Skver je napisao/la:I ne igra za FK Sarajevoalanford87 je napisao/la:Milan Djuric, nas Tuzlak, bosanski Srbin, pravoslavac junak dana i samuraj bh repke

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Skver je napisao/la:I ne igra za FK Sarajevoalanford87 je napisao/la:Milan Djuric, nas Tuzlak, bosanski Srbin, pravoslavac junak dana i samuraj bh repke
Sarajevo je vec kontaktiralo Kostica prosle sedmice.jurisicduska je napisao/la:Pitaj Ordagića. Kostić neće doći u Sarajevo samo ako ga Sarajevo ne bude htjelo. U svim ostalim opcijama hoće.Agamemnon je napisao/la:Rece ti i za Kostica da je "vas".jurisicduska je napisao/la:Pitaj njega gdje će igrati slijedeće sezone. Nije ni njemu u interesu da nikad ništa ne osvoji i da nigdje se ne proda. A uostalom cijela mu porodica Bordo obojena.
Klub koji je dužan 6-7 miliona ne može tražiti za igrača 400.000 nečega.
Smiri se,pjenis.
Pitao sam ga,produzuje ugovor.
Isto kao sto sam pitao Kostica prije dva sata da li ide u Sarajevo poput Ahmeta.
Covjek potpisuje ugovor u cetvrtak sa Slobodom.
Oni koji su toliko duzni mozda nemogu,svejedno,
Sloboda je duzna trenutno vise od duplo manje.
A on mrtvi Zeljovac.jurisicduska je napisao/la:Pitaj njega gdje će igrati slijedeće sezone. Nije ni njemu u interesu da nikad ništa ne osvoji i da nigdje se ne proda. A uostalom cijela mu porodica Bordo obojena.
Klub koji je dužan 6-7 miliona ne može tražiti za igrača 400.000 nečega.
[youtube][/youtube]Besic je napisao/la:Tekbir!
hapuc je napisao/la:Kako možeš mrziti bilo koji grad zemlje kojoj pripadaš?
Sad će Franto doći i pametovati kako je Tuzla multietničnika, a Sarajevo nije.High je napisao/la:[youtube][/youtube]Besic je napisao/la:Tekbir!
Tjesi se.jurisicduska je napisao/la:Vidi nije ga kontaktiralo što imaš u medijima danas. A da ga je kontaktiralo potpisao bi, što imaš u medijima juče.
Gledajte Đurića Tuzlaka još jednomTobeYarabi je napisao/la:na faceTv upravo pocela repriza utakmice japan-sarajevsko skutoski lobi
ako nas naljutite dovescemo i hazmiraAgamemnon je napisao/la:Tjesi se.jurisicduska je napisao/la:Vidi nije ga kontaktiralo što imaš u medijima danas. A da ga je kontaktiralo potpisao bi, što imaš u medijima juče.
Iz tuzlanskog kluba za sada igrači uglavnom odlaze. Nakon Mersudina Ahmetovića, koji je potpisao za Sarajevo, s čelnicima Bordo tima pregovara i Elvis Sarić. Još niko iz kluba nije kontaktirao Harisa Mehmedovića, Sulejmana Krpića i Ivana Kostića, a ne zna se hoće li na golu ostati Kenan Pirić. | Preuzeto sa:Agamemnon je napisao/la:Tjesi se.jurisicduska je napisao/la:Vidi nije ga kontaktiralo što imaš u medijima danas. A da ga je kontaktiralo potpisao bi, što imaš u medijima juče.
Bas ste opet na prodaju? Steta. Takvi Ultrasi kao sto si ti a zive u fazonu svaka 2 mjeseca novi vlasnik kluba. Samo mentalita ultraTobeYarabi je napisao/la:ako nas naljutite dovescemo i hazmiraAgamemnon je napisao/la:Tjesi se.jurisicduska je napisao/la:Vidi nije ga kontaktiralo što imaš u medijima danas. A da ga je kontaktiralo potpisao bi, što imaš u medijima juče.
Vas Said, kojem ste maticni klub, ne voli vise od ovog komsijskog a ne da vas voli Zeba vise od Zelje. Mislim, svejedno mi, ali pisem ti kako jeste.Skver je napisao/la:Zebin brat navija za Zelju.....a Zeba najvise voli Slobodu.....kako samo ljubi Slobodin grb.....
Show na njihovoj temi ocmThetraphak1921 je napisao/la:Vas Said, kojem ste maticni klub, ne voli vise od ovog komsijskog a ne da vas voli Zeba vise od Zelje. Mislim, svejedno mi, ali pisem ti kako jeste.Skver je napisao/la:Zebin brat navija za Zelju.....a Zeba najvise voli Slobodu.....kako samo ljubi Slobodin grb.....
Ali simpaticni su ovi tuzlanski insajderi, do neki dan, na svako misljenje koje nije kao njihovo a odnosilo se na ugovore igracima, odgovarali su da ne mogu ici jer su im automatski produzeni ugovori. Sada, citam, svaki moze ici i "neka ide"..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.