Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
-
Kontakt:
Postao/la belosevic28 » 03 jun 2019, 16:12
MortemHz je napisao/la:Rasprave negdje drugo što se tiče ličnog nivoa, samo kažem da se ne razvije u nešto nepotrebno, tema je FK Sarajevo.
Licni nivo sto nam je zasmetalo jer lik LAZE da je FKS kupilo titulu? Locni nivo jer mu se ukaze na to pa on kao djilkan kakav serenda po ljudima? Licni nivo jer se razapinje Pantelija kad iznese argumente za i protiv Hisrefa a suti se na postove o kupljenoj tituli? Locni nivo kad se Skoro haman proglasi ludim jer je rekao da je Baka dobar trener, to se ismijava a postovi o 'kupljenoj tituli' gordo stoje na temi? Locni nivo kad se izvrijedja neko ko hoce modernijeg trenera a gle postaju se novi postovi o 'kupljenoj tituli'?
Sorta, odnosno nesorta ljudi koka ce za 5 god pisati da smo i ovu duplu kupili... Nek serenda po historijskom ispjehu Sarajeva, a mi cemo kimati glavom jer pobogu on ima 50+ i gledao je Papeta. Hocemo da se izdignemo iznad prosjeka a s ovakvom nesortom me zasluzujemo nista vise od kaljuze PL. I nije problem on, njega trehaji kompleksi, problem ste vi sto kimate glavom na ovakve postove.
Pozz Morto
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Aldin Mešić potpisao profesionalni ugovor sa FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo potpisao je profesionalni ugovor sa Aldinom Mešićem u trajanju od pet godina.
Mešić je rođen 4. februara 2004. godine, igra na poziciji napadača ili lijevog krila, a član je U-15 reprezentacije BiH. U Akademiju FK Sarajevo stigao je sredinom 2018. godine. U tekućoj sezoni upisao je 11 nastupa za kadetsku selekciju FK Sarajevo, te postigao jedan pogodak.
Potpisom ugovora Fudbalski klub Sarajevo nastavlja raditi na razvoju i afirmaciji igrača iz Omladinskog pogona.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Kako klimam glavom na te postove ako smatram da ste ti i Vanja u pravu a i danas sam obrisao ono vezano za Panteliju? Nije uopće tako kako si ti stvorio u glavi. Vazda stvoriš sliku da te ja možda napadam ili da sam protiv tebe a u stvari je sasvim suprotno svaki put.
-
Sabinho
-
Kontakt:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Ja vjerujem ovim ljudima, bolje je i ovako nego da propustimo neku šansu.
-
Sabinho
-
Kontakt:
Slazem se @mortem, ako se vidi da neki igrac odskace odmah ga potpisati, nebitno imao 15 ili 18.
-
Vanja8
-
Kontakt:
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Odmah ga ubaciti protiv Seltika pa nek izgori sve.

-
Sabinho
-
Kontakt:
@vanja jesi li ga gledao? Znaci mali bas odskace? Bravo za Upravu. Izbrusiti ovaj dijamant i par milki hladno uzeti.

-
Vanja8
-
Kontakt:
Ovo je terminator od fudbalera,jednostavno se momak ne može čuvati...Ovo je nebruseni DRAGULJ Fk Sarajevo...Bravo za potpis...

-
Sabinho
-
Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Odmah ga ubaciti protiv Seltika pa nek izgori sve.

Sa njihove strane Karamoko Dembele a sa nase ova momcina!
-
Vanja8
-
Kontakt:
Sabinho je napisao/la:@vanja jesi li ga gledao? Znaci mali bas odskace? Bravo za Upravu. Izbrusiti ovaj dijamant i par milki hladno uzeti.

Gledaces ga i ti @Sabinho i to vrlo brzo...Sjetices se onda sta sam ja ovdje pisao za njega,a i da znate da je itekako veliki broj klubova poceo da kruži oko njega...
Ne znam vam rijecima opisati o kakvom se talentu radi,ali vrlo brzo cete ga gledati...

-
AlfredNobel
-
Kontakt:
Postao/la AlfredNobel » 03 jun 2019, 16:40
Sabinho je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Dođe u grad hrvat ili srbin, ne može popiti zato što neko posti?
Ma ja, odmah ga kamenovat. Spavaš li mirno, Saudijska Arabijo?
To mi ljudi ovdje bas prigovaraju. Dolaze poslovno u Sarajevo i ne mogu popiti pivo. Sad nr znam kako je za ovaj Ramazan, je li dozvoljeno konzumiranje na javnom mjestu?
Zašto ne bi bilo? Dođe turista recimo i ne smije popiti? Glupost čista. Eno neki dan kamenovao neki idiot pub, zato što je vidio turista da pije pivu, još taj jedan od njih ozlijeđen. Dođu ljudi na miru da posjete i vide grad i vrate se s traumama i povrijeđeni zbog nekog bolesnika. To su garant ovi novokomponovani današnji muslimani na baterije. Oni što odu s posla na džumu, odnosno kući ili na kafu. Oni što psuju, ogovaraju i vrijeđaju, a poste ili što igraju kladionicu, leše se drugi dan bajrama itd.
Glupost mi je i pomisliti da ne možeš popiti pivu zato jer neko drugi posti, niti to istinskom vjerniku smeta. Ali, eto, kod nas ta vjera je iskrivljena do kraja, pa me i ne čudi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Denchi
-
Kontakt:
Pantelija je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Imas na stoperu kurdica, besica.
Ne mozes bez iskusnog dobrog stopera,gurnut dva mlada igraca i ocekivat da opet napadas titulu,nema na svijetu kluba da to radi,da gurne 6 juniora u prvi tim
Lazic i besic
Lazic i kurdic
Imamo I dupovca I sofranca
Nijedan ne ide koliko vidim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Memara
-
Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Aldin Mešić potpisao profesionalni ugovor sa FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo potpisao je profesionalni ugovor sa Aldinom Mešićem u trajanju od pet godina.
Mešić je rođen 4. februara 2004. godine, igra na poziciji napadača ili lijevog krila, a član je U-15 reprezentacije BiH. U Akademiju FK Sarajevo stigao je sredinom 2018. godine. U tekućoj sezoni upisao je 11 nastupa za kadetsku selekciju FK Sarajevo, te postigao jedan pogodak.
Potpisom ugovora Fudbalski klub Sarajevo nastavlja raditi na razvoju i afirmaciji igrača iz Omladinskog pogona.
Mali je bas dobar, bravo uprava.
-
obiteljskicovjek
-
Kontakt:
Postao/la obiteljskicovjek » 03 jun 2019, 16:53
Vanja8 je napisao/la:bordopoeta je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:[quote="bordopoeta"
"Mladicu"

