FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sadiković-druga vagina manje...idemo dalje,Amar samo nabija nogom što dalje od kluba 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- dolina cupova
- Kontakt:
cujem ovaj brazilac fenomenalan napadac sto se prikljucio pripremama,zna li neko nesto vise...
da vi niste malo previse opcinjeni amarom
ja vise vjere imam u djurbuzovica
ja vise vjere imam u djurbuzovica
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- el-fighter
- Kontakt:
Ma svaki naš klub bi trebao da se okrene ovim crncima. Momci igraju odlično, a nisu ni skupi. Čuo sam ovi što su u Želji na pripremama da su dobri i nadam se da će ih Amar zadržati. Otpuštanje igrača je počelo i danas ih je otpušteno nekoliko: Mujkanović, Sadiković, Salkić. Ako ovako nastavi brzo će ih sve otjerat, a neznam koliko će uspjeti da dovede igrača umjesto njih.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
vratiti OSMANAGICA i titula je nasa bar ona bajramskog turnira
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- dolina cupova
- Kontakt:
nego kume sta tebi dode osmanagictax je napisao/la:vratiti OSMANAGICA i titula je nasa bar ona bajramskog turnira

ma samo neka otpustaju i treba stoku rastjerat, ko kad su to ugovori bili ko sa zvijezdama nekim
ja mislim licno da ce sada nakon ponovnog odlaska u medjugorje poceti da pristizu igraci jer blizi se i kraj prelaznog roka a samim time i mnogi oni malokvalitetniji koji nisu nasli inozemni angazman da ce bez imalo oklijevanja potpisivati pa barem jednogodisnje ugovore da nas izvuku do januara kad ce 100% dolaziti zvucnija imena
ja mislim licno da ce sada nakon ponovnog odlaska u medjugorje poceti da pristizu igraci jer blizi se i kraj prelaznog roka a samim time i mnogi oni malokvalitetniji koji nisu nasli inozemni angazman da ce bez imalo oklijevanja potpisivati pa barem jednogodisnje ugovore da nas izvuku do januara kad ce 100% dolaziti zvucnija imena
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Ma pusti to sto otpustaju trebas vidjeti sta dovode 

Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
po cemu znas da je fenomenalan,a jos plus nas pitas znamol sta vise?!dolina cupova je napisao/la:cujem ovaj brazilac fenomenalan napadac sto se prikljucio pripremama,zna li neko nesto vise...
pun mi je k**** tih fenomenalaca...imal neko provjereno ime a sve neke ko prije anonimuse dovode!!!
- dolina cupova
- Kontakt:
sta ti je klocu sta se palis,vidis sta sam napisao da sam cuo od momaka koji su tamo da je brazilac jedan odlican napadacneOX je napisao/la:po cemu znas da je fenomenalan,a jos plus nas pitas znamol sta vise?!dolina cupova je napisao/la:cujem ovaj brazilac fenomenalan napadac sto se prikljucio pripremama,zna li neko nesto vise...
pun mi je k**** tih fenomenalaca...imal neko provjereno ime a sve neke ko prije anonimuse dovode!!!
Ima provjereno ime Amar Osim garant da e igraci koji dodju biti dobri.Bilo je par momaka u Madjugorju taj brzilac je igrao brazilsku serie A samo ne znam za koji klub!neOX je napisao/la:po cemu znas da je fenomenalan,a jos plus nas pitas znamol sta vise?!dolina cupova je napisao/la:cujem ovaj brazilac fenomenalan napadac sto se prikljucio pripremama,zna li neko nesto vise...
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
volio bih vidjeti jos jednog dialibu! 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
ma ko ne bi volio vidjeti jos jednog bubu..dzoka je napisao/la:volio bih vidjeti jos jednog dialibu!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
eno pisalo na sportsport.ba da je hrgovic pregovaro sa zeljom i da zeljo nije moqo mu platu dat koliko on trazi
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- dolina cupova
- Kontakt:
ja ga nikad nebi volio u zelji **** najodvratniji igrac...dzoka je napisao/la:eno pisalo na sportsport.ba da je hrgovic pregovaro sa zeljom i da zeljo nije moqo mu platu dat koliko on trazi
Željo, Željo...
Pred početka prošle sezone bio sam veliki optimista, rekoh ovaj tim će biti sličan onom (Gušo, Guvo, Gredić, Biščević itd..), no razočarali su me, nikad gora sezona. Ovog ljeta sam pesimista, veliki, jer evidentno je da Osim mora litre znoja proliti da dame nauče kako braniti boju svetog dresa (očito nekih isti ne zanima), ali isto tako jasno je da tu treba par dobrih i iskusnih pojačanja, od kojekakvih juniorčića nema hljeba, ako se misli ići na pohod Evrope.
Svejedno, nadam se boljim danima, vrijeme je da Željo postane idol drugima, kao što je to nekad bio.
Pred početka prošle sezone bio sam veliki optimista, rekoh ovaj tim će biti sličan onom (Gušo, Guvo, Gredić, Biščević itd..), no razočarali su me, nikad gora sezona. Ovog ljeta sam pesimista, veliki, jer evidentno je da Osim mora litre znoja proliti da dame nauče kako braniti boju svetog dresa (očito nekih isti ne zanima), ali isto tako jasno je da tu treba par dobrih i iskusnih pojačanja, od kojekakvih juniorčića nema hljeba, ako se misli ići na pohod Evrope.
Svejedno, nadam se boljim danima, vrijeme je da Željo postane idol drugima, kao što je to nekad bio.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- bistrikboy
- Kontakt:
Hrgovic i Rajovic su imali isti zahtjev 200000 maraka godisnje
Brazilac i Paragvajac stigli u Medjugorje
Strucni stab isprobat ce Juznoamerikance i odluciti hoce li ostati
Ekipi Zeljeznicara, koja se priprema u Medjugorju, prikljucilo se nekoliko igraca koji ce biti na probi, a strucni stab odlucit ce da li ce sa nekima od njih biti potpisani ugovori.
U cetvrtak su stigla dvojica Juznoamerikanaca, brazilski napadac Vinicijus Fernandez Macini de Sousa (Vinicius Fernandez Mazzini de Sousa) i veznjak iz Paragvaja Pablo Britez Arzamendija (Arzamendia).
Brazilac (25 godina) bio je nedavno u kombinaciji za prelazak u poljsku Vislu, a u karijeri je nastupao za Koritibu, Rio Klaro, Real Klube, Tupi i Kaldense, dok Paragvajac ima samo 19 godina i navodno je nastupao i za juniorsku reprezentaciju svoje zemlje.
Nekadasnji prvotimac Zelje Hadis Zubanovic bio je posrednik u dolasku igraca. Zubanovic bi u narednom periodu trebao obavljati duznost klupskog skauta.
- Nadam se da ce fudbaleri biti barem upola dobri kao informacije koje sam dobio. Strucni stab ce ih isprobati i donijeti odluku trebaju li ostati. Iskoristio sam neke svoje veze,
preporucili su mi ovu dvojicu igraca. Zelim pomoci Zeljeznicaru. U klubu se okupila ozbiljna ekipa, a sa menadzerom Amarom Osimom moze se odlicno saradjivati - kaze Zubanovic.
Pored ove dvojice igraca, u Medjugorju je na probi jos nekoliko igraca iz Srbije, Crne Gore, pa cak i iz Portugala.
AVAZ

Brazilac i Paragvajac stigli u Medjugorje
Strucni stab isprobat ce Juznoamerikance i odluciti hoce li ostati
Ekipi Zeljeznicara, koja se priprema u Medjugorju, prikljucilo se nekoliko igraca koji ce biti na probi, a strucni stab odlucit ce da li ce sa nekima od njih biti potpisani ugovori.
U cetvrtak su stigla dvojica Juznoamerikanaca, brazilski napadac Vinicijus Fernandez Macini de Sousa (Vinicius Fernandez Mazzini de Sousa) i veznjak iz Paragvaja Pablo Britez Arzamendija (Arzamendia).
Brazilac (25 godina) bio je nedavno u kombinaciji za prelazak u poljsku Vislu, a u karijeri je nastupao za Koritibu, Rio Klaro, Real Klube, Tupi i Kaldense, dok Paragvajac ima samo 19 godina i navodno je nastupao i za juniorsku reprezentaciju svoje zemlje.
Nekadasnji prvotimac Zelje Hadis Zubanovic bio je posrednik u dolasku igraca. Zubanovic bi u narednom periodu trebao obavljati duznost klupskog skauta.

- Nadam se da ce fudbaleri biti barem upola dobri kao informacije koje sam dobio. Strucni stab ce ih isprobati i donijeti odluku trebaju li ostati. Iskoristio sam neke svoje veze,
preporucili su mi ovu dvojicu igraca. Zelim pomoci Zeljeznicaru. U klubu se okupila ozbiljna ekipa, a sa menadzerom Amarom Osimom moze se odlicno saradjivati - kaze Zubanovic.
Pored ove dvojice igraca, u Medjugorju je na probi jos nekoliko igraca iz Srbije, Crne Gore, pa cak i iz Portugala.
AVAZ
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- RK Gradacac
- Kontakt:
Konacno neka nova imena. Bistrik, hvala na lijepim vijestima 

010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.