Bice aBd samo da se ovo igraca sto valja ne proda, pa opet u evropu sa slabom ekipom i da Plisani ostane jos 1-2 sezone ima da budemo ko Barcamolotovljev je napisao/la:Sa ovom generacijom igraca i rukovodstva kluba uz jos nekoliko kvalitetnih pojacanja,za 2-3 sezoneseven je napisao/la:Sarajevo već godinama ima ekipu koja je predominantna za ovu ligu, ne znam zašto do sada nisu to i rezultatski pokazivali, ali evo nadam se da će od ove godine biti drugačije što se rezultata tiče, a ekipa ove godine je atomska.
Koja ekipa osvoji bod protiv Sarajeva može slaviti, a na Koševu će se ići na izlet i čišćenje kartona, ono što je Velež napravio je ko da je titulu osvojio.
igrali bi u grupnoj fazi...mada ja mislim da vec naredne sezone mozemo napraviti iskorak...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Treba platit carinuGrbavica moj zivot je napisao/la:sta je vama s bordo garniturom zapela na granici ?

U novi boj ...
Trebalo se protiv Celika igrati u bordo dresovima, al' posto su oni obukli crne, onda smo i mi MORALI igrati u bijelim dresovima.Grbavica moj zivot je napisao/la:sta je vama s bordo garniturom zapela na granici ?
-
- Kontakt:
Tu je bordo garnitura.Malo je kasnila ali je tu.Imamo sad 3 garniture.
Bjelu,Bordo-bjelu i Bordo. Uz ove prve dvije garniture dresova su se nosili i bjeli sorcevi sem protiv Celika kad je bila mjesavina bjelih dresova i bordo sorceva.Sad kakvi ce dresovi biti uz bordo dresove ostaje da vidimo, hoce li biti sve jednobojno ili bordo bjela kombinacija. Ja bi volio sve u jednoj boji a kad igramo na strani onda sareno da je ali nikad vise skroz bjeli.
Bjelu,Bordo-bjelu i Bordo. Uz ove prve dvije garniture dresova su se nosili i bjeli sorcevi sem protiv Celika kad je bila mjesavina bjelih dresova i bordo sorceva.Sad kakvi ce dresovi biti uz bordo dresove ostaje da vidimo, hoce li biti sve jednobojno ili bordo bjela kombinacija. Ja bi volio sve u jednoj boji a kad igramo na strani onda sareno da je ali nikad vise skroz bjeli.
Pa brate najvjerovatnije, mislim 100% sam siguran nesto da ce biti bordo.samosarajvo je napisao/la:Tu je bordo garnitura.Malo je kasnila ali je tu.Imamo sad 3 garniture.
Mi nikada odustati necemo...
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:SVOJ BRAĆI BORDO BOJE (ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI), BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Bajram Serif Mubarek Olsun i sve najbolje i od Robije

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
nasoj bordo braci BAJRAM SERIF MUBAREK OSLUN... " onclick="window.open(this.href);return false; NEKA MI NESVANE..NEK ME NEMA NEK ME NEBUDE NEKA ME BEZ TEBE NE PROBUDE...

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jesmo rivali i sve to, ali prije svega trebamo biti ljudi, zato, pitari, bajrambarečula svima vama koji slavite ovaj praznik!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN MOJIM KONAMA KOJE OVAJ PRAZNIK SLAVE
Uz zelju da ove godine budete 2. odmah iza moga Zelje....
Uz zelju da ove godine budete 2. odmah iza moga Zelje....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijacima sarajeva islamske vjeroispovijesti .
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
SVOJ BRAĆI BORDO BOJE (ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI), BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN[/quote]
-
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mourinhokilledbarca je napisao/la:SVOJ BRAĆI BORDO BOJE (ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI), BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Navijacima i simpatizerima FK Sarajeva, onima koji slave Bajram: Bajram Serif Mubarek Olsun! -od vaseg Bege 

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM MUSLIMANIMA HORDASIMA KOJI SLAVE !!!
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijacima sarajeva islamske vjeroispovijesti !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, jurisicduska i 23 gosta.