kao prvo jesi li procitao da se nas klub oglasio o nekoj kazni,tj da smo nesto platili? Vjeruj i dalje sta pisu razni portali jer nasem timu nikakva kazna nije dosla raspitaj se malomma_hz je napisao/la:volis klub ,a namjerno mu direktnu stetu cinis...razumno nema sta...zubizareta je napisao/la:MMA_HZ ti "levati" kako ih zoves su palile baklje i u Orebru,upravu si pravi debili otisli u Svedsku cak a ti kuci sjedio i pisao kako su debili sto pale,uhvati se piskaraj ovdje posto nemozes na forumima gdje su pravi navijaci Sarajeva i manje komentarisi navijace jer pojma nemas,vazda cemo da palimo ako ti smeta zali se sudu u Hagu!![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Fina Gradska sarajevska raja
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ima li gdje video sa golovima sa utakmice protiv Celika???
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ima snimak na Vogosci,evo ja gledam,trenutno poluvreme,ali jbg ne radi forum nisam vas ranije stigao informisati. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Postajemo pravi papci sa ovim prepucavanjima....dajte ljudi manite se toga vise...ako nemamo sta pametno da pisemo bolje je i ne pisati nista...smiju nam se dusmani
Kako se jadni Jiri muci sa ovim bosanskim jezikom.
Legenda i gospodin!

Braco ne torsite energiju na bespotrebna prepucavanja,isti nam je cilj 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Nama svima srce kuca za nase Fk Sarajevo! Hiljadu ljudi hiljadu cudi! Nekad neko izvali i neku glupost,
ali to je sve sastojni dio! Ali na kraju svi zivimo i volimo nase Fk Sarajevo! I u belaju bi bili jedan za
drugog tu! Pa nemoj te da se medusobno prepucavamo! Mene licno dusa zaboli! Jer smo svi jedno!
ali to je sve sastojni dio! Ali na kraju svi zivimo i volimo nase Fk Sarajevo! I u belaju bi bili jedan za
drugog tu! Pa nemoj te da se medusobno prepucavamo! Mene licno dusa zaboli! Jer smo svi jedno!
treba mi info
kako se zove ovaj stolar sto je prenosio ovu utakmicu
[youtube][/youtube]
kako se zove ovaj stolar sto je prenosio ovu utakmicu
[youtube][/youtube]
Thomas Müller - Fußballgott
Kažu najbolji starrt u istoriji FK Sarajeva. Svaka čast ! Sad dobro iskoristiti slobodno vrijeme i malo nadopuniti nedostatke u odbrani. 

