Moderator/ica: GracanicaAA
Možda malo više, jer manje nije 100%LjumanM95 je napisao/la:Jubilej nema šta.![]()
@Ljumani_Banovici
Samo 150?![]()
![]()
U dobroj je formi. Dao na polusezoni 8 golova i igrao je većinu utakmica.bagrcavi je napisao/la:Šta je sa Muhamedom Mujićem on je bio veliki talent, prešao u Slobodu, pa iz Slobode je imao ponude Želje i Olimpica, izabrao Olimpic i posle se vratio kod vas.Kako sad igra, u kakvoj je formi ?
bio mi je drag igrač, volio bih da je prešao u Želju iz Slobode, mislim da bi mogao bolje napredovati i da bi sad završio minimalno poput Višće.LjumanM95 je napisao/la:U dobroj je formi. Dao na polusezoni 8 golova i igrao je većinu utakmica.bagrcavi je napisao/la:Šta je sa Muhamedom Mujićem on je bio veliki talent, prešao u Slobodu, pa iz Slobode je imao ponude Želje i Olimpica, izabrao Olimpic i posle se vratio kod vas.Kako sad igra, u kakvoj je formi ?
ima vremena drug... ima tek 21 godinu.. evo vidimo kako zavrsavaju nasi banovicani. Visca u Turskoj, Haskic bio na probi u Galatiju i jos mnogi drugi da ih ne nabrajam jer ima ih stvano puno koji su uspjeli, Mujic bi tek mogao nesto vise da ganja. U dobroj je formi , zabio 8 golova u prvenstvu, 2 gola na pripremama od odigrane 3 utakmice. Sve u svemu, moze naci neki dobar angazmanbagrcavi je napisao/la:bio mi je drag igrač, volio bih da je prešao u Želju iz Slobode, mislim da bi mogao bolje napredovati i da bi sad završio minimalno poput Višće.LjumanM95 je napisao/la:U dobroj je formi. Dao na polusezoni 8 golova i igrao je većinu utakmica.bagrcavi je napisao/la:Šta je sa Muhamedom Mujićem on je bio veliki talent, prešao u Slobodu, pa iz Slobode je imao ponude Želje i Olimpica, izabrao Olimpic i posle se vratio kod vas.Kako sad igra, u kakvoj je formi ?
Jeste odgođen je za 10.03.badblueboylivno je napisao/la:Je li odgođen početak prvenstva?
To sam i ja upratio, ama bas nijedna vijest nije napisana u vezi naseg kluba. Stvarno nekorektno od redakcije ovog portala.LjumanM95 je napisao/la:28.02. prijateljska utakmica: Budućnost - Sloboda, a meč se igra u Tesliću na vještačkoj travi.
Ovdje ćemo vidjeti na čemu smo, protiv izuzetno jake Slobode, na odličnom terenu. Nadam se da će i SS.ba napraviti neki izvještaj sa te utakmice, jer do sada (mislim na ovu pauzu i pripreme) nisu ništa pisali o klubu koji je svojevremeno bio viceprvak države, prošle godine učesnik Premijer lige, dok se Rudar, Jedinstvo, Iskra, Gradina dobrano prate.
Da kažu da nisu imali informacije i materijala ne mogu, jer je i na ovoj temi bilo sve. Mislim da se od onih informacija mogao sastaviti neki članak. A sa druge strane da kažu da nismo zaslužili to, odnosno da smo loši ne mogu, jer ni Rudar ni Jedinstvo nisu bolji, a i tabela to kaže. Očigledno je nešto sasvim drugo u pitanju...Ljumani_Banovici je napisao/la:To sam i ja upratio, ama bas nijedna vijest nije napisana u vezi naseg kluba. Stvarno nekorektno od redakcije ovog portala.LjumanM95 je napisao/la:28.02. prijateljska utakmica: Budućnost - Sloboda, a meč se igra u Tesliću na vještačkoj travi.
Ovdje ćemo vidjeti na čemu smo, protiv izuzetno jake Slobode, na odličnom terenu. Nadam se da će i SS.ba napraviti neki izvještaj sa te utakmice, jer do sada (mislim na ovu pauzu i pripreme) nisu ništa pisali o klubu koji je svojevremeno bio viceprvak države, prošle godine učesnik Premijer lige, dok se Rudar, Jedinstvo, Iskra, Gradina dobrano prate.
Budućnost je zaslužila da se nađe ovdje, prije svih tih klubova. Ali eto ne znam ni po čemu su Rudar ili Jedinstvo bolji od nas trenutno?sony_91 je napisao/la:Ma niste jedini, ništa nema ni o Čapljini, Branitelju, UNIS-u,....Problem je jednostavan, nema dopisnika, i ja evo radim već dvije godine, u hajr što bi se reklo, a slabo ko to hoće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.