Slazem se. Igracina je za Tina. Da je igrao ovoliko minuta kao TIn u zadnjim utakmicama. Imao bi puno veci napadacki ucinak a i rezultati bi bili najvjerovatnije bolji.jasmin10 je napisao/la:koja nepravda prema Izetu
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
proslu utakmicu dobio tek 10-ak minuta i to igrao neku cudnu poziciju.Ajax je napisao/la:Slazem se. Igracina je za Tina. Da je igrao ovoliko minuta kao TIn u zadnjim utakmicama. Imao bi puno veci napadacki ucinak a i rezultati bi bili najvjerovatnije bolji.jasmin10 je napisao/la:koja nepravda prema Izetu
momak ima sjajan sut, centarsut, igra u bundes ligi i mora gledati tinkija s klupe

-
- Kontakt:
Proslu utakmicu je usao i setao jer je kofol ljut sto nije ranije usao. Cak mu je u jednom trenutku Baljic prigovarao sto ne trci u odbranu.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Napusti brate reprezentaciju,šta će ti sve ovo?
Da te debil pravi debilom?Sigurno grozan osjećaj.
Da te debil pravi debilom?Sigurno grozan osjećaj.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
- Kontakt:
malo se smiri, drzi se makar nekog nivoa kulture i dostojanstva.Cartman je napisao/la:Nadji Safetovu kcer ako je ima i oplodi je.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Prosto nevjerovatno koliko nepravde prema ovom igraču. Dobro znamo kako je odigrao i u Brazilu gdje je stavljen potpuno besmisleno u drugi plan (zamjenjen iako je bio jedan od najboljih na terenu).
Izet doslovno osjeća na svojoj koži nepotizam u reprezentaciji.
[youtube][/youtube]
Prosto nevjerovatno koliko nepravde prema ovom igraču. Dobro znamo kako je odigrao i u Brazilu gdje je stavljen potpuno besmisleno u drugi plan (zamjenjen iako je bio jedan od najboljih na terenu).
Izet doslovno osjeća na svojoj koži nepotizam u reprezentaciji.
Ne kontam drzi Ibisevica na krilu zadnjih 20 min,a pravo desno krilo mu lezi na klupi..I onaj komentator kaze nemamo mi pravih krila
mozda nemamo kvalitetnih da imaju i prodor i ubacaj i brzinu ali i Višća i Hajrović su krila koja su morala igrati ovu utakmicu uostalom i Bešič i Medunjanin i Pjanić su tehničari i vezni igrači još doda Sušića

Bojim se da momak ne uradi nesto kao Jelavic u Hrvatskoj, yeben je osjecaj, odvedes reprezentaciju na SP, jedino si krilo u reprezentaciji i u dva meča gdje smo lovili rezultat dobijes ukupno 7 minuta
Ima potpuno pravo za to.
Najveća glupost od svih Safetovih gluposti je što Hajrović ne počinje utakmicu na desnom krilu.
Bojim se da Hajrovic nije na izlaznim vratima zbog "tretmana" naseg selektora i to nije od juce. Vjerovatno ga zato nije stavio ni 10 minuta da ga kao kaznizgembo89 je napisao/la:Ne kontam drzi Ibisevica na krilu zadnjih 20 min,a pravo desno krilo mu lezi na klupi..I onaj komentator kaze nemamo mi pravih krilamozda nemamo kvalitetnih da imaju i prodor i ubacaj i brzinu ali i Višća i Hajrović su krila koja su morala igrati ovu utakmicu uostalom i Bešič i Medunjanin i Pjanić su tehničari i vezni igrači još doda Sušića

- skyisthelimit
Navodno se oprostio od repke, nezadovoljan statusom i sto nije sinoc usao u igru..
15.10 - 15.06 ...
Hajrovicu ostani jos si nam itekako potreban. Valjda ce i Pape progledati ako ne on onda sigurno selektor poslje njega. Ne pravi opet istu gresku jer ako se sada oprostis igraci te vise nikad nece prihvatiti. Znam da je tesko jer si puno kvalitetniji igrac od TSS samo izdrzi momciluk.

Bez veze su vam te neke izjave "oprostio" ili na "izlaznim vratima"repke.Nemoj da bespotrebno stvaramo smutnju i pometnju.Neka neko postavi gdje je to Izet ijavio,ili kada ga čujem glasno i jasno da to kaže tada vjerujem.Istina je da je on velika žrtva našeg kvazistručnjaka sa klupe,ali zbog toga se ne napušta repka.Naš stručnjak jednostavno igra igru bez krila,te mu nisu potrebni ni Višća ni Izo ,mada je i pticama jasno da smo tada daleko najjači.Žao mi je što nam Pape upropasti ovu generaciju,,,,,ožemo se mi na neko guranje ,na silu i plasirati ,ali se vidi da on jednostavno ne zna..i da sami sebe limitiramo u skoro svim linijama.skyisthelimit je napisao/la:Navodno se oprostio od repke, nezadovoljan statusom i sto nije sinoc usao u igru..
Izet Hajrović, igrač Werdera iz Bremena i reprezentacije Bosne i Hercegovine dao je veliki doprinos u plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Brazilu fenomenalnim pogotkom u Slovačkoj, odlučio je da više ne nastupa za državnu selekciju, javlja "Avazov Sport". Naime, prije utakmice protiv Belgije u Zenici Izet Hajrović je svojim najbližim saopćio da je nezadovoljan statusom u reprezentaciji i odlučio da se oprosti od dresa Bosne i Hercegovine, prenosi "Avazov Sport".
KATASTROFA a mogao je biti jedan od 15 igraca za sljedecih 10-tak godina. Ovo ide tebi na dusu Safete genijalcino. Sve sam Safete, Safet dijeli pljuske
samo ga vi jos hvalite

Vidio sam ja cim je usao onako bezvoljno protiv Walesa da nesto ne valja. A nije stimalo ni odma poslje SP. I umjesto da poprica sa njim Safet i kaze da racuna na njega makar mu ponudi laznu nadu ovaj ga lagano **** nebi li igrali vise neki drugi igraci i taj **** prokleti famozni 4-4-2 diamant koji ce jos kostati ovu selekciju itekako.

Vidio sam ja cim je usao onako bezvoljno protiv Walesa da nesto ne valja. A nije stimalo ni odma poslje SP. I umjesto da poprica sa njim Safet i kaze da racuna na njega makar mu ponudi laznu nadu ovaj ga lagano **** nebi li igrali vise neki drugi igraci i taj **** prokleti famozni 4-4-2 diamant koji ce jos kostati ovu selekciju itekako.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 okt 2014, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
hoce li se oprostiti i od werdera? jer ako se ne varam ni tamo ga trener ne mirise 

- Consigliere
- Kontakt:
(Ako je istina): Pade i druga zrtva Papetove diktature... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
izgleda da se sinoć Hajrović oprostio od dresa repke!
1946