FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2019, 16:56

Babuka1946 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Babuka1946 je napisao/la:Aa koga ce sef navijati ako nedaj boze izvucemo zvezdu? :problem:
Jadno buraz.
Naravno da je jadno, ali je nazalost i realno. On je iz FKS bukvalno pobjegao nakon samo jednog telefonskog poziva iz BG. Nije se ni pozdravio sa tadasnjim saigracima. Treba nekad pogledati istinu u oci. Vahidin je Pitar, husref to nikad nije bio.
To je tvoje subjektivno misljenje, dok cinjenicno stanje ukazuje da je Husref najtrofejniji trener u historiji naseg kluba. Ako kao takav ne zasluzuje tvoje postovanje, onda to vise govori o tebi nego o njemu. Budi mi pozdravljen.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 05 jun 2019, 17:00

rishovski je napisao/la:A svim nasim klubovim da je dogurat sto dalje u Europi,al samo nemoj nekog teškog... Pa dok jedne godine ne izbacis nekog takvog neces ni imati duzu sezonu u Europi... Kad je Dinamo onda izbacio Ajax nije im niko davao neke šanse... Ljudi se borili i izborili... Naši se odmah predaju cim dođe Ludogoretz ili neki Maccabi,odmah se krene pričat o budžetima i kako oni imaju love a nasi klubovi jok...
Ajax : Dinamo Zagreb 2-3

Maarten Stekelenburg, John Heitinga, Jaap Stam, Jürgen Colin ,Gregory Van der Wiel , Hedwiges Maduro, Gabri, Dennis Rommedahl, Urby Emanuelson, Luis Suarez, Klaas-Jan Huntelaar :crazy:
:thumbup:

Ja bih volio Celtic. Najbliže su Atalanti, ako nisu podjednako jaki i volio bih da vidim koliko smo naučili od prošli put.

Ovo navedeno si upravu. Ja ne znam kakav je to sportski mentalitet unaprijed se predavat. Ni Barceloni i Realu ne bih priznao da su bolji dok me ne pobjede a kamoli Zvezdi, Celticu i sličnim koji su usput budi rečeno trećerazredni klubovi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jun 2019, 17:01

Prijavite adminu da se doticni vratio(kao sto je rekao da mu se kaze),ne replicirajte sto bi Morto rekao ,rijesen posao . I za sad i za ubuduce.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2019, 17:03

Radije bi da izvučemo Celtic nego recimo Shkendiju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 jun 2019, 17:04

Dobra šansa na početku za nas i jako lijepa akcija
ISTINA ZA VEDRANA!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 jun 2019, 17:05

Arnelv52 je napisao/la:
rishovski je napisao/la:A svim nasim klubovim da je dogurat sto dalje u Europi,al samo nemoj nekog teškog... Pa dok jedne godine ne izbacis nekog takvog neces ni imati duzu sezonu u Europi... Kad je Dinamo onda izbacio Ajax nije im niko davao neke šanse... Ljudi se borili i izborili... Naši se odmah predaju cim dođe Ludogoretz ili neki Maccabi,odmah se krene pričat o budžetima i kako oni imaju love a nasi klubovi jok...
Ajax : Dinamo Zagreb 2-3

Maarten Stekelenburg, John Heitinga, Jaap Stam, Jürgen Colin ,Gregory Van der Wiel , Hedwiges Maduro, Gabri, Dennis Rommedahl, Urby Emanuelson, Luis Suarez, Klaas-Jan Huntelaar :crazy:
:thumbup:

Ja bih volio Celtic. Najbliže su Atalanti, ako nisu podjednako jaki i volio bih da vidim koliko smo naučili od prošli put.

Ovo navedeno si upravu. Ja ne znam kakav je to sportski mentalitet unaprijed se predavat. Ni Barceloni i Realu ne bih priznao da su bolji dok me ne pobjede a kamoli Zvezdi, Celticu i sličnim koji su usput budi rečeno trećerazredni klubovi.
Vjeruj mi da nismo, niti cemo ikad. Jednostavno to je takav mentalitet ovjde kod nas. Prepadnu se previse, strah od uspjeha, taj pichkasti mentalitet koji ubija vjeru u prolaz dalje. Nakon 2:2 protiv Atalante, nismo nikad bili blize da izbacimo nekog jaceg od sebe i dignemo se u nebesa, al nas mentalitet je "ma kakvi ba mi" ili "vazno je ucestvovati" ili "oni ulazu milione"... Vazda izgovori ;)

Babuka1946
Kontakt:

Post Postao/la Babuka1946 » 05 jun 2019, 17:06

Sabinho je napisao/la: cinjenicno stanje ukazuje da je Husref najtrofejniji trener u historiji naseg kluba. Ako kao takav ne zasluzuje tvoje postovanje, onda to vise govori o tebi nego o njemu. Budi mi pozdravljen.
To si potpuno u pravu. Ali je takodje cinjenicno stanje da je namjerno u klub uhljebljavao igrace amatere iz USA zbog necijeg licnog interesa i tako namjerno direktno radio protiv kluba. Takodje je namjerno izbacio sve nase omladince zbog svadje sa upravom jer su mu to zabranili. Cinjenicno stanje je i to da su ga igraci htjeli tuci na treninzima jer im psuje i vrijedja svetinje (rahmanovic). Cinjenicno stanje je da Adukor nije htio potpisati zbog njega, da je Ahmetovic zbog njega glumio bolest i povredu itd.
Takodje je cinjenicno stanje da je on vise puta otisao na utakmice Zvezde nego FKS i zato moje pitanje (koje je ptreslo rundu) nije nimalo cudno.
Budi mi pozdravljen

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 jun 2019, 17:11

Sabinho je napisao/la: cinjenicno stanje ukazuje da je Husref najtrofejniji trener u historiji naseg kluba. Ako kao takav ne zasluzuje tvoje postovanje, onda to vise govori o tebi nego o njemu. Budi mi pozdravljen.
To si potpuno u pravu. Ali je takodje cinjenicno stanje da je namjerno u klub uhljebljavao igrace amatere iz USA zbog necijeg licnog interesa i tako namjerno direktno radio protiv kluba. Takodje je namjerno izbacio sve nase omladince zbog svadje sa upravom jer su mu to zabranili. Cinjenicno stanje je i to da su ga igraci htjeli tuci na treninzima jer im psuje i vrijedja svetinje (rahmanovic). Cinjenicno stanje je da Adukor nije htio potpisati zbog njega, da je Ahmetovic zbog njega glumio bolest i povredu itd.
Takodje je cinjenicno stanje da je on vise puta otisao na utakmice Zvezde nego FKS i zato moje pitanje (koje je ptreslo rundu) nije nimalo cudno.
Budi mi pozdravljen
Da je Husref ovakav, kakvog si ga predstavio, mislis da bi ga uprava trpila i pregovarala za produzenje saradnje. Budi mi pozdravljen.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 05 jun 2019, 17:12

MortemHz je napisao/la:Radije bi da izvučemo Celtic nego recimo Shkendiju?
Ako si meni postavio pitanje DA iz više razloga.

1. Da se mladi momci čim prije naviknu na jaka imena protiv sebe. Da dožive, brane i napadaju dobre igrače jer će im to podići prijeko potrebno samopouzdanje.

2. Mislim da se Celtic može proći a ako se i ne prođe nastavlja se u Europa ligi sa iskustvom više protiv jakog protivnika.

3. Da vidimo koliko smo naučili nakon Atalante jer 10:2 nije realan omjer snaga. Mi smo tu utakmicu izgubili u glavi i prije nego je počela. Hoću da vidim da li su momci sazreli a ako i nisu onda ako ne sazriju poslije dvije tako jake ekipe tj za sledeću sezonu ja ne znam kad će.

Sve što od njih očekujem je da tu noć kad bude utakmica izađu na teren i da uživaju pa ćemo vidjeti gdje smo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2019, 17:15

Sirćo užasan, lopte mu ispadaju iz ruku i to ne jednom.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2019, 17:15

Budi mi pozdravljen
Nista od toga nije cinjenicno stanje vec kafansko i mahalsko nagadjanje.

Babuka1946
Kontakt:

Post Postao/la Babuka1946 » 05 jun 2019, 17:15

fks74 je napisao/la:
Budi mi pozdravljen
Da je Husref ovakav, kakvog si ga predstavio, mislis da bi ga uprava trpila i pregovarala za produzenje saradnje. Budi mi pozdravljen.
Uprava ga je htjela otjerati u decembru ali ih je sprijecio novi vlasnik. Znas ti to vrlo dobro i ne pravi se pametan.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 05 jun 2019, 17:18

MortemHz je napisao/la:Sirćo užasan, lopte mu ispadaju iz ruku i to ne jednom.
8 mi je najbolja, 7 ica je brz samo zna peglat loptu
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 05 jun 2019, 17:20

Jel iz Visokog došao ovaj Sirćo?

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 05 jun 2019, 17:20

E ****
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 05 jun 2019, 17:20

Klix saznaje: Nebojša Gavrić pred potpisom za FK Sarajevo
Amer Dupovac!

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 05 jun 2019, 17:22

SedrenikHz je napisao/la:
8 mi je najbolja, 7 ica je brz samo zna peglat loptu
Dosta loseg materijala je ovdje. Desetka i osmica definitivno najvise potencijala, ostali veoma tanko.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2019, 17:23

Rahma je napisao/la:Klix saznaje: Nebojša Gavrić pred potpisom za FK Sarajevo
27 godina, van Srbije bio samo u prvoj ligi Republike Srpske. Ne svidja mi se.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 05 jun 2019, 17:23

A babuke sto je raspolozen :urnebes: :urnebes:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2019, 17:23

Rahma je napisao/la:Klix saznaje: Nebojša Gavrić pred potpisom za FK Sarajevo
Kao zamjena za Stanojevića jer je povrijeđen.. hmm

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.