ja sam ovu pricu cuo prije jedno 3 mjeseca... sad evo tek izasla u medijima... ko zna mozda ima tu nesto. u svakom slucaju meni je svejedno dosao ne dosao...tanzla je napisao/la:Ima li ko od upucenijih navijaca Liverpoola da potvrdi ili demantuje ovo za mladog Hodzica? Ja nisam uspio nista naci, ali opet, nisam clan na lfc forumima. Ocigledno je da je malac uber talentovan. Bosanac u Liverpoolu, jos iz Zelje - orgasm.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
Ako se tako dobro krilo 3 mjeseca, onda je logicno da pored dima, ima i vatre. Fera stari hejter, sta ima veze sto je momak iz Zelje?fera je napisao/la:ja sam ovu pricu cuo prije jedno 3 mjeseca... sad evo tek izasla u medijima... ko zna mozda ima tu nesto. u svakom slucaju meni je svejedno dosao ne dosao...tanzla je napisao/la:Ima li ko od upucenijih navijaca Liverpoola da potvrdi ili demantuje ovo za mladog Hodzica? Ja nisam uspio nista naci, ali opet, nisam clan na lfc forumima. Ocigledno je da je malac uber talentovan. Bosanac u Liverpoolu, jos iz Zelje - orgasm.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- the scouser
- Kontakt:
Kad bi dosao vjerovatno bi bilo tako nesto....i onda pravac posudba u neki od stranih klubova (spominjao sa Genk,a sa njima imamo vec iskustva,Mavinga je bio na posudbi) dok nekako ne "zaradi" za radnu dozvolu.Mislim sad je to sve u domenu fantazije,iz LFC-a jos nista oficijelno nije doslo.tanzla je napisao/la:Mozda neki stipendijski ugovor ili nesto tako?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Za te mlade igrace ne treba dozvola , oni tamo odu kao u skolu (ima sada dosta slucjeva stipendije srednjih skola se daju za sve drzave u svijetu) i smjeste ih u porodice koje inace njima dogovori sve taj klub ( tj porodica je odabrana od strane kluba) ... A trenira i dobije taj stipendijski ugovor od liverpoola ... tako da netrebaju radne dozvole kao sto slucajevi bili u dzeke , modrica , i tosica... Nije komplikovano kao kod profesionalaca..
>>No body likes us but we dont care<<
King jutros izjavio da je zadovoljan sa količinom para koje mu je Henry dao. Ukoliko uzmemo u obzir da je King Šot i da su škoti poznati kao cicije, znači da je suma ogromna. Kada je King zadovoljan ja sam prezadovoljan 
Tottenham će igrati bez pritiska ovu utakmicu jer su već obezbjedili EL zbog fair playa, tako da će Birmingham u ovoj utakmici uzeti bod(ove). Naša pobjeda protiv Aston Ville je nemonovna.

Tottenham će igrati bez pritiska ovu utakmicu jer su već obezbjedili EL zbog fair playa, tako da će Birmingham u ovoj utakmici uzeti bod(ove). Naša pobjeda protiv Aston Ville je nemonovna.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
ma to oko genka u ovog decka sam ja pricao tako da to nije neka pouzdana informacija nego neka moja pretpostavkathe scouser je napisao/la:Kad bi dosao vjerovatno bi bilo tako nesto....i onda pravac posudba u neki od stranih klubova (spominjao sa Genk,a sa njima imamo vec iskustva,Mavinga je bio na posudbi) dok nekako ne "zaradi" za radnu dozvolu.Mislim sad je to sve u domenu fantazije,iz LFC-a jos nista oficijelno nije doslo.tanzla je napisao/la:Mozda neki stipendijski ugovor ili nesto tako?

@tanzla-ma nije to zbog zelje ne mrzim ja selju zasto bih... uz sarajevo su mi jedan od drazih klubova u bih.
kad smo vec kod genka ima tamo jedan golman... Thibaut Courtois bi bio fino pojacanje za nas... treba nam jedan mlad golman koji bi mogao naslijediti reinu a ovaj je trenutno pravi hit.
- kumkalesic
- Kontakt:
Tesko ce biti dovesti nekog igraca iz Genka, posto su ovi osvojili naslov u domacem prvenstvu, bez obzira na dobre odnose sa ovim timom. Imaju dva interesantna napadaca De Brynea i Ogunjimia. Obojica su mladi, a vec su pokazali ogroman potencijal i zahvaljujuci njima su i uzeli primat u Belgiji (bar ove sezone) ispred mnogo jacim ekipama Anderlechta i Standardafera je napisao/la:ma to oko genka u ovog decka sam ja pricao tako da to nije neka pouzdana informacija nego neka moja pretpostavkathe scouser je napisao/la:Kad bi dosao vjerovatno bi bilo tako nesto....i onda pravac posudba u neki od stranih klubova (spominjao sa Genk,a sa njima imamo vec iskustva,Mavinga je bio na posudbi) dok nekako ne "zaradi" za radnu dozvolu.Mislim sad je to sve u domenu fantazije,iz LFC-a jos nista oficijelno nije doslo.tanzla je napisao/la:Mozda neki stipendijski ugovor ili nesto tako?![]()
@tanzla-ma nije to zbog zelje ne mrzim ja selju zasto bih... uz sarajevo su mi jedan od drazih klubova u bih.
kad smo vec kod genka ima tamo jedan golman... Thibaut Courtois bi bio fino pojacanje za nas... treba nam jedan mlad golman koji bi mogao naslijediti reinu a ovaj je trenutno pravi hit.
Joint_fc
kada su belgijski timovi u pitanju to nije prevelik problem... mislim moze se od genka kupiti igrac i ostaviti im ga sezonu il dvije da se kod njih kali
- kumkalesic
- Kontakt:
Kad smo vec kod Genka, zna li netko da li ce Mavinga biti prodat ovoj ekipi ili ce biti vracen u Liverpool.fera je napisao/la:kada su belgijski timovi u pitanju to nije prevelik problem... mislim moze se od genka kupiti igrac i ostaviti im ga sezonu il dvije da se kod njih kali
Ja bih volio da ostane tamo i jos da mu posaljemo frenda N'goga u tu belgijsku ekipu

