FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

djale
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la djale » 14 jul 2010, 14:30

čamac je napisao/la:Ja za svojih preko 30 godina koliko pratim Želju ne pamtim ovakvu bruku. Bilo je i većih poraza (koje nam dušmani nabijaju na nos, ali to su bile neke druge okolnosti i mi malo upućeniji znamo o čemu se to radilo. Bilo je i subjektivnih i objektivnih okolnosti i za Zmaja i za Litex), ali ovako nešto kao ono sinoć se rijetko viđa. Jednostavno nema riječi za opisati onu blamažu.
Ne bih nikoga optuživao pojedinačno od igraća jer sam svoj stav o trenutnom igraćkom kadru manje-više iznio ranije. Možda nisam više kompetentan (vrijeme me pregazilo), ali ja u Želji u stvari i ne vidim ozbiljnih igraća osim nekih par pokušaja, ali ne bitno je to sad. Nemam pare, nemam moć da lično nešto uradim tako da se u startu mogu poklopiti.
Nadam se da će Amar izvući pouku iz svega što se sinoć dogodilo. Kriv je i on itekako. Nije ovo nikakav napad ili linč, ali se odgovornost mora preuzeti. Baš kao što se za dobre rezultate i igre na njegovu adresu slijevaju pohvale i priznanja tako i u ovoj jednoj od većih bruka za ovih 9 banki postojanja mora biti spreman preuzeti krivicu na sebe. Uprava kluba na čelu sa Žujom također. Ako se sav projekat izvlačenja kluba iz krize bude zasnivao na Džekinim parama, to nije dobro. Međutim, kako vrijeme odmiće čini mi se da je to ustvari jedina varijanta. Pa ako i jeste smatram da se u neke stvari trebalo ući sa više rizika. Ako ćemo svake godine, ali baš svake, prodavati sve što je za prodati i vazda čekati nečije pare onda će nam se i svake godine dešavati slične stvari.
Nisam razočaran rezultatom jer bilo je i gorih, ali jesam jednim moram reći sveopštim amaterizmom u svim strukturama. Promjena jeste bila na bolje, ali opet izgleda neke stvari u startu nisu na svom mjestu što bi omogućilo brži napredak u razvoju kluba. Ako je čitav klub spao na Amara i par operativaca onda brate to treba i javno reći i na Amara što se kaže klub prepisati i doviđenja žurim. Ne vidim nikakav igraćki napredak u odnosu na prošlu godinu. Je li naša strategija da Amar svake godine pravi pitu od govana?
Mi navijači kao i uvijek smo dali sve od sebe i nama se nema šta reći. Treba shvatiti i ove dušmane što se naslađuju jer znaju oni dobro ko je Željo i njegovi navijači. Mase manje vrijednih su se uvijek naslađivale neuspjesima velikih. To je normalno. Naravno, ima i veliki broj onih dobronamjernih navijača drugih klubova kojima je istinski žao.
jasta je vec spao na Amara, al nema veze.Onaj strucnjak Žujo nije u stanju da nadje gen.sponzora a sad nesto palamudi. Ima li neka bolja opcija od Osima? Opet neki hotici,krunic i sl.. Amar je jedini dosao sa svojim parama(koje je casno zaradio) ulozio u klub i vratilo mu se titulom. Za vece rezultate treba 10 Amara ako se hoce rezultat odmah ili odredjeni vremenski period da tim a i klub sazriju. Meni je draze ovo drugo , ne volim vjestacke stvari al Amar je jedina Željina buducnost ako mu se kriminalci opet ne natovare na kosti kao prosli put.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 14 jul 2010, 14:32

amer_zeljoo je napisao/la:
HŠKZ-svetinja je napisao/la:Mene samo zanima koliko ste dali para Izraelcima na poluvremenu da vas ne buše više u drugom dijelu? :mrgreen:
ti ko biva smijesan... jade jadni... vi nikad ncecete shvatiti sta je i ko je hapoel...shvati ako smo mi prosli 5-0 kod njih vi bi prosli 10-0... steta sto ti inteligencija ne dozvoljava da to shvatis...
Pa da, primili bi vi i 12 da niste molili na poluvrmenu, nemoj ljudi ako Boga znate :lol:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 14 jul 2010, 14:33

Vidi ugroženih što su se raskomotili. Briše li vam ko postove :roll: Dira li vas ko. Ima li trećeg :lol:
Majko moja gledam ovaj nedorečeni HŠKŠSDDGHKDSKD Svetinja se toliko digao kao da se Partizan nikad nije desio :lol:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 jul 2010, 14:35

