Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

MrWhite
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la MrWhite » 25 jan 2013, 11:29

Devil je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:
AgresivnoDjubre je napisao/la: Mozda i ne bi ako bi i protivnik imao isto to.A i jedni i drugi su ovde to imali. ;)
I to sto kazes, dobra akcija B sektora, najavljen napad, i dobro odraden, kao ima jedan navijac CSKA izboden.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 25 jan 2013, 19:39

[youtube][/youtube]

Sila su Bgm 8-)
Il club piu titolato al mondo!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 jan 2013, 00:49

Mislim da su tad i voz zapalili gostovanje u rimu. Ako grijesim nadam se da ce me neko ispraviti.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 26 jan 2013, 14:45

Momka u Padovi pijanog u autu zaustavila policija,napisala prijavu i oduzela bodove sa vozačke.Pitaju ga ima li šta da kaže u svoju obranu? "imam više bodova od Intera" :mrgreen:

slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 jan 2013, 22:24

Nesto vec duze vrijeme kontam da napisem. Sta vi mislite jesu li Poljaci ne znam kako bih rekao, ali vjestacki Ultrasi? Mislim ono potenciranje te price, svakako imaju dobru brojnost, ali sve nekako na silu idu. Ne volim ono sto k'o i Rusi idu u teretane kako bi se bolje spremali za tuce, to je totalna glupost prave sport od toga, isto tako dogovaranje tuca, i to mi je nekako previse, hajd uredu ono sto se trude da oruzje izbace(mada po onim snimcima bas i ne ide). I onda jos kad vidim one slike njihove, tj. njihovih podgrupa ni jedan od njih ne moze kroz vrata normalno proci, ispada da biti navijac nije vise za sve ljude, vec samo one nabildanije.
Celik!3,2,2.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 27 jan 2013, 22:56

AllGunsBlazing

Celi ultra svet već određen period stagnira... Poljaci takođe nisu pošteđeni raznoraznih presija, novih zakona i evidentno još veće mržnje među grupama.

Veštački?! Teško je to reći tim pre imajući u vidu da se radi o ne dve ili tri već nekoliko desetina sasvim dobrih za evropske prilike grupa, organizacija je nešto što zadivljuje,ali i ekipice onih glavnih. Nikada ne treba generalizovati,onaj ko nikada nije bio navijač ili Ultras u nekom "kvalitativnom" značenju ne može dovoljno razumeti tu priču,niti se odupreti konstantnim medijskim pljuvanjima tih i takvih organizacija. Jasno kao i u svim drugim strukturama i u navijačkim grupama imaš "sumnjivih" tipova, loših momaka...

Ne znam na osnovu čega si zaključio da idu na silu?! Verujem da je to na osnovu čestih tuča uličnih i nekih gostovanja gde žele pokazati da su jaki,bitni. ;) Suštinski to je i jedan od glavnih ideoloških principa svakog Ultrasa.
Što se teretane tiče i tu je to preterano,naravno da je ona postala jedan od znakova snage pre svega vizuelne na poljskoj tribini,ali pre bih rekao da se radi o kulturi duha i tela... Mnogo ljudi ide u teretanu a nisu nikada bili deo navijačke priče... Naravno ono što se meni kao nekom ko je dugo na tribini nikako ne dopada je to postojanje tzv Ultrasa ulice... To je u Poljskoj prisutno i donekle baca ljagu na celi navijački svet, Sve veće ekipe i grupe imaju te ulične ekipice koje ne idu na tekme,već prave sačekuše,organizuju tuče i sukobe,dilovanje i šta sve ne...

