NK Široki Brijeg

jacky09
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 17:16

Dabar je napisao/la:@jacky o kakvoj posjećenosti govoriš,pa kako te nije stid to napisati bolan,pa došlo vam je tu utakmicu 8000 ljudi,jer je besplatan ulaz,a sam sam naveo tko je došao to da gleda,vi ste čak postavili i rekord na utakmici s lokomotivom gdje je bilo 46 gledatelja,a novonari su to prenapuhali na 73...pa sam mamić kaže kad novinari napišu da je bilo 2-3000 ljudi,da preuveličavaju za 3-4 puta...a milijunski grad...
To s gledateljima je druga sfera. Dinamo ima publiku, ima navijače..

Ima puno i previše razloga zašto je posjećenost Dinamovih utakmica zadnjih godina slaba (konkretno zadnjih 4-5 godina). Ali to je potpuno druga sfera i ne želim na ovoj temi zalaziti u nju.
Rasprava je bila Široki - Hajduk, onda je se svakakava balavudrija umješala u raspravu pa smo otišli skroz s teme.

Posjećenost nema nikakve veze sa kvalitetom i jačinom kluba. Kao što reče jedan pametan forumaš, mislim Ted Mosby.. :?
Široki je dobar u bh okvirima, usporedba sa Hajdukom je apsurdna. Široki nema nikakvu povijest, navijače nikakve, općenito gledatelja i simpatizera mizeran broj.. tako da je apsurdna usporedba sa Hajdukom, a kamoli baljezganje da je Široki čak jači, veći, bolji klub. Također Širokom je znanstvena fantastika proći prosječan austrijski klub u Europi.. o skupini EL neću ni misliti!

@Dabar, koliko si ozbiljan forumaš dokazuje i činjenica da si po temi FK Partizana veličao nekakva uništenja Temišvara i Praga od strane BBB. Evo da te pitam kad sam zaboravio onda koliko imaš godina? Bez uvrede, ali tada mi je to jako upalo u oči.
...što je više lome to je volim jače...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 okt 2010, 17:18

jacky09 je napisao/la:

Ima puno i previše razloga zašto je posjećenost Dinamovih utakmica zadnjih godina slaba (konkretno zadnjih 4-5 godina). Ali to je potpuno druga sfera i ne želim na ovoj temi zalaziti u nju.
Rasprava je bila Široki - Hajduk, onda je se svakakava balavudrija umješala u raspravu pa smo otišli skroz s teme.

Posjećenost nema nikakve veze sa kvalitetom i jačinom kluba. Kao što reče jedan pametan forumaš, mislim Ted Mosby.. :?
Široki je dobar u bh okvirima, usporedba sa Hajdukom je apsurdna. Široki nema nikakvu povijest, navijače nikakve, općenito gledatelja i simpatizera mizeran broj.. tako da je apsurdna usporedba sa Hajdukom, a kamoli baljezganje da je Široki čak jači, veći, bolji klub. Također Širokom je znanstvena fantastika proći prosječan austrijski klub u Europi.. o skupini EL neću ni misliti!

@Dabar, koliko si ozbiljan forumaš dokazuje i činjenica da si po temi FK Partizana veličao nekakva uništenja Temišvara i Praga od strane BBB. Evo da te pitam kad sam zaboravio onda koliko imaš godina? Bez uvrede, ali tada mi je to jako upalo u oči.
E ti bas volis biti kontradiktoran samom sebi!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 okt 2010, 17:19

jacky09 je napisao/la:
Dabar je napisao/la:@jacky o kakvoj posjećenosti govoriš,pa kako te nije stid to napisati bolan,pa došlo vam je tu utakmicu 8000 ljudi,jer je besplatan ulaz,a sam sam naveo tko je došao to da gleda,vi ste čak postavili i rekord na utakmici s lokomotivom gdje je bilo 46 gledatelja,a novonari su to prenapuhali na 73...pa sam mamić kaže kad novinari napišu da je bilo 2-3000 ljudi,da preuveličavaju za 3-4 puta...a milijunski grad...

