Evo Jajalo u Udinese, koliko je ovo ozbiljno sad za Milana?skoroalen je napisao/la:
Šuška se, šuška...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Football Manager prijatelju. Na toj igrici taj Strahinja bude world class igrac, a nisi ni svjestan koliko se ta igrica koristi u svijetu scoutinga tih mladih igraca.miky_hz je napisao/la:Gledam Partizan proda ovog stopera Pavlovica (18 godina) 11 utakmica odigrao za prvi tim u ligi,vrijednost na TM 50 hiljada,i puf prodase ga 5 miliona pravac Juventus.
1946~
- ThrillerHz
- Kontakt:
Gluho bilo pu, pu, puFoSte95 je napisao/la:Joj sad kad Nala preuzme Sarajevo
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Na kako je samo niske grana spala ova tema, yebo te kahveni mlin.
Čestitam ovaj historijski rezultat preostaloj šaci jada normalne raje. Nek ste živi i zdravi i da ih dočekamo još puno. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
@uNbx, nek si se javio pa makar i ovako. Nadam se da se vraca normalna raja tu gdje i pripada (ti i djokac).
Moj zadnji post na ovu hrpu nebuloza:
- Pricate o iznosenju misljenja, ok za to sluzi forum. Iznijeti misljenje je reci da Hebib valja/ne valja, iznijeti misljenje je reci da je Husref dobar/los, iznijeti misljenje je reci da su ulaznice skupe/jeftine, iznijeti misljenje je reci da su dresovi lijepi/ruzni...
- Reci da je neko Husrefu KUPIO TITULU nije iznosenje misljenja, nego SIRENJE NOTORNE I GNUSNE LAZI !
Toliko.
Moj zadnji post na ovu hrpu nebuloza:
- Pricate o iznosenju misljenja, ok za to sluzi forum. Iznijeti misljenje je reci da Hebib valja/ne valja, iznijeti misljenje je reci da je Husref dobar/los, iznijeti misljenje je reci da su ulaznice skupe/jeftine, iznijeti misljenje je reci da su dresovi lijepi/ruzni...
- Reci da je neko Husrefu KUPIO TITULU nije iznosenje misljenja, nego SIRENJE NOTORNE I GNUSNE LAZI !
Toliko.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Tu sam ja, čitam sve, ali ne učestvujem. Neke su druge teme, priče i zayebancije, fakat neam moždani kapacitet da svarim to sve.
@Sabinho, Joker
Đe nam je to hilmaga, nisam ga ni na stadionu vidio duže vremena, jel živ il se i on noge uhvatio iz lijepe nam naše?
@Sabinho, Joker
Đe nam je to hilmaga, nisam ga ni na stadionu vidio duže vremena, jel živ il se i on noge uhvatio iz lijepe nam naše?

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ode nas @Dokoljenko...bordopoeta je napisao/la:Za ovu dvojicu-trojicu pajdaša koji me non stop vrijeđaju, (kako lažem, što mi nije niko nikada rekao u životu, kako širim laži, da sam matora oyebina i kao biber po pilavu da se iscrpljujem bespotrebno postom)pa šta više počeli su i da hule na moju vjeru - Islam. Nisam nikada nikoga, ovdje prvi napao i vrijeđao, a na uvrede i psovke ću odgovoriti na isti način. Šta ste mislili gospodo, da se neću braniti, kao što su četnici rezonovali '92. : ma, lahko ćemo mi sa muslimanima oni su merhametli i naivni..., pa i vi tako pomislili-ma šta će ovaj penzioner mi ćemo njemu svašta nagovoriti ne zna se on braniti. Ali, gospodo dobro ste se zayebali, ja nisam onaj što igra šah u parku, niti onaj što kopa po kontejnerima, nego sam uspješan čovjek i imam potpuno ispunjen i osmišljen život (časno zaradio penziju obavljajući veoma odgovorne poslove i zadatke na dobrobit svih građana ovoga grada a i šire, samostalni obrt bio registrovan na suprugu, u Sa posjedujem stan i naslijeđenu porodičnu kuću sa imanjem, gdje za svoje potrebe uzgajam voće i povrće - najbolji paradajz-eko u Sa, apartman u Poreču i moje najveće bogatstvo imam djecu-ljude zaposlene u državnim službama i Institucijama BiH). Najviše vremena provodim na imanju i u apartmanu kada ga ne izdajem. E, vi se sada pitate otkud ja na forumu. Pa, krivac je FKS, jer sam se inficirao tim virusom kao 10-godišnjak i nisam se nikada izliječio. Razlog je samo moja fanatična ljubav prema Klubu i da nešto saznam više o događanjima u i oko istog. Nekada mi nije trebao forum jer sam imao informacije iz prve ruke. Velika većina mojih vršnjaka je prestala da prati FKS, ali ja ne mogu i pratim ga sa istim žarom, kaada sam kao osnovac i gimnazijalac pratio i naše treninge, a iste prestao pratiti kada sam pošao na studij. Često mi supruga kaže: "Ma,šta ti je bolan, umrijećeš na utakmici, što ne navijaš k'o drugi ljudi, zar ti nije više dosta". Ovo što ponekad napišem nije mi namjera da nešto trunim, samo pišem kada me se nešto baš dotakne, ali evo vi ste me uvjerili da ne pišem više. Još ću samo odgovoriti "samozdravlju" jer je tražio da nešto napišem o Mušoviću i Ristiću, a vi budite zdravi i debeli! Selami i pozdravi!

