ne govorim,ali to je njihov problem i ne tice me se.Sto se tice nas koji volimo Zelju sad mu trebamo dati jos vecu podrsku i u revansu doci u sto vecem broju.Klub je svetinja rezultati su prolazni,prosle godine su nam obecali Evropu a bili su prvi,hvala im,nemojmo zbog jednog loseg dana i nastupa zaboraviti sve dobre trenutke.
Prvi smo BH-a klub koji je jednu sezonu stigao u cetvrtfinale kupa Uefa.Prvi smo BH-a klub koji je igrao i polufinale kupa Uefa u drugoj sezoni
Prvi smo BH-a klub koji je stigao do treceg pretkola lige prvaka .Jedini smo BH-a klub koji ju je cetiri puta predstavljao u kupu sampiona ili ligi prvaka
BH-a klub smo koji je ukupno najbolje plasirani u Uefa takmicenjima od kada su osnovana(nije navijacka vec tako statistika kaze).Uvjek sam sebi i svojim sinovima kupovao godisnje karte a sada cu ih kupiti sa jos vecim merakom pa makar nas trojica bili jedini na stadionu.Amare,igraci i upravo glavu gore i u revansu odigrajte za raju srcem i dusom,borite se do kraja nista nije nemoguce.Nije bitan prolaz bitan je samo Z E LJ O
U prvenstvu pokazite koliko vrijedite u inat svima
nećete biti sami ne sekiraj se
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 14 jul 2010, 15:57

Alo muamere ocemo ssad uprava napolje ?

Nema veze ije me ni stid ni sram najvaznije da smo mi usli u europu igrali protiv jaceg kluba izgubili sramno.Sta vise reci.Treba malo muda za drugu utakmicu ali mi sad zao nece rajae doc puno ali eto to su oni sezonski navijaci.Treba u uzvratu srce na teren i bar malo obradovat nas jednom pobjedom od 1-0 ;)
svoj ti pos'o !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 jul 2010, 16:00

Ja, i meni krivo što će biti pravo slaba posjeta. Mislim, slabija nego što je trebala da bude. Mnogo je sezonskih navijača, i zato bi svi trebali da odemo na Koševo, oni koji su uz klub kad je najteže, a ovo je daleko od teške situacije. Ionako smo znali da nema prolaza protiv Hapoela, ali nas je malo rezultat, a još više igra iznenadila. Nema veze, šta ćeš sad.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, Kaunas i 63 gosta.