Dje ces bola Balotelija dovesti kada tamnoputi par iz Juzne Afrike hladom hodi kroz Stari GradNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Mrle obraduj sestocifrenu masu s napadacem ubicom. Koliko nas ima da svi damo po petaka mozemo Balotelija dovest

Dje ces bola Balotelija dovesti kada tamnoputi par iz Juzne Afrike hladom hodi kroz Stari GradNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Mrle obraduj sestocifrenu masu s napadacem ubicom. Koliko nas ima da svi damo po petaka mozemo Balotelija dovest
Moze i Effenberga Pastrmki za dusu.Kadet91 je napisao/la:Kakav Balotelli, hajmo svi po 10 maraka i Diega Costu dovesti.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Mrle obraduj sestocifrenu masu s napadacem ubicom. Koliko nas ima da svi damo po petaka mozemo Balotelija dovest
Evo babe drug kadet je dao bolji prijedlog. Slogan Kosta kosta ali cemo ga dovestSipakUlicar1922 je napisao/la:Dje ces bola Balotelija dovesti kada tamnoputi par iz Juzne Afrike hladom hodi kroz Stari GradNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Mrle obraduj sestocifrenu masu s napadacem ubicom. Koliko nas ima da svi damo po petaka mozemo Balotelija dovestNebi taj na klupi proveo 90 minuta u 8. mjesecu a kamoli da igra
Predlazem da se, uz sudjelovanje svih navijaca Veleza diljem svijeta, napravi akcija "Navijaci Dovode Igraca/e".NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo babe drug kadet je dao bolji prijedlog. Slogan Kosta kosta ali cemo ga dovestSipakUlicar1922 je napisao/la:Dje ces bola Balotelija dovesti kada tamnoputi par iz Juzne Afrike hladom hodi kroz Stari GradNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Mrle obraduj sestocifrenu masu s napadacem ubicom. Koliko nas ima da svi damo po petaka mozemo Balotelija dovestNebi taj na klupi proveo 90 minuta u 8. mjesecu a kamoli da igra
Pirke moze druze to mi je omiljeni igrac bio. Nikad se tata nije oznojio a imao po 2-3 asistencije po tekmi. Razlog imao randese poslje utakmica![]()
http://www.gofundme.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Kadet91 je napisao/la:Predlazem da se, uz sudjelovanje svih navijaca Veleza diljem svijeta, napravi akcija "Navijaci Dovode Igraca/e".NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo babe drug kadet je dao bolji prijedlog. Slogan Kosta kosta ali cemo ga dovestSipakUlicar1922 je napisao/la:Dje ces bola Balotelija dovesti kada tamnoputi par iz Juzne Afrike hladom hodi kroz Stari GradNebi taj na klupi proveo 90 minuta u 8. mjesecu a kamoli da igra
Pirke moze druze to mi je omiljeni igrac bio. Nikad se tata nije oznojio a imao po 2-3 asistencije po tekmi. Razlog imao randese poslje utakmica![]()
Feja da napravi listu igraca/asova koje bi volio da vidi u Velezovom dresu i imena stavi na Velezovu stranicu gdje ce ulagaci svakog momenta moci da vide trenutnu sumu. Onda navijaci sirom svijeta ulazu koliko mogu da pomognu da se dovede neki dobar igrac. Bas me zanima koliko bi se nakupilo.![]()
Forza Velez!
Kadet91 je napisao/la:Valjalo bi dovesti tog napadaca da prodje pripreme. Hajde Mrkva sta cekas? Namami tog Zeca u Velez.VELEZDOGROBA je napisao/la:evo jedna konkretna informacija
prozivka i ljekarski pregled je u ponedeljak
Forza Velez!
rodjak je napisao/la:Kadet91 je napisao/la:Valjalo bi dovesti tog napadaca da prodje pripreme. Hajde Mrkva sta cekas? Namami tog Zeca u Velez.VELEZDOGROBA je napisao/la:evo jedna konkretna informacija
prozivka i ljekarski pregled je u ponedeljak
Forza Velez!
![]()
![]()
P.S.Mislim da ovaj Radovanovic iz slavije nije los centarfor,prosli put kad sam ga gledo u Vrapcicima zabio nam je gol i pravio je dosta problema i to u slabasnoj Slaviji,a zna se fino zagraditi.Mislim da bi nam bio dobro rijesenje kao "target man" u napadu![]()
FORZA RODJENI
kakav je igrač?potencijal je napisao/la:Mirza Hasanović, ofanzivni veznjak, koji je prošlu sezonu nastupao za Radnik BN, prelazi u Velež.
Lijevak, 88. godište, prošao školu NK Zagreb, jako disciplinovan i lojalan timu, voli igrati lopte...za onakav Radnik, zabio je kao 6 golova, što mu nije prioritet...i pouzdano znam da voli VeležAlemC85 je napisao/la:kakav je igrač?potencijal je napisao/la:Mirza Hasanović, ofanzivni veznjak, koji je prošlu sezonu nastupao za Radnik BN, prelazi u Velež.
Druze hvala za info. Jos ako voli Velezpotencijal je napisao/la:Lijevak, 87. godište, prošao školu NK Zagreb, jako disciplinovan i lojalan timu, voli igrati lopte...za onakav Radnik, zabio je kao 6 golova, što mu nije prioritet...i pouzdano znam da voli VeležAlemC85 je napisao/la:kakav je igrač?potencijal je napisao/la:Mirza Hasanović, ofanzivni veznjak, koji je prošlu sezonu nastupao za Radnik BN, prelazi u Velež.
Super vijest. Cuo sam dosta dobrih stvari o Hasanovicu. Odakle info care?potencijal je napisao/la:Moram sam da se korigujem, nije sigurno 100 posto, vec gotovo tako....jer danas nije sigurno ni da je četvrtak
Imam informaciju iz izvora ljudi koji su bliski Radniku.potencijal je napisao/la:Moram sam da se korigujem, nije sigurno 100 posto, vec gotovo tako....jer danas nije sigurno ni da je četvrtak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.