A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..
" onclick="window.open(this.href);return false;

A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar pravo!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Ovog podhitno angazovati. Mada nisu ovi klipovi nikakvo mjerilo svidja mi se u duelima pravo,prijem,sut,pas,pregled. Dovest ga na probu na skeniranje gospodina Nedima Jusufbegovica. On ce dati najbolju ocjenuKadet91 je napisao/la:Dobar pravo!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..
Forza Velez!
Mal, brz,ljevak isti MEssi. Samo sto ovaj zna desnom i ne povraca ...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..
Pa mora li se ovde guzice dat za info?AlemC85 je napisao/la:danas sam saznao neke lijepe stvari u vezi Anija, ako želite, podijelit ću s vama taj info sam na pp
+1MostaracVelezovac je napisao/la:Pa mora li se ovde guzice dat za info?AlemC85 je napisao/la:danas sam saznao neke lijepe stvari u vezi Anija, ako želite, podijelit ću s vama taj info sam na pp
Hoce li mi iko ispalit pp?
Jasta nego bi valjao. Nesto mi govori da ni Ramovic ni Rasevic nece produziti ugovore koji su vec istekli. Dodaj jos da je Okic otisao i onda nije tesko zakljuciti da cemo ostati tanki na tim pozicijama. Ramovica bi zadrzao podhitno.shaman7 je napisao/la:Ovaj 'mika' zna igrato lopte, valja ove bidone pravo mostarski, nesto kao aca obad u svoje vrijeme. Bez obzira sto ovo nije klasicni spic, jedan bi vaki ekstra dosao
kimbo je napisao/la:Mal, brz,ljevak isti MEssi. Samo sto ovaj zna desnom i ne povraca ...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:A Mirza tate sto je valjademamo je napisao/la:ako je to taj Hasanovic onda momak stvarno ima smisla..
Meni nikako nije jasno koja je fora ovo sa pp.......kao da smo neka tajna organiazacija, a đe ona OZNA sve doznaMostaracVelezovac je napisao/la:Pa mora li se ovde guzice dat za info?AlemC85 je napisao/la:danas sam saznao neke lijepe stvari u vezi Anija, ako želite, podijelit ću s vama taj info sam na pp
Hoce li mi iko ispalit pp?
VELEZDOGROBA je napisao/la:rašević je slobodan igrac.....uprava ne racuna na njega.
trenutno se vode pregovori sa vladavicem ,hasanovicem (novi igraci)
maletic,ostrakovic,kazazic,merzic istekli ugovori
vrlo blizu su ostanka u nasem klubu
Slatke muke ko na klupu kad su svi odlicniedgardavids je napisao/la:A ne mozes brate Merzu na klupu, momak bio po meni jedan od najboljih u protekloj sezoni.
Nažalost. onaj jedan procenat je pobjedio.Ništa od Hasanovićapravnik1981 je napisao/la:
Mislim da bi to ovako trebalo izgledati za iducu sezonu
Kodro,Rašević![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci ako potpisu Vlada i Hasanović bacit se na potragu spica i stopera...
Pravnice,da ti kojim slucajem ne fali jedan igracpotencijal je napisao/la:Nažalost. onaj jedan procenat je pobjedio.Ništa od Hasanovićapravnik1981 je napisao/la:
Kodro,Rašević![]()
![]()
![]()
![]()
Šta bi sa Hasanovićem?potencijal je napisao/la:Nažalost. onaj jedan procenat je pobjedio.Ništa od Hasanovićapravnik1981 je napisao/la:
Kodro,Rašević![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.