Vidis covjek je imao info iz prve ruke i kao inficirani navijac Sarajeva,zna da je titula kupljena...
A najveca vrijednost naseg postača iz Londona je da su mu djeca zaposlena u državnim institucijama...

Slusaj botu...Ti da si postač i musliman ne bi pisao onakve stvari @Obiteljskom i krij se iza vjere negdje gdje ti ta suplja prolazi,vjerovatno u plasteniku sa eko paradajizom...
Pravi postač nikada nece ni pomisliti nesto ružno a ne napisati one olinjale djecije fazone,jer pravi postac zna da se na taj nacin ogrijesio...
I poslusaj ženu...Nemoj molim te vise navijati za Svetinju,pametno ti je rekla...Idi na Grbavicu ,jer ti je krv ionako plava,za nas obicne Bosance...
Bruda tu je on, desilo mu se ono najgore.uNbx je napisao/la:Tu sam ja, čitam sve, ali ne učestvujem. Neke su druge teme, priče i zayebancije, fakat neam moždani kapacitet da svarim to sve.
@Sabinho, Joker

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Cemu ovo ?Vanja8 je napisao/la:Ode nas @Dokoljenko...bordopoeta je napisao/la:Za ovu dvojicu-trojicu pajdaša koji me non stop vrijeđaju, (kako lažem, što mi nije niko nikada rekao u životu, kako širim laži, da sam matora oyebina i kao biber po pilavu da se iscrpljujem bespotrebno postom)pa šta više počeli su i da hule na moju vjeru - Islam. Nisam nikada nikoga, ovdje prvi napao i vrijeđao, a na uvrede i psovke ću odgovoriti na isti način. Šta ste mislili gospodo, da se neću braniti, kao što su četnici rezonovali '92. : ma, lahko ćemo mi sa muslimanima oni su merhametli i naivni..., pa i vi tako pomislili-ma šta će ovaj penzioner mi ćemo njemu svašta nagovoriti ne zna se on braniti. Ali, gospodo dobro ste se zayebali, ja nisam onaj što igra šah u parku, niti onaj što kopa po kontejnerima, nego sam uspješan čovjek i imam potpuno ispunjen i osmišljen život (časno zaradio penziju obavljajući veoma odgovorne poslove i zadatke na dobrobit svih građana ovoga grada a i šire, samostalni obrt bio registrovan na suprugu, u Sa posjedujem stan i naslijeđenu porodičnu kuću sa imanjem, gdje za svoje potrebe uzgajam voće i povrće - najbolji paradajz-eko u Sa, apartman u Poreču i moje najveće bogatstvo imam djecu-ljude zaposlene u državnim službama i Institucijama BiH). Najviše vremena provodim na imanju i u apartmanu kada ga ne izdajem. E, vi se sada pitate otkud ja na forumu. Pa, krivac je FKS, jer sam se inficirao tim virusom kao 10-godišnjak i nisam se nikada izliječio. Razlog je samo moja fanatična ljubav prema Klubu i da nešto saznam više o događanjima u i oko istog. Nekada mi nije trebao forum jer sam imao informacije iz prve ruke. Velika većina mojih vršnjaka je prestala da prati FKS, ali ja ne mogu i pratim ga sa istim žarom, kaada sam kao osnovac i gimnazijalac pratio i naše treninge, a iste prestao pratiti kada sam pošao na studij. Često mi supruga kaže: "Ma,šta ti je bolan, umrijećeš na utakmici, što ne navijaš k'o drugi ljudi, zar ti nije više dosta". Ovo što ponekad napišem nije mi namjera da nešto trunim, samo pišem kada me se nešto baš dotakne, ali evo vi ste me uvjerili da ne pišem više. Još ću samo odgovoriti "samozdravlju" jer je tražio da nešto napišem o Mušoviću i Ristiću, a vi budite zdravi i debeli! Selami i pozdravi!![]()
![]()
![]()
Vidis covjek je imao info iz prve ruke i kao inficirani navijac Sarajeva,zna da je titula kupljena...
A najveca vrijednost naseg postača iz Londona je da su mu djeca zaposlena u državnim institucijama...![]()