Sve u svemu došlo je vreme kada navijački svet itekako ima šta naučiti od Poljaka,pa i pomenutih Rusa,balkanci takođe imaju respektabilne grupe,štaviše u nekom smislu i organizovanije,Turci guraju donekle svoj fazon,ali upravo te tzv. tuče pokazuju da zaostaju.
Tribine i u Nemačkoj,Holandiji,Španiji,Engleskoj,Francuskoj izgledaju vizuelno možda i bolje,ali prava Ultra priča je Istok Evrope.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 jan 2013, 01:09

Ma dobro odavno ja ne racunam zapadnu evropu u ultra svijet. Sve to lijepo izgleda, ali nema onog pored navijanja. A znam da su oni prije 10 i 20 godina imali poprilicno jake i velike grupe, samo eto nekako mi se cine vjestackim zbog tih treninga i onih dogovorenih tuca. I to sto si vec naveo ekipe koje nemaju veze sa klubom vec su tu radi tuce. Meni je iskreno glupost ono kad su oni npr. zvali BBB da idu u neku sumu se lupati. I onda kad su BBB odbili oni kao neke kukavice. To ispada sve vise i vise kao fudbalski mec. Na gostima je da dodju, na domacinima da probaju sta uraditi(bez dogovora), a sve ostalo je vise manje glupo. A i ne volim ih jer su dogovorenu tucu sa Englezima upropastili oruzjem, tj. Englezi dosli onako bez icega a ovi sa palicama(tamo nekad 80-ih).
Celik!3,2,2.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 29 jan 2013, 11:37

Atalanta-Milan 0:1

slika

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 30 jan 2013, 14:50

Newcastle

slika
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 31 jan 2013, 10:47

Lazio-Juve 2:1 KUP

Tribina Lacijala nikad bolja i punija.

slika

slika

slika

slika

koji ovo igrač drži barjak?

Atalanta-Milan 0:1

slika

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 31 jan 2013, 12:24

Može li neko objasniti ovu zadnju sliku i donji desni ugao,jesu li ovo pali šalovi Atalantista?

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 31 jan 2013, 21:46

Nisam siguran čiji su to šalovi, ali znam da su Milanovi ultrasi bratski sa ultrasima Brescie, a oni su plavi, pa su to vjerovatno njihovi ;)
Il club piu titolato al mondo!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 31 jan 2013, 22:57

Ima gore u tekstu vezanom za navijace Napolija dio gdje se spominje upravo ova pjesma

[youtube][/youtube]

A evo klipa i po njegovom povratku u Napoli godinama kasnije jeza

[youtube][/youtube]
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 01 feb 2013, 16:09

underPFC je napisao/la:Može li neko objasniti ovu zadnju sliku i donji desni ugao,jesu li ovo pali šalovi Atalantista?
Mada ovo meni više liči na one balone ili sl.tome. :roll: Ako dođem do informacije pošaljem ti P.P. ;)

Parma-Napoli

slika

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 01 feb 2013, 16:13

slika
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 01 feb 2013, 21:14

Bude li se zabari???
http://www.ultras-tifo.net/photo-news/1 ... 12013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sreca pa je Ojler mlad umro...

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 02 feb 2013, 10:17

Svršio sam na ove slike/klipove :shock: žabari konačno u pravom izadnju

" onclick="window.open(this.href);return false;

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 feb 2013, 14:19

SultanSulejman

Raspitao sam se ja,ipak se radi kao što neko reče pobratimima Bianconera,Brešinim tifozama,kojih je bilo 100-ak u Atalanti.

MrWhite

Cela scena je puno kvalitetnije izgledala 90-99 ;) Ne samo zbog brojnosti,ideje... ;)
Respekt veliki za Laziale,između ostalog pokazuju gde je uz Genou najveća ultra priča + Romini ;) (nisam zaboravio Atalantisime,ali jedno je biti jedina navijačka grupa u gradu,a drugo imati dostojnog komšiju)... ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 feb 2013, 14:50

Ma otkad nema BnA pisaj to :cry: :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 02 feb 2013, 18:28

Ovi Milanzi su u "bratskim" odnosima i sa Grobarima (Alcatraz) ,meni je više logično da budu sa Biankonerima :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.