Joint_fc
mavinga se vjerovatno nece vracati kod nas...kumkalesic je napisao/la:Kad smo vec kod Genka, zna li netko da li ce Mavinga biti prodat ovoj ekipi ili ce biti vracen u Liverpool.fera je napisao/la:kada su belgijski timovi u pitanju to nije prevelik problem... mislim moze se od genka kupiti igrac i ostaviti im ga sezonu il dvije da se kod njih kali
Ja bih volio da ostane tamo i jos da mu posaljemo frenda N'goga u tu belgijsku ekipu
- Red Assassin
- Kontakt:
Ma bit ce sigurno dosta para ovo je posljednji prelazni rok da se moze slobodno trgovati, 2012te uvode ogranicenja u dovodjenju..
Mi cemo sigurno imati preko 80 miliona kad se sabere i prodaja igraca koji trebaju da idu..
Daglish je rekao da nije bitno koliko cemo potrositi vec da mudro potrosimo.. Ja mislim kako cemo dovesti jednu veliku zvijezdu na krilo recimo Younga ili Hazarda (prije ovog drogog jer je mladji a Commoli sigurno ima hiljade veza u francuskoj)
Daglish je nedavno izjavio kako je zainteresovan za Diega, svi koji znaju sta se desilo u Wolsburgu mozda ce se dvoumit jer je problematican al mislim kako kad bi dosao kod nas nebi mogao glumit zvjezdu jer je kod nas zajednistvo skoro na najvecem nivou u svijetu.. Wolsburg je stavio cjenu 10 miliona mada mislim kako bi ponuda od 7-8 ekspresno bila prihvacena a za te pare tesko da mozemo doves boljeg igraca, cak bih se usudio reci da bi nam Diego vise valjao nego Aquilani.. Svojevremeno za Diega je vazilo da je jedan od najvecih svjetski talenata ali mu se malo karijera unazadila kad se poceo glupirati i otisao u italiju.. Sad mu samo treba neka cvrsta ruka da ga vrati i obuzda da opet bude majstor a ta ruka je sigurno Daglish.. Kad od Maxija moze izvuci ono najbolje i vratiti ga u formu sigurno bi od Diega cudo napravio..
Mi cemo sigurno imati preko 80 miliona kad se sabere i prodaja igraca koji trebaju da idu..
Daglish je rekao da nije bitno koliko cemo potrositi vec da mudro potrosimo.. Ja mislim kako cemo dovesti jednu veliku zvijezdu na krilo recimo Younga ili Hazarda (prije ovog drogog jer je mladji a Commoli sigurno ima hiljade veza u francuskoj)
Daglish je nedavno izjavio kako je zainteresovan za Diega, svi koji znaju sta se desilo u Wolsburgu mozda ce se dvoumit jer je problematican al mislim kako kad bi dosao kod nas nebi mogao glumit zvjezdu jer je kod nas zajednistvo skoro na najvecem nivou u svijetu.. Wolsburg je stavio cjenu 10 miliona mada mislim kako bi ponuda od 7-8 ekspresno bila prihvacena a za te pare tesko da mozemo doves boljeg igraca, cak bih se usudio reci da bi nam Diego vise valjao nego Aquilani.. Svojevremeno za Diega je vazilo da je jedan od najvecih svjetski talenata ali mu se malo karijera unazadila kad se poceo glupirati i otisao u italiju.. Sad mu samo treba neka cvrsta ruka da ga vrati i obuzda da opet bude majstor a ta ruka je sigurno Daglish.. Kad od Maxija moze izvuci ono najbolje i vratiti ga u formu sigurno bi od Diega cudo napravio..