Obuca dao odlucujuci gol na samom kraju utakmice. Tako se ne stima titula .Mozda se moze reci da nismo ispali levati kao mnogo puta sto smo propustali titule . Sve nase titule su kao suza ciste , a pogotovo u odnosu na one koje su osvajali Lazni i Zeljo.
I prije agresije za "85 se pricalo o utakmici s Vardarom 2:2 , a pisao si o zrijebu za kup i 2 kuglice sa "Split" domacinstvom . Puno puta smo mi izvisili i ispali levati . Ko se sjeca penala u Bjeljini , a Lazni sampioni .
Kako je lijepo da nam Listica,Lazni , Zeljo i svi drugi cestitaju na ZASLUZENOJ DK(rijetkost) , a dominacija tek pocinje aBd . Vjerujem da "mezetis" komsije , ako ih uopste i vidjas . Isto tako vjerujem da ti neki Zeljevac kaze sto si napisao , da bi mu znao odgovoriti . LP
Veliki rešpekt za tebe! Mora se neka utakmica i dobiti sopstvenim snagama. Ali, nemojmo više o tome, nije ni meni drago kada kažu da je ta titula kupljena ( a kupio je Mućo). Budi mi zdrav i debeo.

Lažeš obri moj pjesniče.
Drago ti je.
Ooo, dobi moj obiteljski! Češi mi ga ti bio? Okusi ga doš'o? Jesi li prolazio iza vrta ( i zavrta) moga, pored bašče dede moga tu mi je negdje ostao moj oprdiš! I nemoj toga "drago ti je", jer Drago ti je veliko hovno!!!

[/quote]
Koji postac...Majko moja mila...

[/quote]
Hahaha ZAKLJUČAK mu napiši

-
KrajisnikBosnjak
-
Kontakt:
Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 jun 2019, 16:54
Sretan sam zbog potpisa svakog mladog igrača!
Draže mi je gledati mlade nade, nego polovanjake iz regiona!
U mladosti je snaga.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Mokes
-
Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Sabinho je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Dođe u grad hrvat ili srbin, ne može popiti zato što neko posti?
Ma ja, odmah ga kamenovat. Spavaš li mirno, Saudijska Arabijo?
To mi ljudi ovdje bas prigovaraju. Dolaze poslovno u Sarajevo i ne mogu popiti pivo. Sad nr znam kako je za ovaj Ramazan, je li dozvoljeno konzumiranje na javnom mjestu?
Zašto ne bi bilo? Dođe turista recimo i ne smije popiti? Glupost čista. Eno neki dan kamenovao neki idiot pub, zato što je vidio turista da pije pivu, još taj jedan od njih ozlijeđen. Dođu ljudi na miru da posjete i vide grad i vrate se s traumama i povrijeđeni zbog nekog bolesnika. To su garant ovi novokomponovani današnji muslimani na baterije. Oni što odu s posla na džumu, odnosno kući ili na kafu. Oni što psuju, ogovaraju i vrijeđaju, a poste ili što igraju kladionicu, leše se drugi dan bajrama itd.
Glupost mi je i pomisliti da ne možeš popiti pivu zato jer neko drugi posti, niti to istinskom vjerniku smeta. Ali, eto, kod nas ta vjera je iskrivljena do kraja, pa me i ne čudi.
Ma imaš ljudi koji i za Ramazan piju. Ne sjete se svi da su muslimani za Ramazan.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Vanja8
-
Kontakt:
@Obiteljski,kako ti izmace mali Mešic da ne sarnes potpis sa njim,pa da mu sad budes Menager...
Covjece preko noci bi postao novi Raiola,momak kao da je iz Ajaxove skole...
A ovom iz Londona postaču,ma ne treba njemu ZAKLJUCAK,samo Bizzi to rijesi za cas posla...

-
Sabinho
-
Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:@vanja jesi li ga gledao? Znaci mali bas odskace? Bravo za Upravu. Izbrusiti ovaj dijamant i par milki hladno uzeti.

Gledaces ga i ti @Sabinho i to vrlo brzo...Sjetices se onda sta sam ja ovdje pisao za njega,a i da znate da je itekako veliki broj klubova poceo da kruži oko njega...
Ne znam vam rijecima opisati o kakvom se talentu radi,ali vrlo brzo cete ga gledati...

ABD brate 1000 sreca za momcinu!