Sabinho je napisao/la:27 godina, van Srbije bio samo u prvoj ligi Republike Srpske. Ne svidja mi se.Rahma je napisao/la:Klix saznaje: Nebojša Gavrić pred potpisom za FK Sarajevo
Pa...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabinho je napisao/la:27 godina, van Srbije bio samo u prvoj ligi Republike Srpske. Ne svidja mi se.Rahma je napisao/la:Klix saznaje: Nebojša Gavrić pred potpisom za FK Sarajevo
Isto htjedoh napisat. Ni meni.Sabinho je napisao/la:27 godina, van Srbije bio samo u prvoj ligi Republike Srpske. Ne svidja mi se.Rahma je napisao/la:Klix saznaje: Nebojša Gavrić pred potpisom za FK Sarajevo
Pa jel Bajram il nije?simidobar je napisao/la:A babuke sto je raspolozen![]()
Sedmica Konjalić, dobar pravo...bio na klupi u GabeliSedrenikHz je napisao/la:8 mi je najbolja, 7 ica je brz samo zna peglat loptuMortemHz je napisao/la:Sirćo užasan, lopte mu ispadaju iz ruku i to ne jednom.
Standardan je bio i ok mu je statistika.. ono, može bolje ali je ok ali opet smatram da moramo ciljati na bolje igrače. Neću da ga podcjenjujem ali ne izgleda mi kao neko sad strašno pojačanje ali mi je drago što se počelo nešto kotrljati.Stroj1946 je napisao/la:Isto htjedoh napisat. Ni meni.Sabinho je napisao/la:27 godina, van Srbije bio samo u prvoj ligi Republike Srpske. Ne svidja mi se.Rahma je napisao/la:Klix saznaje: Nebojša Gavrić pred potpisom za FK Sarajevo
I to sto kazesBabuka1946 je napisao/la:Pa jel Bajram il nije?simidobar je napisao/la:A babuke sto je raspolozen![]()
![]()
Neki dan je potpisao pravi ugovor, on i ono dijete koje je tek napunilo 15 godina.tm01hzne je napisao/la:Sedmica Konjalić, dobar pravo...bio na klupi u GabeliSedrenikHz je napisao/la:8 mi je najbolja, 7 ica je brz samo zna peglat loptuMortemHz je napisao/la:Sirćo užasan, lopte mu ispadaju iz ruku i to ne jednom.
Najbitnija stvar je sto je igrao redovno sve utakmice prosle sezone. I to poprilicno dobro. Kazu da je bilo jos interesanata iz Srpske Super Lige za njegovo dovodjenje.
Da nece do Binga ?Babuka1946 je napisao/la:Klix laze.
Ako ostane husref, Crepulja i Lazic odlaze.
MortemHz je napisao/la:''Sarajevo kupi igrače iz klubova iz donjeg dela tabele srpske lige. Ambiciozno nema šta! Ovaj pre par godina nije prošao probu u Vojvodini kao slobodan igrač.''
Brat Aduka ce do Binga. Ovi ce malo dalje.simidobar je napisao/la:Da nece do Binga ?Babuka1946 je napisao/la:Klix laze.
Ako ostane husref, Crepulja i Lazic odlaze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.