LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

BIHfan
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la BIHfan » 17 jan 2012, 11:46

Svaka cast navijacima Lakersa koji su na lijep nacin docekali Odoma.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 17 jan 2012, 12:02

Twiter:
MettaWorldPeace Metta WorldPeace
Wow I never knew coming off the bench was tough... Bench players get much more respect from me now....

:lol: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 jan 2012, 12:12

neno#4 je napisao/la:Naravno da smo budni, kao i svaki put ove sezone.
Samo onaj @adnan zabusava :lol: :lol: :lol:.

Mada je i @amerosm poceo da slijedi njegov primjer u posljednje vrijeme :mrgreen: :mrgreen:

Prestajem navijati za Lakerse...ne mogu da podnesem ove provokacije.Sad cu da navijam za Detroit,oni uvijek igraju od 1.00 h :lol:

Mene samo interesuje sta je Kobe rekao Odomu prije zadnjeg napada...nadam se da ce se to saznati :D

Inace jasno je da bez raspolozenog Kobe-ja nas napad je katastrofa...ali zato odbrana na vrhunskom nivou,mnogo bolja nego prosle godine...za Fishera nemam komentar,nisto novo 8-)

@BiHFan

Sasvim ocekivano je Odom prosao dobro kod publike...on je momak koji je bio ljubimac publike a donio je mnogo toga dobrog Lakersima.Svaka drugacija reakcija od one sinoc bi bila pogresna.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 jan 2012, 14:00

Nemoj da cujem nekog da trazi novog pleja! :twisted:

Fish nam dobio vec drugu tekmu od 10 8-)

Kobe jednom bio na bacanjima i masio :o Od kad ovo nisam vidio...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 jan 2012, 14:06

@ neno#4

obaveze koje imam mi ne dopustaju da gledam Lakerse u ovom terminu, no sada krecemo na gostovanja po istoku pa cemo svi biti na okupu. ;) ;)

Sinoc mala osveta za proslogodisnju "metlu". Odbrana je opet bila odlicna, ali je napad zakazao i utakmicu smo dobili sutem Fishera. Takodjer opet se ponavlja stari problem da u posljednjim minutama protiv protivnika iz vrha prokockama ogromnu prednost - sinoc smo imali prednost od 7 poena.
Nadam se da cemo uspjeti dovesti playmakera koji bi ovoj ekipi legao kao "budali samar".

Razlog losijih partija Bynuma u posljednje vrijeme mozda treba traziti u cinjenici da je u javnost procurila informacija da su Bryant i Howard u stalnom kontaktu i da mu je Bryant preko SMS poruke rekao da zeli da dodje u Lakerse.

Sada imamo dva dana odmora i u Cetvrtak nas ocekuje gostovanje kod Heata, i bas me zanima kako ce nasa odbrana izgledati protiv atletske dominantne ekipe i hoce li Brown svojom taktikom uspjeti zaustaviti LBJ-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 17 jan 2012, 15:59

CLS je napisao/la:Twiter:
MettaWorldPeace Metta WorldPeace
Wow I never knew coming off the bench was tough... Bench players get much more respect from me now....

:lol: :lol: :lol:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 jan 2012, 17:33

Edin TM87 je napisao/la:Nemoj da cujem nekog da trazi novog pleja! :twisted:

:lol:

Fisher za MVP-ja :D
amerosm je napisao/la:Razlog losijih partija Bynuma u posljednje vrijeme mozda treba traziti u cinjenici da je u javnost procurila informacija da su Bryant i Howard u stalnom kontaktu i da mu je Bryant preko SMS poruke rekao da zeli da dodje u Lakerse.

Znaci neko od njih dvojice mora bolje paziti na svoj mobitel...neko im gleda SMS poruke :mrgreen:

Bynum sinoc odlican...samo neka njega zdravog,on i kad odigra lose to je 10-15 poena i isto toliko skokova + odlicna igra u odbrani.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jan 2012, 18:28

Sigurno ovi koji nisu gledali utakmicu nikako da pohvale kako je Pau zaustavio Nowitzkog :D :D . Takodjer i Roberts je igrao odlicnu odbranu na njemu. Na drugoj strani Kobe je odlicno bio cuvan, ali Derek je naprosto na kraju sam dobio utakmicu. Ukradena lopta, dva pogodjena suta plus polaganje, dva bacanja, i onda trica koja nam je donijela trijumf. Treba reci da nas je pokrenuo alley - up Artesta za McRobertsa, do tada smo bili u fazi klinicke smrti. Po prvi put ove sezone smo branili pick igru dobro, Derek je odlicno igrao u odbrani, preuzimanja smo radili na vrhunskom nivou.

Fali jedan vanjski igrac, siguran na lopti, dobar razigravac, koji moze da pogodi otvoreni sut, ali prvenstveno da razigra tim.

Ko je rekao Calderon :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 jan 2012, 18:53

neno#4 je napisao/la:ali Derek je naprosto na kraju sam dobio utakmicu. Ukradena lopta, dva pogodjena suta plus polaganje, dva bacanja, i onda trica koja nam je donijela trijumf.
To jedina trica koju smo pogodili sinoc 8-)
neno#4 je napisao/la:Fali jedan vanjski igrac, siguran na lopti, dobar razigravac, koji moze da pogodi otvoreni sut, ali prvenstveno da razigra tim.

