PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Bahatite se, a svjesni ste da vam je klub u tudjim rukama i da bi bez toga bili kao i svi ostali, a moguce i gori sa vecim dugovima.
A ovako bez dugova ali ne svoji vec pod patronatom covjeka iz Kortijka.
-
- Kontakt:
Što vi igraste drugu ligu prije Husića a Sarajevo osvajalo trofeje u svim državama prije Tana.tuzlak1987 je napisao/la:Sto nisu svi zelili u Sarajevo prije nego sto je preuzeo Malezijac?
Znaš li da je najveći transfer u historiji tvog kluba igrao za Sarajevo prije Tana? Ne možeš tako neupućeno pisati.
Kako nisu htjeli pazi sad :
Adnan Osmsnhodžić
Mirza Mešić
Said Husejinović
Nađi mi dijete Sarajeva koje je igralo za Slobodu.
I nemoj izmišljati, Sarajevo prije Tana isto uzimalo koga hoće iz Tuzle još lakše jer ste bili klub u borbi za opstanak vrlo često a znali ste i usput ispast.
I nije niko Ahmetoviću uzeo mjesto nego nije htio produžit ugovor. Zato je završio na klupi. Zbog tog ste i ostali bez trofeja. I bezveze lažete sami sebe.
Niko vas ne podcjenjuje nego niste još u mogućnosti parirati Sarajevu jer nemate novca. Morate vratiti dug a vi laici pojedini ne znate da ne može Husić dat para koliko želi nego se mora fer playa držat, trošiti koliko se zarađuje i tako dalje, i zato je Sarajevo toliko snažno finansijski jer ima prihod prošle godine 6-7 miliona.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 jun 2016, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Haman si ti zaboravio vrijeme kada su vam igracima iskljucivali struju i vodu u stanovima, a sada se bahatis tudjim novcem.jurisicduska je napisao/la:Što vi igraste drugu ligu prije Husića a Sarajevo osvajalo trofeje u svim državama prije Tana.tuzlak1987 je napisao/la:Sto nisu svi zelili u Sarajevo prije nego sto je preuzeo Malezijac?
Znaš li da je najveći transfer u historiji tvog kluba igrao za Sarajevo prije Tana? Ne možeš tako neupućeno pisati.
Kako nisu htjeli pazi sad :
Adnan Osmsnhodžić
Mirza Mešić
Said Husejinović
Nađi mi dijete Sarajeva koje je igralo za Slobodu.
I nemoj izmišljati, Sarajevo prije Tana isto uzimalo koga hoće iz Tuzle još lakše jer ste bili klub u borbi za opstanak vrlo često a znali ste i usput ispast.
Jesul tada svi volili da dodju u to Sarajevo?
Jel Sloboda prije i Husica tudji ili nas klub?
Vi sada niste svoji. Sloboda ce biti bez dugova, a gradska i samoodrziva.
Ne bi marke duga vratili da nema stranog kapitala. I ti se nasao ovdje bahatiti i pricati p dugovima.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 jun 2016, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nije los. Sloboda ako ga pusti pojest ce veliko go.vnoRedEvil je napisao/la:Jel dobar ovaj Saric,nisam ga nesto upratio![]()
Ako Krleza kaze da Kostic nece u Sarajevo onda hoce 100 %
Tako je capri i za Sejfu
Tako je capri i za Sejfu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Sjećam se ja struje i viršli al mi smo i tad bili u trci za titulu redovno igrali europu i tako dalje. Gdje ste vi bili? To je razlika, Sarajevo je oduvijek veliko, od 1946.
I apsolutno ne znam što to nekom smeta. Ja želim da i Sloboda bude velika jedan dan.
I apsolutno ne znam što to nekom smeta. Ja želim da i Sloboda bude velika jedan dan.
Muerte je napisao/la:Nije los. Sloboda ako ga pusti pojest ce veliko go.vnoRedEvil je napisao/la:Jel dobar ovaj Saric,nisam ga nesto upratio![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- tuzlak1987
- Kontakt:
Upumpavanjem opet novca kao i u Bosnu Asu koja je propala. A busala se u titule pomocu drzavnih firmi ..jurisicduska je napisao/la:Sjećam se ja struje i viršli al mi smo i tad bili u trci za titulu redovno igrali europu i tako dalje. Gdje ste vi bili? To je razlika, Sarajevo je oduvijek veliko, od 1946.
Ili pod patronatom partije.
Kada vi stvorite sami sebi situaciju za titulu kao Zeljo onda pricajte slobodno tako i busajte se.
ili ako kaže da će doć iz palerma to znači da će doć neko iz palanke bačke.Besic je napisao/la:Ako Krleza kaze da Kostic nece u Sarajevo onda hoce 100 %
Tako je capri i za Sejfu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Haparati druže haparatituzlak1987 je napisao/la:Upumpavanjem opet novca kao i u Bosnu Asu koja je propala. A busala se u titule pomocu drzavnih firmi ..jurisicduska je napisao/la:Sjećam se ja struje i viršli al mi smo i tad bili u trci za titulu redovno igrali europu i tako dalje. Gdje ste vi bili? To je razlika, Sarajevo je oduvijek veliko, od 1946.
Ili pod patronatom partije.
Kada vi stvorite sami sebi situaciju za titulu kao Zeljo onda pricajte slobodno tako i busajte se.

