Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bavariapivo
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la bavariapivo » 25 jul 2016, 17:07

ja jbt gdje ces vidjeti jajala kao potencijalnog reprezentativca pokraj u evropi svim dokazanog no-name-a jasmina scuka....

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 25 jul 2016, 22:26

bavariapivo je napisao/la:ja jbt gdje ces vidjeti jajala kao potencijalnog reprezentativca pokraj u evropi svim dokazanog no-name-a jasmina scuka....
D
,tako lako se prodajete,pa sta ako igra u Italiji,o njemu znas sto ovdje procitas,a dokazan je ko sve dobija priliku,gdje je jajalo dosad bio,zbog takvih igraci iz nase lige i iz drugih liga ne mogu dobiti priliku,.

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 25 jul 2016, 22:28

:yawn:
bavariapivo je napisao/la:ja jbt gdje ces vidjeti jajala kao potencijalnog reprezentativca pokraj u evropi svim dokazanog no-name-a jasmina scuka....

ma daj idi beri maline i ne opterecuj se sa necim, scime nemas pojma :D
I cuj maline u hercegovini,a ti kao neki građanin,ismijavas te ljude,j..o te jajalo

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 26 jul 2016, 14:47

Muamer Tankersson igra za Svedsku na olimpijskim igrama, tako da se moze ovdje komotno prestati spominjati. Bar mislim da se OI broje kao zvanicna utakmica sto se tice FIFE.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 26 jul 2016, 18:26

Scout1921 je napisao/la::yawn:

ma daj idi beri maline i ne opterecuj se sa necim, scime nemas pojma :D
I cuj maline u hercegovini,a ti kao neki građanin,ismijavas te ljude,j..o te jajalo
ne ismijavam ljude nego tebe, dokazao si se :rol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 jul 2016, 20:16

Ko je ovaj Golubović iz Steaue, stoji mu naša zastava i igra večeras od prve protiv Sparte. :hmmmm:

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la ovisnik » 26 jul 2016, 20:19

Sheyi je napisao/la:Ko je ovaj Golubović iz Steaue, stoji mu naša zastava i igra večeras od prve protiv Sparte. :hmmmm:
Momak je iz konjica,veteran,već dugo igra u rumuniji i redovno trpa 10+ po sezoni,šteta što mu se ranije nije pružila prilika,sad je već kasno

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 jul 2016, 19:58

Tabakovic zabio za skakavce.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 28 jul 2016, 21:14

Kenan Horić inače kapiten Domžala igra protiv West Hama 30. min. 1-1

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 28 jul 2016, 22:48

Horic zasluzuje test prije i jednog defanzivnog igraca PLBiH. Nije mu ni DMF strana pozicija. Svjestan sam da ispred njega ima dosta fudbalera ali on bi trebo biti neko ko ce biti pozvan prije bilo koga iz PLBiH na poziciji CB/DMF...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 jul 2016, 00:37

KenoRob je napisao/la:Horic zasluzuje test prije i jednog defanzivnog igraca PLBiH. Nije mu ni DMF strana pozicija. Svjestan sam da ispred njega ima dosta fudbalera ali on bi trebo biti neko ko ce biti pozvan prije bilo koga iz PLBiH na poziciji CB/DMF...
Da je dijete Zelje ili Sarajeva davno bi on poziv dobio. Veceras kapiten u Evropskoj utakmici protiv West Hama gdje je prekuco, bez greske odigro.
Konstantno napreduje u igri
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 jul 2016, 00:47

BadrHari je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Horic zasluzuje test prije i jednog defanzivnog igraca PLBiH. Nije mu ni DMF strana pozicija. Svjestan sam da ispred njega ima dosta fudbalera ali on bi trebo biti neko ko ce biti pozvan prije bilo koga iz PLBiH na poziciji CB/DMF...
Da je dijete Zelje ili Sarajeva davno bi on poziv dobio. Veceras kapiten u Evropskoj utakmici protiv West Hama gdje je prekuco, bez greske odigro.
Daj uozbiljite se, gdje ce Horic pored Dumica i Arslanagica :mrgreen:
Horica sto prije zvati i dati mu priliku, jos malo isprobati neke koji su imali manju minutazu u reprezentaciji tipa Anicica, naravno otpisati one koji su zalutali tipa Kosorica i zavrsiti vise ovu pricu sa 10 stopera. Nema stvarno smisla da ih toliko vrtimo. Odabrati 2-3 najbolja kao i 2-3 koje bi pogurali u karijeri a medju njima bi se mogao naci i Horic, i gotovo.
Nad tobom sunce najljepše sja

