FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Laznjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Laznjak » 03 jun 2019, 00:00

Lecler je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Nama ako heba bude prvo krilo, onda nemamo ambicije nikakve
Oj jesi dosadan
:rol:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 jun 2019, 00:01

On voli pare pravi je hordaš Husref Musemic jedan je od nas

Cuj 200k + bonusi :crazy:

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 03 jun 2019, 00:03

Jel se Kovacevic, Pidro, Sabanovic i Mustafic i iduce sezone vode kao akademci?

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 jun 2019, 00:43

SarajevoJeBordo je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Braca budi realan, ako dodje novi trener i kiksa za redom par utakmica sa kojom osnovom ocekujes da ga ljudi podrze kad znaju sta su imali.
Druga je stvar ako i Husref kiksa, rezultatski, vidjeces, niko ga nece pitat gdje su akademci vec gdje su rezultati. On to odlicno zna. To je poenta igre, sve ostalo je izgovor za one sto nemaju rezultata.

Lako je sa magarca na konja al je tesko s konja na magarca. Sa Husrefovim rezultatima sve i jedan zamjenski trener je macak u vreci, prava kocka, nepotrebna u ovom momentu.

Te promjene koje vi ocekujete mogu proc al samo od pocetka, od akademije. Sto neko vec rece odgoj je najbitniji, previse smo tvrdoglav narod za nagle promjene, a te nagle promjene obicno i nisu bas pametne, vec smo prolazili kroz to.

PS
Izvini nisam imao namjeru da te uvrijedim.
Niko ne može zanemariti brojke i ne uzeti ih uopće u obzir. Ja na neke stvari samo gledam dublje i razmišljam dugoročnije, a ni u jednom momentu nisam rekao da sve to po strani treba ostaviti.

Mi smo ipak afirmisali i uveli u seniorski fudbal fin broj akademaca i mislim da njima treba još jedna sezona stasanja uz iskusnije i kvalitetnije igrače i pravilan broj minuta. Jer ima tu Kurdić, Mustafić, Resić koji se nisu naigrali kao Pidro i Šaban. Neko će vjerovatno i na posudbu i bitno je tu ne pogriješiti.

Ono što se ne može argumentovati, već je moje lično mišljenje, je to da me strah zasićenja na relaciji Husref - igrači. Ako ćemo već zadržati 80% ekipe, možda bi drugi trener i drugi način rada doprinijeli većoj motivaciji jer igrači poput Stanojevića, Rahmanovića, Tatara i Lazića nemaju više ovdje prostora za napredak jer su već iznad kvaliteta ove lige.

I ko god bio trener, treba znati da niko nikad nije pobijedio sve utakmice i da će biti još Krupe i GOŠKa jer te utakmice postoje kad jednostavno ne možeš više.

Odlika stručnih ljudi je u tome da ih nije strah povući potez, samo nesposobni rade po principu "šuti, dobro je, ne diraj ništa, niko se svakako ne žali. Ako šta pipnemo možemo syebat." Na taj način razmišljaju i navijači i veliki je korak što se mnogima pos.ralo u usta nakon Atalante. Nemam ništa protiv da ostane Husref ako ga ne može zamijeniti neko poput Zekića, Bjelice, Lalatovića, Milojevića. Taj kalibar bi bio upgrade, a ne da se mijenja radi reda. A mi se još moramo pojačati u odnosu na konkurente ako opet želimo trofej jer realno mislim da Husref ne može zadržati motivaciju i koheziju na ovom nivou jer će doći do zasićenja.
Samo nek ide po redu, da vidimo imal tog zasicenja, mada osvojili smo nesto poslije 4 godine, nemamo neki zaje*an niz trofeja pa da je to toliki rizik.
Svi smo za napredak, cak i on sam ima ambicozne uslove (kako pisu) za nastavak saradnje. Zeli vise I bolje.

Ako se izgubi nek preuzme neku drugu funkciju u klubu, il nek mu je sa srecom u daljoj karijeri, to su druge okolnosti, zna covjek kako to ide.

Fakat hocel se vlasnik izjasnit o planovima, mi se fino raspravismo a nigdje krcmara, nesto. :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 jun 2019, 01:03

Ovaj Pantelija ili nije hebo kući ili je brat napušen
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jun 2019, 01:06

Benkara21 je napisao/la:Ovaj Pantelija ili nije hebo kući ili je brat napušen
Ko si i odakle ti pravo da mi se obracas tako ?
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 03 jun 2019, 07:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 03 jun 2019, 01:07

:kafa:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2019, 01:09

Hodzic je bio najbolji bek lige,od njega sam kod nas ocekivao vrhunske meceve a nista pokazo nije,da je dobar jeste tu nema dileme

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 03 jun 2019, 01:31

Mislim da je red da zavrsimo pricu o Husrefu.

Lijepo svi podrzimo odluku uprave, kakva god ona bude.

Ako Husref ostane nadam se da uprava nece ponovo cekati kraj ugovora pa da trazi trenera, nego da ce ranije naci trenera koji se uklapa u neki nas planirani razvoj.
Ali da podrzimo Husrefa.

