Kakva masinerijaPitaristok je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/donis-avd ... ler/196227
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ovaj je šarno negdje čini mi se , italija tako nešto...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
johntravolta123
- Kontakt:
Kakav je smrad onaj Sinan cuj mu otkrivamo igraci Sarajeva nisu primili 3 plate pa radi tog skupstina.
Ja debila ne zna pravilo da nakon 2 ne primljene plate igrac moze postat slobodan...
Ja debila ne zna pravilo da nakon 2 ne primljene plate igrac moze postat slobodan...
Mi smp fudbalski Vardar! Igraci nemaju za kifle a siluju sve redom!johntravolta123 je napisao/la:Kakav je smrad onaj Sinan cuj mu otkrivamo igraci Sarajeva nisu primili 3 plate pa radi tog skupstina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odličan ali nije realno možda?Pantelija je napisao/la:Kakva masinerijaPitaristok je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/donis-avd ... ler/196227![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam sto citate huskacki portal...15. je redovna sestomjesecna sjednica za 2019 g,REDOVNA,znaci presjek na polovini godine...Covjeka niko ne cita pa valja bombe...Sabinho je napisao/la:Mi smp fudbalski Vardar! Igraci nemaju za kifle a siluju sve redom!johntravolta123 je napisao/la:Kakav je smrad onaj Sinan cuj mu otkrivamo igraci Sarajeva nisu primili 3 plate pa radi tog skupstina.
Ja debila ne zna pravilo da nakon 2 ne primljene plate igrac moze postat slobodan...![]()
Preskocite taj portal koji nikom ne želi dobro...
Ma ne vjerujem nego,MortemHz je napisao/la:Odličan ali nije realno možda?Pantelija je napisao/la:oKakva masinerijaPitaristok je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/donis-avd ... ler/196227![]()
MOLIM VAS POGLEDAJTE OVAJ KRATKI VIDEO I POSLUSAJTE OVOG MOMKA KOJI JE POTPISAO UGOVOR NA 5 GODINA SA FKS
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
'' Predsjednik Skupštine Fudbalskog kluba Sarajeva Valentin Ilievski zakazao je redovnu sjednicu najvišeg klupskog organa za 15. juni, a glavna tema bit će finansije. Kako saznajemo, skupštinsko zasjedanje bit će održano u sarajevskom hotelu "Ibis Styles".
U sarajevskoj Titovoj 38b ističu da je riječ o redovnoj proceduri utvrđivanja zarade i troškova FK Sarajevo, kao i ispunjavanja ugovorenih obaveza. Međutim, činjenica je i to da igrači i stručni štab, koji su osvojili duplu krunu, već tri mjeseca nisu dobili plaće!
S druge strane, još nije produžen ugovor s trofejnim trenerom Husrefom Musemićem koji ističe 30. juna, niti je izabran njegov nasljednik!''
Pa yebo sve svoje, zar smije ovako nesto tek tako napisati i navesti kao 'cinjenicu' i nikome nista?!
Nasi na ovo moraju odgovoriti argumentima, demantijem i tuzbom!
Ovo je ozbiljna optuzba.
U sarajevskoj Titovoj 38b ističu da je riječ o redovnoj proceduri utvrđivanja zarade i troškova FK Sarajevo, kao i ispunjavanja ugovorenih obaveza. Međutim, činjenica je i to da igrači i stručni štab, koji su osvojili duplu krunu, već tri mjeseca nisu dobili plaće!
S druge strane, još nije produžen ugovor s trofejnim trenerom Husrefom Musemićem koji ističe 30. juna, niti je izabran njegov nasljednik!''
Pa yebo sve svoje, zar smije ovako nesto tek tako napisati i navesti kao 'cinjenicu' i nikome nista?!
Nasi na ovo moraju odgovoriti argumentima, demantijem i tuzbom!
Ovo je ozbiljna optuzba.
hahaha nisu dobili plate a dobili premije eno ih po bahamima kuliraju a ovaj ker slinan **** mu osim pomrle,zeljan klikova pa valjda kod melje kasni plata hahaha 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pantelija je napisao/la:Ma ne vjerujem nego,MortemHz je napisao/la:Odličan ali nije realno možda?Pantelija je napisao/la:o
Kakva masinerija![]()
MOLIM VAS POGLEDAJTE OVAJ KRATKI VIDEO I POSLUSAJTE OVOG MOMKA KOJI JE POTPISAO UGOVOR NA 5 GODINA SA FKS
Jedno kulturno i vaspitano dijete iz predivne porodice...
Slinane hebem ti pomrle,**** treba zabraniti pristup klubu i stadionu.Klub bi trebao demantovati ove bljuvotine od ovog krmka
Ma nemate potrebe cak ni komentarisati i to bih vam za buducnost preporucio...
Jednostavno koristi praznik kako bi napisao bljuvotine,da bi ljudi reagovali i otvarali portal...
Pustite ublehu,koja je izbacena iz svih relevantnih sportskih krugova...
Jednostavno koristi praznik kako bi napisao bljuvotine,da bi ljudi reagovali i otvarali portal...
Bgm ga moraju tuziti za ovo, da ga dobro otresu za sva vremena, ne treba ovo presutjeti.Vanja8 je napisao/la:Ma nemate potrebe cak ni komentarisati i to bih vam za buducnost preporucio...
Samo dobrog advokata, dokaze i tuzba.
Ma ne sekirajte se za takve stvari...Ionako je pred gasenjem portala,svi su ga napustili, vecinu tekstova pise sam pod raznim inicijalima...zagorski je napisao/la:Bgm ga moraju tuziti za ovo, da ga dobro otresu za sva vremena, ne treba ovo presutjeti.Vanja8 je napisao/la:Ma nemate potrebe cak ni komentarisati i to bih vam za buducnost preporucio...
Koji je portal u pitanju?
Avazov sportrevolt je napisao/la:Koji je portal u pitanju?
Hvalazagorski je napisao/la:Avazov sportrevolt je napisao/la:Koji je portal u pitanju?
ms ko jos to cita
Ma niko ih ne smatra relevantnim. Ali bi volio bas da ih tuze, da ih dobro otresu, nije im ovo prvi put.revolt je napisao/la:Hvalazagorski je napisao/la:Avazov sportrevolt je napisao/la:Koji je portal u pitanju?
ms ko jos to cita
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pusti ba.. da je bilo koji drugi osim tih i one sportske pa bi i djelomično povjerovao, ovakorevolt je napisao/la:Hvalazagorski je napisao/la:Avazov sportrevolt je napisao/la:Koji je portal u pitanju?
ms ko jos to cita
Yugoslav First League - ⭐️⭐️