Dusa mala

Kuyt juniorSanchez_8 je napisao/la:
Dusa mala![]()

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- reds_forever
- Kontakt:
Isti tataILoveLFC je napisao/la:Kuyt juniorSanchez_8 je napisao/la:
Dusa mala![]()

Kad smo vec kod tih prica oko ovih nasih mladih igraca u lfcu, ja se sjecam da je prije godinu-dvije bila prica da je sin jednog naseg poznatog strucnjaka( ne mogu se tacno sjetiti ko je bio u pitanju) pozvan na probu u Liverpool, e sad, sta je dalje bilo, ne znam...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
zaista mi nije jasno odakle ti to da je Insua zelio otici iz Liverpoolakumkalesic je napisao/la:Nije njega nitko otjerao, niti ga je mogao tko otjerati da je zelio ostati u Liverpoolu. Jasno je izrazio negodovanje odlukom kluba od statusu Beniteza i nakon njegovog odlaska jasno je naglasio da zeli otici iz Liverpoola. Na insistiranje Rafe je i dosao iz Boce Juniors, i njegovim odlaskom i ovaj nogometas je zelio promijeniti sredinu. Ne branim ovdje Purslowa, ali on nije nista kriv vezano za ovog fudbalera, jer se Fiorentina jedina javila kao zainteresirana strana.YNWA je napisao/la:o cemu tikumkalesic je napisao/la:Mislim da je karijera Emiliana Insue zavrsena njegovim konstantnim insistiranjem da ode iz Liverpoola na kraju prosle sezone, nekako odmah nakon odlaska Beniteza. Pomalo bezobrazno ponasanje ovog nogometasa se nastavilo tokom ljeta gdje je insistirao da predje u redove Fiorentine. Liverpool nije imao nista protiv, cak je i smanjio odstetu koju je u pocetku trazio za njega, kako bi samo uspjeti uzeti neki novac i dovesti neku zamjenu. Sljedeci problem je nastao kada ovaj fudbaler nije htio prihvatiti platu koju mu je nudila Fiorentina, tako da je cijeli transfer propao. I kada se mislilo da je stvar gotova i da ce ovaj nogometas ostati u timu, ponovno se javio taj latinski buntovnicki duh zbog kojeg smo ga i morali dati na posudbu u Galatu. Netko je pitao kako je ovaj nogometas igrao u Turskoj, pa da i to odgovorim: "Odigrao je oko 20 utakmica u cijeloj sezoni, sto govori koliko se pokazao. Vise je grijao klupu i bio zamjena Hakanu Balti..."
Ako se ne varam, ovaj nogometas ovoga ljeta postaje slobodan nogometas i, nadam se, da se nece vracati na Anfield. jer nije, a i ne vjerujem, da ce postati u buducnosti extra lijevi bek. Kao prvo problem je njegova visina, snaga, jacina u duelima, uklizavanja...sve sto je potrebno lijevom beku on ne posjeduje. Netko spomenu centarsut, ja se iskreno ne sjecam da je imao neki dobar u toku karijere u Crvenom dresu. Jedino sto pamtim je onaj njegov pogodak protiv Arsenala i to mu je jedina dobra tacka koje cu se sjecati vezano za ovog nogometasa...
Sto se tice ljetne turneje - prvo gostujemo u Aziji (Malezija, Juzna Korea i Kina), prije svega zbog sponzora Standard Chatereda, a onda i to gostovanje u Norveskoj. Jos nije ugovorena niti jedna utakmica na Anfieldu, ali ce biti bar jedna, bar mislim...
pozdrav...momka su otjerali iz Liverpoola, prvo purslow koji se igrao menagera pa prihvatio ponudu fiorentine za njega, i nakon sto se fiorentina i insua nisu uspjeli dogovoriti, cinilo se da ce insua ipak ostati u Liverpoolu, ali onda ga je Roy otjerao da bi doveo paula u Liverpool
I iskreno, ne znam kakve vi kvalitete vidite u ovom nogometasu. Niti je za stopera (to je pvobitno trebao igrati, jer je u omladinskim kategorijama Boce igrao na toj poziciji), niti je za lijevog beka sto je pokazao i u Liverpoolu. Bolje mi je izgledao ovaj mali Robinson u nekoliko utakmica, nego Insua prethodnih sezona. Zbog igraca kao sto je Insua i izgubili smo mjesta koja vode u Ligu Prvaka, pa se zato i borimo bar za Europa Ligu, gdje ne pripadamo po historiji i renomeu kluba.

@ reds_forever
Kenan Kodro, sin Mehe Kodre, je bio na probi u Liverpoolu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- reds_forever
- Kontakt:
HvalaYNWA je napisao/la:
@ reds_forever
Kenan Kodro, sin Mehe Kodre, je bio na probi u Liverpoolu

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Pirlo ode u Juventus, sto bi moglo znaciti da ce se Aqua vratiti.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Naravno, ne trebaju im dva ista igraca.ILoveLFC je napisao/la:Pirlo ode u Juventus, sto bi moglo znaciti da ce se Aqua vratiti.
moze se on vratiti iz juventusa ali ako mu se ne bude ostajalo u liverpoolu sigurno ce brzo nazad u italiju... meni je aquilani jedan od drazih igraca i ja bi bio sretan da on ostane kod nas ali sumnjam da ce tako biti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.