Slusaj botu...Ti da si postač i musliman ne bi pisao onakve stvari @Obiteljskom i krij se iza vjere negdje gdje ti ta suplja prolazi,vjerovatno u plasteniku sa eko paradajizom...
Pravi postač nikada nece ni pomisliti nesto ružno a ne napisati one olinjale djecije fazone,jer pravi postac zna da se na taj nacin ogrijesio...
I poslusaj ženu...Nemoj molim te vise navijati za Svetinju,pametno ti je rekla...Idi na Grbavicu ,jer ti je krv ionako plava,za nas obicne Bosance...
Hoces da ga kamenujemo dok je ranije ?
Ja sam neobican Bosanac i ne bih sebi dozvolio da tako nesto kazem ovom covjeku.
Sve naki sveti ljudi...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
simidobar je napisao/la:Cemu ovo ?Vanja8 je napisao/la:Ode nas @Dokoljenko...bordopoeta je napisao/la:Za ovu dvojicu-trojicu pajdaša koji me non stop vrijeđaju, (kako lažem, što mi nije niko nikada rekao u životu, kako širim laži, da sam matora oyebina i kao biber po pilavu da se iscrpljujem bespotrebno postom)pa šta više počeli su i da hule na moju vjeru - Islam. Nisam nikada nikoga, ovdje prvi napao i vrijeđao, a na uvrede i psovke ću odgovoriti na isti način. Šta ste mislili gospodo, da se neću braniti, kao što su četnici rezonovali '92. : ma, lahko ćemo mi sa muslimanima oni su merhametli i naivni..., pa i vi tako pomislili-ma šta će ovaj penzioner mi ćemo njemu svašta nagovoriti ne zna se on braniti. Ali, gospodo dobro ste se zayebali, ja nisam onaj što igra šah u parku, niti onaj što kopa po kontejnerima, nego sam uspješan čovjek i imam potpuno ispunjen i osmišljen život (časno zaradio penziju obavljajući veoma odgovorne poslove i zadatke na dobrobit svih građana ovoga grada a i šire, samostalni obrt bio registrovan na suprugu, u Sa posjedujem stan i naslijeđenu porodičnu kuću sa imanjem, gdje za svoje potrebe uzgajam voće i povrće - najbolji paradajz-eko u Sa, apartman u Poreču i moje najveće bogatstvo imam djecu-ljude zaposlene u državnim službama i Institucijama BiH). Najviše vremena provodim na imanju i u apartmanu kada ga ne izdajem. E, vi se sada pitate otkud ja na forumu. Pa, krivac je FKS, jer sam se inficirao tim virusom kao 10-godišnjak i nisam se nikada izliječio. Razlog je samo moja fanatična ljubav prema Klubu i da nešto saznam više o događanjima u i oko istog. Nekada mi nije trebao forum jer sam imao informacije iz prve ruke. Velika većina mojih vršnjaka je prestala da prati FKS, ali ja ne mogu i pratim ga sa istim žarom, kaada sam kao osnovac i gimnazijalac pratio i naše treninge, a iste prestao pratiti kada sam pošao na studij. Često mi supruga kaže: "Ma,šta ti je bolan, umrijećeš na utakmici, što ne navijaš k'o drugi ljudi, zar ti nije više dosta". Ovo što ponekad napišem nije mi namjera da nešto trunim, samo pišem kada me se nešto baš dotakne, ali evo vi ste me uvjerili da ne pišem više. Još ću samo odgovoriti "samozdravlju" jer je tražio da nešto napišem o Mušoviću i Ristiću, a vi budite zdravi i debeli! Selami i pozdravi!![]()
![]()
![]()
A najveca vrijednost naseg postača iz Londona je da su mu djeca zaposlena u državnim institucijama...![]()
Hoces da ga kamenujemo dok je ranije ?
Ja sam neobican Bosanac i ne bih sebi dozvolio da tako nesto kazem ovom covjeku.
Sve naki sveti ljudi...
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Nobel nije ti proslo ono krivotvorenje putovnice Bojan Žežević,kao Bojan Knežević... 