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 jul 2016, 00:57

pinoglavi je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
Daj uozbiljite se, gdje ce Horic pored Dumica i Arslanagica :mrgreen:
Horica sto prije zvati i dati mu priliku, jos malo isprobati neke koji su imali manju minutazu u reprezentaciji tipa Anicica, naravno otpisati one koji su zalutali tipa Kosorica i zavrsiti vise ovu pricu sa 10 stopera. Nema stvarno smisla da ih toliko vrtimo. Odabrati 2-3 najbolja kao i 2-3 koje bi pogurali u karijeri a medju njima bi se mogao naci i Horic, i gotovo.
Slazem se, mada bi ja Horića vise kao DMF koristio, podsjeća me na Rahimića.
Al odlaskom Spahe (red bi vise bio), uz Šunjića se treba uigrati jedan štoper. Zukanović je protiv Irske toliko podbacio, da mi je bolji ko alternativa na lijevom beku Kolasincu.
Ostaje Bicakcic sa svojim terminskim oduzimanjima lopte petom protiv Messija..
Vranjes vec lagano mijenja Mujdzu desno, tako da se treba svima dati šansa, pa i Horiću.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 jul 2016, 02:01

Horic nazalost nije pozvan na Kirin kup a trebao je makar tamo biti pozvan. Mjesta za njega nije bilo kada su sansu morali dobiti mocni stoperi iz PL. Mozemo se i vratiti nazad i procitati sta su pojedinci pisali o njemu. I bili u pravu kao i obicno.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jul 2016, 05:34

BadrHari je napisao/la:[
Slazem se, mada bi ja Horića vise kao DMF koristio, podsjeća me na Rahimića.
Al odlaskom Spahe (red bi vise bio), uz Šunjića se treba uigrati jedan štoper. Zukanović je protiv Irske toliko podbacio, da mi je bolji ko alternativa na lijevom beku Kolasincu.
Ostaje Bicakcic sa svojim terminskim oduzimanjima lopte petom protiv Messija..
Vranjes vec lagano mijenja Mujdzu desno, tako da se treba svima dati šansa, pa i Horiću.
Ja sam davno govorio da treba Horicu dati sansu. Al ovo boldinrano je tolika glupost, eto Horic ce zaustaviti Mesija.
Zukanovic podbacio, Horic nece nikad podbaciti. Ipak on igra u jakoj slovenskoj ligi, ne igra u slabasnoj Seria A.
Spominjes ove iz Zelje i Sarajeva i ti isto njesra bacas guras lika samo zato sto je igrao za Celik. Dosadni ste vise sa tim vasim timovima.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 29 jul 2016, 08:49

Horic odlican, zasluzuje sansu u nekoj provjeri, steta sto nije isao u Japan
Opstanak moramo izboriti

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 29 jul 2016, 12:52

Problem je sto nema vise provjera. Ima samo utakmica po zivot, jer ce svaka takva bit u kvalifikacijama. Dosta smo pokriveni na tim njegovim pozicijama. Ocekujem poziv njemu jedino ako ove Domzale doguraju daleko ili napravi neki transfer.

Ne govorim o njegovom kvalitetu jer ga u zivotu nisam gledao, nego o tome je li realno ocekivat neki poziv.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 29 jul 2016, 14:02

Nadam se da ce ga Domzale nakon uzvrata pustiti jer ima sigurno dobrih ponuda, sa 25 godina svakako da nam moze pomoci u narednim ciklusima kvalifikacija
Opstanak moramo izboriti

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 jul 2016, 14:31

edinedin1 je napisao/la:Nadam se da ce ga Domzale nakon uzvrata pustiti jer ima sigurno dobrih ponuda, sa 25 godina svakako da nam moze pomoci u narednim ciklusima kvalifikacija
Bit ce ispred Zuke, Spahe, Bice, Tonija, Kolasinca i Vranjesa + Cocalic koji je bio odlican u Japanu.
Mnogo trebamo njegovu pomoc.

25 godine nije mako dalje od Slovenije... tek kad ode u neku respektabilnu ligu i ustali se, moze ocekivati poziv, do tada :bih:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 29 jul 2016, 14:37

bhsport je napisao/la:
edinedin1 je napisao/la:Nadam se da ce ga Domzale nakon uzvrata pustiti jer ima sigurno dobrih ponuda, sa 25 godina svakako da nam moze pomoci u narednim ciklusima kvalifikacija
Bit ce ispred Zuke, Spahe, Bice, Tonija, Kolasinca i Vranjesa + Cocalic koji je bio odlican u Japanu.
Mnogo trebamo njegovu pomoc.

25 godine nije mako dalje od Slovenije... tek kad ode u neku respektabilnu ligu i ustali se, moze ocekivati poziv, do tada :bih:
Otpisi Spahica koji ce ubrzo reci zbogom repki, Kolasina je lijevi bek, kao i Vranjes koji ce igrati desnog jer smo deficitarni ostajemo na Bicakcicu, Sunjicu, Cocalicu i Zukanovicu, treba nam uvijek tu zamjena, Horic i Anicic tu mogu biti svakako
Opstanak moramo izboriti

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 29 gostiju.