FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 03 jun 2019, 18:44

Dal ce Vanja za Mesica biti ko Primorac za Hadzica? :hmmmmm:
1946~

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 jun 2019, 18:47

ThrillerHz je napisao/la:Dal ce Vanja za Mesica biti ko Primorac za Hadzica? :hmmmmm:
Pantelija, pardon SarajevoJeBordo, sta prozivas covkeka :nene:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 03 jun 2019, 18:54

Gomis99 je napisao/la: ako Hadzija cita forum da proba ovo cudo od 20godina da zavrsi. Inace su objavili anamo oni isto mada je meni neki dan izasao klip ovog igraca nisam stigao da objavim. Istice ugovor . Ima snage za sredinu terena dok se Stanoja ne vrati . Ako ga ne pokupe prvoligasi njihovi.

Dobaaar pravo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 jun 2019, 19:06

belosevic28 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Dal ce Vanja za Mesica biti ko Primorac za Hadzica? :hmmmmm:
Ne prozivam
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jun 2019, 19:11

SarajevoJeBordo je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
Ne prozivam
Majke mi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 03 jun 2019, 19:27

Pravite cirkus od foruma već par dana.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 03 jun 2019, 19:31

Je li istina da je Ibrahim Šehic povrijeđen? Ako jeste, zao mi je sto mi se to desilo, ali to je prilika da Kova stane među stative protiv Finaca. Ne treba govoriti koliko bi mu to značilo za daljnji razvoj i samopouzdanje, a i samom FKS-u. Drito iz Akademije u seniorsku kvalifikacionu utakmicu.
Dat ce bog i sreca junacka da Kova bude bolji od Oblaka. Samo da ga povrede zaobiđu.

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 03 jun 2019, 19:31

Jel moguce da ovako ljudi na forumu guraju sve moguce akademce u prvih 11,bez da su skupili neki odredjeni broj minuta na terenu i utakmicama,jel treba gurnut i salcina i sve odmah u vatru u prvih 11 pa sta Bog da,sreca neki se ne pitaju nista oko naseg kluba a i hvala Bogu oko trenera,aBd da nam Husref potpise,on je uradio sve sto je trebao za ovu sezonu,cak i vise nego sto je ocekivano,tako da je zasluzio sigurno novi ugovor “strucnjaci” !

Volim te Sarajevo !
P.s Opustite se malo pitari imamo duplu krunu igramo LP,bice pojacanja,uzivajte malo
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 jun 2019, 19:39

Testo je napisao/la:Pravite cirkus od foruma već par dana.
Moze nam se :mrgreen:

Jos ako Nguyen Hoai Nam ( jes mu ime za*ebano) zavrti ringispil kako treba, ima da gori sa svih strana... :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 03 jun 2019, 19:43

Za ovu dvojicu-trojicu pajdaša koji me non stop vrijeđaju, (kako lažem, što mi nije niko nikada rekao u životu, kako širim laži, da sam matora oyebina i kao biber po pilavu da se iscrpljujem bespotrebno postom)pa šta više počeli su i da hule na moju vjeru - Islam. Nisam nikada nikoga, ovdje prvi napao i vrijeđao, a na uvrede i psovke ću odgovoriti na isti način. Šta ste mislili gospodo, da se neću braniti, kao što su četnici rezonovali '92. : ma, lahko ćemo mi sa muslimanima oni su merhametli i naivni..., pa i vi tako pomislili-ma šta će ovaj penzioner mi ćemo njemu svašta nagovoriti ne zna se on braniti. Ali, gospodo dobro ste se zayebali, ja nisam onaj što igra šah u parku, niti onaj što kopa po kontejnerima, nego sam uspješan čovjek i imam potpuno ispunjen i osmišljen život (časno zaradio penziju obavljajući veoma odgovorne poslove i zadatke na dobrobit svih građana ovoga grada a i šire, samostalni obrt bio registrovan na suprugu, u Sa posjedujem stan i naslijeđenu porodičnu kuću sa imanjem, gdje za svoje potrebe uzgajam voće i povrće - najbolji paradajz-eko u Sa, apartman u Poreču i moje najveće bogatstvo imam djecu-ljude zaposlene u državnim službama i Institucijama BiH). Najviše vremena provodim na imanju i u apartmanu kada ga ne izdajem. E, vi se sada pitate otkud ja na forumu. Pa, krivac je FKS, jer sam se inficirao tim virusom kao 10-godišnjak i nisam se nikada izliječio. Razlog je samo moja fanatična ljubav prema Klubu i da nešto saznam više o događanjima u i oko istog. Nekada mi nije trebao forum jer sam imao informacije iz prve ruke. Velika većina mojih vršnjaka je prestala da prati FKS, ali ja ne mogu i pratim ga sa istim žarom, kaada sam kao osnovac i gimnazijalac pratio i naše treninge, a iste prestao pratiti kada sam pošao na studij. Često mi supruga kaže: "Ma,šta ti je bolan, umrijećeš na utakmici, što ne navijaš k'o drugi ljudi, zar ti nije više dosta". Ovo što ponekad napišem nije mi namjera da nešto trunim, samo pišem kada me se nešto baš dotakne, ali evo vi ste me uvjerili da ne pišem više. Još ću samo odgovoriti "samozdravlju" jer je tražio da nešto napišem o Mušoviću i Ristiću, a vi budite zdravi i debeli! Selami i pozdravi!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 jun 2019, 19:47

