Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Budi sam na ulici

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Budi sam na ulici » 03 sep 2012, 14:00

Treba temu svesti na klubove utakmice igru satdione igru i ZDRAVO

pa i pokusavali su moderatori,ali sve ostane na njihovim bezveznim upozorenjima da se ne prica o navijacima,huliganima,fasistima...

ako je dogovor i pravilo foruma da se ne pise o tim beznacajnim retardima,onda treba odmah banovat onoga koji ne postuje to,a ne moljakat nekoga da prestane sirit mrznju ovdje.

treba svest pricu iskljucivo na sport.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 03 sep 2012, 14:18

Elegant je napisao/la:
VAM je napisao/la:Postedi ti mene tih defektnih pitanja.Sta je s tvojom lokacijom?Od kad je sarajevo država?

:roll:

Sarajevo je glavni grad DRZAVE Bosne i Hercegovnie htjeo ti to ili ne, a RS je sastavni dio te drzave sa gradom BL i svim ostalim.
Ti se volis praviti ili si stvarno budala?Da li bi ja sada tebi trebao objasnjavati da li Republika Srpska ima priznatu vladu,glavni grad,policiju,teritorijalni integritet itd.Na tvoju zalost tako je,i nemoj nas vise tjerati u off i izazivati nepotrebne banove,skretati s teme o fasizmu na stadionu grbavica...Klasicno u multi-kulti stilu :D
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 03 sep 2012, 14:30

Citav tekst koji sam postavio jutros je trebao da ukaze na to da ovakve stvari nikuda ne vode a ne da rasplamsavaju stvari,stvari se moraju gledati istim ocima i za desavanja u BL i u SA,sto znaci da za iste ispade iste kazne,a ne jednima ovako drugima onako.Gdje je tu dosljednost onoga za sta se komitet za normalizaciju(nenormalizaciju)zalaze.Za sve isti uslovi,prvenstvo jedva i pocelo i u prvih par kola vise problema nego citavo proslo prvenstvo.Vi pricate o igri!?Kakvoj igri?U kakvim uslovima!? Pa ispadi sa bakljama se jos samo tolerisu u zemljama ex-yu sem slovenije.Pa sama izjava Vlade Capljica sve govori.Sta njemu vrijedi formacija 442 ili 433 kada poslije odredjenih nefudbalskih dogadja na tribinama i oko njega ,igraci jedva cekaju da se utakmica zavrsi i da pobjegnu sa terena. Takve tenzije prozrokuju napade na igrace.Primjer utakmice na grbavici Zeljo Slavija kada je golman slavije napadnut ili udaren sa ledja.E zato o ovakvim stvarima treba pisati kako bi se huligani istjerali sa tribina,jel i oni su pored brojnih problema bh fudbala takodje veoma bitna stavka.ZBOG TOGA ZELJU TREBA RIGOROZNO KAZNITI KAO PRIMJER OSTALIMA JEL SE MISICI POKAZUJU NA NAJACIAMA.Pa poslije nikom nece pasti na pamet ovakve stvari ako zele dobro svome klubu i ako zele da ga gledaju na svome stadionu.A o fudbalskim igrama mozemo pisati samo sa utakmica tkz malih klubova jel tamo je rijetkost daa desavanja na tribinama zasjene fudbalsku igru.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 sep 2012, 14:32

VAM je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
VAM je napisao/la:Postedi ti mene tih defektnih pitanja.Sta je s tvojom lokacijom?Od kad je sarajevo država?

:roll:

Sarajevo je glavni grad DRZAVE Bosne i Hercegovnie htjeo ti to ili ne, a RS je sastavni dio te drzave sa gradom BL i svim ostalim.
Ti se volis praviti ili si stvarno budala?Da li bi ja sada tebi trebao objasnjavati da li Republika Srpska ima priznatu vladu,glavni grad,policiju,teritorijalni integritet itd.Na tvoju zalost tako je,i nemoj nas vise tjerati u off i izazivati nepotrebne banove,skretati s teme o fasizmu na stadionu grbavica...Klasicno u multi-kulti stilu :D
rs je nastala na genocidu. Svi bitniji političari i đenerali su vam osuđeni u Haagu. BL je etnički očišćena a većinsko muslimansko stanovništvo protjerano. Historija Lešinara je falsifikovana, grb Borca promijenjen. Nakon svega ti imaš obraza ( mozga očito nemaš ) da nekome nešto prigovaraš.

Možda znaš da ste koljači pa ti je lakše da sebe uvjeriš da su svi takvi. Lakše se spava, šta li već.