-
- Kontakt:
Mene recimo stvarno zanima da neko normalan iz Slobodinog tabora napiše kakvi su Kostić i Sarić isto ko što sam ja pisao kad ste pitali za Kalasija normalno. Zanima me vi bolje znate.
Jok eto ti si nam stvorio situaciju. Nije Sarajevo jednu titulu osvojilo u historiji.
Jok eto ti si nam stvorio situaciju. Nije Sarajevo jednu titulu osvojilo u historiji.
Evo reći ću ti ja ukratko da su nam Kostić i Sarić jedni od najboljih igrača u ekipi.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako ne znas kakvi su onda ne pratis ovu ligu ocito.
Btw Ordagic gotivi Zelju od djetinstva.
Btw Ordagic gotivi Zelju od djetinstva.
Koji je ljepši?Aerials je napisao/la:Evo reći ću ti ja ukratko da su nam Kostić i Sarić jedni od najboljih igrača u ekipi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako su najbolji,nasi su,fale nam jos dvojica onih i PL 

grb sto kuca,umjesto srca
-
- Kontakt:
Kakvi su igrači, ljudi? Profesionalci?
Koje su im karakteristike? Mogu li odgovoriti pritisku većeg kluba?
Ustanovili smo da Ordagić gotivi Želju, a porodica njegova Sarajevo, a ja nisam svaki put mogao do Tuzle pa bolje da napiše neko ko ih gleda svake sedmice, isto kao što ja znam bolje o Berberoviću od tebe.
Koje su im karakteristike? Mogu li odgovoriti pritisku većeg kluba?
Ustanovili smo da Ordagić gotivi Želju, a porodica njegova Sarajevo, a ja nisam svaki put mogao do Tuzle pa bolje da napiše neko ko ih gleda svake sedmice, isto kao što ja znam bolje o Berberoviću od tebe.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 jun 2016, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Samo da ti odgovorim na ono sto si na vasoj temi napisao.tuzlak1987 je napisao/la:Bahatite se, a svjesni ste da vam je klub u tudjim rukama i da bi bez toga bili kao i svi ostali, a moguce i gori sa vecim dugovima.
Ne, Zeljeznicar nije napravio ekipu koju bi rasprodao nakon pretkola. Zeljeznicar je na polusezoni bio primoran napraviti potpuni remont, i vec tada zapoceo sa formiranjem ekipe za Ligu 12, to je i tada jasno receno. Nama je operacija "Liga 12" davno pocela, obzirom da smo u prvoj polusezoni prethodne sezone usrali i sefa i stanicu. Sada se zna sta je cilj, i sve mimo istog je neuspjeh. Jedino osvajanje kupa moze izvaditi stvar, ako titule ne bude.
Ne lupaj o necemu sto ne znas, i ne pravi se upucen u stanje u ostalim klubovima kada to nisi cak ni u svome klubu.
ne valjaju nijedan, ti si najljepšiHigh je napisao/la:Koji je ljepši?Aerials je napisao/la:Evo reći ću ti ja ukratko da su nam Kostić i Sarić jedni od najboljih igrača u ekipi.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Inace kaze Duska jucer Ahmetovic imao u Slobodi 3k, a sada u Sarajevu 5k.
A imao u Slobodi 6k ustvari, a sada ima u Sarajevu 15k.
Vjerujemo i da je podatak od Slobodinih 7 miliona duga veoma tacan
Kaze covjek koliko njemu dusa zeli, ne moze da shvati da je Dinokio da drugu najvecu platu Ahmetovicu.
A imao u Slobodi 6k ustvari, a sada ima u Sarajevu 15k.
Vjerujemo i da je podatak od Slobodinih 7 miliona duga veoma tacan

Kaze covjek koliko njemu dusa zeli, ne moze da shvati da je Dinokio da drugu najvecu platu Ahmetovicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.