U novi boj ...
Odgledah snimak i moram priznati da sam ocekivao dosta bolju igru Sarajeva,ali Sarajevo je odigralo losije nego u Lukavici a opet ubedljivo pobedilo sa 4 pogodka.Ispostvalja se ono sto sam rekao pre par dana,da Sarajevo nije ni blizu prave igre,a kako ce to onda biti kada ovako trpaju golove i pored ne blistave igre.Defitinitvno prvi kandidati za titulu.
U odbrani narocito duva,oba gola Celika izuzetno lose reakcije.Kod asistencije Sisica za Hadzica stoperi lose postavljani i samo posmatraju kako Hadzic izlazi 1 na 1.Kod drugog gola ovaj sto je dao gol zaboravih kako se zove,sam a Comor,Torlak i Dupovac samo gledaju,Belosevic pokusao da zatvori ali kasnio.
Kazem ako sada Sarajevo ovako pobedjuje kako ce onda tek biti posle,na moju zalost.
U odbrani narocito duva,oba gola Celika izuzetno lose reakcije.Kod asistencije Sisica za Hadzica stoperi lose postavljani i samo posmatraju kako Hadzic izlazi 1 na 1.Kod drugog gola ovaj sto je dao gol zaboravih kako se zove,sam a Comor,Torlak i Dupovac samo gledaju,Belosevic pokusao da zatvori ali kasnio.
Kazem ako sada Sarajevo ovako pobedjuje kako ce onda tek biti posle,na moju zalost.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dobra uprava , jos bolji trener , kad ima neki sistem onda i kad ti ne ide pobjedjujes.Devil je napisao/la:Odgledah snimak i moram priznati da sam ocekivao dosta bolju igru Sarajeva,ali Sarajevo je odigralo losije nego u Lukavici a opet ubedljivo pobedilo sa 4 pogodka.Ispostvalja se ono sto sam rekao pre par dana,da Sarajevo nije ni blizu prave igre,a kako ce to onda biti kada ovako trpaju golove i pored ne blistave igre.Defitinitvno prvi kandidati za titulu.
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Tek sada se vidi kolika je fula bila utakmica sa Veležom...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Curva_SUD
- Kontakt:
Po meni je trebalo ostat 2:2
Čelik se borio više od vas...
I na kraju ste dali dva gola na foru!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Sarajevo već godinama ima ekipu koja je predominantna za ovu ligu, ne znam zašto do sada nisu to i rezultatski pokazivali, ali evo nadam se da će od ove godine biti drugačije što se rezultata tiče, a ekipa ove godine je atomska.
Koja ekipa osvoji bod protiv Sarajeva može slaviti, a na Koševu će se ići na izlet i čišćenje kartona, ono što je Velež napravio je ko da je titulu osvojio.
Koja ekipa osvoji bod protiv Sarajeva može slaviti, a na Koševu će se ići na izlet i čišćenje kartona, ono što je Velež napravio je ko da je titulu osvojio.
Sve si ovo dobro rekao samo ovo zadnje ne razumijem "na moju zalost".Devil je napisao/la:Odgledah snimak i moram priznati da sam ocekivao dosta bolju igru Sarajeva,ali Sarajevo je odigralo losije nego u Lukavici a opet ubedljivo pobedilo sa 4 pogodka.Ispostvalja se ono sto sam rekao pre par dana,da Sarajevo nije ni blizu prave igre,a kako ce to onda biti kada ovako trpaju golove i pored ne blistave igre.Defitinitvno prvi kandidati za titulu.
Jesi li to ocekivao da Slavija bude prva na tabeli

Mali rezime ovih prvi pet kola...Klub je zabiljezio odlican start iako smo uz malo srece mogli imati 100% ucinak, no ne smijemo biti nezadovoljni jer da nam je neko ovo ponudio prije pocetka sezone siguran sam da bi objerucke svi prihvatili...E sada u ovoj mini pauzi pokusati uigrati odbranu s Hadzijom lijevo, Dilaverom desno pa bar probati utakmicu, dvije tako igrati...Ja sam siguran da ne bi bilo vise promahe u odbrani nego sto je sada...Ekipu dodatno uigrati i poraditi na protoku lopte jer je evidentno da napadamo samo preko krila, a igra kroz sredinu nam je 0...Jedva cekam da prodje ova reprezentativna pauza pa da nastavimo pobjednicki niz vec protiv kozare...
Mi nikada odustati necemo...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Curva_SUD je napisao/la:Po meni je trebalo ostat 2:2
Pazi Vazda!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Umjesto da uzivate prvi na tabeli vi trazite mane. Opustite se ljudi odmorite mozak i uzivajte pogledom na tabelu. Sve je odlicno,konacno imamo sve sto nam treba
Ko nije zadovoljan Adilovicem nije gledao FKS lik nas je bukvalno spasio na ovoj tekmi i onom odbranom prelomio je u nasu korist. Horde nikad bolje

Ko nije zadovoljan Adilovicem nije gledao FKS lik nas je bukvalno spasio na ovoj tekmi i onom odbranom prelomio je u nasu korist. Horde nikad bolje

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ono sto cesto mozes cuti i od navijaca pa cak i od novinara je tipa zasluzena ili ne pobjeda,realno bi bilo da je ostalo nerijeseno i slicno. A svi zaboravljaju da se fudbal igra za golove,vrlo jednostavno,ne za prilike,dominaciju na terenu i sl. Cim jedna ekipa u gostima ima 3 prilike ili da 2 gola pa izgubi,odmah svi kazu zasluzili su remi i sl.Curva_SUD je napisao/la:Po meni je trebalo ostat 2:2
Fudbal se igra za golove i tacka,ko ne vjeruje neka sebi ustedi vrijeme za bespotrebnu diskusiju i prelista pravila igre

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 14 gostiju.