Hvala ti sto postojis, sto si nas odbranio devede's druge, sto si izrodio djecu da ljudsko covjecanstvo ne izumre, sto si patentirao proizvodnju hrane, da ljudski rod ne ogladni, sto ne das da uniste vjeru islam.
Golem si pjesnice !
P.S. Nisi nam maticni broj ostavio.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 jun 2019, 19:56

Joj sad kad Nala preuzme Sarajevo :urnebes:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jun 2019, 19:59

Gledam Partizan proda ovog stopera Pavlovica (18 godina) 11 utakmica odigrao za prvi tim u ligi,vrijednost na TM 50 hiljada,i puf prodase ga 5 miliona pravac Juventus. :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 jun 2019, 20:02

bordopoeta je napisao/la:Za ovu dvojicu-trojicu pajdaša koji me non stop vrijeđaju, (kako lažem, što mi nije niko nikada rekao u životu, kako širim laži, da sam matora oyebina i kao biber po pilavu da se iscrpljujem bespotrebno postom)pa šta više počeli su i da hule na moju vjeru - Islam. Nisam nikada nikoga, ovdje prvi napao i vrijeđao, a na uvrede i psovke ću odgovoriti na isti način. Šta ste mislili gospodo, da se neću braniti, kao što su četnici rezonovali '92. : ma, lahko ćemo mi sa muslimanima oni su merhametli i naivni..., pa i vi tako pomislili-ma šta će ovaj penzioner mi ćemo njemu svašta nagovoriti ne zna se on braniti. Ali, gospodo dobro ste se zayebali, ja nisam onaj što igra šah u parku, niti onaj što kopa po kontejnerima, nego sam uspješan čovjek i imam potpuno ispunjen i osmišljen život (časno zaradio penziju obavljajući veoma odgovorne poslove i zadatke na dobrobit svih građana ovoga grada a i šire, samostalni obrt bio registrovan na suprugu, u Sa posjedujem stan i naslijeđenu porodičnu kuću sa imanjem, gdje za svoje potrebe uzgajam voće i povrće - najbolji paradajz-eko u Sa, apartman u Poreču i moje najveće bogatstvo imam djecu-ljude zaposlene u državnim službama i Institucijama BiH). Najviše vremena provodim na imanju i u apartmanu kada ga ne izdajem. E, vi se sada pitate otkud ja na forumu. Pa, krivac je FKS, jer sam se inficirao tim virusom kao 10-godišnjak i nisam se nikada izliječio. Razlog je samo moja fanatična ljubav prema Klubu i da nešto saznam više o događanjima u i oko istog. Nekada mi nije trebao forum jer sam imao informacije iz prve ruke. Velika većina mojih vršnjaka je prestala da prati FKS, ali ja ne mogu i pratim ga sa istim žarom, kaada sam kao osnovac i gimnazijalac pratio i naše treninge, a iste prestao pratiti kada sam pošao na studij. Često mi supruga kaže: "Ma,šta ti je bolan, umrijećeš na utakmici, što ne navijaš k'o drugi ljudi, zar ti nije više dosta". Ovo što ponekad napišem nije mi namjera da nešto trunim, samo pišem kada me se nešto baš dotakne, ali evo vi ste me uvjerili da ne pišem više. Još ću samo odgovoriti "samozdravlju" jer je tražio da nešto napišem o Mušoviću i Ristiću, a vi budite zdravi i debeli! Selami i pozdravi!
Nema potrebe da prestanes pisat radi nekog, ne slazete se Boze moj, nije kraj svijeta, iskljuci ga ako bas gori.

Ima drugih ljudi sa kojim mozes popricat i fino raspravit.

Moral sve u krajnost.