Jadno
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 sep 2012, 14:41

zizu1991 je napisao/la:Djele se ljudi po konfesiji, a vidjeli bi uistinu da su oni toliki Hrvati i Srbi u Bosni identični genetski sa Hrvatima i Srbima u Hrvatskoj i Srbiji, koliko i mi s Turcima.
Mitomanije čuda čine :lol:
Pa ustvari i jesu, fakticki svi ljudi na ovim prostorima, a posebno ti boldirani, jer je sustinski rijec o jednom nedjeljivom narodu, cinjenicno i genetski.
Turska s tim nema veze.
Nego eto, zanimljivo svima drugom nogu podapinjati.

Moze li sad malo o Premijer ligi BiH?
...Život za Široki...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 03 sep 2012, 14:43

hoštapleru,te tvoje tvrdnje razmjeni na pp sa elegantom i vama slicnima,obzirom da nije ni vrijeme ni mjesto.a posto je tvoj kolega elegant toliko opterecen Republikom Srpskom,morao se dotaći iste pa malo pokusati da baci u stranu fasisticko ponasanje na grbavici.Kao sto rekoh vi ste Banjaluku vec deklarisali kao naci grad,i tu nema dalje price,nego mene interesuje sta se to kod multietnićara desava u zadnje vrijeme?kakvi su to povici na ubijanja,paljenje zastava,veličanja zločinaca...Uh ko vas ne zna...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

High

Post Postao/la High » 03 sep 2012, 14:49

VAM je napisao/la:hoštapleru,te tvoje tvrdnje razmjeni na pp sa elegantom i vama slicnima,obzirom da nije ni vrijeme ni mjesto.a posto je tvoj kolega elegant toliko opterecen Republikom Srpskom,morao se dotaći iste pa malo pokusati da baci u stranu fasisticko ponasanje na grbavici.Kao sto rekoh vi ste Banjaluku vec deklarisali kao naci grad,i tu nema dalje price,nego mene interesuje sta se to kod multietnićara desava u zadnje vrijeme?kakvi su to povici na ubijanja,paljenje zastava,veličanja zločinaca...Uh ko vas ne zna...

Pročitaj ovo boldirano i baci oko na svoj avatar, kao i na tvoj potpis, ali i ovo ispod avatara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 sep 2012, 14:52

VAM je napisao/la:hoštapleru,te tvoje tvrdnje razmjeni na pp sa elegantom i vama slicnima,obzirom da nije ni vrijeme ni mjesto.a posto je tvoj kolega elegant toliko opterecen Republikom Srpskom,morao se dotaći iste pa malo pokusati da baci u stranu fasisticko ponasanje na grbavici.Kao sto rekoh vi ste Banjaluku vec deklarisali kao naci grad,i tu nema dalje price,nego mene interesuje sta se to kod multietnićara desava u zadnje vrijeme?kakvi su to povici na ubijanja,paljenje zastava,veličanja zločinaca...Uh ko vas ne zna...
Jbg, ti si pomiješao forume u svom nacionalnom zanosu. Ovo je sportski forum, imaš šumadija forum pa tamo liječi komplekse od ''jalije'' i ''malih zelenih'' ovdje brate smaraš.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 sep 2012, 14:57

Činjenica je da ste vi međedi i nemate se namjeru promijeniti. Sa međedom ne možeš lijepo. Moraš ga dresirati. Ako lijepo pričaš, pojede te za doručak. Ne treba nikada ne zaboraviti da imaš posla sa divljom životinjom.

Uostalom, koga zanima šta ti baljezgaš. Ovdje ima vrlo malo onih koji se slažu sa tobom. Nećete vi nigdje, glavni grad, entitet, priznate institucije, bla, bla al imate BiH pasoš i živite u BiH sa glavnim gradom Sarajevom. Rahat patnja pa ko duže izdura.

Razguli sad.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 03 sep 2012, 15:24

" onclick="window.open(this.href);return false;

u bl se pjevalo ovo znaci niakkvo vrijedjanje nista lose samo pjesma posvecena generalu veljku radenovicu.utakmica je prekinuta dok se nije prestalo.na grbavici se zapalila zastava i pjevalo da ne pisem sta.i nije prekinuta?samo to je problem razliciti arsini nista vise.molim one ogranicene da ne odgovaraju gluposti vec samo da neko odgovori zasto su razliciti arsini i to je to