Ne može Amar sam gurati Želju...niko ga ne prati :!: :oops: ...Žujo je nešto obecavao prava pojacanja, velike sponzore i ništa od tih obecanja...Amar je ispunio svoje obecanje, zapravo premašio ga je daleko jer je obecao Evropu a na kraju smo bili prvaci...Žujo ne ispunjava svoje obecanja...gdje su ti sponzori?? gdje su PROVJERENA IMENA i pojacanja??
Neka stane iza svojih rijeci sad i neka ispuni ono što je obecao :!: nece se sad kriti po miš iza Amara i u njega upirati prstom radi sinošnjeg poraza....lako je biti predsjednik kad sve ide ko podmazano, neka podigne guzove i STVORI kako zna i umije sponzore i dovede kvalitetna pojacanja...to mu je posao.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 14 jul 2010, 14:36

sa67 je napisao/la: Negovorimo samo mi. Pa svi nam se smiju zbog vas
To samo pokazuje da ste nastali od nas i da smo vam uzor jer se svi vama smiju radi nas haha...
Kad se kaze u svijetu Sarajevo, svi ce reci aa daaa zeljeznicar iz Sarajeva a ne neki FK Sarajevo.
Hvala sto si ti jedini pitar koji to priznaje
Ima pitaru vaznijih tema za vas kao postavljanje nekih led ekrana ili blekica sto gluposti izvaljuje ili neka tri nova pojacanja. Mislim Zeljo vama jeste uspijeh pa samo njega gledate i komentarisete. To ce uvijek ostati al smanjite malo.. Al fakat u gradu svi pitari nesto pricaju o Zelji a nikako o Sarajevu.. Smijesno i Zalosno bas al tako je.
Meni je veca blamaza od Turaka izgubit KUCI sa tolikom razlikom nego mi u IZRAELU a jos se nismo ni trudili.. A vi ste se trudili pa toliko izgubili... ZATO SHHH

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 14 jul 2010, 14:36

Strauss je napisao/la:Vidi ugroženih što su se raskomotili. Briše li vam ko postove :roll: Dira li vas ko. Ima li trećeg :lol:
Majko moja gledam ovaj nedorečeni HŠKŠSDDGHKDSKD Svetinja se toliko digao kao da se Partizan nikad nije desio :lol:
a joj cto cu mi ce nacekirali..ajde majo jucaj pa cemo pavat...

tecko ce biti zaspat nakon onog sinoc,trebaji su stavit -18..lego bi djecu da ne gledaju ono..gluho bilo

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 14 jul 2010, 14:37

mislim da je vrijeme da se tema ili zakljuca ili podijele banane provokatorima

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 jul 2010, 14:37

Pustite anamo one da pišu još dvije stranice, baš mi nešto dođe ružno kad vidim 1992,1993,1994
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 14 jul 2010, 14:38

Strauss je napisao/la:Vidi ugroženih što su se raskomotili. Briše li vam ko postove :roll: Dira li vas ko. Ima li trećeg :lol:
Ne pamti on taj dvomeč jer je tad još išao u vrtić te je morao na spavanje prije 20 sati . ;)
FEDERER= KLOC

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 14 jul 2010, 14:38

to 2, :D tema mora ostati

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 14 jul 2010, 14:40

Iker C je napisao/la:
Ne pamti on taj dvomeč jer je tad još išao u vrtić te je morao na spavanje prije 20 sati . ;)
Ja vjerujem da je taj dvomeč u West Hercegovini još uvijek tabu tema :mrgreen:

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 14 jul 2010, 14:43

djale je napisao/la: jasta je vec spao na Amara, al nema veze.Onaj strucnjak Žujo nije u stanju da nadje gen.sponzora a sad nesto palamudi. Ima li neka bolja opcija od Osima? Opet neki hotici,krunic i sl.. Amar je jedini dosao sa svojim parama(koje je casno zaradio) ulozio u klub i vratilo mu se titulom. Za vece rezultate treba 10 Amara ako se hoce rezultat odmah ili odredjeni vremenski period da tim a i klub sazriju. Meni je draze ovo drugo , ne volim vjestacke stvari al Amar je jedina Željina buducnost ako mu se kriminalci opet ne natovare na kosti kao prosli put.
Jel to neka provjerena informacija.. Nemoj da siris te lazi o Amaru. Super je i sve, al pare nije ulozio sam. Zujo fol nista nije dao, halo ba... Odakle ti to vadis, iz svoje glave..
I za ovaj neuspjeh su krivi ljudi iz uprave isto kao i igraci. Ima tu posla. Ako si radio u klubu znat ces o cemu pricam. Zujo ulaze u klub i daje ljudima plate da rade. Ne radi Zujo na platama, na sponzorima, i stvarima. On je direktor kluba, i sve potpisuje. Ako ti mozes naci gen sponzora jakog i imas stela i neko ce ti reci evo ja cu biti sponzor sto vecina nece, nije problem, napravi plan i ja cu te kod Zuje odvest da se ode i dogovori ako ti je business plan dobar i ako je sponzor uopce voljan gledat to i ako ima vremena. Cuj pricate o dvojici imena ko da oni rade posao kluba. Amarovo je da trenira a Zujino da bude Direktor. Ostali rade posao.