Ko je rekao Fisher :mrgreen: :mrgreen:
JA :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jan 2012, 03:01

This proposed deal would send Pau Gasol to the Atlanta Hawks and the Lakers would receive point guard Jeff Teague and forward Josh Smith.
Link: http://isportsweb.com/2012/01/13/josh-s ... he-lakers/

Iskreno nadam se da ce Wade biti spreman za utakmicu koju igramo u Cetvrtak iz razloga da vidimo sta smo u stanju napraviti.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 19 jan 2012, 01:16

Sutra vrlo zanimljiva tekma. Jedan od najboljih napada protiv jedne od najboljih odbrana. Nadam se forsiranju Bynuma u ovom mecu koji bi trebao pojesti Anthony-a.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 19 jan 2012, 14:12

Ovo veceras ce biti spektakl... Interesuje me bas kako cemo veceras odigrati, protiv ekipe koja je sigurno najkvalietnije ove sezone, ekipe koja sigurno ima najjaci napad u ligi. Jedva cekam da vidim kako ce to izgledati na terenu, kako cemo timski odigrati, duel KOBE - LBJ... Kako god, ceka nas odlicna utakmica.

Nadam se nasoj pobjedi...
Izdržati, to je temelj vrline!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jan 2012, 14:24

Iako sam skepitcan po pitanju pobjede veceras ipak se radujem samoj utakmici koja ce pokazati kvalitet nase odbrane i jesmo li u stanju da se nosimo sa atletski dominantnom ekipom. Takodjer ce biti interesantno vidjeti kojom taktikom ce Brown pokusati zaustaviti Jamesa - jer on najbolje poznaje njegove slabosti.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jan 2012, 22:27

Ako je vjerovati posljednjim prognozama Miami ce veceras igrati i bez Jamesa. Ukoliko se ova informacija pokaze tacnom i veceras ovo izgubimo onda nek svi izvrse kolektivno samoubistvo na celu sa Kupchakom.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 19 jan 2012, 22:40

amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati posljednjim prognozama Miami ce veceras igrati i bez Jamesa. Ukoliko se ova informacija pokaze tacnom i veceras ovo izgubimo onda nek svi izvrse kolektivno samoubistvo na celu sa Kupchakom.
poslednje informacije govore da je upitan,a ne da nece igrati.Ako ne bude igrao,Miami nema sta traziti veceras ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 20 jan 2012, 01:11

amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati posljednjim prognozama Miami ce veceras igrati i bez Jamesa. Ukoliko se ova informacija pokaze tacnom i veceras ovo izgubimo onda nek svi izvrse kolektivno samoubistvo na celu sa Kupchakom.
Iskren da budem, volio bih Jamesa veceras u ekipi, po cijenu poraza. Nekako, s nestrpljenjem ocekujem ovaj mec, duel trenutno dva najbolja, a u ovoj sezoni i najraspolozenija, kosarkasa lige. Kakva je situacija sa Wadeom?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 jan 2012, 01:15

kobe24 je napisao/la:
Iskren da budem, volio bih Jamesa veceras u ekipi, po cijenu poraza. Nekako, s nestrpljenjem ocekujem ovaj mec, duel trenutno dva najbolja, a u ovoj sezoni i najraspolozenija, kosarkasa lige. Kakva je situacija sa Wadeom?
Wade nece veceras igrati, jer u Miamiju ne zele nista rizikovati. Evo prije par minuta je objavljeno da ce veceras James igrati i da vidimo poznaje li Mike Brown njegove slabosti i hoce li znati iskoristi po svoju ekipu. Veceras ocekujem dominaciju ispod kosa, ako Drew i Pau ne mogu izaci na kraj sa Boshom onda ne znam dalje.

Klare

Post Postao/la Klare » 20 jan 2012, 01:19

E j.ebi ga amerosme, ti na kog se navališ nema popuštanja čak i da svaku utakmicu dobivamo.
Polako, imamo dobar omjer, najbolju odbranu lige, pomahnitalog Bryanta, vrlo dobre Gasola i Bynama, solidnog Barnesa, te iskusnog Fishera, koji eto i u ovim godinama zna iznenaditi.
Na klupi par solidnih igrača, pa Bože moj niko nije savršen, ne mogu ni Lakersi svake godine imati najbolje popunjenu ekipu, a i ovakvi smo među glavnim favoritima za naslov.

A ovo večeras je samo jedna od utakmica, pobjeda je bitna, ali i suprotno nije blamaža, nezavisno hoće li James igrati. ;)
Dosta je utakmica ostalo, a mi smo na dobrom putu.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 20 jan 2012, 01:23

Klare je napisao/la:
E j.ebi ga amerosme, ti na kog se navališ nema popuštanja čak i da svaku utakmicu dobivamo.
Polako, imamo dobar omjer, najbolju odbranu lige, pomahnitalog Bryanta, vrlo dobre Gasola i Bynama, solidnog Barnesa, te iskusnog Fishera, koji eto i u ovim godinama zna iznenaditi.
Na klupi par solidnih igrača, pa Bože moj niko nije savršen, ne mogu ni Lakersi svake godine imati najbolje popunjenu ekipu, a i ovakvi smo među glavnim favoritima za naslov.

A ovo večeras je samo jedna od utakmica, pobjeda je bitna, ali i suprotno nije blamaža, nezavisno hoće li James igrati. ;)
Dosta je utakmica ostalo, a mi smo na dobrom putu.
Ja ocekujem play off, a da mozemo tu daleko dogurati s ovakvom ekipom, cisto sumnjam.
@amerosm, hvala mnogo na informacijama. ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.