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 sep 2012, 15:27

fredi je napisao/la:

u bl se pjevalo ovo znaci niakkvo vrijedjanje nista lose samo pjesma posvecena generalu veljku radenovicu.utakmica je prekinuta dok se nije prestalo.na grbavici se zapalila zastava i pjevalo da ne pisem sta.i nije prekinuta?samo to je problem razliciti arsini nista vise.molim one ogranicene da ne odgovaraju gluposti vec samo da neko odgovori zasto su razliciti arsini i to je to
fredi kao mercuri...?O kakvoj ti zastavi pričaš, ko je palio zastavu, ne razumjem, el'to neka nova propaganda, tipa berdžajev, da ti fred nisi is one koreje sjeverne.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 15:33

ŠB_Fidelis je napisao/la: Pa ustvari i jesu, fakticki svi ljudi na ovim prostorima, a posebno ti boldirani, jer je sustinski rijec o jednom nedjeljivom narodu, cinjenicno i genetski.
Turska s tim nema veze.
Nego eto, zanimljivo svima drugom nogu podapinjati.

Moze li sad malo o Premijer ligi BiH?
Nije tačno, zna se po najnovijim IGENEINIM istraživanjima koliko ko genetski sadrži čega u svojoj DNK, a 3 naroda na ovim prostorima istu DNK, za razliku od onih preko Une, Save, i Drine.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 sep 2012, 15:34

Actually, no, ne tako davno je uradjena relevantna studija, plus sto to po sociolosko-genetskoj prirodi uopce nije jedini segment koji cini jednu grupu ljudi, jedan narod, onim sto jest, mada znam na sto se pozivas konkretno, al nemam vremena, a nit je forum da ti pojasnjavam kako i zasto, pa se bolje vratiti temi.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 03 sep 2012, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 15:38

Shvatam kako je kada su ljudi ograničeni u vremenu.
Iduće kolo Premijer lige, ako može neko da izlista parove ?
Znam da Velež ide na Koševo, ove ostale sam slabo upratio, koji se mečevi nameću kao derbi kola ?

EDIT :
6. KOLO
15.09.12. - 16:30
GOŠK ---:---Slavija

Zrinjski ---:---Željezničar

Rudar ---:---Travnik

Čelik ---:---Borac

Sarajevo ---:---Velež

Radnik ---:---Zvijezda

Olimpic ---:---Leotar

Gradina ---:---Široki B.
Ova 3 susreta po meni plijene najviše pažnje, i nadam se da će se imati šta vidjeti na pomenutim
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 03 sep 2012, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

High

Post Postao/la High » 03 sep 2012, 15:41

Sarajevo -- : -- Velež
Radnik B. -- : -- Slavija
Gradina -- : -- Široki Brijeg
Čelik -- : -- Borac
Zrinjski -- : -- Željezničar
Rudar P. -- : -- Travnik
Olimpic -- : -- Leotar
GOŠK -- : -- Slavija

Po meni, imaju tri jako zanimljive utakmice. Derbi na Koševu, ali i u Zenici i Mostaru.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 15:42

High je napisao/la:Sarajevo -- : -- Velež
Radnik B. -- : -- Slavija
Gradina -- : -- Široki Brijeg
Čelik -- : -- Borac
Zrinjski -- : -- Željezničar
Rudar P. -- : -- Travnik
Olimpic -- : -- Leotar
GOŠK -- : -- Slavija

Po meni, imaju tri jako zanimljive utakmice. Derbi na Koševu, ali i u Zenici i Mostaru.
Imas dvije neke Slavije pasa moj :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

High

Post Postao/la High » 03 sep 2012, 15:45

Sarajevo - Velež

Zrinjski - Željezničar

Olimpic - Leotar

GOŠK - Slavija

Čelik - Borac

Gradina - Široki

Rudar - Travnik

Radnik - Zvijezda

To je to. :D

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 15:58

Sarajevo - Velež 1

Zrinjski - Željezničar X2

Olimpic - Leotar 1

GOŠK - Slavija X

Čelik - Borac 1

Gradina - Široki X

Rudar - Travnik 1

Radnik - Zvijezda 1

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 03 sep 2012, 16:02

Rios je napisao/la:Sarajevo - Velež 1

Olimpic - Leotar 1

GOŠK - Slavija X

Čelik - Borac 1

Gradina - Široki X

Rudar - Travnik 1

Radnik - Zvijezda 1
Samo zamijeni "X" i "X2" i dobar :)
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 16:09

HannahMontana je napisao/la:
Rios je napisao/la:Sarajevo - Velež 1

Olimpic - Leotar 1

GOŠK - Slavija X

Čelik - Borac 1

Gradina - Široki X

Rudar - Travnik 1

Radnik - Zvijezda 1
Samo zamijeni "X" i "X2" i dobar :)
Mislis umjesto X2 da stavim X jel? Ili..? :)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.