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 03 jun 2019, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ma on puca samo na prve timove, sumnjam da ima motiv da bude u akademiji pa makar to bila i akademija FKS. Vjerujem da ce negdje vani zavrsiti. Ali ako pristane na rad u akademiji to ce biti odlicna stvar.Sabinho je napisao/la:Zasto druze? On sad nece dugo pronaci angazman, moze cekati da ispusi trener Mladosti, Celika ili Tuzle. Ponuditi mu koliko je imao u Slobodi i naci mu neku funkciju da radi periodicno sa svim selekcijama.Kaunas je napisao/la:Kad bi on htio to prihvatiti. Cisto sumnjam.Sabinho je napisao/la:Ovog Nalica treba dovesti u Akademiju.
Ma kakvo dovodjenje igraca iz Slobode, nema tu ni pribliznog kvaliteta kakvom se treba teziti.

Vanja ima procenat od sljedeceg Mesicevog transfera.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Samo spasavam dijete od ovih "Menagera" ovdje...Kaunas je napisao/la:Ma on puca samo na prve timove, sumnjam da ima motiv da bude u akademiji pa makar to bila i akademija FKS. Vjerujem da ce negdje vani zavrsiti. Ali ako pristane na rad u akademiji to ce biti odlicna stvar.Sabinho je napisao/la:Zasto druze? On sad nece dugo pronaci angazman, moze cekati da ispusi trener Mladosti, Celika ili Tuzle. Ponuditi mu koliko je imao u Slobodi i naci mu neku funkciju da radi periodicno sa svim selekcijama.Kaunas je napisao/la:
Kad bi on htio to prihvatiti. Cisto sumnjam.
Ma kakvo dovodjenje igraca iz Slobode, nema tu ni pribliznog kvaliteta kakvom se treba teziti.
Vanja ima procenat od sljedeceg Mesicevog transfera.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Prošao lik glat na Doljanima.Vanja8 je napisao/la:@Nobel nije ti proslo ono krivotvorenje putovnice Bojan Žežević,kao Bojan Knežević...

Loši ti izvori insajderčiću..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nasao si nama taliti igraca Nk Donje Poljane kao igraca Dinama,a lik najpoznatiji sto dolazi traktorom na tekme i sto je protiv Nk Ustanik pucao tri penala i samo jedan pogodio,inace tekma zavrsena 1:4 pobjeda gostiju...AlfredNobel je napisao/la:Prošao lik glat na Doljanima.Vanja8 je napisao/la:@Nobel nije ti proslo ono krivotvorenje putovnice Bojan Žežević,kao Bojan Knežević...![]()
Loši ti izvori insajderčiću..

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kakav danak neiskustvu.Vanja8 je napisao/la:@Nobel nije ti proslo ono krivotvorenje putovnice Bojan Žežević,kao Bojan Knežević...
Nobelu, brate, pa ne ganjaš licencu da se služiš takvim stvarima.
To je prolazilo prije 10 godina.
@Vanja8
Cim predjemo na temu FK Vanja onda mozes nekom nesto onako napisat.
Ne svidja ti se sta prica ? Ugasi ga.
Covjek koji prati Sarajevo tvoja dva zivota zasluzuje postovanje u svakom smislu...
Ti znas kakva je kome krv..
Cim predjemo na temu FK Vanja onda mozes nekom nesto onako napisat.
Ne svidja ti se sta prica ? Ugasi ga.
Covjek koji prati Sarajevo tvoja dva zivota zasluzuje postovanje u svakom smislu...
Ti znas kakva je kome krv..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Idi ganjaj malce po Biseru, ne miješaj mi se u poslove.obiteljskicovjek je napisao/la:Kakav danak neiskustvu.Vanja8 je napisao/la:@Nobel nije ti proslo ono krivotvorenje putovnice Bojan Žežević,kao Bojan Knežević...
Nobelu, brate, pa ne ganjaš licencu da se služiš takvim stvarima.
To je prolazilo prije 10 godina.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pena, riki46, seha77 i 66 gostiju.