U ostalo ne ulazim ali na terenu su vas poderali, još u prijateljskoj...Zamisli samo da im je trebalo pa dali bi vam 5komada, poklopi se "bili" dinamovac :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 okt 2010, 17:21

jacky09 je napisao/la:

pa šta ima veze ako sam uveličao bbb što se tiče nereda,i dalje stojim pri tome da su to najveće budale,i da jesu za tog i ni za čeg drugoga,i nek se mlate do mile volje,drugo ništa ne znaju,i nezzz ni ti šta pišeš,prvo govoriš posjećenost nema nikakve veze o jačini kluba,pa potom odmah ispod pišeš Široki nema navijače ovo ono i ne more biti klub...a ako mi nemamo navijače nemate ih ni vi...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 17:22

pile87 je napisao/la: E ti bas volis biti kontradiktoran samom sebi!
Možda to tebi izgleda kojem treba nacrtati da skuži šta sam želio reći.
Dinamo ima publiku, ko prati Dinamo zna o čemu pričam. Vi mlađi pitajte starije, oca, djeda itd. ko i što je bio Dinamo. Dinamov problem je kratkotrajan, gledatelji se već polako vraćaju na stadion kakvo je stanje bilo prije 2 godine npr. Ali Široki nema bazu navijača.. vas na vašem stadionu naglasa bez problema navijačka skupina iz Opuzena ili Imotskog.

Široki je politički klub. Da je BiH uređena zemlja takvi klubovi nikad nebi uspjeli jer nebi bilo interesa uopće stvarati takav klub.
otpravnik_vozova je napisao/la:
U ostalo ne ulazim ali na terenu su vas poderali, još u prijateljskoj...Zamisli samo da im je trebalo pa dali bi vam 5komada, poklopi se "bili" dinamovac :mrgreen:
Jako dubokoumno. Mani se foruma, idi se igraj sa vršnjacima u pješčaniku.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 okt 2010, 17:27

jacky09 je napisao/la:
Dinamo ima publiku, ko prati Dinamo zna o čemu pričam. Vi mlađi pitajte starije, oca, djeda itd. ko i što je bio Dinamo. Dinamov problem je kratkotrajan, gledatelji se već polako vraćaju na stadion kakvo je stanje bilo prije 2 godine npr. Ali Široki nema bazu navijača.. vas na vašem stadionu naglasa bez problema navijačka skupina iz Opuzena ili Imotskog.
A npr. Široki-Bešiktaš 7000 ljudi,Zeta 9000,Šturm 8000...tko je to napunio nisu valjda zagrepčani,samo što je u ligi BiH slaba posjećenost,znate i zbog čega,,pogledaj i galeriju Škripara i vidit ćeš...u hnl trenutno samo torcida i armada valjaju...bbb ne postoji,kohorta,tornado,funcuti nisu bolji od Škripara..a ti mi o posjećensti nemoj govoriti,vi ste umjetni navijači,navijači kojima trebaš platiti da dođu na stadion...
Dubrava je otvorio zanimljivu temu pa tamo raspravljajte

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 17:32

Dabar je napisao/la: A npr. Široki-Bešiktaš 7000 ljudi,Zeta 9000,Šturm 8000...tko je to napunio nisu valjda zagrepčani,samo što je u ligi BiH slaba posjećenost,znate i zbog čega,,pogledaj i galeriju Škripara i vidit ćeš...u hnl trenutno samo torcida i armada valjaju...bbb ne postoji,kohorta,tornado,funcuti nisu bolji od Škripara..a ti mi o posjećensti nemoj govoriti,vi ste umjetni navijači,navijači kojima trebaš platiti da dođu na stadion...
Pa cijeli grad vas stane na stadion. Ko ga je popunio? Pa kladim se da je više ljudi bilo iz Mostara nego iz Širokog. Jednom u 10 godina napunili stadion. :lol:

Od Škripara je bolja i navijačka skupina iz mog kvarta, ako ništa brojniji su bar 10 puta. :lol:
Gledao sam na youtubeu jedan snimak neki iz Zenice vas razvaljuju ... sramotno. Više ih došlo iz Zenice nego što je se vas skupilo.

BBB su u bojkotu i sigurno im se ništa ne mora plaćati jer bi danas lizali guzicu Mamiću.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 okt 2010, 17:35

jacky09 je napisao/la:
Dabar je napisao/la: A npr. Široki-Bešiktaš 7000 ljudi,Zeta 9000,Šturm 8000...tko je to napunio nisu valjda zagrepčani,samo što je u ligi BiH slaba posjećenost,znate i zbog čega,,pogledaj i galeriju Škripara i vidit ćeš...u hnl trenutno samo torcida i armada valjaju...bbb ne postoji,kohorta,tornado,funcuti nisu bolji od Škripara..a ti mi o posjećensti nemoj govoriti,vi ste umjetni navijači,navijači kojima trebaš platiti da dođu na stadion...
Pa cijeli grad vas stane na stadion. Ko ga je popunio? Pa kladim se da je više ljudi bilo iz Mostara nego iz Širokog.