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 14 jul 2010, 14:45

Strauss je napisao/la:
Iker C je napisao/la:
Ja vjerujem da je taj dvomeč u West Hercegovini još uvijek tabu tema :mrgreen:
:o :lol: :o :lol: :o :lol: :o :lol: :o

SVE JE ZA LJUDE PA TAKO I REZULTAT..ALI ONAKVO NEZALAGANJE I NEZAINTERESIRANOST :shock: :shock:

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 14 jul 2010, 14:45

Dove87 je napisao/la:
To samo pokazuje da ste nastali od nas i da smo vam uzor jer se svi vama smiju radi nas haha...
Kad se kaze u svijetu Sarajevo, svi ce reci aa daaa zeljeznicar iz Sarajeva a ne neki FK Sarajevo.
Ima pitaru vaznijih tema za vas kao postavljanje nekih led ekrana ili blekica sto gluposti izvaljuje ili neka tri nova pojacanja. Mislim Zeljo vama jeste uspijeh pa samo njega gledate i komentarisete. To ce uvijek ostati al smanjite malo.. Al fakat u gradu svi pitari nesto pricaju o Zelji a nikako o Sarajevu.. Smijesno i Zalosno bas al tako je.
Meni je veca blamaza od Turaka izgubit KUCI sa tolikom razlikom nego mi u IZRAELU a jos se nismo ni trudili.. A vi ste se trudili pa toliko izgubili... ZATO SHHH
Ne rise FK Sarajevo je imalo evropski izlet iz snova prije god. dana, uradili smo fantasticne stvari i za nas i bh fudbal, isto tako i predhodnih godina izbacivsi rumune, belgijance itd. niti jedan klub se u bosni ne moze pohvaliti takvim nastupima u evropi to je sugurno.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 jul 2010, 14:46

ja kolko pacenika...sta rade moderatori ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 14 jul 2010, 14:47

19TM87 je napisao/la:ja kolko pacenika...sta rade moderatori ?
Mi nismo pacenici

Pinki tm`87
Kontakt:

Post Postao/la Pinki tm`87 » 14 jul 2010, 14:48

TEMA NEK SE ZAKLJUCA ! PORISU POSTOVI I PODIJELE BANOVI PROVOKATORIMA !
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 jul 2010, 14:48

Neka ih do 1996
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 jul 2010, 14:49

Ljudi sto sam se obradovo.Komsija mi kupio Audi 6.A ja mozda nekad i kupim ali sad je to nemoguce.Tako i njanje ocekuju titulu ali nemoguca misija.Trenutno mi smo prvi i sve do zavrsetka sezone.Njanje bi mozda mogli u europu prvo nek nabave hobotnicu mozda i bude nesto.

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 14 jul 2010, 14:50

junuz23 je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:
Ne rise FK Sarajevo je imalo evropski izlet iz snova prije god. dana, uradili smo fantasticne stvari i za nas i bh fudbal, isto tako i predhodnih godina izbacivsi rumune, belgijance itd. niti jedan klub se u bosni ne moze pohvaliti takvim nastupima u evropi to je sugurno.
jest i osramotise se jer su fulili par cistih golova a mogli proci i kluz i ici dalje...
halo izadje sam i predje golmana i fuli gol. ja mislim da je to veca blamaza od 3 primljena gola... a par se puta desilo na tim vasim uspjesima.. isto kao sto kazete juniori bi bolje igrali od zelje, i ja kazem svaki bi junior zabio golove iz situacija koje ste vi imali protiv kluza... ZDRAO... I tada su vam se smijali. A mogli ste bas dogurat... Ne kao zeljo kad je bio u Polufinalu davno nekad i kad se igrao FUDBAL a ne RUKOMET kao sada nas fudbal, al mogli ste dogurat.. I djaba vam sve evropske utakmice i pare koje ste dobili kad ih nema i kad ste upali u krizu i kad ste bojkotovali upravu koja vas je i dovela do tog uspjeha..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 6 gostiju.