U svakom slucaju sa srecom braca. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 jun 2019, 20:03

belosevic28 je napisao/la:Hvala ti sto postojis, sto si nas odbranio devede's druge, sto si izrodio djecu da ljudsko covjecanstvo ne izumre, sto si patentirao proizvodnju hrane, da ljudski rod ne ogladni, sto ne das da uniste vjeru islam.
Golem si pjesnice !
P.S. Nisi nam maticni broj ostavio.
"Incificirao se".. :lol:

Nasljednik Isaka Samokovlije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 jun 2019, 20:04

FoSte95 je napisao/la:Joj sad kad Nala preuzme Sarajevo :urnebes:
Nemoj ako Boga znas :mrgreen:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 jun 2019, 20:05

A nije bruda lik je SVE, sad mi obicni smrtnici sta god krenemo, poeta vec ucinio.
Ono kontas praviti djecu, poeta je vec to. Frajko obesmislio zivot jbt :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 jun 2019, 20:11

bordopoeta je napisao/la:Za ovu dvojicu-trojicu pajdaša koji me non stop vrijeđaju, (kako lažem, što mi nije niko nikada rekao u životu, kako širim laži, da sam matora oyebina i kao biber po pilavu da se iscrpljujem bespotrebno postom)pa šta više počeli su i da hule na moju vjeru - Islam. Nisam nikada nikoga, ovdje prvi napao i vrijeđao, a na uvrede i psovke ću odgovoriti na isti način. Šta ste mislili gospodo, da se neću braniti, kao što su četnici rezonovali '92. : ma, lahko ćemo mi sa muslimanima oni su merhametli i naivni..., pa i vi tako pomislili-ma šta će ovaj penzioner mi ćemo njemu svašta nagovoriti ne zna se on braniti. Ali, gospodo dobro ste se zayebali, ja nisam onaj što igra šah u parku, niti onaj što kopa po kontejnerima, nego sam uspješan čovjek i imam potpuno ispunjen i osmišljen život (časno zaradio penziju obavljajući veoma odgovorne poslove i zadatke na dobrobit svih građana ovoga grada a i šire, samostalni obrt bio registrovan na suprugu, u Sa posjedujem stan i naslijeđenu porodičnu kuću sa imanjem, gdje za svoje potrebe uzgajam voće i povrće - najbolji paradajz-eko u Sa, apartman u Poreču i moje najveće bogatstvo imam djecu-ljude zaposlene u državnim službama i Institucijama BiH). Najviše vremena provodim na imanju i u apartmanu kada ga ne izdajem. E, vi se sada pitate otkud ja na forumu. Pa, krivac je FKS, jer sam se inficirao tim virusom kao 10-godišnjak i nisam se nikada izliječio. Razlog je samo moja fanatična ljubav prema Klubu i da nešto saznam više o događanjima u i oko istog. Nekada mi nije trebao forum jer sam imao informacije iz prve ruke. Velika većina mojih vršnjaka je prestala da prati FKS, ali ja ne mogu i pratim ga sa istim žarom, kaada sam kao osnovac i gimnazijalac pratio i naše treninge, a iste prestao pratiti kada sam pošao na studij. Često mi supruga kaže: "Ma,šta ti je bolan, umrijećeš na utakmici, što ne navijaš k'o drugi ljudi, zar ti nije više dosta". Ovo što ponekad napišem nije mi namjera da nešto trunim, samo pišem kada me se nešto baš dotakne, ali evo vi ste me uvjerili da ne pišem više. Još ću samo odgovoriti "samozdravlju" jer je tražio da nešto napišem o Mušoviću i Ristiću, a vi budite zdravi i debeli! Selami i pozdravi!
Radi nekih pojava (necu reci osoba) se zaista ne vrijedi nervirati,to njih onda samo hrani, samo ignore i opusteno ili ne pisati nikako, svakako se je cirkus napravio od teme.
Ziv i zdrav da si!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 jun 2019, 20:13

Testo je napisao/la:Pravite cirkus od foruma već par dana.
Ma i duze.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 03 jun 2019, 20:15

Nemas se ni razloga, ni potrebe bilo kome pravdati. Ti si onaj koji jesi i ono si što si. Ako si ti zadovoljan svojim zivotom i djelom, nema ti pravo niko to oduzimati, niti ti prigovarati.
Ja te potpuno razumijem i shvatam tvoju konsterniranost. I sam nekad (cesto i nepotrebno) planem na ocigledne uvrede. Ne treba to raditi. Uvijek treba nastojati biti dostojanstven i na uvrede i omalovazavanja odgovoriti ignorisanjem. Ne uspijeva mi uvijek, ali sam zadovoljan kad se potrudim da bude tako.
Svi smo mi ovdje radi FKS, ali prvenstveno radi sebe. Sve nase uvrede govore o nama, a ne o drugima. Ja se ne slazem sa 80% misljenja na ovom forumu, ali cu zivotom braniti svacije pravo da ga iznese. Forvm zato i postoji. Svako misljenje treba uvaziti, bez obzira sta ko mislio o istom. A u raspravu treba uci sa uzajamnim postovanjem.
Meni je izuzetno zao sto sam dao emocijama da me ponesu, pa uvrijedio pojedince, iako su moje uvrede bili iskljucivo motivisane odbranom od prethodnih uvreda, ali to nije opravdanje.
Nemas se razloga pravdati. Itnesi svoje misljenje, kako god nekom ono zvucalo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.