Ako se ne dogovore i ako se odluce da ga zamjene onda bi bio red da podrzimo to neko riješene koje se zove drugacije. I da tog novog trenera istrpimo bar citavu sezonu, osim ako rezultati budu bas neobecavajuci.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 jun 2019, 01:44

ShofaII je napisao/la:Mislim da je red da zavrsimo pricu o Husrefu.

Lijepo svi podrzimo odluku uprave, kakva god ona bude.

Ako Husref ostane nadam se da uprava nece ponovo cekati kraj ugovora pa da trazi trenera, nego da ce ranije naci trenera koji se uklapa u neki nas planirani razvoj.
Ali da podrzimo Husrefa.

Ako se ne dogovore i ako se odluce da ga zamjene onda bi bio red da podrzimo to neko riješene koje se zove drugacije. I da tog novog trenera istrpimo bar citavu sezonu, osim ako rezultati budu bas neobecavajuci.
To je to, slazem se
1946~

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 jun 2019, 02:43

obiteljskicovjek je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Hvataj se agencije,bolje ti je,Beli i Nobel autobusima dovlace igrace na AFH... :kafa:
Sad sam ja glavni, beli je bolnici.
Prebili ga preko pp, qurcu ne valja.
Nobel je fin momak ali neiskusan.
Radim na kvalitetu, ako ovaj jedan potpiše odjeknut će u regionu.
Jesi to uspio srediti prednjoškolca da potpiše za školu AFH, pa će odjeknuti? :kafa:

@Vanja
Jesi vidio kako sam nam progurao MĐ? Direkt from Italy.. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 jun 2019, 03:01

Bezveze je hvaliti Dušana Hodžića kad ništa nije pokazao u dresu Sarajeva. On je igrač za neki lošiji premijerligaški klub gdje je manji pritisak. Dušan Hodžić iz Radnika i ovaj sada su nebo i zemlja. Uopšte ne bih želio da se raspravlja previše o njemu. Za mene je on gotova priča. Sam se sebi ispišao na karijeru!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2019, 04:53

Zašto ne dozvoljavaš da ljudi imaju drugačije mišljenje od tvog? Znao si i komplet sve izvrijeđati ako nije po tvom, šta je problem?
Ako se ne slažeš sa nekom normalnom konstatacijom nemoj vrijeđati ljude već preskoči.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2019, 04:56

Dušan Hodžić je naš igrač još godinu dana, k'o što Miky kaže, njemu je svakako dužnost da se pojavi na prozivci. Ja smatram da on nije loš igrač ali ovdje je nekako nezainteresovan, možda radi tog spora sa Husrefom. U Radniku i Čeliku je bio iznad prosjeka. Možda proigra sad kad uđe u posljednju godinu ugovora.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 jun 2019, 05:23

MortemHz je napisao/la:
Zašto ne dozvoljavaš da ljudi imaju drugačije mišljenje od tvog? Znao si i komplet sve izvrijeđati ako nije po tvom, šta je problem?
Ako se ne slažeš sa nekom normalnom konstatacijom nemoj vrijeđati ljude već preskoči.
Pogriješio sam, ja kad pogriješim priznam. Halali Pantelija, nisam mislio ništa loše ovim gore.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 03 jun 2019, 06:56

Benkara21 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Pogriješio sam, ja kad pogriješim priznam. Halali Pantelija, nisam mislio ništa loše ovim gore.
Evo ne mjesam se samo citam i valjam se od smijeha. Cime se vi zamarate...
Hajde Benkara pogrijesio ok. Sta cemo sa psihopatama sto psuju i vrijedjaju od Husrefa pa na dalje...jel to misljenje?
Sta cemo sa postovima koji vrijedjaju inteligenciju? Jel se ide na to da se otjera malo normalne raje sto ima. Onaj sav u bordo i meni prica kako je veci hordas od mene, a isti kuci gleda tekmu, a ja u gabeli. Isti imaju pravo vrijedjati od cistacice do Sabrine.
Pa pucaj te banove i hladjenja malat nas 10-ak ostalo.
Ovo je javasluk od teme, svako ima pravo na svoje misljenje i postujem, ali kompleksi ne dolaze u obzir. Pa prelistaj zadnjih 10ak stranica. Kao da smo mi ostali bez evrope, a ne osvajaci duple. Pozzz do neke vedrije teme.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 jun 2019, 07:05

BordoSarajevo je napisao/la:Računamo na Hodžića sljedeće sezone.
Šta bi to moglo značit za trenera...
da nije Hus? :) :o :shock:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jun 2019, 07:33

Možda su Husref i Dušan u ovom mjesecu oprosta jedan drugom oprostili i odlučili da još jednom pokušaju..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 jun 2019, 07:39

Ma ne vjerujem, prije da ce bitinda ga zele kao back up opciju sabanovicu, ako ne nadju nekog drugog.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 jun 2019, 07:40

Pantelija je napisao/la:Ma ne vjerujem, prije da ce bitinda ga zele kao back up opciju sabanovicu, ako ne nadju nekog drugog.
ma jok ba novinar buba, pojavit će se na prozivci i to je to...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Haksss, HyperOS, Lavcina i 48 gostiju.