Džekson je pokazao da je najbolji napadač na svijetu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Heh moj jarane jesil ti gledo utakmicu Manchester ih je razvalio kakav Wolfsburg.Wolfsburg ove godine moze igrat sa Bochumom,Kelnom i onim lijevim ekipama.Jos je Wolfsburg imao srece da ne dobije 10 komada!Virtu4l je napisao/la:Manchester je to, najsretnija ekipa na planeti drugovi...
De ga odmah banujte dok nije počeo dalje da seredr_rock je napisao/la:ma meni braćo dzeko igra traljavo i tacka. kao da stavis stablo na tocak i gurnes ga u igru pa ako neko adekvatno odbije loptu od njega bice go. :/ prije je bio nekako bolji. miske car!
@Virtu4l - ako ima sretnije ekipe od liverpoola pljuni me_armanix je napisao/la:Heh moj jarane jesil ti gledo utakmicu Manchester ih je razvalio kakav Wolfsburg.Wolfsburg ove godine moze igrat sa Bochumom,Kelnom i onim lijevim ekipama.Jos je Wolfsburg imao srece da ne dobije 10 komada!Virtu4l je napisao/la:Manchester je to, najsretnija ekipa na planeti drugovi...
dr_rock je napisao/la:ma meni braćo dzeko igra traljavo i tacka. kao da stavis stablo na tocak i gurnes ga u igru pa ako neko adekvatno odbije loptu od njega bice go. :/ prije je bio nekako bolji. miske car!
ocito ti nisi gledao utakmicu...kako je wolfsburg mogao dobiti 10 komada ako manchester nije imao deset suteva ukupno ???????_armanix je napisao/la:Heh moj jarane jesil ti gledo utakmicu Manchester ih je razvalio kakav Wolfsburg.Wolfsburg ove godine moze igrat sa Bochumom,Kelnom i onim lijevim ekipama.Jos je Wolfsburg imao srece da ne dobije 10 komada!Virtu4l je napisao/la:Manchester je to, najsretnija ekipa na planeti drugovi...
hahah ti si lud i tacka!po tebi onda ni Pippo nije igrac ni Ruud, ni Toni ni Gomez itd itd itd.dr_rock je napisao/la:ma meni braćo dzeko igra traljavo i tacka. kao da stavis stablo na tocak i gurnes ga u igru pa ako neko adekvatno odbije loptu od njega bice go. :/ prije je bio nekako bolji. miske car!
Upravo tako!Virtu4l je napisao/la:Manchester je to, najsretnija ekipa na planeti drugovi...
logicnoRiNo je napisao/la:Manchester je Manchester, normalno da ce pobjediti, a Dzeko je Dzeko normalno da ce zabiti
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.