Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Dnjipropetrovsk
Re: Champions League 2019/2020
pomalo neočekivan sastav totenhema bez kanea. mislim da je mourinho ipak malo podcijenio leipzig.
Druze TIto, mi ti se kunemo.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Atalanta-Napoli će biti zanimljiv četvrtfinalni par.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Povrijeđeni su i on i Son. U Leipzigu suspendovan Upamecano kao daleko najbolji stoper, kao i Konate i Orban, isto stoperi.Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:44pomalo neočekivan sastav totenhema bez kanea. mislim da je mourinho ipak malo podcijenio leipzig.
Zanimljiv će biti duel, prednost Leipzigu naravno.

-
- Kontakt:
Koje navijace Leipziga?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nema ih na forumu, ali ne može se reći da ih ljudi nemaju, gotovo cijeli grad ih podržava, danas puna gostujuća sekcija, možda čovjek živi u Njemačkoj.

Ugodinu Besko
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dnjipropetrovsk
ma mislim da ga mourinho ipak odmara večeras i da je povreda samo izgovor. čeka ih važna utakmica sa čelzijem za par dana pa vjerovatno želi da kane bude odmora za to. vrlo moguće da mu se ova odluka obije o glavu večeras.kovacic je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:52Povrijeđeni su i on i Son. U Leipzigu suspendovan Upamecano kao daleko najbolji stoper, kao i Konate i Orban, isto stoperi.Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:44pomalo neočekivan sastav totenhema bez kanea. mislim da je mourinho ipak malo podcijenio leipzig.
Zanimljiv će biti duel, prednost Leipzigu naravno.![]()
Druze TIto, mi ti se kunemo.
ne živim, zayebavam se, simpatični su navijam za njih, al dobro reče osim možda beško bude već prvi fan leipziga u BiHkovacic je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:55Nema ih na forumu, ali ne može se reći da ih ljudi nemaju, gotovo cijeli grad ih podržava, danas puna gostujuća sekcija, možda čovjek živi u Njemačkoj.![]()
Idemo Juliane 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Simpaticni su radi Red Bulla u moto sportovima,meni su licno sve Red Bull ekipe u bilo kojem sportu gotiva
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Julian Nagelsmann je rođen u Bavarskoj, gradiću po imenu Landsberg am Lech, od malena navijač Bayerna, tako da ga možete skautirati večeras prije nego što preuzme Bayern i pokori Evropu.
Jel volis piti Red bull? Mozda je zbog toga burazeruBosniaBoston je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:58Simpaticni su radi Red Bulla u moto sportovima,meni su licno sve Red Bull ekipe u bilo kojem sportu gotiva
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Hoce Besko sigurno ako Guardiola postane njihov trener
- BosniaBoston
- Kontakt:
Onako,volim al nezdrav tako da rijetkoharden je napisao/la: ↑19 feb 2020, 21:00Jel volis piti Red bull? Mozda je zbog toga burazeruBosniaBoston je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:58Simpaticni su radi Red Bulla u moto sportovima,meni su licno sve Red Bull ekipe u bilo kojem sportu gotiva
#Punoljetstvo
Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:57ma mislim da ga mourinho ipak odmara večeras i da je povreda samo izgovor. čeka ih važna utakmica sa čelzijem za par dana pa vjerovatno želi da kane bude odmora za to. vrlo moguće da mu se ova odluka obije o glavu večeras.kovacic je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:52Povrijeđeni su i on i Son. U Leipzigu suspendovan Upamecano kao daleko najbolji stoper, kao i Konate i Orban, isto stoperi.Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑19 feb 2020, 20:44pomalo neočekivan sastav totenhema bez kanea. mislim da je mourinho ipak malo podcijenio leipzig.
Zanimljiv će biti duel, prednost Leipzigu naravno.![]()

Čovjek povrijeđen do aprila najmanje, o čemu pričaš
Ah šta ofulaše
Sta im za minut uradise
- CROtorious
- Kontakt:
Usrali se ovi odmah nakon 2 min. Bit ce tesko Mourinhu dobit danas, a kamoli jos i uzvrat.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Lo čelso
-
- Kontakt:
Dobra tekma, Leipzig se brani samo protiv Bayerna 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.