KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda
Ma izgubili smo zbog Jovicevih licni. Usao je brzo u probleme, sto je uzrokovalo da Rebic vec u trecoj cetvrtini postane primarni plej (igrao je malo i u provm poluvremenu u toj roli).. a momak jednostavno ne moze organizovati napad. Oni crnci iz Strazbura ga pritisnu, dok se rijesi lopte prodje 15 sekundi i onda ide neki sut preko ruke. Vrati se Jovic, mi dodjemo nekako u normalu sa organizacijom napada.. i onda kad je on napravio dvije licne u prve 2-3 minute zadnje cetvrtine, i kada smo ostali samo na Rebicu, tad je i bio kraj. Nije ni cudo sto nismo imali poene iz igre.
Nagrdiće nas ovi u petak...
Čko jedna đe ti je optimizamppppp je napisao/la:Nagrdiće nas ovi u petak...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Da je bio optimista, bilo bi opet da @soba piše gluposti.
Ne znam hoće li nas razvalit`, ali ja sam ovu utakmicu već prežalio. Samo napraviti paklenu atmosferu, dobro navijanje i ja zadovoljan.
Ne znam hoće li nas razvalit`, ali ja sam ovu utakmicu već prežalio. Samo napraviti paklenu atmosferu, dobro navijanje i ja zadovoljan.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bayer pobjedio u rusiji sada morate i vi real ili ste donji
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pobedicemo.nerminh74 je napisao/la:Bayer pobjedio u rusiji sada morate i vi real ili ste donji
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Joj lude grupe

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne večeras.Tribalian je napisao/la:Pobedicemo.nerminh74 je napisao/la:Bayer pobjedio u rusiji sada morate i vi real ili ste donji

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
nerminh74 je napisao/la:Bayer pobjedio u rusiji sada morate i vi real ili ste donji
High je napisao/la:Ne večeras.

Gazi lomi Zvezdo... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Šta da kažem a ovu utakmicu Zvezde nego naklon do poda ovim momcima. Moram priznat, mrska mi je ekipa ta Zvezda, Partizan mi je draži al ipak nijedna od te dvije ekipe ko Cibona koja mi je najdraža od "naših" klubova. Real je amaterski izgledao na picku, Zirbes je u rolanjima i pozicioniranju duboko pod koš izgledao kao Malone, Miller je 1 na 1 ubio i Nocionia i Reyesa, ko Durant izgledao jbt. Kolko god da navijam za Real, toliko mi je drago što je Zvezda dobila ovu skupinu p.i.č.k.i koji su ušli u sezonu sa stavom lako ćemo, a onda im se to počelo obijat od glavu.
Tako si procenio.High je napisao/la:Ne večeras.Tribalian je napisao/la:Pobedicemo.nerminh74 je napisao/la:Bayer pobjedio u rusiji sada morate i vi real ili ste donji

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma bra`o momci

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kvinzi je covjek ubica.. Gudura buduca masina, a o Cirbesu nije potrebno nista reci
Nisam ocekivao pobjedu prije meca.. A jos vise je nisam ocekivao kad smo gubili 10 razlike i ostali samo sa Rebicem na pleju.. Ali eto, Pionir + borbenost = pobjeda nad sampionom Evrope
Nisam ocekivao pobjedu prije meca.. A jos vise je nisam ocekivao kad smo gubili 10 razlike i ostali samo sa Rebicem na pleju.. Ali eto, Pionir + borbenost = pobjeda nad sampionom Evrope
@alane e ono je bila igra a ne ko protiv strazbura fazon ajmo gađati 300 trica. sad znaš da sam bio u pravi. poznajem ja košarku. a kakvi ste vi pesimisti pa to je neviđeno. gledam ja sa drugom ciganom meč i na 50-60 kaže gotovo je. ja kažem e nije, vodio je bajern pa je puko na kraju. miler vam je jedino pravo pojačanje. ali kakvo. gudurić o gudurić e i tu sam bio u pravu. biće ko bogdan, pa možda čak i bolji
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa brate, prije da smo realisti.. Mislim, vjerovati i ocekivati nije isto. Realno kad pogledas, ispustimo +21 protiv Strazbura.. onda se mucimo sa Sutjeskom do samog kraja i nekoliko dana nakon toga dobijemo jedan Real. Nestvarnih 10ak dana.
Steta samo sto smo u ovako ujednacenoj grupi, gdje je Real zadnji.
Steta samo sto smo u ovako ujednacenoj grupi, gdje je Real zadnji.
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:@alane e ono je bila igra a ne ko protiv strazbura fazon ajmo gađati 300 trica. sad znaš da sam bio u pravi. poznajem ja košarku. a kakvi ste vi pesimisti pa to je neviđeno. gledam ja sa drugom ciganom meč i na 50-60 kaže gotovo je. ja kažem e nije, vodio je bajern pa je puko na kraju. miler vam je jedino pravo pojačanje. ali kakvo. gudurić o gudurić e i tu sam bio u pravu. biće ko bogdan, pa možda čak i bolji
Ne bih da se vraćam na Strazbur nakon pobjede od sinoć, o porazu u Francuskoj sam rekao šta sam imao. Nek ja ne poznajem košarku, nek ti poznaješ, to je valjda poenta.
Počeo si ko onaj @devil

Čuj neviđeni pesimisti, ko da nam dolazi Zielona Gora a ne evropski prvak koji je ko zna koliko jači i skuplji od nas, mi u velikim problemima sa povredama i u lošoj formi.
Trebao si samo čestitati pobjedu.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
I da propustim priliku da budem u pravu??alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:@alane e ono je bila igra a ne ko protiv strazbura fazon ajmo gađati 300 trica. sad znaš da sam bio u pravi. poznajem ja košarku. a kakvi ste vi pesimisti pa to je neviđeno. gledam ja sa drugom ciganom meč i na 50-60 kaže gotovo je. ja kažem e nije, vodio je bajern pa je puko na kraju. miler vam je jedino pravo pojačanje. ali kakvo. gudurić o gudurić e i tu sam bio u pravu. biće ko bogdan, pa možda čak i bolji
Ne bih da se vraćam na Strazbur nakon pobjede od sinoć, o porazu u Francuskoj sam rekao šta sam imao. Nek ja ne poznajem košarku, nek ti poznaješ, to je valjda poenta.
Počeo si ko onaj @devil, u tri reda 7 puta napišeš bio sam u pravu... reko sam vam... gdje je sad onaj što se raspravljao sa mnom...
Čuj neviđeni pesimisti, ko da nam dolazi Zielona Gora a ne evropski prvak koji je ko zna koliko jači i skuplji od nas, mi u velikim problemima sa povredama i u lošoj formi.
Trebao si samo čestitati pobjedu.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:I da propustim priliku da budem u pravu??
diskusiju si završio pokazivanjem dlakavog šupka? u pravu si, nema šta.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 3 gosta.