Lecler je napisao/la:Oj jesi dosadanPantelija je napisao/la:Nama ako heba bude prvo krilo, onda nemamo ambicije nikakve

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lecler je napisao/la:Oj jesi dosadanPantelija je napisao/la:Nama ako heba bude prvo krilo, onda nemamo ambicije nikakve
Samo nek ide po redu, da vidimo imal tog zasicenja, mada osvojili smo nesto poslije 4 godine, nemamo neki zaje*an niz trofeja pa da je to toliki rizik.SarajevoJeBordo je napisao/la:Niko ne može zanemariti brojke i ne uzeti ih uopće u obzir. Ja na neke stvari samo gledam dublje i razmišljam dugoročnije, a ni u jednom momentu nisam rekao da sve to po strani treba ostaviti.simidobar je napisao/la:
Braca budi realan, ako dodje novi trener i kiksa za redom par utakmica sa kojom osnovom ocekujes da ga ljudi podrze kad znaju sta su imali.
Druga je stvar ako i Husref kiksa, rezultatski, vidjeces, niko ga nece pitat gdje su akademci vec gdje su rezultati. On to odlicno zna. To je poenta igre, sve ostalo je izgovor za one sto nemaju rezultata.
Lako je sa magarca na konja al je tesko s konja na magarca. Sa Husrefovim rezultatima sve i jedan zamjenski trener je macak u vreci, prava kocka, nepotrebna u ovom momentu.
Te promjene koje vi ocekujete mogu proc al samo od pocetka, od akademije. Sto neko vec rece odgoj je najbitniji, previse smo tvrdoglav narod za nagle promjene, a te nagle promjene obicno i nisu bas pametne, vec smo prolazili kroz to.
PS
Izvini nisam imao namjeru da te uvrijedim.
Mi smo ipak afirmisali i uveli u seniorski fudbal fin broj akademaca i mislim da njima treba još jedna sezona stasanja uz iskusnije i kvalitetnije igrače i pravilan broj minuta. Jer ima tu Kurdić, Mustafić, Resić koji se nisu naigrali kao Pidro i Šaban. Neko će vjerovatno i na posudbu i bitno je tu ne pogriješiti.
Ono što se ne može argumentovati, već je moje lično mišljenje, je to da me strah zasićenja na relaciji Husref - igrači. Ako ćemo već zadržati 80% ekipe, možda bi drugi trener i drugi način rada doprinijeli većoj motivaciji jer igrači poput Stanojevića, Rahmanovića, Tatara i Lazića nemaju više ovdje prostora za napredak jer su već iznad kvaliteta ove lige.
I ko god bio trener, treba znati da niko nikad nije pobijedio sve utakmice i da će biti još Krupe i GOŠKa jer te utakmice postoje kad jednostavno ne možeš više.
Odlika stručnih ljudi je u tome da ih nije strah povući potez, samo nesposobni rade po principu "šuti, dobro je, ne diraj ništa, niko se svakako ne žali. Ako šta pipnemo možemo syebat." Na taj način razmišljaju i navijači i veliki je korak što se mnogima pos.ralo u usta nakon Atalante. Nemam ništa protiv da ostane Husref ako ga ne može zamijeniti neko poput Zekića, Bjelice, Lalatovića, Milojevića. Taj kalibar bi bio upgrade, a ne da se mijenja radi reda. A mi se još moramo pojačati u odnosu na konkurente ako opet želimo trofej jer realno mislim da Husref ne može zadržati motivaciju i koheziju na ovom nivou jer će doći do zasićenja.
Ko si i odakle ti pravo da mi se obracas tako ?Benkara21 je napisao/la:Ovaj Pantelija ili nije hebo kući ili je brat napušen
To je to, slazem seShofaII je napisao/la:Mislim da je red da zavrsimo pricu o Husrefu.
Lijepo svi podrzimo odluku uprave, kakva god ona bude.
Ako Husref ostane nadam se da uprava nece ponovo cekati kraj ugovora pa da trazi trenera, nego da ce ranije naci trenera koji se uklapa u neki nas planirani razvoj.
Ali da podrzimo Husrefa.
Ako se ne dogovore i ako se odluce da ga zamjene onda bi bio red da podrzimo to neko riješene koje se zove drugacije. I da tog novog trenera istrpimo bar citavu sezonu, osim ako rezultati budu bas neobecavajuci.
Jesi to uspio srediti prednjoškolca da potpiše za školu AFH, pa će odjeknuti?obiteljskicovjek je napisao/la:Sad sam ja glavni, beli je bolnici.Vanja8 je napisao/la: Hvataj se agencije,bolje ti je,Beli i Nobel autobusima dovlace igrace na AFH...
Prebili ga preko pp, qurcu ne valja.
Nobel je fin momak ali neiskusan.
Radim na kvalitetu, ako ovaj jedan potpiše odjeknut će u regionu.
Zašto ne dozvoljavaš da ljudi imaju drugačije mišljenje od tvog? Znao si i komplet sve izvrijeđati ako nije po tvom, šta je problem?Benkara21 je napisao/la:Ovaj Pantelija ili nije hebo kući ili je brat napušen
Pogriješio sam, ja kad pogriješim priznam. Halali Pantelija, nisam mislio ništa loše ovim gore.MortemHz je napisao/la:Zašto ne dozvoljavaš da ljudi imaju drugačije mišljenje od tvog? Znao si i komplet sve izvrijeđati ako nije po tvom, šta je problem?Benkara21 je napisao/la:Ovaj Pantelija ili nije hebo kući ili je brat napušen
Ako se ne slažeš sa nekom normalnom konstatacijom nemoj vrijeđati ljude već preskoči.
Evo ne mjesam se samo citam i valjam se od smijeha. Cime se vi zamarate...Benkara21 je napisao/la:Pogriješio sam, ja kad pogriješim priznam. Halali Pantelija, nisam mislio ništa loše ovim gore.MortemHz je napisao/la:Zašto ne dozvoljavaš da ljudi imaju drugačije mišljenje od tvog? Znao si i komplet sve izvrijeđati ako nije po tvom, šta je problem?Benkara21 je napisao/la:Ovaj Pantelija ili nije hebo kući ili je brat napušen
Ako se ne slažeš sa nekom normalnom konstatacijom nemoj vrijeđati ljude već preskoči.
da nije Hus?BordoSarajevo je napisao/la:Računamo na Hodžića sljedeće sezone.
Šta bi to moglo značit za trenera...
ma jok ba novinar buba, pojavit će se na prozivci i to je to...Pantelija je napisao/la:Ma ne vjerujem, prije da ce bitinda ga zele kao back up opciju sabanovicu, ako ne nadju nekog drugog.