Staces brate uvjek je bilo takvih, i uvijek ce ih biti..čovjek je pitao,ima na to pravo. možeš mu odgovoriti normalno bez spuštanja i jeftinih fora ili možeš biti uhljup. vidim da si izabrao ovo drugo

Jubilarni 200 slajd..

Staces brate uvjek je bilo takvih, i uvijek ce ih biti..čovjek je pitao,ima na to pravo. možeš mu odgovoriti normalno bez spuštanja i jeftinih fora ili možeš biti uhljup. vidim da si izabrao ovo drugo
Izkompleksirqani zenicani. Sta si htio reci sa ovim!?? Kume sta vam je mislite da je neko ljubomoran na vase stolice. Pa niste toranj napraviliIlPrincipe je napisao/la:Haters gonna hate![]()
3 je imao prije ove rekonstrukcije, sada vjerovatno 4. Jedino loše na stadionu je stari semafor, mada je i on evropski za 95% Premijer lige.Blek_Stena je napisao/la:Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
Mislim da je jos 3 kategorija.Blek_Stena je napisao/la:Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
Kontam kolko smo belaja vidjeli dok smo sredili Bilino p. koliko toliko, ne mogu ni zamislit sta se treba desiti, pa da u BiH dobijemo jedan moderan stadionterabajt je napisao/la:Mislim da je jos 3 kategorija.Blek_Stena je napisao/la:Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
Pa šta hoćeš više, stadion je 3. kategorija od maksimalne 4. Po zvijezdicama se ne određuju stadioni od 2006. godine, nego po kategorijama kojih ima 4. Za nešto takvo ipak treba proširiti kapacitet stadiona da bi se moglo uraditi ono što UEFA zahtjeva.Blek_Stena je napisao/la:Kontam kolko smo belaja vidjeli dok smo sredili Bilino p. koliko toliko, ne mogu ni zamislit sta se treba desiti, pa da u BiH dobijemo jedan moderan stadionterabajt je napisao/la:Mislim da je jos 3 kategorija.Blek_Stena je napisao/la:Govori sinoc komentator da grcki stadion ima 5 zvijezdica, koliko Bilino polje ima trenutno?
Moze Bilino veoma lahko biti stadion cetvrte, najvece kategorije, ne treba uopste kapacitet dirati. Siguran sam da ne treba ni milion KM da se ispune potrebni uslovi. Inace, stadion cetvrte kategorije je potreban da bi se igrala grupna faza LP/EL pa sve do finala, te i play-off LP.Nimla_RZ je napisao/la: Pa šta hoćeš više, stadion je 3. kategorija od maksimalne 4. Po zvijezdicama se ne određuju stadioni od 2006. godine, nego po kategorijama kojih ima 4. Za nešto takvo ipak treba proširiti kapacitet stadiona da bi se moglo uraditi ono što UEFA zahtjeva.
Evo link i na njemu imaš poređenja između 3 i 4.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadium_categories" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka ovo bude ako Bog da naredna faza renoviranja bp,mislim da ovo ne bi uopste bilo skupo pa cak u visini ove zadnje rekonstrukcije. Kakva bi tek onda bila atmosfera na utakmici reprezentacijeKing Kenny je napisao/la:![]()
Ev za tvoju dušu još jedna photoshop-irana slika Bilinog poljaJack777Pott je napisao/la:Mislim da samo photoshopirane slike Bilinog polja nadilaze broj maketa Grbavice. Koliko zelja za ta dva stadiona ima to je cudo jedno
Jok eto treba u Žepču stadion napravitJack777Pott je napisao/la:Mislim da samo photoshopirane slike Bilinog polja nadilaze broj maketa Grbavice. Koliko zelja za ta dva stadiona ima to je cudo jedno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.