Od Škripara je bolja i navijačka skupina iz mog kvarta, ako ništa brojniji su bar 10 puta. :lol:
Gledao sam na youtubeu jedan snimak neki iz Zenice vas razvaljuju ... sramotno. Više ih došlo iz Zenice nego što je se vas skupilo.

BBB su u bojkotu i sigurno im se ništa ne mora plaćati jer bi danas lizali guzicu Mamiću.
Cijeli grad stane na stadion pa time se ponosim,a ne da u jednom milijunskom gradu,trebaju ljudima plaćati da dođu na utakmicu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 17:37

Svaka ozbiljnija navijačka skupina vas premlati u sred Širokog, o nadglasavanju na tribinama da ne pričam.
Neznam jeli uopće idete na gostovanja. :lol: :lol: Možda u 2 auta stanete. :mrgreen:
Dabar je napisao/la: Jest jednom u 10 god ga napunili,a vi niste nijednom...
Jeste. Jednom.. i to kad je došao veliki Dinamo igrati na onom turniru. A što se tiče punog Maksimira u zadnjih 10 godina nemogu na prste izbrojati.
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 10 okt 2010, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 okt 2010, 17:37

jacky09 je napisao/la:
Pa cijeli grad vas stane na stadion. Ko ga je popunio? Pa kladim se da je više ljudi bilo iz Mostara nego iz Širokog. Jednom u 10 godina napunili stadion. :lol:

Jest jednom u 10 god ga napunili,a vi niste nijednom...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 okt 2010, 17:39

jacky09 je napisao/la:Svaka ozbiljnija navijačka skupina vas premlati u sred Širokog, o nadglasavanju na tribinama da ne pričam.
Neznam jeli uopće idete na gostovanja. :lol: :lol: Možda u 2 auta stanete. :mrgreen:
Umjetni dobro je više,vi ne idete nikako,jedino kad vam maminjo da 100 Eura za putne troškove,i ajmooo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 okt 2010, 17:41

jacky09 je napisao/la:

Široki je politički klub. Da je BiH uređena zemlja takvi klubovi nikad nebi uspjeli jer nebi bilo interesa uopće stvarati takav klub.
Pratim dinamo duze od tebe sigurno, dinamov problem je od samostalnosti hrvatske nisu se nikad izbalansirali sto se tice stanja u klubu rezultata i navijaca niti ce ubrzo, druga stvar ja sam navijac Zelje a navijacke skupine iz opuzena i imotskog nam ociste cipele nekad.Pa ni dinamo ni hajduk nisu daleko od politickih klubova hask gradjanski itd hajduk nekad ponos partizanstva u hrvatskoj vjeruj malo je klubova koji se mogu pohvaliti da ih neki rezim nije mazio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 10 okt 2010, 17:43

Evo razjasnjenja.

Tema o Sirokom Brijegu je upravo na jubilarnoj 200 stranici,a sad sam pogledao da tema o Hajduku ima 62 stranice! Eto ko je veci klub i ko ima vise navijaca,bar ovdje .
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 10 okt 2010, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 17:43

Dabar je napisao/la: Umjetni dobro je više,vi ne idete nikako,jedino kad vam maminjo da 100 Eura za putne troškove,i ajmooo
:lol:

Ne znam ja ko je vještački klub bez tradicije i povijesti. Do prije 3 godine igrali u županijskog ligi sa selima iz Hercegovine a danas bi se uspoređivali sa Hajdukom. :mrgreen:

Nego, šta ono bi Horde Zla rasturiše vam cijeli gradić. :lol: Pa nakon onakve sramote ima da se ukine navijačka 'skupina'. :lol:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 okt 2010, 17:46

jacky09 je napisao/la:
Dabar je napisao/la: Umjetni dobro je više,vi ne idete nikako,jedino kad vam maminjo da 100 Eura za putne troškove,i ajmooo
:lol:

Ne znam ja ko je vještački klub bez tradicije i povijesti. Do prije 3 godine igrali u županijskog ligi sa selima iz Hercegovine a danas bi se uspoređivali sa Hajdukom. :mrgreen:

Nego, šta ono bi Horde Zla rasturiše vam cijeli gradić. :lol: Pa nakon onakve sramote ima da se ukine navijačka 'skupina'. :lol:
Jako nisko do tebe,ovim postom naravno želiš privući i navijače sarajeva,da ti se pridruže i počnu šarati po temi,e nemam ja vremena ko to da samo drkam ovdje po internetu,našao sam ti temu koju je otvorio dubrava i tamo piši do mile volje

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 10 okt 2010, 17:51

dečko ti si jedan obični provokator koji je dežurni na temi našeg kluba, ako ti je NK ŠB trn u oku mani ga se, al jbg znam da ti para dušu i srce uspjeh ovog kluba i svaki normalan navijač to će priznat, vidim počeo si vec ubacivat neke događaje u svoje postove ne bi li naletio na nekog slicnog sebi jer su te svi forumaši diljem BiH oprali ko malo dijete, razguli s ove teme, odi drkaj na svoju hnl, mani se bh sporta opcenito, vozdra 8-)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 17:53

sb citizen je napisao/la:dečko ti si jedan obični provokator koji je dežurni na temi našeg kluba, ako ti je NK ŠB trn u oku mani ga se, al jbg znam da ti para dušu i srce uspjeh ovog kluba i svaki normalan navijač to će priznat, vidim počeo si vec ubacivat neke događaje u svoje postove ne bi li naletio na nekog slicnog sebi jer su te svi forumaši diljem BiH oprali ko malo dijete, razguli s ove teme, odi drkaj na svoju hnl, mani se bh sporta opcenito, vozdra 8-)
Ne. Ovo je samo normalna rasprava naravno sa malo podbadanja sa obe strane.
Ništa efikasno, pozdrav i sretno. 8-)

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 okt 2010, 17:57

jacky09 je napisao/la:
Normalno da nemaš odgovor za gore navedeno, a ovo @09 s'obzirom na kvalitet postova se sigurno odnosi na broj godina...mada ja iskreno mislim da imaš punih 14 :mrgreen:

Do jučer vas nigdje nije bilo a sad već zamišljaš da si neki faktor u fudbalu!
Pokrij se jorganom i plači a nemoj nas zamarati svojim nebulozama o velikanima, kad je jedan od tih upravo jučer pokazao šta zna na terenu pecare!

P.S. Kad budete slavili neku godišnjicu nemojte Želju zvati ni slučajno...jer što bezze da vam kvarimo rođendane :lol:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 okt 2010, 18:20

jacky09 je napisao/la:

Inace ne slazem se bas sa jackyem ali ovo je upravu

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 okt 2010, 18:21

Casper_kb je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Pokušavaš prijeći na neku zajebanciju a sve više i više ispadaš glup.Sta me briga za koga ti navijaš,omalovažavaš našu ligu a nije ni vasa toliko bolja.Dosadan si više s tom glupom pričom.Imate jedan derbi u ligi a ni to nije bio derbi zadnjih godina.Toliko o zanimljivosti HNL-a :D :D :D
To si mu dobro rekao ;)
e vala svaka cast na tome sto mu rece, iznenadio si me moram priznat... mislim na to sto si stavio nasu ligu ispred HNL :) ;)
Pa normalno da više volim svoje nego tuđe.Zanimljivija je međusobna utakmica između klubova :Širokog,Želje,Sarajeva,Borca,Zrinjskog,Veleza ,Čelika ,Slobode od bilo koje utakmice u HNL osim tog nekog derbija Dinamo-Hajduk.Pa na HRT-u bude derbi kola Karlovac -Hajduk ili Šibenik -Dinamo.Smješno do bola.Široki financiraju privatnici i kako onda moze biti politički klub.Pravi se javio,predsjednici mjenjali imena kako su htjeli.Dugove vam brisali tko zna na kakve načine.Vjerojatno cemo saznati u slijedećim akcijama institucija republike Hrvatske.Provokatoru jedan,kakav moze biti covjek koji se ruga forumašima s Širokog da su im horde zla rasturile grad ili nesto slicno.Pa ta nije dotle doslo da ne znas sto ces reci pa poceo takve gluposti pisati.Nisi ti za foruma,tebe balavac napušeni treba fino u bolnicu i dati ti internet da mozes po portalima pisati komentare i širiti mržnju.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 16 gostiju.